Αστρολογία: Προβλέψεις με τη τράπουλα της Κατίνας

Αστρολογία: Προβλέψεις με τη τράπουλα της Κατίνας για 1ο 10ήμερο Ιανουαρίου, 2020.

Κριός : Η Άγκυρα

Μην εκπλήσσεστε από αυτά που σας λέει το άτομο που θέλετε! Με την ίδια θέρμη σας θέλει και αυτό, απλά θα πρέπει να του δώσετε λίγο χρόνο για να λύσει κάποιες υποθέσεις του.
Τυχερή ημερομηνία : 02/01

Ταύρος : Ζάρα – Το Λευκό Άλογο του Διαμαντιού

Θα χρειαστεί να κάνετε ένα μικρό ταξίδι, για να συναντήσετε το πρόσωπο που θέλετε να γνωρίσετε και πιο πολύ. Αυτό, μπορεί να είναι μια νέα γνωριμία, ή ακόμη και μια επανασύνδεση.
Τυχερή ημερομηνία : 04/01

Δίδυμοι : Η Μπρατσέρα

Είστε σε μια καλή ψυχολογική κατάσταση, που θα σας κάνει να διαγράψετε όλα τα ζητήματα που έχουν προκύψει στον ερωτικό σας τομέα.

Το νέο έτος έχει και πολύ χρήματα για το ζώδιο σας.
Τυχερή ημερομηνία : 01/01

Καρκίνος : Το Ερωτικό Γράμμα

Μια παρεξήγηση που υπάρχει εδώ και καιρό, με το πρόσωπο που έχετε ερωτευτεί, αυτές τις ημέρες θα λυθεί. Την πρωτοβουλία θα την πάρει η άλλη πλευρά, που έχει και κάποια νέα να σας ανακοινώσει.
Τυχερή ημερομηνία : 05/01

Λέων : Τα Άνθη

Θα πρέπει να είστε πιο προσεχτικοί, με τους καινούργιους έρωτες που δεν ξέρετε ακόμη, τι πιθανόν να φέρνουν μαζί από το παρελθόν τους, αλλά και τι τελικά ζητούν από το παρόν σας.
Τυχερή ημερομηνία : 10/01

Παρθένος : Μίντα – Η Χανούμισσα του Σμαραγδιού

Η εποχή σας βρίσκει μπλεγμένους, ανάμεσα σε δύο άτομα που και τα δύο έχουν αγάπη και τρυφερά συναισθήματα για εσάς. Μην αφήσετε αυτήν την κατάσταση να εξελιχθεί και άμεσα πάρτε τις τελικές σας αποφάσεις.
Τυχερή ημερομηνία : 01/01

Ζυγός : Σάαχ – Ο Πάσας του Ρουμπινιού

Κρατήστε τα μυστικά σας μόνο για εσάς! Ακόμη και μέσα στην ερωτική σας σχέση, δεν χρειάζεται η άλλη πλευρά, να γνωρίζει την κάθε πιθανή λεπτομέρεια του παρελθόντος σας.
Τυχερή ημερομηνία : 06/01

Σκορπιός : Τα Άστρα

Ένα μυστήριο τελικά επικρατεί, με τον πρώην σας, που μια εμφανίζεται και μια χάνεται πάλι. Αυτό είναι και κάτι που εσάς σας αποσυντονίζει…ίσως και πια να το μεταφράζετε, σαν κοροϊδία.
Τυχερή ημερομηνία : 09/01

Τοξότης : Η Καμήλα

Κάποια χρήματα και οικονομικές ανάσες φέρνει ο Ιανουάριος για εσάς, που πρέπει να τις διαχειριστείτε πιο σοφά, από ότι στο παρελθόν σας! Μερικοί ίσως και να πάρουν απόφαση για μια αλλαγή και στην ερωτική τους ζωή.
Τυχερή ημερομηνία : 04/01

Αιγόκερως : Το Κλειδί

Η πεζή και ίδια σας ερωτική καθημερινότητα σας έχουν κουράσει πολύ. Θα βρείτε τους τρόπους με τόση αστρολογική εύνοια, για να ανανεωθείτε με το ταίρι σας και όχι μόνο.
Τυχερή ημερομηνία : 03/01

Υδροχόος : Σελάνα – Το Τζαν του Εβένου

Υπάρχει στον λόγο σας μια περισσή κριτική και αυστηρότητα, που σας κάνει και λίγο απόμακρους από τα άτομα που ζητούν να κερδίζουν την καρδιά και το μυαλό σας.
Τυχερή ημερομηνία : 07/01

Ιχθείς : Αράλ – Ο Πασάς του Διαμαντιού

Θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές από τον νέο μήνα, στην αισθηματική σας ζωή που μάλλον θα δώσουν πια και το πράσινο φως για να περάσετε και σε πιο δεσμευτικές καταστάσεις –γάμο!
Τυχερή ημερομηνία : 09/10