Αστρολογία – Ταρώ: Ερωτικές προβλέψεις

Αστρολογία – Ταρώ: Ερωτικές προβλέψεις
 Κριός
Το εφτά των ξιφών

Νιώθετε ευάλωτοι; Δεν φαντάζεστε πράγματα, σας το υπόσχομαι: Υπάρχει σίγουρα ανάγκη για προσοχή σήμερα. Προχωρήστε, λοιπόν, μαζέψτε τα όπλα σας να είστε καλυμμένοι. Ωστόσο, μην το παρακάνετε: να είστε σε άμυνα όχι επίθεση. Διαφορετικά αυτά τα όπλα μπορεί να χρησιμοποιηθούν εναντίον σας.

 Ταύρος
Το δύο των ξιφών

Η πρόκληση είναι να κηρύξετε εκεχειρία σε μια προβληματική κατάσταση. Έχετε πίστη γιατί μπορεί να διορθωθεί, απλώς όχι αυτή τη στιγμή. Μερικές φορές το «αρκετά καλό» μπορεί να μην είναι αρκετό. Βάζετε ένα τσιρότο πάνω στην πληγή που χρειάζεται ράμματα. Αλλά άλλες φορές το «αρκετά καλό» είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε. Ηρεμήστε.

Δίδυμοι
Το δέκα των πεντάκτινων

Τι θα σας έκανε να νιώθετε πραγματικά πλούσιοι στον υλικό κόσμο; Ένα άνετο σπίτι; Ένας γεμάτος λογαριασμός; Μια αφοσιωμένη οικογένεια για να τα μοιραστείτε αυτά; Αν παλεύατε τελευταία να κατακτήσετε αυτές τις βασικές ανθρώπινες ανάγκες, το δέκα των πεντάκτινων δείχνει ότι δεν θα συνεχιστεί για πολύ ακόμα. Σήμερα βρείτε τρόπους να μαζέψετε τη σοδειά γύρω σας. Σαν τα σταφύλια που ωριμάζουν στον φθινοπωρινό ήλιο, οι στόχοι σας είναι ώριμοι για μάζεμα.

Καρκίνος
Το δέκα των ξιφών

Η ζωή σας τελευταία σας κάνει να νιώθετε κουρασμένοι, αλλά η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί το τέλος μιας δύσκολης κατάστασης. Από εδώ και πέρα τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. Το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι δεν χρειάζεται να ξαναπεράσετε αυτή την εμπειρία: Έχετε μαζέψει αρκετή σοφία από τους αγώνες σας. Για περισσότερους πόντους στο κάρμα σας, μοιραστείτε όσα έχετε μάθει με κάποιον, ώστε να μην περάσει όσα περάσατε κι εσείς.

Λέων
Το δύο των πεντάκτινων

Τι σημαίνει το σπίτι για σας; Είναι το οικοδόμημα μέσα στο οποίο ζείτε; Ή εκφράζεται καλύτερα από την παρουσία των ανθρώπων που αγαπάτε περισσότερο; Όποιο θέμα κι αν προτιμάτε, σήμερα φέρνει ευκαιρίες για να βάλετε ρίζες εκεί που θέλετε περισσότερο. Εξάλλου, δεν υπάρχει μέρος σαν το σπίτι.

Παρθένος
Ο Ιππότης των κυπέλλων

Μερικές φορές η καλλιτεχνική έμπνευση έρχεται σαν το ιππικό σε πόλεμο. Άλλες φορές, έρχεται σαν γάτα. Σε κάθε περίπτωση, ψάξτε για τις επιλογές που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε τα ταλέντα σας περισσότερο. Εναλλακτικά, ο ιππότης των κυπέλλων μπορεί να συμβολίζει έναν ταλαντούχο νέο άντρα που μπορεί να σας σπρώξει προς μεγάλα επιτεύγματα αγάπης και τέχνης. Πιείτε από την πηγή!

 Ζυγός
Ο Τρελός

Αν σκεφτόσασταν να κάνετε κάτι τρελό, μπορεί να μην είναι και τόσο τρελό σήμερα. Τούτου λεχθέντος, μην πηδήξετε από βράχο χωρίς αλεξίπτωτο. Φτιάξτε τη βαλίτσα με όσα θα χρειαστείτε για ένα ταξίδι στο νέο. Διαφορετικά μπορεί να καταλήξετε να πέφτετε στο κενό.

Σκορπιός
Το τέσσερα των κυπέλλων

Το πρώτο ποτήρι κρασί ζεσταίνει το αίμα. Το δεύτερο κάνει τον κόσμο ροζ και όμορφο. Μέχρι το τέταρτο, το πρωί έχετε πονοκέφαλο. Το νόημα αυτών: Μερικές φορές η υπερβολή ενός καλού πράγματος δεν είναι καλή. Σήμερα κάντε την μετριοπάθεια φίλη σας.

Τοξότης
Ο Πύργος

Αν χτίζατε σε κινούμενο έδαφος, η σημερινή ημέρα σας δίνει την ευκαιρία να χτίσετε από την αρχή πάνω σε σταθερές βάσεις. Ποτέ δεν είναι διασκεδαστικό όταν πρέπει να αρχίσετε ξανά, αλλά είναι καλύτερο απ’ το να τα παρατήσετε. Περιμένετε το νέο ξεκίνημα μετά το επώδυνο τέλος που μπορεί να σας άφησε τρανταγμένους, αλλά όχι κατεστραμμένους. Μην ξεχνάτε, ο μόνος τρόπος για να βγείτε είναι από μέσα.

Αιγόκερως
Η Βασίλισσα των πεντάκτινων

Η μαμά Γη σας καλεί. Σας ζητά να βρείτε τρόπους που θα φέρουν αρμονία στο σπίτι σας. Είτε η απάντηση περιλαμβάνει την καλλιέργεια της οικογένειάς σας, την ανανέωση της κρεβατοκάμαρας σας, τη φύτεψη του κήπου σας ή μια βουτιά πολυτελείας στην μπανιέρα σας, είναι ώρα να το κάνετε. Η πρόκληση σήμερα: Βρείτε τρόπους να αυξήσετε την ηρεμία σας.

 Υδροχόος
Ο Ακόλουθος των ξιφών

Ετοιμαστείτε για ένα απρόσμενο μήνυμα που θα ξεδιαλύνει τη σύγχυση. Ό,τι μάθετε σήμερα, θα σας βοηθήσει να δείτε καλύτερα τα πράγματα, ειδικά για τον εαυτό σας. Δεν είχατε νέα; Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά: Κάποιος που πιστεύατε ότι δεν είναι ενημερωμένος, μπορεί να σας ξαφνιάσει με αυτά που ξέρει.

 Ιχθύες
Το τρία των ξιφών

Μερικές φορές η ζωή είναι σκληρή και στεναχωριόμαστε για καλό σκοπό. Άλλες φορές είμαστε απλώς πολύ ευαίσθητοι από παλιές πληγές. Ακόμα κι αν έχουμε παραδώσει τα κλειδιά του βασιλείου, βρίσκουμε λόγο να παραπονεθούμε. Η πρόκληση σήμερα: Βρείτε ποιο απ’ τα δύο σενάρια μιλάει για σας. Μεταμορφώστε τη θλίψη σε κατανόηση.