Αστρολογία: Τέλος του ανάδρομου κρόνου – Πως θα επηρεάσει τα ζώδια

Αστρολογία: Τέλος του ανάδρομου κρόνου – Πως θα επηρεάσει τα ζώδια

Το τέλος του ανάδρομου Κρόνου 

Μπορείτε επιτέλους να πατήσετε ξανά το πλήκτρο της εκκίνησης .

Πού πάει το μυαλό σας όταν ακούτε τη λέξη «ανάδρομος»; Αν σας κάνει να θέλετε να πάρετε τα βουνά, δεν είστε οι μόνοι. Ένας πλανήτης, όπως οι σταθμοί του ανάδρομου Ερμή που συμβαίνουν τρεις φορές το χρόνο, δεν φαίνεται να είναι λιγότερο ενοχλητικός.

Οι αναδρομές του Κρόνου είναι λιγότερο συχνές – συμβαίνουν περίπου μία φορά το χρόνο – αλλά αυτό κάνει τα αποτελέσματα πολύ πιο έντονα γι’ αυτό και φαίνονται σαν μια εντελώς χαμένη υπόθεση.

Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης της πειθαρχίας, των περιορισμών και των ορίων και είναι ανάδρομος από τις 23 Μαΐου, καθιστώντας πολύ πιο δύσκολη την εφαρμογή δομής στη ζωή σας. Ωστόσο, ο Κρόνος γυρίζει σε ορθή πορεία στις 11 Οκτωβρίου, έτσι ώστε να μπορέσετε να αφήσετε έναν αναστεναγμό ανακούφισης… επειδή το τέλος του ανάδρομης πορείας του, θα επηρεάσει κάθε ζώδιο, σε μεγάλο βαθμό.

Όταν οι πλανήτες ταξιδεύουν με την κανονική τους ταχύτητα, τα πράγματα που σχετίζονται με τον εκάστοτε πλανήτη ακολουθούν μια αρκετά γραμμική, προοδευτική πορεία. Όταν αρχίζουν να επιβραδύνουν και ο σταθμός τους είναι ανάδρομος, σίγουρα μπορεί να ταρακουνήσει τα πράγματα, ειδικά όταν ένας πλανήτης σαν τον Κρόνο γυρίζει ανάδρομος.

Ευτυχώς όμως, έκανε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο, το ζώδιο που κυβερνά, οπότε εξακολουθεί να βρίσκεται σε οικεία περιοχή. Ωστόσο, ο Οίκος στον γενέθλιο χάρτη σας που κυριαρχεί ο Υδροχόος, βιώνει πολλές ανατροπές και αναστροφές τους τελευταίους μήνες. Τώρα είναι η ώρα να προχωρήσετε επιτέλους μπροστά.

Δείτε πώς θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο από την ορθή πορεία του Κρόνου:

Κριός: Άρση των περιορισμών στις φιλίες

Από τότε που ξεκίνησε ο ανάδρομος Κρόνος στις 23 Μαΐου, κληθήκατε να επανεκτιμήσετε τις φιλίες και τις συμμαχίες σας. Μπορεί να έχετε χάσει μερικούς φίλους εφαρμόζοντας τα απαραίτητα όρια, αλλά έπρεπε να γίνει. Ο Κρόνος που γυρίζει σε ορθή πορεία στις 10 Οκτωβρίου θα σας προσφέρει την ενέργεια που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε υγιείς, μακροχρόνιους δεσμούς! Μπορεί όμως να γίνετε λιγάκι πιο επιλεκτικοί από δω και πέρα, σχετικά με το ποιους ονομάζετε φίλους σας. Αυτή η διάκριση είναι ένα απίστευτα χρήσιμο εργαλείο και μπορεί να διασφαλίσει ότι οι φιλίες που θα διατηρήσετε, θα αξίζουν τον χρόνο και τον κόπο σας.

Ταύρος: Οι προσπάθειες στην καριέρας σας αρχίζουν να προχωρούν

Ως απίστευτα υπομονετικό άτομο, εργάζεστε επιμελώς για να ανεβείτε τη σκάλα της επαγγελματικής σας σταδιοδρομίας. Ο ανάδρομος Κρόνος πιθανότατα απαιτεί να κάνετε κάποια βήματα πίσω, δοκιμάζοντας την υπομονή σας, κάνοντάς σας να αμφισβητήσετε τα επόμενα βήματά σας. Το καλό είναι ότι απαιτείται να διπλασιάσετε τις επαγγελματικές σας προσπάθειες! Και καθώς ο Κρόνος γυρίζει σε ορθή πορεία στις 10 Οκτωβρίου, θα αρχίσετε να παρατηρείτε μια μεγάλη διαφορά. Τώρα είναι η ώρα να ζητήσετε αυτήν την αύξηση ή να υποβάλετε αίτηση για μια νέα δουλειά. Έχετε την εργασιακή ηθική για να το υποστηρίξετε… και ο Κρόνος μπορεί τελικά να λειτουργήσει υπέρ σας.

Δίδυμοι: Η πνευματικότητά σας προοδεύει ξανά προς τα εμπρός

Δεδομένου ότι ο Κρόνος ήταν ανάδρομος στον ένατο Οίκο της γνώσης και της πνευματικότητάς σας, πιθανότατα ήταν κάπως δύσκολο να αποκτήσετε νέα γνώση και σοφία τους τελευταίους μήνες – κάτι για το οποίο πραγματικά ζείτε κι αναπνέετε! Σαν ένα ιδιαίτερα περίεργο αέρινο ζώδιο, αναζητάτε συνεχώς να μάθετε νέα πράγματα. Ο Κρόνος που γυρίζει σε ορθή κίνηση στις 10 Οκτωβρίου θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τις σπουδές σας. Δεδομένου ότι αγωνίζεστε για τη διατήρηση της συνέπειας, η ενέργεια του Κρόνου στον Υδροχόο θα σας προτρέψει να διπλασιάσετε το στοίχημα με τον εαυτό σας και να ολοκληρώσετε τις νέες μαθησιακές προσπάθειες που ξεκινάτε.

Καρκίνος: Ο καθορισμός ορίων στις σχέσεις ήταν μια πρόκληση, αλλά τελικά βελτιώθηκε

Ως τροφός του ζωδιακού κύκλου, αγωνίζεστε για να διατηρήσετε τα όρια μεταξύ του εαυτού σας και των άλλων. Ο Κρόνος που ταξιδεύει στον όγδοο Οίκο σας το έχει κάνει γνωστό. Τους τελευταίους μήνες, ίσως χρειάστηκε να χωρίσετε δρόμους με συγκεκριμένα άτομα που δεν σέβονταν τα όριά σας – μια οδυνηρή αλλά απαραίτητη επιλογή. Ο Κρόνος είναι η αιτία των πιο δύσκολων μαθημάτων μας.. όμως τα χειρότερα τελείωσαν με σιγουριά. Η ανάδρομη κίνηση του πλανήτη τελειώνει στις 10 Οκτωβρίου, καθιστώντας πολύ πιο εύκολο να ξεφορτωθείτε τους ανθρώπους που σας εκμεταλλεύονται. Θυμηθείτε, δεν χρειάζεται να νιώθετε άβολα.. εξαιτίας κάποιου άλλου.

Λέων: Οι ρομαντικές σχέσεις ήταν μια πρόκληση

Δόθηκε μεγάλη έμφαση στις ρομαντικές σας σχέσεις τον τελευταίο καιρό. Ο Κρόνος είναι ανάδρομος στον έβδομο Οίκο σας από τις 23 Μαΐου, ζητώντας να επανεκτιμήσετε τυχόν περιορισμούς που απορρέουν από μια συνεργασία που θα μπορούσε να εμποδίσει την έκφραση του εαυτού σας. Σαν ζώδιο που έχει τον Ήλιο κυβερνήτη του, ο Κρόνος είναι για εσάς ο μεγαλύτερος εχθρός. Η ψυχρή και ξηρή ενέργειά του κάνει τα πράγματα τεταμένα και άκαμπτα, κάτι που πιθανότατα φαινόταν στις ρομαντικές σας προσπάθειες. Το καλό είναι ότι ο Κρόνος γυρίζει σε ορθή πορεία στις 10 Οκτωβρίου και σας διευκολύνει να διατηρήσετε υγιείς, μακροχρόνιες σχέσεις, χωρίς να χρειάζεται να μειώσετε τη λάμψη σας!

Παρθένος: Η υγεία και η καθημερινότητά σας έχουν αναμορφωθεί

Οι καθημερινές ρουτίνες και οι συνήθειες σας, αποτελούν ουσιαστικό μέρος της ζωής σας! Καθώς μάλιστα ο Κρόνος επαναλαμβάνει τα βήματά του στον έκτο Οίκο σας, πιθανότατα επανεκτιμάτε τη σχέση σας με τις καθημερινές σας ευθύνες. Μπορεί να ήταν δύσκολο να βρείτε έναν υγιή ρυθμό στην καθημερινότητά σας, αλλά είναι σημαντικό να χαλαρώσετε. Η εμμονή στις μικρολεπτομέρειες μπορεί να σας κάνει να χάσετε τη μεγάλη εικόνα! Ευτυχώς όμως, με την ορθή πορεία του Κρόνου από τις 10 Οκτωβρίου, θα δώσετε προτεραιότητα… σε περισσότερη ξεκούραση και χαλάρωση. Η επιρροή του Κρόνου θα εξακολουθήσει να γίνεται αισθητή, αλλά θα τη διαχειριστείτε πολύ καλύτερα, αυτή τη φορά.

Ζυγός: Οι σεξουαλικές και δημιουργικές σας προσπάθειες, απαιτούν προσοχή

Σαν ένα ρομαντικό ζώδιο που είναι προσανατολισμένο στη συντροφικότητα, αυτός ο ανάδρομος Κρόνος στον Υδροχόο προκάλεσε ξόρκια στην ερωτική σας ζωή. Το καλό είναι ότι σας ώθησε να επανεκτιμήσετε τη σχέση σας με την οικειότητα και σας επέτρεψε να βγείτε από αυτή την ανάδρομη περίοδο, με καθαρό κεφάλι. Είστε από τα ζώδια που δυσκολεύονται να εφαρμόσουν όρια στις ρομαντικές τους προσπάθειες. Όμως αυτή η ανάδρομη κίνηση, σας ώθησε να ορίσετε κάποιους βασικούς κανόνες. Με τον Κρόνο να βρίσκεται σε ορθή πορεία από τις 10 Οκτωβρίου, θα νιώθετε πολύ πιο σίγουροι για την ικανότητά σας να διατηρείτε υγιή όρια στις σχέσεις σας.

Σκορπιός: Τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας, επιλύονται επιτέλους

Έχετε την τάση να είστε ένα αρκετά ιδιωτικό άτομο κι αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο όταν πρόκειται για την οικογένειά σας. Ο Κρόνος είναι ανάδρομος στον τέταρτο Οίκο σας από τις 23 Μαΐου, βελτιώνοντας τη δυναμική σας στο σπίτι. Αυτή η αναδρομή μπορεί να προκαλεί εντάσεις μέσα στην οικογένεια ή με τους συγκατοίκους σας. Υπάρχει μάλιστα πιθανότητα να μετακομίσετε σε καινούργιο μέρος. Είτε έτσι είτε αλλιώς, έχετε μάθει πολλά για το τι περιβάλλον χρειάζεστε μέσα στην ταπεινή κατοικία σας και ο Κρόνος που γυρίζει σε ορθή πορεία στις 10 Οκτωβρίου θα σας επιτρέψει να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές για να διατηρήσετε την ειρήνη.

Τοξότης: Η επικοινωνία θα γίνει πολύ πιο εύκολη

Περνάτε τους δικούς σας προσωπικούς αγώνες με την επικοινωνία τον τελευταίο καιρό, που ήταν εξαιρετικά προκλητική, λαμβάνοντας υπόψη πόσο σας αρέσει να μοιράζεστε σοφία. Ο Κρόνος κάνει αναδρομή στον τρίτο σας Οίκο από τις 23 Μαΐου, δημιουργώντας προκλήσεις τον τρόπο έκφρασης των σκέψεων και των απόψεών σας. Από την άλλη πλευρά, αυτό σας έδωσε άπλετο χρόνο για να κάνετε μια εσωτερική αντανάκλαση και στις 10 Οκτωβρίου, θα αρχίσετε να νιώθετε έτοιμοι για να μεταφέρετε τη σοφία σας.

Αιγόκερως: Θα διαχειριστείτε ευκολότερα τα οικονομικά και τους προσωπικούς σας πόρους

Σαν ζώδιο προγραμματισμένο τον στόχο, τα χρήματά σας είναι κάτι που συνήθως κατανοείτε σταθερά. Δεδομένου ότι ο Κρόνος ήταν ανάδρομος στον δεύτερο Οίκο της ιδιοκτησίας σας, πιθανότατα σας φάνηκε πιο δύσκολο από το συνηθισμένο να χειριστείτε τα οικονομικά σας. Δεδομένου ότι ο Κρόνος είναι ο κυρίαρχος του χάρτη σας, νιώσατε την αναδρομή του, περισσότερο από τους άλλους. Αλλά στις 10 Οκτωβρίου, τελικά θα αρχίσετε να νιώθετε ξανά ο εαυτός σας. Αν τα χρήματά σας ήταν λιγάκι στάσιμα, να περιμένετε να αρχίσουν να προχωρούν τα πράγματα ξανά, μαζί χάρη στην ορθή πορεία του Κρόνου.

Υδροχόος: Η σχέση σας με την αυτοπειθαρχία βελτιώνεται

Το να έχετε τον Κρόνο ανάδρομο στον πρώτο σας Οίκο, δεν ήταν μια βόλτα στο πάρκο, αλλά σίγουρα σας ώθησε να βελτιώσετε τη σχέση με τον εαυτό σας και με την αυτοπειθαρχία σας. Ο ανάδρομος Κρόνος σας δίδαξε πολλά για το ποιοι είστε. Τώρα που γυρίζει σε ορθή πορεία στις 10 Οκτωβρίου θα συνεχίσει να κάνει ακριβώς αυτό. Το να είστε πιστοί στον εαυτό σας, δεν σημαίνει πως πρέπει να επαναστατήσετε ενάντια σε οποιαδήποτε μορφή δομής. Η δύναμη της θέλησης είναι σημαντική και αυτός ο άμεσος σταθμός του Κρόνου θα σας μάθει τα πάντα. Το μεγαλύτερο εμπόδιο για εσάς, είναι ο φόβος της αλλαγής, αλλά ο Κρόνος τονίζει, πως η αλλαγή είναι απαραίτητο μέρος της ανάπτυξης.

Ιχθύες: Η ψυχική σας υγεία κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση

Ο Κρόνος επαναλαμβάνει τα βήματά του στον 12ο Οίκο της ψυχικής υγείας και των κακών συνηθειών σας εδώ και αρκετό καιρό, με αποτέλεσμα να δυσκολεύει την εξάλειψη τυχόν αρνητικών πρότυπων σκέψης. Αυτό που κάνει καλά ο Κρόνος είναι να μας υπενθυμίζει ότι αν θέλουμε κάτι, το μόνο που χρειάζεται είναι χρόνος και πειθαρχία. Έχετε μάθει πολλά για την ψυχική σας υγεία τους τελευταίους μήνες. Και στις 10 Οκτωβρίου, η ορθή πορεία του θα σας προτρέψει να χρησιμοποιήσετε όλα όσα έχετε μάθει κατά τη διάρκεια της ανάδρομής του, σαν τρόπο εφαρμογής ισχυρότερων τακτικών πειθαρχίας που αφορούν την ευεξία σας. Ενώ μπορεί να βλέπετε τον Κρόνο σαν ένα σκληροτράχηλο δάσκαλο, στην πραγματικότητα είναι ο καλύτερος δάσκαλός σας!