Αστρολογία – Προβλέψεις: Ρίσκα και ασύνετες αλλαγές

Αστρολογία – Προβλέψεις: Ρίσκα και ασύνετες αλλαγές

Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, είναι πιθανό τα χρήματα να φυτρώνουν στα δέντρα; Αυξάνονται οι πιθανότητες, με μια καινοτόμα συνάντηση της ελκυστικής Αφροδίτης με τον τεχνοκράτη Ουρανό στον 2ο Οίκο σας των οικονομικών… Δεν αποκλείεται να έρθουν έσοδα στον δρόμο σας από ανέλπιστες πηγές. Εξερευνήστε τη δημιουργικότητά σας με πρωτοποριακές προσεγγίσεις, δοκιμάστε τη γραφή, κάντε ένα διάλειμμα και βγείτε να πάρετε καθαρό αέρα. Η κίνηση του σώματος μπορεί να «ξεκλειδώσει» σκέψεις μπλοκαρισμένες στο υποσυνείδητό σας!

Ταύρος

Συγκρατηθείτε, αγαπητοί Ταύροι! Μια παρορμητική συνάντηση της ρομαντικής Αφροδίτης με τον παθιασμένο Ουρανό στο ζώδιό σας, μπορεί να ωθήσει σε ρίσκα και ασύνετες αλλαγές. Νιώθετε την ανάγκη να απελευθερωθείτε από μια περιοριστική κατάσταση ή να κάνετε μια τολμηρή ρομαντική κίνηση; Αυτό το πλανητικό δίδυμο θα σας δώσει το θάρρος να προχωρήσετε… Αλλά σκεφτείτε επισταμένως κάθε απόφαση που μπορεί να είναι αμετάκλητη, καθώς αυτή η ενέργεια μπορεί να φύγει όσο γρήγορα ήρθε!

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, νιώθετε σπίθες να αιωρούνται στην ατμόσφαιρα; Είναι αποτέλεσμα μιας σύμπραξης της ρομαντικής Αφροδίτης με τον τολμηρό Ουρανό! Αλλά επειδή το αντικείμενο του πόθου σας μπορεί να μην είναι «διαθέσιμο», κάντε με σύνεση την πιθανή προσέγγισή σας. Όσο ενθουσιώδης κι αν είναι μια εμπειρία για λίγες ώρες, η επίδραση της όψης θα περάσει γρήγορα… Και θα πρέπει να χειριστείτε την πραγματικότητα και τις επιπτώσεις. Ίσως είναι καλύτερα να στραφείτε στην αναζήτηση πιο προσιτών ρομαντικών επιλογών!

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, προσέξτε τα «φιλικά πυρά»! Μια συνάντηση της ερωτικής Αφροδίτης με τον αυθόρμητο Ουρανό, μπορεί να ανορθώσει μια πλατωνική σχέση σε πιο θερμή. Αν θεωρείτε ότι είναι αμοιβαία η έλκη, να τολμήσετε να την εξερευνήσετε. Αλλά μην ορμήσετε ασύνετα σε κάτι που δεν θα έχει επιστροφή, καθώς αυτή η πλανητική συγκυρία προσδίδει μια τάση απερισκεψίας. Μην ρισκάρετε μια φιλία!

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, μάχες ισχύος δεν συντελούνται μόνο εντός της επαγγελματικής αρένας! Μια σύμπραξη της ελκυστικής Αφροδίτης με τον αυθάδη Ουρανό στον τομέα σας της καριέρας, θα βοηθήσει να διαπρέψετε στο κοινωνικό περιβάλλον. Οι φίλοι θα σας κάνουν ενδιαφέρουσες συστάσεις ή να προωθηθείτε μέσω διαδικτύου. Με την αξιοποίηση του ειδήμονα Ουρανού στον τομέα της τεχνολογίας, μπορείτε να βελτιώσετε το προφίλ και τη φήμη σας. Προσεγγίστε άτομα που θαυμάζετε, γνωστοποιήστε ένα πρόσφατο επίτευγμά σας και αναδείξτε τον ενθουσιασμό σας!

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, πάντα μπορείτε να διευρύνετε κι άλλο τα δίκτυά σας! Η κοινωνική Αφροδίτη συμπράττει με τον αυθόρμητο Ουρανό στον διεθνή 9ο Οίκο σας, ενθαρρύνοντας τις επεκτατικές προσεγγίσεις. Περάστε σε καινούργιους τομείς, εμπλουτίστε τις παραμέτρους αναζητήσεων, αναζητήστε άτομα με επιρροή σε άλλα μέρη του πλανήτη. Η χημεία μπορεί να σας φέρει κοντά με ανθρώπους από εντελώς διαφορετικά υπόβαθρα. Αλλά εξερευνήστε χωρίς να δώσετε υποσχέσεις, καθώς αυτή η επίδραση είναι παροδική. Μόνο ο χρόνος θα δείξει τι θα μείνει και τι όχι!

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, καταλήξτε αν θέλετε να βρεθείτε πιο κοντά ή πιο μακριά! Η ερωτική Αφροδίτη και ο ασταθής Ουρανός συναντώνται στον 8ο Οίκο σας της σαγήνης: Ίσως νιώσετε έντονες έλξεις με ταυτόχρονη λαχτάρα για περισσότερη αυτονομία, δηλαδή θα είστε σε σύγχυση. Αν χρειάζεστε χώρο να αναπνεύσετε σε μια πιεστική φιλία ή σχέση, μην κάψετε τις γέφυρες. Αρκεστείτε να θέσετε την ανάγκη και τα όριά σας, χωρίς να μειώσετε την χαρωπή σας διάθεση!

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, έχετε άμεση ανάγκη από προσωπικό χρόνο! Η ρομαντική Αφροδίτη συναντά τον ανεξάρτητο Ουρανό στον τομέα σας των σχέσεων, θέτοντας επίσημα θέμα ανεξαρτησίας. Μην νιώσετε τύψεις γι’ αυτό, ακόμη και οι πιο δομημένοι άνθρωποι χρειάζονται μια υγιή δόση αυτονομίας. Μιλήστε με ειλικρίνεια, παραμείνετε γνήσιοι και αυθεντικοί και θα κερδίσετε περισσότερη εκτίμηση από το περιβάλλον σας!

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, αξεσουάρ της ημέρας χρίζεται κάθε επίκαιρο μέσο εξάσκησης! Αυτό ορίζει μια συνάντηση της κοκέτας Αφροδίτης με τον Ουρανό της τεχνολογίας, στον οίκο σας της ευημερίας. Θα εμπνευστείτε να εκσυγχρονίσετε τις συνήθειές σας όσον αφορά την υγεία: Από την εξάσκηση μέχρι τη διατροφή σας, θα θέλετε να δοκιμάσετε όσα θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σας. Αλλά επειδή η επίδραση της όψης είναι παροδική, μην δεσμευτείτε άμεσα σε κάποια σχετική αγορά!

Αιγόκερως

Η ανεμελιά σας παίρνει τα ηνία, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η εξωστρεφής Αφροδίτη συναντά τον απρόβλεπτο Ουρανό στον παθιασμένο 5ο Οίκο σας. Είναι επιτακτική η ανάγκη σας να δώσετε διέξοδο στην ένταση, από μια τολμηρή ενδυματολογική επιλογή μέχρι τα συναισθήματα. Αλλά να ξέρετε ότι η αυτή η ενέργεια θα φύγει τόσο γρήγορα όσο ήρθε… Καλός είναι ο ενθουσιασμός, όμως χρειάζονται εχέγγυα πριν παραδοθείτε σε οτιδήποτε «λάμπει»!

Υδροχόος

Είστε έτοιμοι για μια εσωτερική ανανέωση, αγαπητοί Υδροχόοι; Η καλαίσθητη Αφροδίτη συναντά τον καινοτόμο Ουρανό στον 4ο Οίκο σας του σπιτιού. Ρίξτε μια ματιά στους χώρους σας και τολμήστε: Προσθέσετε μοντέρνες πινελιές σε μια κλασική διακόσμηση, ο συνδυασμός παλιού και νέου θα προσδώσει μια ενθουσιώδη χροιά. Το βασικό είναι να εκφράζει την προσωπικότητά σας – και να έχετε εξασφαλίσει την έγκριση και συμβολή των λοιπών κατοίκων του σπιτιού!

Ιχθύες

Τολμήστε να μοιραστείτε, αγαπητοί Ιχθύες! Η Αφροδίτη της αρμονίας και ο ριζοσπαστικός Ουρανός συμπράττουν στον επικοινωνιακό τομέα σας, ωθώντας σας να εκφράσετε τις αλήθειες σας. Η αυθεντικότητα μπορεί να σας ανοίξει πολλές καινούργιες πόρτες, αρκεί να μιλήσετε με διακριτικότητα για να μην σοκάρετε τους άλλους. Μην ορμάτε στις προσεγγίσεις σας, πάρτε χρόνο για να εξερευνήσετε τα νέα σας μονοπάτια!