Αστρολογία: Προβλέψεις με τη τράπουλα του νότου

Η τράπουλα του Νότου είναι μία  αραβο – ισπανική τράπουλα 38 Φύλλων, που ξεκλειδώνει τα μελλούμενα και παρουσιάζει όλες τις κρυφές πτυχές των θεμάτων που απασχολούν τον ενδιαφερόμενο.

Κριός: Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΥΡΓΟΣ

Δεν θα πρέπει να επιμένετε πάνω σε θέματα, που σας κάνουν και πονάτε μέσα στην σχέση σας. Ούτε και χρειάζεται να επαναλαμβάνεστε. Έχετε γίνει αντιληπτοί, και προκειμένου ο άνθρωπος σας, να μην σας χάσει …θα σας δώσει τα δίκαια και αυτά που σας αξίζουν.

Ταύρος: ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ

Έχετε την τύχη του σύμπαντος με το μέρος σας σε αυτά που κάνετε, αυτά που προσπαθείτε να συντηρήσετε… αλλά και τις ευχές σας. Σε πρώτο επίπεδο …θα έχετε πολύ χρήμα που θα σας λύσει τα χέρια. Οι χωρισμένοι θα βρεθούν και πάλι μαζί.

Δίδυμοι: ΔΥΟ ΖΕΥΓΑΡΙΑ

Αυτά που έχετε στο μυαλό σας …θα αρχίσουν να γίνονται πραγματικότητα και με πρωτοβουλίες του ανθρώπου σας, που δεν θέλει να σας αφήσει. Πιο σαφείς ενδείξεις, θα έχετε από το άτομο γενικότερα που έχετε ερωτευτεί σε υπέρτατο βαθμό.

Καρκίνος: ΜΑΥΡΟ ΑΛΟΓΟ

Αυτά που πρέπει να σας προσφέρει ο άνθρωπος σας, ίσως και να τα καθυστερεί λόγω κάποιων δικών του προβλημάτων, που όμως μέσα στις επόμενες ημέρες, θα ξεπεραστούν. Οι καταστάσεις, θα σας δώσουν και ευκαιρίες για να σταθεροποιείτε και οικονομικά.

Λέων: ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΓΝΩΣΤΟΣ

Μην λέτε τα μυστικά σας σε άγνωστα άτομα. Αυτό πιθανόν και να σας δημιουργήσει πρόβλημα …στην σοβαρή σας σχέση. Μπορεί να κάνετε τα ξεκαθαρίσματα σας και να βγάλετε τα ασφαλή σας συμπεράσματα, και μετά να εστιάσετε στα θέλω σας.

Παρθένος: ΑΝΘΗ ΚΑΙ ΚΑΡΠΟΙ

Αυτά που έχετε στο μυαλό σας, θα γίνουν άμεσα πράξη και στα ερωτικά και στα οικονομικά σας ζητήματα. Ο σύντροφος σας έχει διάθεση να φτιάξει την σχέση σας, υπό νέους όρους και βάσεις. Σε κάποιους …θα βρεθούν και κάποιες λύσεις για να επανασυνδεθούν.

 

Ζυγός: ΤΑ 7 ΑΣΤΕΡΙΑ

Έχετε δελεαστεί, από όλα αυτά που σας λέει, ο άνθρωπος σας για το μέλλον σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τα δείτε να γίνονται πραγματικότητα, από τις επόμενες ημέρες. Η αναμονή …σε κάποιους λοιπόν τελειώνει και ίσως και να φέρει και προτάσεις δεσμεύσεων.

Σκορπιός: ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕ ΚΑΡΑΒΙ

Εσείς περιμένετε ένα σινιάλο, μια είδηση – ένα μήνυμα, από κάποιον πρώην σας, που ίσως και να υπάρχει με κάποιον τρόπο και στο παρόν σας. Σε μια ανάλογη φάση είναι και αυτός, που μέσα από τυχαία γεγονότα, θα έχετε συνάντηση αλλά και ευκαιρία για επανένωση.

Τοξότης: ΝΕΑΡΟΣ ΑΝΤΡΑΣ

Κάποιος είναι πραγματικά ξετρελαμένος με εσάς και τον χαρακτήρα σας, ίσως και με την εξωτερική σας εμφάνιση. Το ξέρετε. Μέσα στο επόμενο διάστημα, θα δεχτείτε τις ευθείς ερωτικές του προτάσεις, που σίγουρα θα σας κάνουν να σκεφτείτε και το ενδεχόμενο μιας σχέσης.

 

Αιγόκερως: ΣΚΟΤΑΔΙ ΜΕ ΦΕΓΓΑΡΙ

Δεν θα ξαναβαδίσετε …στο σκοτάδι και χωρίς να έχετε πάρει τις διαπιστεύσεις από το άτομο που σας ενδιαφέρει. Μπορεί κάποιοι να σας πουν αυστηρούς, αλλά στην δική σας περίπτωση και με όλα αυτά που έχετε περάσει σε επίπεδο σχέσεων…’καλύτερα γαιδουρόδενε’.

Υδροχόος: ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

Είναι φανερό ότι ζηλεύετε κάποιο άλλο πρόσωπο, στην ζωή του ανθρώπου σας. Αυτό είναι φυσικά και κάτι που το ξέρατε …αλλά τώρα, μάλλον αυτή η κατάσταση έχει αρχίσει και σας πιέζει. Ωστόσο, το μόνο σοφό που έχετε να κάνετε είναι να μιλήσετε και να δώσετε χρόνο για λύσεις.

Ιχθείς: ΑΜΜΟΣ ΚΑΙ ΟΑΣΗ

Δεν έχει τελικά καμία σημασία, τι περάσατε στο παρελθόν. Τώρα οι καταστάσεις είναι υπέρ σας… και το άτομο που αγαπάτε, θα έρθει να σας βρεί με πιο συγκεκριμένες προτάσεις που θα σας ενδιαφέρουν και εσάς. Συμβουλευτικά, μην αφήσετε τους τρίτους να σας επηρεάζουν