Αστρολογία – Ταρώ: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία – Ταρώ: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

 Κριός
Κάρτα: Το τέσσερα των κυπέλλων

Η κάρτα τέσσερα των κυπέλλων δείχνει ότι βιώνετε όλο το φάσμα των συναισθημάτων. Κάποιες φορές, όταν νιώθετε έντονα τα πράγματα, είναι καλό να κάντε ένα βήμα πίσω και να αναρωτιέστε γιατί. Μπορείτε να αφιερώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας και να σκεφτείτε. Προσπαθήστε να μην χαθείτε στα κοινωνικά μέσα, ακόμα κι αν είναι δελεαστικό να χρησιμοποιήσετε τον ελεύθερο χρόνο σας έτσι.

Ταύρος
Κάρτα: Ο Ιππότης των Πεντάκτινων

Ο Ιππότης των Πεντάκτινων δείχνει ότι θα είστε στο πλευρό κάποιου που σας χρειάζεται. Είστε φίλος, όταν κάποιος περνά δύσκολες στιγμές και σας έχει ανάγκη. Δεν θα πείτε όχι, εκτός κι αν πρέπει. Η πεισματάρικη φύση σας μερικές φορές φαίνεται υπερήφανη, αλλά είναι δεδομένο ότι είστε εκεί για να βοηθήσετε όποτε σας χρειάζεται κάποιος.

 Δίδυμοι
Κάρτα: Το οχτώ των ξιφών

Το οχτώ των ξιφών δείχνει ότι σκέφτεστε περισσότερο απ’ όσο θα ‘πρεπε και αυτό μπορεί να σας κάνει να νιώθετε άδειοι. Περνάτε μια δύσκολη περίοδο, που νιώθετε αδύναμοι για ένα θέμα που είναι εκτός του ελέγχου σας. Αντί να βλέπετε τον εαυτό σας σαν θύμα, σκεφτείτε να πάρετε τον ρόλο του μαθητή. Η ζωή προσπαθεί να σας διδάξει κάτι, ώστε να είστε πιο δυνατοί και καλύτεροι όταν χρειάζεται.

Καρκίνος
Κάρτα: Το οχτώ των ράβδων

Το οχτώ των ράβδων μπορεί να εμφανιστεί όταν ξεκινάτε κάτι νέο. Μπορεί να ξεκινάτε μια νέα σχέση, δουλειά ή ίσως να αλλάζετε ένα δωμάτιο που έχει παλιώσει το στυλ του. Ο σημείο αυτό του ταξιδιού θα είναι το πιο δύσκολο. Μπορεί να νιώθετε ότι μπαίνετε σε κάτι που είναι πέρα από τις δυνάμεις σας, αλλά θα προσγειωθείτε στα πόδια σας! Όταν κοιτάτε πίσω στο μέλλον θα βλέπετε πόσο υπέροχα τα πήγατε, ακόμα κι αν σας έλειπε η εμπειρία ή οι πόροι που θα θέλατε να είχατε.

Λέων
Κάρτα: Η Δύναμη

Η κάρτα της Δύναμης έρχεται συχνά όταν είστε στο πιο αδύναμο σημείο, για να σας βοηθήσει να δείτε ότι είστε δυνατοί και ικανοί. Μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι και ίσως να θέλατε να κάνετε ένα διάλειμμα από τις ευθύνες που αντιμετωπίζετε. Λαχταράτε λίγη πλάκα και περιπέτεια, αλλά είναι σημαντικοί καιροί. Περνάτε μια πολύτιμη εμπειρία που θα φέρει τη ζωή, την καριέρα και τη σχέση σας σε θέση δύναμης. Πιστέψτε το.

Παρθένος
Κάρτα: Ο Ακόλουθος των ράβδων

Ο Ακόλουθος των ράβδων μερικές φορές σημαίνει ότι πρέπει να νιώσετε ταπεινότητα για λίγο, καθώς μαθαίνετε από ένα άτομο που έχει περισσότερη ή λιγότερη εμπειρία από σας αλλά με κάποιο τρόπο έχουν εξουσία. Είστε σε φάση μάθησης, ώστε να μπορέσετε να πάρετε έναν διαφορετικό ρόλο, μια ευθύνη ή να χρησιμεύσετε σαν πόρος για τους άλλους. Δεν πειράζει αν νιώθετε ότι μπορείτε να κάνετε πολλά περισσότερα αν σας δοθεί η ευκαιρία. Έχετε υπομονή. Η ώρα σας έρχεται.

Ζυγός
Κάρτα: Το τρία των ξιφών

Το τρία των ξιφών αποκαλύπτει ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη δημιουργικότητά σας. Το μυαλό σας είναι γεμάτο νέες ιδέες και έχετε την ενέργεια και την αποφασιστικότητα να τις πραγματοποιήσετε. Μην περιμένετε την τέλεια στιγμή για να ξεκινήσετε να υλοποιείτε το όραμά σας. Αντίθετα πάρτε τον χρόνο σας και δοκιμάστε ό,τι καλύτερο έχετε για να δείτε τα όνειρά σας να γίνονται πραγματικότητα.

Σκορπιός
Κάρτα: Η Εγκράτεια

Η κάρτα της εγκράτειας έρχεται όταν σκέφτεστε υπερβολικά τα πράγματα. Μπορεί να σκέφτεστε και να ανησυχείτε για ένα πρόβλημα που δεν είναι δικό σας ή δεν θα περάσει ποτέ. Βέβαια, όταν βλέπετε κάποιον που αγαπάτε να κάνει πράγματα που δεν είναι υγιή ή μπορεί να είναι επικίνδυνα, θέλετε να το προστατέψετε. Αλλά πρέπει να αφήσετε τους άλλους να κάνουν τα δικά τους λάθη και να ζήσουν τη ζωή τους με τον δικό τους τρόπο.

Τοξότης
Κάρτα: Το τέσσερα των ράβδων

Όταν βρίσκεστε στη διαδικασία να κάνετε κάτι πραγματικότητα, εμπλέκονται πολλές δυναμικές. Σύμφωνα με την κάρτα το τέσσερα των ράβδων, θα μπορέσετε να χειριστείτε κάθε τομέα όσο καλύτερα μπορείτε, αλλά και να δώσετε λίγα περιθώρια στον εαυτό σας. Η αρχή όλων των πραγμάτων είναι μια πολύπλοκη διαδικασία και θέλει χρόνο, υπομονή και κατανόηση μέχρι να στρώσουν τα πράγματα.

Αιγόκερως
Κάρτα: Ο Ιππότης των ράβδων

Μπορεί να κάνετε κάτι που ένας φίλος, σύντροφος η συνάδελφος βρίσκει ηρωικό. Σας αρέσει να βοηθάτε τους άλλους να κάνουν τους στόχους τους πραγματικότητα. Μπορεί να βρείτε μεγάλη χαρά παρέχοντας υποστήριξη σε κάποιον που έχει μια δύσκολη δουλειά. Σήμερα, ο Ιππότης των ράβδων δείχνει ότι είστε το άτομο που βλέπει και βοηθά χωρίς να του ζητηθεί. Είστε σωστοί και ηθικοί με κάθε τρόπο.

Υδροχόος
Κάρτα: Το δέκα των κυπέλλων

Υπάρχουν φορές που προσπαθείτε να συνεργαστείτε με άλλους, αλλά δεν γίνεται. Σήμερα το δέκα των κυπέλλων δείχνει ότι δεν θέλετε να δουλεύετε μόνοι σας όλη την ώρα. Μπορεί να είναι ωραίο να έχετε κάποιον να συνεργαστείτε, αλλά για την ώρα μπορεί να αναλάβετε περισσότερα απ’ όσα πιστεύατε ότι θα χρειαζόταν. Είναι η σειρά σας να είστε ο ηγέτης και ναι, νιώθετε μοναχικά στην κορυφή.

Ιχθύες
Κάρτα: Το εφτά των κυπέλλων

Όλοι θέλουν την τελειότητα, αλλά η πικρή αλήθεια είναι ότι υπάρχουν στιγμές που το καλό πρέπει να αρκεί. Μπορείτε να καταλάβετε πότε κάποιος προσπαθεί όσο περισσότερο μπορεί να κάνει το σωστό αλλά δεν τα καταφέρνει. Σήμερα, πρέπει να είστε ευγενικοί με αυτούς πάνω στους οποίους εξαρτάστε και να καταλάβετε ότι μερικοί άνθρωποι θα σας απογοητεύσουν αλλά όχι επίτηδες.