Αστρολογία – Σελήνη στον Καρκίνο: Αυτά τα ζώδια θα κυριεύσει ο έρωτας

Αστρολογία – Σελήνη στον Καρκίνο: Αυτά τα ζώδια θα κυριεύσει ο έρωτας

Ο έρωτας θα κυριεύσει 3 ζώδια με τη Σελήνη στον Καρκίνο 26-28/10 

Ο έρωτας : Είτε μας αιχμαλωτίζει το συναίσθημα, είτε βγαίνουμε νοκ άουτ από τις περιστάσεις, αυτή η πρόσφατη διέλευση – της Σελήνης στον Καρκίνο – έχει τη δύναμη να επηρεάσει την ερωτική μας ζωή και να μας κατακλύσει με τη δύναμή της.

Όταν η Σελήνη στον Καρκίνο αγγίζει τη ζωή μας, νιώθουμε την ανάγκη για ασφάλεια, σταθερότητα και κυρίως πίστη.

Η πίστη, η ζωντάνια, η θρησκεία και ιδιαίτερα η αγάπη, είναι θέματα που έρχονται στο επίκεντρο, με τη διέλευση της Σελήνης στον Καρκίνο.

Όταν οι Βουδιστές μιλούν για αποσύνδεση, κάτι έχουν καταλάβει. Και ο λόγος που έννοιες όπως απεξάρτηση ή αποσύνδεση μας είναι τόσο ξένες, συμβαίνει επειδή είναι στην ανθρώπινη φύση μας να είμαστε αφοσιωμένοι και εξαρτώμενοι. Κι επειδή η αφοσίωσή μας έχει συνήθως τη μορφή της αγάπης, τείνουμε να πιστεύουμε πως είναι το σπουδαιότερο πράγμα στον κόσμο.

Μέχρι που φυσικά… η αγάπη τελειώνει, γίνεται προβληματική ή εξαντλητική! Και εδώ ακριβώς, είναι που έρχεται η Σελήνη στον Καρκίνο. Μέχρι να πραγματοποιήσει η Σελήνη τη διέλευσή της στον Καρκίνο από τις 26 μέχρι τις 28 Οκτωβρίου, θα έχουμε μάθει, πώς η εξάρτηση και η αφοσίωση μπορεί να κατακλύσουν.. τον έρωτα και την ερωτική μας ζωή!

Ο έρωτας θα κυριεύσει 3 ζώδια με τη Σελήνη στον Καρκίνο 26-28/10 .

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Καταναλώνεις πολύ χρόνο προσπαθώντας να αποκρούσεις τα συναισθήματά σου αφού γνωρίζεις καλά τον εαυτό σου. Κι αυτό επειδή ξέρεις πως αν πατήσεις το πόδι σου σ’ αυτή την πύλη… θα γίνει της κολάσεως … και δάκρυα της συγκίνησης θα ξεχυθούν στη ζωή σου. Αυτό σημαίνει πως κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, η προσκόλληση που έχεις με τον εραστή ή την ερωμένη σου, πρόκειται να ανοίξει μια καινούργια πύλη συναισθημάτων τα οποία δεν θα μπορέσεις να συγκρατήσεις. Κι αυτό είναι καλό… οπότε μην ανησυχείς.

Η διέλευση της Σελήνης στο ζώδιό σου θα σου προσφέρει το είδος της συγκίνησης που απολαμβάνεις: μια ελεγχόμενη συναισθηματική υπερφόρτωση. Αυτό σημαίνει πως θα αισθανθείς τόση αγάπη για το πρόσωπό σου, αυτή την περίοδο, που θα νιώσεις πως πετάς στα σύννεφα από ευφορία. Το ελεγχόμενο μέρος οφείλεται στην ικανότητά σου να βλέπεις καθαρά αυτή την αγάπη – δεν φαντασιώνεσαι. Είναι πραγματική…. και θα σε κυριεύσει από χαρά!

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Κάτι καινούργιο συμβαίνει στη ζωή σου και είναι τουλάχιστον… διεγερτικό! Από ερωτικής άποψης, ενώ θεωρούσες πως ήσουν «νεκρή» δεν συνέβη τίποτα τέτοιο. Και τελικά είσαι με κάποιον! Είναι σαν να τον περίμενες. Και ξεκίνησες να φλερτάρεις – γιατί η Σελήνη στον Καρκίνο λατρεύει την καλή διέγερση. Τώρα λοιπόν ασχολείσαι μ’ αυτό το νέο άτομο.

Μπορεί να μην είχες καμία απολύτως πρόθεση να κάνεις το παραμικρό.. αλλά είναι όμορφο συναίσθημα να σε προσέχουν μ’ αυτό τον τρόπο! Αυτό θα συμβεί κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, Παρθένε. Θα σε κυριεύσει η κολακεία και η ιδέα πως τελικά δεν είσαι ένα νεκρό σώμα που περιμένει την ταφή του. Ο έρωτας είναι ακόμα ζωντανός – απλά δεν συμβαίνει στο σπίτι, με το άτομο που έχεις δεσμευτεί. Ωχ!

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 10 Μαρτίου)

Υποψιαζόσουν πως κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί… και ιδού – συμβαίνει. Ρωτάς τι συμβαίνει? Μα είσαι πλέον επίσημα συγκλονισμένη από την ερωτική σου ζωή – κι αυτό δεν είναι καλό. Ευτυχώς όμως δεν θέτει σε κίνδυνο την πραγματική αγάπη! Όμως αυτό που θα πάθεις αυτή την περίοδο είναι μεγάλη εξάντληση, εξαιτίας όσων περνάει ο/η σύντροφός σου.

Η Σελήνη στον Καρκίνο δεν είναι συμπονετική – μπορεί να είναι αγαπησιάρα, αλλά μπορεί παράλληλα να δημιουργήσει σκληρές συνθήκες στη ζωή ενός ατόμου. Και με κάτι ανάλογο… ασχολείσαι τώρα. Υπάρχει πιθανότητα να έχεις υποβιβαστεί από εραστής/ερωμένη… σε φροντιστή. Την ίδια στιγμή, θα επιβαρυνθείς τόσο πολύ από την ευθύνη για την ευημερία του/της συντρόφου σου, που κάποιες στιγμές θα θέλεις να πηδήξεις από την ταράτσα. Αυτή είναι η πραγματική ερμηνεία της λέξης «συντριπτικό». Το διάστημα από 26 – 28 Οκτωβρίου 2021, πρόκειται να σε κατακλύσουν δουλειές και ευθύνες…. για λογαριασμό του ατόμου που αγαπάς. Τόσο καλά!