Αστρολογία: Πως η εποχή του Ζυγού επηρεάζει τα ζώδια

Αστρολογία: Πως η εποχή του Ζυγού επηρεάζει τα ζώδια

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) 

Εξετάζετε την «υγεία» της σχέσης σας αυτή τη στιγμή. Είστε το ζώδιο που απολαμβάνει την «ιδέα» να έχει μια ευτυχισμένη σχέση και ενώ σας αρέσει να επιδεικνύετε την επιτυχία της ερωτικής σας ζωής στους άλλους, τώρα πρέπει να λάβετε υπόψη ότι είναι καλύτερο να το δουλέψετε «εσωτερικά» παρά μπροστά σε κοινό.

Υπάρχουν μερικά ζητήματα που εσείς και το αγαπημένο σας πρόσωπο πρέπει να λύσετε και η εποχή του Ζυγού θα φέρει στο προσκήνιο όλα όσα κρύβονται . Εσείς και ο άνθρωπός σας θα αντιμετωπίσετε κάποιες σκληρές πραγματικότητες, αλλά δεν υπάρχει τίποτα απειλητικό. Η επιτυχία είναι δική σας .

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Η εποχή του Ζυγού φέρνει εσάς και τον σύντροφό σας σε έναν νέο κύκλο υγείας και ευεξίας. Ίσως αυτό είναι αποτέλεσμα κάποιου νέου σχήματος που αποφασίσατε και οι δυο σας.

Με το καλοκαίρι να πλησιάζει στο επίσημο τέλος του, νιώθετε και οι δύο ότι ήρθε η ώρα να αρχίσετε να κάνετε πιο πολλά πράγματα μαζί.

Ο Ζυγός φέρνει ισορροπία και σας επιτρέπει να δείτε και οι δύο ότι είναι πιο διασκεδαστικό να είστε μαζί παρά μόνοι. Περιμένετε αυτή τη σεζόν να σας φέρει πιο κοντά. Το μέτρο είναι σίγουρα το κλειδί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και θα ωφελήσει τόσο εσάς όσο και τον σύντροφό σας.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Αυτή η εποχή του Ζυγού θα βρει τόσο εσάς όσο και το αγαπημένο σας πρόσωπο να νιώθετε την ανάγκη για αλλαγή. Αυτός ο ανάδρομος Ερμής κάνει την τελευταία του προσπάθεια να ταρακουνήσει τη ζωή σας, αλλά ο Ζυγός δεν θέλει τέτοιου είδους ταλαιπωρία. Εσείς και το άτομό σας θα νιώσετε καλύτερα στο ασφαλές μέρος που έχετε δημιουργήσει μαζί: το σπίτι σας. Θα συνειδητοποιήσετε ότι αυτή η νέα σεζόν είναι εδώ για να σας δώσει μια δεύτερη ευκαιρία και θα θέλετε και οι δύο να εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Αυτό έχει να κάνει με την επικοινωνία για σένα, Καρκίνε και αυτό σημαίνει ότι κατά τη διάρκεια της σεζόν του Ζυγού, πρέπει να επαναφέρεις τα πάντα στον ίδιο δρόμο με τον άνθρωπό σου. Φαίνεται ότι οι δυο σας αρχίσατε να χαλαρώνετε κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας και τώρα αρχίζετε να παρατηρείτε ότι η τεμπελιά σας έγινε κακή συνήθεια. Η εποχή του Ζυγού είναι εδώ για να σας φτιάξει τη διάθεση, καθώς θα φανεί και στους δύο ότι αν δεν καταβάλετε προσπάθεια, όλα καταρρέουν. Είναι η εποχή για διορθώσεις, με σκοπό να το κάνετε να διαρκέσει.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Η εποχή του Ήλιου του Ζυγού σας έρχεται ως ευλογία, καθώς έχετε αρχίσει πραγματικά να αφήνετε τα πράγματα να γίνονται ακατάστατα. Η ερωτική σας ζωή έχει υποφέρει λόγω μερικών λαθών που κάνατε κατά τη διάρκεια της σεζόν της Παρθένου . Με τον ανάδρομο Ερμή να παίρνει ό,τι μπορεί να πάρει, νιώθετε ότι τα πράγματα έχουν ξεφύγει τόσο πολύ που πρέπει να παρέμβετε και να αντιστρέψετε την πορεία δράσης. Επίσης! Δώστε προσοχή στον σύντροφό σας κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν. Μαραίνεται χωρίς την αγάπη σου. Αν τους αγαπάτε, ενημερώστε τους!

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Ως συνήθως, οι προσδοκίες σας είναι τόσο υψηλές κατά την περίοδο της Παρθένου, και με τον ανάδρομο Ερμή να σβήνει την ένταση σε αυτό, τώρα βαδίζετε στην εποχή του Ζυγού νιώθοντας απογοητευμένοι . Ο Ζυγός, από την άλλη, θέλει να σε βγάλει από την ”μιζέρια” σου και θα το κάνει με επιτυχία. Στην αγάπη, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταλείψετε τις προσδοκίες και να νιώσετε ευγνωμοσύνη για ό,τι έχετε, που στην περίπτωσή σας, είναι μια όμορφη ιστορία αγάπης που χρειάζεται τη συμμετοχή σας . Αγαπήστε τον εαυτό σας για να μπορέσετε να αγαπήσετε πλήρως τον σύντροφό σας.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Θα νιώσετε ότι η είσοδος στην εποχή σας θα σας ανεβάσει αμέσως επίπεδο. Σας αρέσει να είστε κοινωνικοί και να περνάτε καλά με φίλους. Στην πραγματικότητα, αυτό θα κάνετε από την πρώτη μέρα της σεζόν . Στον έρωτα και τον ρομαντισμό, θα θέλετε να είστε εκεί για τον σύντροφό σας, αλλά έχετε μια υπόσχεση στον εαυτό σας και αυτή είναι να εξισορροπήσετε τη ζωή σας με πνευματική πρακτική καθώς και με ρομαντισμό. Είστε αρκετά τυχεροί που έχετε έναν σύντροφο που καταλαβαίνει ότι χρειάζεστε κάτι περισσότερο από ρομαντισμό για να ισορροπήσετε τη ζωή σας.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Η εποχή του Ζυγού έχει πάντα καλή επίδραση πάνω σας και συνήθως φέρνει εξαιρετική ενέργεια και φως στη ζωή σας. Στην αγάπη, βλέπεις καθαρά. Θέλετε η σχέση σας να διαρκέσει αλλά σας ενδιαφέρει επίσης να την ισορροπήσετε με την καλή επαγγελματική ζωή. Φροντίζεις να είσαι με κάποιον που καταλαβαίνει ότι έχεις πολλά ενδιαφέροντα και χαίρεσαι να τον αφήνεις να έχει και τον χώρο του. Η εποχή του Ζυγού σας φέρνει μια υγιή ισορροπία μεταξύ δουλειάς και ρομαντισμού.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Πάντα καλωσορίζατε την εποχή του Ζυγού στον κόσμο σας, καθώς φαίνεται να σας βοηθά να εξισορροπήσετε τα άγρια ​​όνειρά σας με τις πιο πρακτικές επιθυμίες σας.

Στην αγάπη, θα νιώθετε αρκετά ασφαλείς με το άτομο που είστε μαζί για να το αφήσετε να είναι χαλαρό για λίγο, καθώς επιδιώκετε κάποια μεγάλη προσπάθεια στη δουλειά. Τους εμπιστεύεσαι και σε εμπιστεύονται, οπότε ανεξάρτητα από το πού βρίσκεσαι στον κόσμο, να ξέρεις ότι η αγάπη σου είναι αληθινή .

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Έχετε περάσει τις μεθυστικές αλλαγές των τελευταίων εποχών και καθώς ο ανάδρομος Ερμής φεύγει και αφήνει την εποχή του Ζυγού να κάνει τη δουλειά του, θα αισθάνεστε αρκετά επιτυχημένοι στην ρομαντικής σας ζωής. Φαίνεται ότι το καλοκαίρι προοριζόταν να λύσει τα προβλήματα και τώρα τόσο εσείς όσο και ο σύντροφός σας βρίσκεστε σε νέο δρόμο.

Τα πράγματα μπορεί όντως να είναι διαφορετικά, αλλά τουλάχιστον είστε ακόμα μαζί. Η εστίαση είναι σε μια υγιή προσέγγιση για την επίλυση δυσκολιών που προκύπτουν κατά τη διάρκεια του ειδυλλίου. «Ό,τι χρειαστεί» είναι το νέο σας μότο.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Ό,τι σας εμπόδιζε στο παρελθόν πρόκειται να το αφήσετε να χαλαρώσει σε μεγάλο βαθμό, κατά τη διάρκεια της σεζόν του Ζυγού. Αυτό αφορά την αγάπη και την έκφραση του εαυτού σας. Αυτό που δεν σας ενδιέφερε μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, τώρα φαίνεται καλή ιδέα. Εσείς και ο σύντροφός σας θα έχετε μια πολύ διευκρινιστική συζήτηση για την ζωή και τα πράγματα θα αλλάξουν ριζικά μετά από αυτή τη συζήτηση. Επειδή τώρα μπορείτε να μιλήσετε, μπορείτε επίσης να ακούσετε. Με τον ανάδρομο Ερμή να τελειώνει, ο ουρανός είναι το όριο, για εσάς και την ερωτική σας ζωή, κατά την εποχή του Ήλιου του Ζυγού.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Μόλις ξεκινήσει η σεζόν του Ζυγού, θα αρχίσετε αυτόματα να αισθάνεστε ενδοσκοπικοί, αλλά μια αίσθηση συμπόνιας θα σας υπερνικήσει και θα σας ενδιαφέρει περισσότερο να ακούσετε τι συμβαίνει στο αγαπημένο σας πρόσωπο. Επειδή αυτή η εποχή σας κάνει να νιώθετε καλά με τον εαυτό σας, θα είστε πιο ανοιχτοί στο να ακούσετε αυτά που επικοινωνεί ο σύντροφός σας. Η προσοχή σας θα εκτιμηθεί τόσο πολύ που θα ανεβάσει την αγάπη τους για εσάς σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο. Είναι μια υπέροχη σεζόν για να μάθετε και οι δύο πώς να χειριστείτε την αγάπη που έχετε δημιουργήσει.