Αστρολογία: Πως επηρεάζει τα ζώδια η νέα σελήνη στον Κριό

Αστρολογία: Πως επηρεάζει τα ζώδια η νέα σελήνη στον Κριό

Πώς η νέα σελήνη στον Κριό επηρεάζει τον Απρίλιο του 2022, όλα τα ζώδια.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) 

Η δύναμη είναι τώρα στην αυλή σου, Κριέ. Εσύ από όλους τους άλλους, μπορείς να μεταφράσεις τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία σου… σε ενέργεια, ορμή και φιλοδοξία. Οραματίσου το μέλλον σου και δραστηριοποιήσου για να το πετύχεις. Μην ασχολείσαι με ό,τι σε ρίχνει ψυχολογικά – καθώς μπορείς να εκδηλώσεις το αρνητικό, όσο και το θετικό. Παρέμεινε σε ό,τι είναι δημιουργικό και παραγωγικό. Κάνε τη Νέα Σελήνη στον Κριό, την πρώτη σου μετάβαση προς την επιτυχία.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Αυτή είναι μια καλή μέρα για να δεσμευτείς απέναντι στον εαυτό σου. Οι ράθυμες μέρες του Χειμώνα απομακρύνονται και δεν έχεις πλέον, καμία δικαιολογία. Είσαι γεμάτος ιδέες, αλλά έχεις αποκτήσει κάποιες κακές συνήθειες που εμποδίζουν την πρόοδο και τη δραστηριοποίησή σου.

Κατά τη διάρκεια της Νέας Σελήνης στον Κριό, καλό θα ήταν να ξεκινήσεις μια λίστα με τα μελλοντικά σου σχέδια και παράλληλα να ψάχνεις τρόπους για να πετύχεις τους στόχους σου.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Η εστίαση είναι το όνομα του παιχνιδιού σήμερα! Και κατά τη διάρκεια της Νέας Σελήνης στον Κριό, πρέπει να συγκεντρωθείς στο μέλλον και στο πώς θα μπορέσεις να κατανοήσεις πως όλα είναι πιθανά και εφικτά. Ο καιρός της αρνητικής σκέψης είναι πλέον παρελθόν… και το ξέρεις. Υπάρχει πολύς χρόνος για να ξεπεράσεις τα προβλήματα του παρελθόντος. Δούλεψε μ’ αυτή τη διέλευση και βγες από το τέλμα.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Η Νέα Σελήνη στον Κριό επηρεάζει την ερωτική σου ζωή τόσο πολύ… που τώρα πλέον ξέρεις ποιον να αποφύγεις. Οι μέρες του ιδεαλισμού στον έρωτα έχουν τελειώσει για σένα. Νιώθεις πιεσμένος από τον χρόνο και προτιμάς να μην δώσεις τα πάντα, σε ανθρώπους που δεν αξίζουν την καλοσύνη σου — ή την υπομονή σου. Αυτή η διέλευση σε βοηθά να αγαπήσεις περισσότερο τον εαυτό σου, δίνοντας λιγότερη σημασία στη συνεργασία σου με κάποιον, απλά και μόνο επειδή αυτό αναμένεται από εσένα.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Ενώ μπορεί να νιώθεις τύψεις κατά τη διάρκεια της Νέας Σελήνης στον Κριό, θα συνειδητοποιήσεις ότι κάθε βήμα του ταξιδιού σου, σε οδηγεί σε αυτό το μέρος- και κατά κάποιον περίεργο τρόπο, θα νιώσεις πολύ ικανοποιημένος. Όλα φαίνεται να έχουν νόημα για σένα τώρα, αν και βρίσκεσαι ακόμα στα πρώτα στάδια της πραγματοποίησης των ονείρων σου. Επέμεινε στο σχέδιό σου και διατήρησε την αισιοδοξία σου.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Πάντα ήξερες ότι θα ερχόταν αυτή η μέρα! Και με τη Νέα Σελήνη στον Κριό συνειδητοποιείς πως έφτασε. Είναι η μέρα που αφήνεις τις αναμνήσεις σου να ξεθωριάσουν. Κρατούσες κάποιον στο μυαλό σου πάρα πολύ καιρό και τώρα κατάλαβες, πόσο μάταιο ήταν. Σε περιμένει ελευθερία, Παρθένε. Άφησε τα όλα πίσω σου και θα δεις πως όλα στη ζωή σου, μπαίνουν ξαφνικά στη θέση τους.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Κατά τη διάρκεια της Νέας Σελήνης στον Κριό, θα εξομαλύνεις τους φόβους και τις παράνοιές σου. Είναι άραγε δικαιολογημένοι αυτοί οι φόβοι ή απλά δραματοποιείς σε σημείο υπερβολής, τα πράγματα; Υπάρχει πιθανότητα να έχεις εθιστεί στο δράμα και αντιλαμβάνεσαι πως αυτό δεν σε βοηθάει. Χρησιμοποίησε τη δύναμη αυτής της διέλευσης για να ξαναβρείς την αυτοπεποίθησή σου.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις… αν θέλεις να εκμεταλλευτείς αυτή τη διέλευση προς όφελός σου ή να την καταστρέψεις, διατηρώντας τις αρνητικές σκέψεις σου. Δεν χρειάζεται πλέον να νιώθεις τόσο δυσαρεστημένος, γιατί αυτό το συναίσθημα αρχίζει να φαίνεται προς τα έξω, σαν ζήλια και σνομπισμός. Η Νέα Σελήνη στον Κριό, εκδηλώνει τις βαθύτερες επιθυμίες σου. Μην συντηρείς όμως επιθυμίες, που σκοπό έχουν να πληγώσεις κάποιον.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Αυτή είναι η ώρα της ανταπόδοσης, Τοξότη. Σε έχουν βοηθήσει στο παρελθόν και πάντα έψαχνες την κατάλληλη ευκαιρία για να ξεπληρώσεις το χρέος σου. Η Νέα Σελήνη στον Κριό ενισχύει την ευγνωμοσύνη σου και σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις κάτι καλό για την κοινότητα ή την οικογένειά σου. Είναι μια δημιουργική στιγμή για σένα. Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς. Προσπάθησε σκληρά κάνοντας το σωστό και γύρνα σπίτι… ήρωας!

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Η Νέα Σελήνη στον Κριό είναι η μαγική σου σφαίρα. Και καλό θα ήταν να κάνεις τη μεγαλύτερη από όλες τις ευχές, μόλις σου δοθεί η ευκαιρία. Βρίσκεσαι σε διαδικασία εκδήλωσης – δεν σε σταματά απολύτως τίποτα. Εδώ πρέπει να εστιάσεις και να κατευθύνεις την ενέργειά σου. Αυτό που σκοπεύεις κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης είναι σχεδόν εγγυημένο ότι θα συμβεί.. γι’ αυτό προσευχήσου. Καλή τύχη στο ταξίδι σου.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Ένιωθες πως ήσουν τόσο κοντά.. αλλά και τόσο μακριά ταυτόχρονα από το στόχο σου. Όμως κατά τη διάρκεια της Νέας Σελήνης στον Κριό, νιώθεις ότι μπορείς επιτέλους να ξεπεράσεις αυτά τα τελευταία εμπόδια. Κάνε το άλμα. Αυτή είναι η διέλευση που σε βοηθά να αποφασίσεις τον τρόπο που θα ακολουθήσεις… και φαίνεται ότι σε περιμένουν… ρίσκο και τύχη. Τα αστέρια προσπαθούν να σου πουν ότι δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι το άγνωστο. Πήδα μέσα.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 10 Μαρτίου)

Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να ενισχύσεις τις ιδέες σου, σχετικά με το τι πρέπει να αλλάξει στην οικογένειά σου. Όλοι βιώνουν την κατάσταση – αν και δεν είναι όλοι υπεύθυνοι. Εκεί μπαίνεις, εσύ. Θα είσαι επικεφαλής της οικογένειας κατά τη διάρκεια της Νέας Σελήνης στον Κριό, γι’ αυτό φρόντισε να μιλάς καθαρά και με αυτοπεποίθηση. Οι δικοί σου άνθρωποι εξαρτώνται από σένα… και θα τα καταφέρεις εξαιρετικά καλά.