Αστρολογία – Ταρώ Ανατολής: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία – Ταρώ Ανατολής: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

7 των ράβδων .

Έχει φτάσει η στιγμή όπου όλες σας οι προσπάθειες αποδίδουν και νιώθετε δικαίωση. Όμως μήπως κάποιος επισκιάζει αυτή την καλή σας στιγμή; Αν κάποιος από το περιβάλλον σας έχει στραφεί εναντίον σας καλό θα είναι να τον αντιμετωπίσετε τώρα.

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

8 των ράβδων

Αν οι τελευταίες μέρες κυλούν αργά και νιώθετε πως τίποτα δεν ξεχωρίζει τη μια από την άλλη, είναι ώρα να αναλλάβετε δράση. Επικοινωνήστε με τους ανθρώπους με όλους τους δυνατούς τρόπους, είτε βρίσκονται κοντά, είτε μακριά σας, και αρνηθείτε να υποκύψετε στη μονοτονία της αδράνειας.

 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):
10 των πεντάκτινων

Τι είναι αυτό που θα σας έκανε να νιώσετε αληθινά πλούσιοι; Ένα μεγάλο σπίτι; Ένας αυξημένος τραπεζικός λογαριασμός; Ή μια αφοσιωμένη οικογένεια για να τα μοιραστείτε; Αν τον τελευταίο καιρό δυκολευτήκατε να παρέχετε στον εαυτό σας τις βασικές σας ανάγκες, το δέκα των πεντάκτινων υποδηλώνει ότι αυτό δεν θα συμβαίνει για πολύ ακόμα. Τη σημερινή μέρα θα καταφέρετε να συλλέξετε τους καρπούς των προσπαθειών σας.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο τροχός της τύχης

Μερικές φορές έχουμε οι ίδιοι τον έλεγχο μιας κατάστασης. Άλλες φορές … όχι τόσο πολύ. Σήμερα, ο τροχός της τύχης υποδηλώνει ότι οι δυνάμεις της τύχης καθοδηγούν τα πράγματα, όχι εσείς. Αυτή η απώλεια ελέγχου μπορεί να οδηγήσει σε συναισθήματα άγχους και φόβου. Η πρόκλησή για εσάς: να έχετε εμπιστοσύνη στη γενναιοδωρία του σύμπαντος. Μακροπρόθεσμα, όλα γίνονται για κάποιο λόγο.

 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):
Ο ιεροφάντης

Μπορεί να νιώθετε ότι είστε το επίκεντρο της προσοχής σήμερα – και θα έχετε δίκιο. Ωστόσο, αντί να προσπαθήσετε να κρυφτείτε από όλους, χρησιμοποιήστε αυτή την συνειδητοποίηση για να την εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας. Ο δημόσιος χαρακτήρας σας υποστηρίζει την ιδεολογία σας; Εάν όχι, σήμερα θα σας υπενθυμιστεί ότι μερικές φορές η καλύτερη κίνηση είναι να ακολουθήσετε τους κανόνες. Θα έχετε έχετε άλλες ευκαιρίες μελλοντικά για να κάνετε τη διαφορά.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Η εγκράτεια

Φέρτε σε ισορροπία τις υποχρεώσεις και τις ανάγκες σας τώρα, ειδικά αν έχετε εξαντλήσει τον εαυτό σας δουλεύοντας ασταμάτητα. Είναι πιο σημαντικό να βρείτε την εσωτερική ολοκλήρωση που χρειάζεστε απ’ οτι να εξελιχθείτε επαγγελματικά. Φροντίστε τον εαυτό σας και κάντε τα πάντα με μέτρο.

 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):
Ο Ήλιος

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να γιορτάσετε με ενθουσιασμό όλα τα καλά πράγματα που σας περιβάλλουν και ζεσταίνουν την καρδιά σας! Οι δυνάμεις της δημιουργικότητας και της έμπνευσής σας βρίσκονται στην ιδανική τους φάση, και τα παιδιά μπορεί να παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Η Σελήνη

Αν τελευταία είστε πολύ συναισθηματικοί και βλέπετε ιδιαίτερα ζωντανά όνειρα, όλα αυτά είναι σημάδια προς την ανάγκη σας για μια εσωτερική ενδοσκόπηση. Αφήστε για λίγο τις υποχρεώσεις σας και φροντίστε στον εαυτό σας. Αναζητήστε τι είναι αυτό που σας κρατάει πίσω απασχολώντας την ψυχή σας. Μετά από αυτό θα είστε έτοιμοι να πάτε παρακάτω χωρίς έγνοιες.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):
7 των κυπέλλων

Μην σπαταλάτε τον πολύτιμο χρόνο σας με την ανησυχία για το τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Το μόνο που μπορούν να καταφέρουν οι αρνητικές σκέψεις είναι να σας τρομοκρατήσουν και να σας κάνουν λιγότερο παραγωγικούς. Λάβετε ό,τι έρχεται στη ζωή σας με ψυχραιμία και να είστε σίγουροι οτι θα έρθουν πολύ καλές στιγμές στο άμεσο μέλλον.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο άσος των κυπέλλων

Υπάρχει ένα σημαντικό μήνυμα που σας περιμένει, αλλά δεν πρόκειται να φτάσει με τον συνηθισμένο τρόπο. Σήμερα, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για απρόσμενες λάμψεις διαίσθησης και εμπνευσμένα όνειρα. Αν αυτό δεν συμβεί, καταπιαστείτε με ένα καλλιτεχνικό έργο ακόμα κι αν το κάνετε ερασιτεχνικά. Εκφράστε τα συναισθήματα και τα όνειρά σας στο χαρτί.

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):
6 των ξιφών

Τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται. Σήμερα, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε πέρα από τους τρέχοντες περιορισμούς σας. Υπάρχει μια άποψη που δεν έχετε σκεφτεί; Ή ένα μάθημα ή ένα βιβλίο που μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε νέες δεξιότητες; Εναλλακτικά, μια βόλτα στη φύση μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε κάποια απόσταση από ό, τι σας ενοχλεί. Ώρα να δείτε το δάσος αντί για το δέντρο.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Ο Βασιλιάς των κυπέλλων

Όταν εμφανιζεται ο Βασιλιάς των κυπέλλων, μας λέει να κάνουμε πραγματικότητα τα καλλιτεχνικά μας όνειρα. Αν υπήρχε μια ιδανική στιγμή για να συνδυάσετε την έμπνευσή σας με ένα επαγγελματικό εγχείρημα, είναι σήμερα. Εναλλακτικά, ο Βασιλιάς των κυπέλλων μπορεί να συμβολίσει κάποιον σημαντικό καλλιτέχνη ο οποίος θα λείτουργησει σαν πρότυπο έμπνευσης για τα δικά σας έργα.