Αστρολογία: Σαββατοκυριακάτικες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Σαββατοκυριακάτικες προβλέψεις για όλα τα ζώδια
Κριός

Ακόμα κι αν κυριολεκτικά όλοι όσοι ξέρετε είναι έξω και γιορτάζουν αυτό το Σαββατοκύριακο, κανείς δεν λέει ότι πρέπει κι εσείς να βγείτε από το ζεστό κουκούλι σας αν δεν έχετε την όρεξη, Κριάρια. Η ζεστή Σελήνη στους Ιχθύες του Σαββάτου σας δίνει την μόνη έγκριση που χρειάζεστε για να κάνετε γιορτές στο σπίτι σας. Με το νοσταλγικό σας κέντρο να φωτίζεται σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο, θα είστε σε συναισθηματική διάθεση. Περιτριγυρίστε τον εαυτό σας με τους αγαπημένους σας, ανάψτε φωτιά και βάλτε λίγο κρασί να ζεσταίνεται! Την Κυριακή, η ρομαντική Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω και στη ζώνη της σταδιοδρομίας σας, βοηθώντας σας να ορίσετε νέους ρομαντικούς στόχους.

Το ζώδιό σας έχει τη φήμη ότι πέφτει παρορμητικά με τα μούτρα σε νέα πράγματα, αλλά ίσως να είναι χρήσιμο να σκεφτείτε τις σχέσεις ως επενδύσεις. Και με τον πλανήτη της αγάπης εδώ μέχρι τις 17 Ιανουαρίου, το καλύτερο ποντάρισμα για μια καλή απόδοση στην επένδυσή σας είναι άνθρωποι που δεν σας εξιτάρουν μόνο, αλλά έχουν και τη δύναμη της επιμονής. Για τα ζευγάρια, η βόλτα της Αφροδίτης μέσα από τον Αιγόκερω θα μπορούσε να σας κάνει να ξεκινήσετε μια επιχείρηση μαζί ή να κάνετε περισσότερα μακροπρόθεσμα σχέδια για το κοινό σας μέλλον.

Ταύρος

Οι περισσότεροι σίγουρα θα κάνουν τις χριστουγεννιάτικες γιορτές σας καλύτερες, Ταύροι, καθώς η συναισθηματική Σελήνη στους Ιχθύες και στον πιο κοινωνικό σας τομέα, σας ζητά να ξεκινήσετε το σουαρέ –και να το κρατήσετε όλο το Σαββατοκύριακο! Εάν είστε έτοιμοι να κάνετε ένα πάρτι, βγάλτε στην υποδοχή σας τα καλύτερα ταλέντα σας. Το γκουρμέ ζώδιό σας καλωσορίζει κάθε ευκαιρία να περάσει μια μέρα στην κουζίνα, να δημιουργήσει ένα τραπέζι για το γλέντι που αξίζει να ανέβει στο Instagram για τους κοντινότερους και αγαπημένους σας. Περάστε λίγο περισσότερο χρόνο φροντίζοντας την εμφάνισή σας το Σάββατο, αφού μπορεί να βρεθείτε στο κέντρο πολλών σέλφι. Εάν υπάρχουν ακόμη κάποια δώρα στη λίστα αγορών σας, στηρίξτε τα καταστήματα της γειτονιάς σας.

Την Κυριακή, η κυβερνήτης σας, η αισθησιακή Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω και στον ένατο Οίκο σας του ταξιδιού και της περιπέτειας μέχρι τις 17 Ιανουαρίου. Μην αισθανθείτε ένοχοι αν εγκαταλείψετε τη φυλή σας. Εάν οράματα παραλιών με λευκή άμμο και μασάζ με εξωτικά λάδια χορεύουν μέσα στο μυαλό σας, προχωρήστε και αναζητήστε ευκαιρίες της τελευταίας στιγμής. Αν δεν μπορείτε να φύγετε τώρα, μπορείτε να αρχίσετε να ονειρεύεστε και να σχεδιάζετε!

Δίδυμοι

Ωχ, ήρθε κιόλας το Σαββατοκύριακο των Χριστουγέννων; Φυσικά και είστε πρόθυμοι να βάλετε το γιορτινό πνεύμα σας, αλλά έχετε κάποιες μισοτελειωμένες δουλειές να κάνετε πρώτα. Η Σελήνη του Σαββάτου στους Ιχθύες και στον φιλόδοξο δέκατο Οίκο σας θα μπορούσε να στρέψει το μυαλό σας όχι στο ψήσιμο κουλουριών ή στο τύλιγμα δώρων, αλλά στη δουλειά. Δεν πειράζει, όμως, επειδή κανείς δεν ξεμπερδεύει πιο γρήγορα ή πιο αποτελεσματικά από έναν Δίδυμο σε αποστολή. Τελειώνετε αμέσως και έπειτα ζητήστε τις απαραίτητες συγνώμες και ξεκινήστε τις εορταστικές εκδηλώσεις. Εάν δεν έχετε πάρει ήδη τις αποφάσεις σας για τη Νέα Χρονιά, αφιερώστε λίγο χρόνο σ’ αυτό.

Από την Κυριακή, θα είστε ότι πιο καυτό κυκλοφορεί στην πόλη, καθώς η σειρήνα Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω και στον ερωτικό όγδοο Οίκο σας μέχρι τις 17 Ιανουαρίου. Το σεξαπίλ σας θα είναι απολύτως μαγνητικό, αλλά να είστε επιλεκτικοί με το σημείο στο οποίο στοχεύετε τις καυτές ακτίνες σας. Μπορεί να νομίζετε ότι φλερτάρετε απλώς και ότι δοκιμάζετε τα νερά, αλλά κάποιος μπορεί να το πάρει πολύ σοβαρά. Σε σχέση; Εάν η μαγεία ανάμεσά σας χρειάζεται μια επανεκκίνηση, διαβάστε τρόπους για να αναθερμάνετε τα πράγματα στην κρεβατοκάμαρα, από αλλαγή στην αμφίεση έως παιχνίδια και εξωτικές νέες κινήσεις.

Καρκίνος

Η αποστολή σας αυτό το Σαββατοκύριακο: να καταγράψετε αυτές τις γιορτές ως τις πιο ευχάριστες και αξέχαστες στο αρχείο σας. Και χάρη στην Σελήνη στους Ιχθύες, που αγαπούν τη διασκέδαση, και στον περιπετειώδη ένατο Οίκο σας, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να πετύχετε τον στόχο σας. Θα είστε σε μεταδοτικά παιχνιδιάρικο πνεύμα και δεν θα εκπλαγούμε στο ελάχιστο αν αποφασίσετε να ντυθείτε ξωτικά και να οργανώσετε μια μυστική ανταλλαγή δώρων την τελευταία στιγμή για την οικογένεια ή την παρέα σας. Οι ιδέες σας για το πάρτι μπορεί να περιλαμβάνουν παιχνίδια μετά το γεύμα, καραόκε ή ίσως κάτι με περισσότεροη εμπνευσμένο, όπως το να βάλετε όλους τους ανθρώπους γύρω από το γιορτινό τραπέζι να μοιραστούν μία από τις κορυφαίες αποφάσεις τους για το νέο έτος.

Την Κυριακή, ο πλανήτης της αγάπης Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω και στον έβδομο Οίκο σας των σχέσεών, γυρίζοντας τις σκέψεις σας στη δέσμευση. Τα Καβούρια που είναι σε σχέση μπορεί να αισθάνονται έτοιμα να βάλουν το δαχτυλίδι –αλλά μην πιέσετε τόσο πολύ το ταίρι σας, γιατί μπορεί να σας βγει ξινό (ή να χαλάσετε μια ξεχωριστή έκπληξη που σχεδίαζε για εσάς). Από τώρα και μέχρι τις 17 Ιανουαρίου, μην επικεντρωθείτε στην κατάληξη του παιχνιδιού, αλλά στο να μπείτε στο ίδιο κεφάλαιο, έτσι ώστε όταν έρθει η σωστή ώρα να είστε συναισθηματικά συγχρονισμένοι.

Λέων

Συνήθως προτιμάτε να μοιράζεστε τις γιορτές με όσο το δυνατόν περισσότερους αγαπημένους σας, αλλά αυτό το Σαββατοκύριακο, με την Σελήνη στους συναισθηματικούς Ιχθύες και στον όγδοο Οίκο σας των έντονων συναισθημάτων, ίσως να λαχταράτε μια πιο προσωπική παραμονή Χριστουγέννων. Αφήστε τα χριστουγεννιάτικα παιχνίδια και ρίξτε άλλο ένα κούτσουρο στη φωτιά. Εάν η παρέα σας δεν έχει τη διάθεση για χαλαρά πράγματα και για γιορτές στο σπίτι, πάρτε μια θέση στην πιο ήσυχη γωνιά του τραπεζιού. Όταν φτάσετε σπίτι, βάλτε στον εαυτό σας (ή και στην στενότερη παρέα σας) ένα ποτήρι καλό κρασί, τσουγκρίστε τα ποτήρια σας για μια θαυμάσια ζωή και σκεφτείτε τι θέλετε να βγάλετε από μέσα σας πριν αλλάξει το ημερολόγιο.

Την Κυριακή, η όμορφη Αφροδίτη φωτίζει τον έκτο Οίκο σας της υγείας και της φροντίδας του εαυτού σας, και σας εγχέει μια διπλή δόση ζωτικότητας μέχρι τις 17 Ιανουαρίου. Όχι ότι δεν δείχνετε πάντα στο σώμα σας αγάπη, αλλά αυτός ο κύκλος είναι μια ισχυρή υπενθύμιση για το ότι για να δώσετε στους άλλους την αγάπη σας, πρέπει να το κάνετε πρώτα για τον εαυτό σας. Όταν πρόκειται για την υγιεινή διατροφή και την άσκηση, αποφύγετε τη νοοτροπία «χωρίς πόνο δεν υπάρχει κέρδος» και φέρτε περισσότερη χαρά σε αυτές τις αναζητήσεις.

Παρθένος

Χάρη σε μαα συναισθηματική Σελήνη στους Ιχθύες να βρίσκεται σε τροχιά γύρω από τον έβδομο Οίκο σας των προσωπικών σας σχέσεων αυτό το Σαββατοκύριακο, θα είστε σε διάθεση για τονωτική παρέα. Για ορισμένους Παρθένους, η φιλία και ο έρωτας μπορούν να συγχωνευθούν με απρόβλεπτες (αλλά διεγερτικές) μεθόδους. Αυτή μπορεί να είναι η στιγμή που εσείς και εκείνος ο πλατωνικός φίλος διασχίζετε επιτέλους την λεπτή γραμμή –ή που τα νέα ζευγάρια συστήνουν το ταίρι τους στην οικογένειά τους (και βρίσκουν έναν τρόπο να ηρεμήσουν τα νεύρα τους!). Ως ζώδιο της υπηρεσίας, τσεκάρετε αν κάποιοι από τους φίλους σας δεν έχουν σχέδια για τις γιορτές. Όχι; Πάρτε τους τηλέφωνο και προσκαλέστε τους. Μπορεί να χρειαστεί να βάλετε παραπάνω φαΐ, αλλά τι θαυμάσια ευκαιρία για να κάνετε μια πράξη καλοσύνης.

Την Κυριακή, η ρομαντική Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω και στον παιχνιδιάρικο και παθιασμένο πέμπτο Οίκο σας μέχρι τις 17 Ιανουαρίου. Βγείτε έξω, βγείτε απ’ όπου κι αν κρύβεστε και φέρτε μαζί σας την πιο εορταστική στάση σας. Αυτός ο κύκλος της Αφροδίτης σας κάνει τη ζωή όποιου πάρτι κι αν εμφανιστείτε, έτσι φωνάξτε τους φίλους σας για μερικές επικές βραδιές στην πόλη. Οι επόμενες εβδομάδες γεμίζουν με ρομαντικές υποσχέσεις είτε είστε αδέσμευτοι είτε δεσμευμένοι είτε είναι περίπλοκο.

Ζυγός

Πιάστε τη σφυρίχτρα, τον πίνακα, τις σερπαντίνες και το καπέλο του κοινωνικού διευθυντή: μπορεί να διοριστείτε οι επίσημοι μαζορέτοι – επικεφαλείς αυτό το Σαββατοκύριακο. Και μην προσποιείτε ότι δεν απολαμβάνετε το ρόλο! Ως Ζυγοί αγαπάτε τους ανθρώπους και μπορείτε εύκολα να επιτύχετε την ισορροπία του σοβαρού και του παιχνιδιάρικου που απαιτείται για να δημιουργήσετε ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα που να λαμβάνει υπόψη τις προτιμήσεις όλων. Επειδή η συμπονετική Σελήνη στους Ιχθύες βρίσκεται στον έκτο Οίκο σας που είναι προσανατολισμένος στην υπηρεσία, κρατήστε λίγο χρόνο για να δώσετε και στους λιγότερο τυχερούς: η απόλυτη νίκη των Χριστουγέννων.

Την Κυριακή, η κυβερνήτης σας, η στοργική Αφροδίτη, προσγειώνετε απαλά στον γειτονικό Αιγόκερω και στον τέταρτο Οίκο σας μέχρι τις 17 Ιανουαρίου. Είναι αυτή μια φωλιά αγάπης με το όνομά σας πάνω, Ζυγοί; Θα απολαύσετε ένα διάλειμμα από όλο τον θόρυβο των γιορτών και θα χαλαρώσετε μαζί με τους πιο κοντινούς και αγαπημένους σας –ή απλώς το αγαπημένο σας συν ένα. Αφήστε τους άλλους να τρέχουν από το ένα πάρτι στο άλλο. Το όραμα σας για τον παράδεισο αυτή τη στιγμή είναι ένα νόστιμο δείπνο και ένας ζεστός καναπές, χωρίς τηλέφωνα!

Σκορπιός

Μπορεί να περιπλανιέστε στις αίθουσες με πολλά περισσότερα στα χέρια σας από κλαδιά δέντρου, Σκορπιοί. Με την αισθησιακή Σελήνη στους Ιχθύες και στον παθιασμένο πέμπτο Οίκο σας αυτό το Σαββατοκύριακο, οι αίθουσες –και τα δάπεδα και ο καναπέδες– μπορεί να διακοσμηθούν με τα καλύτερα γιορτινά σας στολίδια, συμπεριλαμβανομένων κάποιων γιορτινών εσωρούχων! Ναι, αγαπάτε την παράδοση, αλλά πρώτα απ’ όλα, λίγη επική φροντίδα δεν βλάπτει. Είτε είστε αδέσμευτοι είτε παντρεμένοι, πρέπει να ακολουθήσετε την μεγάλη σας λίμπιντο προτού μπορέσετε να ανοίξετε και να ανταλλάξετε δώρα με τους αγαπημένους σας. Και αν κοκκινίζετε ελαφρώς στο γιορτινό τραπέζι από ντροπή, δεν πειράζει, είναι το μικρό σας μυστικό για εσάς και το ταίρι σας μόνο.

Την Κυριακή, η ρομαντική Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω και στον τρίτο Οίκο σας της επικοινωνίας μέχρι τις 17 Ιανουαρίου, κρούοντας τον συναγερμό καυτού φλερτ! Η ελκυστική γοητεία σας θα είναι σε σπάνια φόρμα τις επόμενες εβδομάδες, προσφέροντας περισσότερη νοστιμιά και από το φαγητό των γιορτών. Είναι πάντα καλή και καθαρή διασκέδαση έως ότου πληγωθεί κάποιος, οπότε σιγουρευτείτε ότι δεν παίζετε με τα αισθήματα κάποιου που πραγματικά νοιάζεται για εσάς. Σε σχέση; Βάλτε στο ημερολόγιό σας χώρο για το ταίρι σας. Οι μικρές χειρονομίες θα κάνουν πολλά θαύματα τώρα.

Τοξότης

Φυσικά, αισθάνεστε παραδοσιακοί αυτή την εορταστική περίοδο, Τοξότες! Αυτό το Σαββατοκύριακο, μία συναισθηματική Σελήνη στους Ιχθύες είναι στον τέταρτο Οίκο σας του σπιτιού και της οικογένειας. Η καρδιά σας είναι ορθάνοιχτη και δεν θέλετε να περιορίσετε τον κατάλογο των προσκεκλημένων σας –ή να στεναχωρήσετε κάποιον γιατί δεν εμφανιστήκατε στη συγκέντρωσή του. Ορισμένοι Τοξότες μπορεί να νιώθουν έτοιμοι να συστήσουν έναν νέο σύντροφο στην οικογένειά τους ή στην παρέα τους ή να γνωρίσουν τους δικούς τους. Τα ζευγάρια θα απολαύσετε την επανασύνδεση με τις ρίζες σας με καινοτόμους τρόπους. Κάντε μια έκπληξη σε συγγενείς που ξέρετε ότι δεν θα φρικάρουν από απροσδόκητους επισκέπτες ή κάντε μια διαδικτυακή συνάντηση στο Skype με τον συγκάτοικο σας από το πανεπιστήμιο που βρίσκεται μακριά.

Το να περνάτε χρόνο με ανθρώπους που τους νιώθετε σαν οικογένεια είναι πραγματική τροφή για την ψυχή. Την Κυριακή, η γοητευτική Αφροδίτη αφήνει το ζώδιό σας και περνάει στον Αιγόκερω και στον αργό και αισθησιακό δεύτερο Οίκο σας. Σέξι! Γεμίστε δυο ποτήρια με σαμπανιζέ κρασί και καθίστε αγκαλιά στον καναπέ σας. Μετά από μερικές τρελές εβδομάδες, θα λαχταράτε περισσότερη ασφάλεια στο παιχνίδι της αγάπης. Ανοίξτε το μυαλό σας στα καλά αγόρια και κορίτσια τώρα. Κάποιος που φαινόταν λίγο βαρετός την περασμένη εβδομάδα θα μπορούσε να κάνει την καρδιά σας να τρεμοπαίξει πριν αλλάξει το ημερολόγιο ή λίγο αργότερα.

Αιγόκερως

Δεν έχει σημασία πώς –ή ακόμα κι αν– γιορτάζετε την παραμονή των Χριστουγέννων, Αιγόκεροι: οι εορτασμοί του Σαββατοκύριακου θα γραφτούν στα βιβλία της ιστορίας. Με μια συμπονετική Σελήνη στους Ιχθύες που φωτίζει τον εκφραστικό τρίτο Οίκο σας, όλες οι κοινωνικές δεσμεύσεις σας θα σας βγουν σίγουρα σε καλό. Η συζήτηση θα ρέει σαν καλή σαμπάνια και η παρέα είναι βέβαιο ότι θα σας τονώσει και θα σας υποστηρίξει. Οι Αιγόκεροι αγαπούν τη διασκέδαση και δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να μεταφέρουν στους άλλους το παιχνιδιάρικο πνεύμα τους. Είτε είστε αδέσμευτοι είτε σε σχέση, κάντε λίγες αγκαλιές κάτω από τα γκι!

Η ρομαντική ενέργεια θα συνεχίσει (και θα γίνει πιο έντονη!) την Κυριακή, όταν η ρομαντική Αφροδίτη κάνει την ετήσια είσοδό της στον Αιγόκερω, δίνοντάς σας μεγάλες δόσεις χάρης και ζωικού μαγνητισμού μέχρι τις 17 Ιανουαρίου. Προσπαθείτε να εντάξετε μια νέα σχέση στην σφαίρα του επίσημου; Μην προσπαθήσετε υπερβολικά: απλώς να είστε ο ακαταμάχητος εαυτός σας, και αν είναι γραφτό να γίνει, θα γίνει! Ήδη σε σχέση; Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να εκφράσετε τις ανάγκες σας (ή τις μυστικές επιθυμίες σας). Θυμηθείτε, Αιγόκεροι: Η ψήφος σας μετράει και δεν υπάρχει λόγος να συμβιβαστείτε!

Υδροχόος

Το αγαπητό ζώδιό σας γεννήθηκε γνωρίζοντας ότι είναι καλύτερο να δίνεις παρά να παίρνεις. Και αυτό το Σαββατοκύριακο των γιορτών, μπορεί να ανταμειφθείτε για τις καλές σας πράξεις, καθώς η στοργική Σελήνη στους Ιχθύες φωτίζει τον δεύτερο Οίκο σας των οικονομικών. Μπορεί να έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια περιστασιακή δουλειά ή να ανακαλύψετε ένα απροσδόκητο παραπάνω μηδενικό στο γιορτινό μπόνους σας. Όπως πάντα, θα θέλετε να μοιραστείτε την καλή σας τύχη. Στραφείτε σε έναν φίλο που έχει ανάγκη –ή έναν ξένο– και κάντε μια πράξη καλοσύνης. Κάντε ό,τι μπορείτε για να κρατήσετε το δώρο σας μυστικό, ώστε να αποφύγετε να κάνετε κάποιον να νιώσει στερημένος ή αμήχανος.

Την Κυριακή, η ρομαντική Αφροδίτη αγκαλιάζει τον Αιγόκερω και τον φανταστικό δωδέκατο Οίκο σας μέχρι τις 17 Ιανουαρίου. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να θέλετε το παραμύθι, Υδροχόοι –εφόσον κρατάτε τουλάχιστον το ένα αστραφτερό τακούνι σας φυτεμένο στη ζώνη της πραγματικότητας. Κατά τη διάρκεια αυτής της σύντομης (αλλά που μπορεί να σας αλλάξει τη ζωή) όψης, τα όριά σας θα είναι πιο διαπερατά απ’ ό,τι συνήθως. Ενώ θέλετε να παραμείνετε σε άμυνα, αυτός ο εύκαμπτος κύκλος είναι πραγματικά τέλειος για να κάνετε μια τολμηρή πρώτη κίνηση με κάποιον που σας ελκύει ή για να μοιραστείτε μια μυστική επιθυμία σας με το ταίρι σας.

Ιχθύες

Γεια σας, καυτά γιορτινά Ψαράκια! Με την Σελήνη στο ζώδιό σας αυτό το Σαββατοκύριακο, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στο άτακτο ή το καλό –αλλά γιατί να μην είστε και άτακτοι και καλοί; Καλή ερώτηση! Φυσικά, όλα έχουν να κάνουν με τη σωστή παρέα. Πάρτε το αγαπημένο σας πρόσωπο και πηγαίνετε κάπου όπου μπορείτε να χτυπήσετε τα τακούνια σας και να χορέψετε μέχρι την αυγή. Ή αν είστε σε πιο χαλαρή διάθεση, περάστε το Σαββατοκύριακο μέσα, μαγειρέψτε και δείτε τα επεισόδια της σειράς σας που δεν έχετε προλάβει να δείτε.

Την Κυριακή, η επικοινωνιακή (και πάντα ρομαντική) Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω και στον σούπερ κοινωνικό ενδέκατο Οίκο σας. Θα είστε το κέντρο της κυψέλης σας μέχρι τις 17 Ιανουαρίου, οπότε κάντε το αποστολή σας να εξασφαλίσετε ότι η ομάδα σας θα απολαύσει τη μαγεία της εποχής. Πηγαίνετε σε συναυλίες ή σε διασκεδαστικά σόου ή κάντε μια ομάδα παιχνιδιού και κόψτε τοπικούς πισινούς. Ένα επιπλέον όφελος για τους αδέσμευτους Ιχθύες: μπορεί να συναντήσετε μια καυτή προοπτική κάνοντας ωραία πράγματα για τους άλλους. Σε σχέση; Βγείτε έξω και κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο ως ζευγάρι: Το ζευγάρι που παίζει μαζί, μένει μαζί!