Αστρολογία: Προβλέψεις με τη τράπουλα της Κατίνας

Αστρολογία: Προβλέψεις με τη τράπουλα της Κατίνας  για το 3ο 10ήμερο Ιανουαρίου

Το τέλος του μήνα είναι κοντά. Και τώρα που όλα τα ζώδια έχουν ήδη δρομολογήσει τις αλλαγές που επιθυμούν, έχει έρθει και το σωστό χρονικό σημείο για να τις υλοποιήσουν.

Κριός Τα Άνθη

Μόνο ροζ και κόκκινα, εσείς τα βλέπετε όλα γύρω σας. Μπορεί να έχετε αυτήν την εποχή πολλά φλερτ και σχετικά πλησιάσματα, αλλά το καλύτερο θα ήταν να πάρετε και μια τελική απόφαση…για το τι θέλετε.
Τυχερή ημερομηνία : 22/01

Ταύρος Ντάρε – Ο Σουλτάνος του Διαμαντιού

Πιθανόν και στο επόμενο διάστημα, να ακούσετε κάποια νεότερα για τον πρώην σας, που όμως ακόμη μπαινοβγαίνει στην ζωή σας. Εσείς είστε τελικά αυτοί που ξέρετε όλη την αλήθεια, και που θα αποφασίσετε.
Τυχερή ημερομηνία : 28/01

Δίδυμοι Το Ερωτικό Γράμμα

Υπάρχουν γύρω σας άτομα, από τον κοινωνικό ή και τον εργασιακό σας κύκλο που σας φλερτάρουν ή έστω προσπαθούν να έρθουν πιο κοντά σας. Ένα από όλα αυτά έχει σίγουρα ξεχωρίσει για την προσωπικότητα του.
Τυχερή ημερομηνία : 29/01

Καρκίνος Ζαρά – Το λευκό Άλογο του Διαμαντιού

Ξέρετε ότι ακόμη το άτομο που έχετε μέσα στην καρδιά σας, είναι μέσα σε σοβαρές δεσμεύσεις και ακόμη αδυνατεί να σας δώσει απαντήσεις, για το όποιο τυχόν μέλλον σας. Εσείς μην χάνετε τις ευκαιρίες που περνούν από μπροστά σας.
Τυχερή ημερομηνία : 31/01

Λέων Η Καμήλα

Οι εξελίξεις μέσα στην ερωτική σας ζωή, είναι αργές αλλά σταθερές. Το ιδανικό θα ήταν για αυτό το χρονικό διάστημα, που έχετε και τόσα άλλα ζητήματα να λύσετε, να χαλαρώσετε και να αφήσετε τις αποφάσεις στο ταίρι σας.
Τυχερή ημερομηνία : 27/01

Παρθένος Η Κουκουβάγια

Έχετε πολύ κόσμο που είναι γύρω σας, και σας κάνει να θέλετε να φύγετε από τους φαύλους κύκλους του παρελθόντος, και όλων των δυσκολιών που εκεί περάσατε. Κάποια οικονομική στήριξη που περιμένετε πλησιάζει.
Τυχερή ημερομηνία : 21/01

Ζυγός Μίντα – Η Χανούμισσα του Σμαραγδιού

Πολλά τα φιλικά πρόσωπα και οι κοινωνικές προσκλήσεις που θα σας έρθουν το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, και θα σας βγάλουν σίγουρα από αυτήν την κουραστική ρουτίνα. Απολαύστε το λοιπόν.
Τυχερή ημερομηνία : 29/01

Σκορπιός Ο Ήλιος

Τα ερωτικά παιχνίδια και τα σχετικά υπονοούμενα δεν σας αρέσουν καθόλου. Αν τελικά αυτό είναι κάτι που το ζείτε μέσα στην σχέση σας, ή με κάποιο νέο φλερτ, το καλύτερο θα ήταν απλά να απομακρυνθείτε.
Τυχερή ημερομηνία : 30/01

Τοξότης Η Παιδούλα

Δεν τα ξέρετε όλα για το παρελθόν το ερωτικό του συντρόφου σας και αυτό σας κάνει κάποιες φορές, να είστε λίγο πιο επιθετικοί στο να πάρετε τις απαντήσεις σας. Καλύτερα να ασχοληθείτε με το παρόν σας.
Τυχερή ημερομηνία : 27/01

Αιγόκερως Σελάνα – Το Τζαν του Εβένου

Χρήματα και ανέσεις όλων των ειδών, θα φέρουν οι κόποι μηνών και ετών, στο κλείσιμο του μήνα. Το μόνο που απομένει είναι να φτιάξετε τώρα περισσότερο και την ερωτική σας καθημερινότητα.
Τυχερή ημερομηνία : 23/01

Υδροχόος Το Δέντρο

Οι απρόσωπες επικοινωνίες και τα βέλη που ενοχλούν, μέσα σε ένα ζευγάρι είναι μόνο λάθος. Αν τελικά αυτό είναι και η κατάσταση που τρέχει μέσα στον δεσμό σας, αυτήν την εποχή, καλύτερα να δείτε τι μπορείτε να διορθώσετε.
Τυχερή ημερομηνία : 24/01

Ιχθείς Ταγκραλ – Ο Σουλτάνος του Ρουμπινιού

Οι φίλοι και τα όποια αγαπημένα σας πρόσωπα, θέλουν να είστε πιο κοντά τους, και αυτό που χρειάζεται είναι σίγουρα να απεγκλωβιστείτε από όλα τα παρελθοντικά σας λάθη.
Τυχερή ημερομηνία : 25/01