Αστρολογία: Προβλέψεις με τη τράπουλα της Κατίνας

Αστρολογία: Προβλέψεις με τη τράπουλα της Κατίνας για το 2ο Δεκαήμερο Ιανουαρίου

Κριός: Isfahan – Το Τζαν του Διαμαντιού
-Το να καταναλώνεστε με άτομα που δεν σας ταιριάζουν, σίγουρα σας καθυστερούν από το πολλά υποσχόμενο σας μέλλον.
– Αυτοί που έχουν προγραμματίσει περαιτέρω δεσμεύσεις μέσα στον Χειμώνα, ίσως και να χρειαστεί να τσεκάρουν πρώτα και πιο προσεχτικά τα οικονομικά τους.

Ταύρος: Attart – Το Φως
– Αν τελικά δεν σας ταιριάζει και σας θλίβει, η σχέση που έχετε, τότε καλύτερα να πάρετε την απόφαση να φύγετε. Τι περιμένετε να αλλάξει?!
– Ο τρόπος που μιλάτε και συμπεριφέρεστε στον άνθρωπο σας, δεν βοηθάει για να αποκατασταθούν οι αισθηματικές σας σχέσεις.

Δίδυμοι: Assyranta – Η Σουλτάνα του Εβένου
– Υπάρχει μια υπόνοια στο πίσω μέρος του μυαλού σας, ότι το ταίρι σας ίσως και να κινείται σε άλλους – παράλληλους δρόμους. Ψάξτε λίγο πιο βαθιά.
– Όλες οι υποθέσεις οικονομικών, που σας απασχολούν έχουν πάρει πια μια σωστή και αποδοτική, όπου μέσα στην επόμενη εβδομάδα, θα σας αποδώσουν άνεση.

Καρκίνος: Gamhat – Ο Πασάς του Διαμαντιού
– Είναι άπειρες οι σκέψεις σας για κάποιον από το παρελθόν σας. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στην άλλη πλευρά. Είναι θέμα χρόνου, να ξεκινήσουν οι επικοινωνίες.

– Οι απαντήσεις που ζητάτε θα έρθουν, από το συντροφικό σας ταίρι και θα μιλούν για ένα καλό – κοινό μέλλον, και σίγουρα χωρίς άλλες καθυστερήσεις.

Λέων: Η Αλεπού
– Αν τελικά δεν είναι η κατάλληλη εποχή για να μπείτε σε μια πιο σοβαρή σχέση, τότε μην τάζετε κάτι ανάλογο.

– Ελάτε σε πιο καλή επαφή με τους φίλους και την οικογένεια σας, που σας έχουν χάσει αυτήν την εποχή.

Παρθένος: Bedes – Το Τζαν του Σμαραγδιού
– Δεν είστε από αυτούς που κρατάτε το στόμα τους κλειστό. Αυτό είναι και κάτι που θα ξεβολέψει το ταίρι σας αλλά και τα περιβάλλοντα του.

– Μέχρι τα τέλη του μήνα, θα καταφέρετε να έρθετε πιο κοντά, με μια καινούργια γνωριμία που σας έχει τραβήξει το ενδιαφέρον.

Ζυγός: Vaalinde – To Σκοτάδι
– Αν και εσείς πια αντιλαμβάνεστε ότι αυτήν η δύσκολη – παράλληλη σχέση δεν εξελίσσεται ομαλά, τότε έχει έρθει η ώρα να την τερματίσετε.
– Κάποιες ειδήσεις – πληροφορίες θα σας έρθουν από το παρελθόν. Αν οι μνήμες που κρατάτε δεν είναι καλές, τότε απλά κλείστε τις πόρτες.

Σκορπιός: Munzour – Το Μαύρο άλογο του Εβένου
– Είναι μια εποχή που έχετε πραγματικά πολλά να κάνετε. Μέσα σε όλα αυτά είναι πιθανόν και να σκεφτείτε και κάτι πιο επίσημο, με τον σύντροφο σας.
– Έχετε κερδίσει για ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις. Εσείς οι ελεύθεροι, λίαν συντόμως θα δεχτείτε και μια ερωτική – ευχάριστη προσέγγιση.

Τοξότης: Τα Άνθη
– Η διάθεση σας είναι σαν το ασανσέρ αυτό το χρονικό διάστημα. Όλα είναι θολά και στα οικονομικά και στα αισθηματικά. Κάντε κάτι λοιπόν για αυτό.
– Υπάρχει μια προσωπικότητα που εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, σας ‘παρακολουθεί’ και αυτό που θέλει είναι να σας γνωρίσει καλύτερα.

Αιγόκερως: Η Μπρατσέρα
– Μην ανακατεύετε στην προσωπική σας ζωή, άτομα που δεν έχουν καμία σχέση. Το μόνο που μπορεί να συμβεί είναι να γίνουν παρεξηγήσεις και λάθη.
– Κάποιος από τον εργασιακό σας χώρο, έχει κρυφό έρωτα για εσάς, και το μόνο που θέλει είναι να σας πλησιάσει και να σας μιλήσει. Θα γίνει σύντομα!

Υδροχόος: Ariman – Το Τζαν του Ρουμπινιού
– Εσείς έχετε στα χέρια σας, το κλειδί των εξελίξεων. Αυτό αφορά την ερωτική σας ζωή, που έχει έρθει η ώρα να την πάτε ένα επίπεδο πιο πάνω.
– Όσοι αυτό το χρονικό διάστημα, έχουν μείνει μόνοι, είναι απλά θέμα λίγου χρόνου, για να βρεθούν μπροστά σε έναν καινούργιο έρωτα.

 Ιχθείς: Στρόβιλος Εβένινος
-Δεν χρειάζεται να λέτε πολλά, και να επιμένετε προς τον σύντροφο σας. Έχει καταλάβει πλήρως αυτό που ζητάτε. Ίσως να μη θέλει να το δώσει ακόμη.
– Υπάρχουν κάποια πρόσωπα, που κατά καιρούς εισέρχονται στην ζωή σας και την αναστατώνουν. Βάλτε ένα στοπ σε όλο αυτό.