Αστρολογία: Ταρώ ανατολής – Προβλέψεις

Αστρολογία: Ταρώ ανατολής – Προβλέψεις
Ταρώ Ανατολής Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου):
O ιππότης των ξιφών

Τι σας κρατά πίσω αυτές τις μέρες; Ένα άλλο άτομο ή μήπως μια κατάσταση; Ό,τι κι αν είναι, πρέπει να τελειώσει σήμερα. Θέστε τις κατάλληλες ερωτήσεις, για να συλλέξετε τις σωστές πληροφορίες. Ώρα να χρησιμοποιήσετε το ξίφος σας για να ξεπεράσετε οποιαδήποτε σύγχυση!

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):
Ο Ήλιος

Η εμφάνιση του Ήλιου υποδηλώνει την ζεστασιά που κατακλύζει την καρδιά σας. Σήμερα είστε γεμάτοι ενέργεια και ζωτικότητα και έχετε την τέλεια ευκαιρία να αξιοποιήσετε την έμπνευση και τη δημιουργικότητά σας. Ένα η περισσότερα παιδιά, θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας.

Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):
9 των ράβδων

Το τελευταίο διάστημα εργαστήκατε πολύ σκληρά και έχει έρθει η στιγμή να δείξετε σε όλους αυτά που καταφέρατε. Μπορεί να σας κούρασε όλη αυτή η προσπάθεια… Αλλά μην κάνετε πίσω τώρα και αφήσετε ανολοκλήρωτο το έργο σας. Κάντε το απαραίτητο διάλειμμα για να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας και επανέλθετε. Η επιτυχία είναι πιο κοντά από όσο νομίζετε.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):
Ταρώ Ανατολής 3 των ράβδων

Αν ανυπομονείτε να ακούσετε νέα για ένα έργο που αγαπάτε ιδιαίτερα, η μέρα θα σας φέρει καλές ειδήσεις. Ώρα να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο ανάπτυξης! Δεν ετοιμάζετε ακόμα κάτι; Μην διστάζετε να δράσετε με σαφείς προθέσεις. Τα σημάδια είναι θετικά.

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):
Ο ερημίτης

Ξέρετε πού οδεύετε; Σήμερα επιτρέψτε στον εαυτό σας να κάνει ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις, εξετάστε καλύτερα την κατεύθυνση της ζωής σας. Απομονωθείτε αν χρειαστεί, για να καταφέρετε να εμβαθύνετε. Προς το παρόν οι ανάγκες σας δεν επικεντρώνονται τόσο στις σχέσεις σας με τους άλλους, όσο στη σχέση με τον εαυτό σας!

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):
Ο άσος των ξιφών

Η εμφάνιση του άσου των ξιφών υποδηλώνει ότι έχει έρθει η ώρα να αναπτυχθείτε πνευματικά. Σκεφτείτε καλά τι θα θέλατε να μάθετε. Μόνο μέσα από την μάθηση ωριμάζετε και προοδεύετε ουσιαστικά. Σε περίπτωση που αναλύετε μια κατάσταση πολύ καιρό, χρησιμοποιήστε αυτή την ενέργεια για να φτάσετε στην αλήθεια.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):
Ο αυτοκράτορας

Επιθυμείτε να αναλάβετε ηγετικό ρόλο στη ζωή σας ή δεν είστε σίγουροι; Η εμφάνιση του αυτοκράτορα, υποδηλώνει ότι είστε περισσότερο από ικανοί να χρησιμοποιήσετε τη δύναμή σας για να προωθήσετε τους στόχους σας. Εάν αυτή η προοπτική σας αγχώνει, αναζητήστε κάποιον που μπορεί να βοηθήσει να καταλάβετε τι πρέπει να γίνει. Είτε νιώθετε έτοιμοι είτε όχι, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να κυριαρχήσετε στον τομέα σας.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):
Ο άσος των κυπέλλων

Υπάρχει ένα σημαντικό μήνυμα για εσάς – αλλά δεν πρόκειται να φτάσει με τον συνηθισμένο τρόπο. Σήμερα κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για απρόσμενες αναλαμπές και εμπνευσμένα όνειρα. Αν δεν συμβεί, καταπιαστείτε με ένα καλλιτεχνικό έργο ακόμα κι αν το κάνετε ερασιτεχνικά. Εκφράστε τα συναισθήματα και τα όνειρά σας στο χαρτί.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):
Ο πύργος

Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή να θέσετε γερές βάσεις σε κάθε προσπάθειά σας. Μπορεί να χρειαστεί να ξεκινήσετε από την αρχή αλλά θα αξίζει τον κόπο. Ο πύργος θα σας βοηθήσει να μπείτε με ανανεωμένη ενέργεια σε ό,τι προσπαθείτε, ακόμα κι αν περάσατε μια δύσκολη φάση τελευταία.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):
Ταρώ Ανατολής Ο άσος των ξιφών

Ετοιμαστείτε για ένα απροσδόκητο μήνυμα, που θα βοηθήσει να ξεπεράσετε τη σύγχυση. Ό,τι μάθετε σήμερα, θα επιτρέψει να κάνετε τα πράγματα λίγο καλύτερα, ειδικά για τον εαυτό σας. Και αν δεν λάβετε νέα, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά: Κάποιος που δεν περιμένετε, μπορεί να σας εκπλήξει γνωρίζοντας περισσότερα από όσα νομίζατε αρχικά.

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):
8 των ράβδων

Νιώθετε πως η ζωή σας κυλάει αργά, χωρίς να γίνεται κάτι συναρπαστικό. Αυτό πρόκειται να αλλάξει! Θα έρθετε σε επικοινωνία με καινούργιους ανθρώπους από εκεί που δεν το περιμένατε. Αυτό θα βοηθήσει να απελευθερωθείτε από τις αβεβαιότητες που σας απασχολούν. Αν δεν συμβεί, πάρτε εσείς την πρωτοβουλία να διευρύνετε τις επαφές σας με τα άτομα του περιβάλλοντός σας.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):
Ο άσος των πεντάκτινων

Σήμερα ξεκινά ένας νέος κύκλος οικονομικής και υλικής ευημερίας! Οποιοδήποτε σχέδιο κάνατε σε αυτούς τους τομείς, θα μπορέσετε να το γνωστοποιήσετε. Είτε πρόκειται για μια επιχειρηματική κίνηση ή μια αγορά, τολμήστε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.