Αστρολογία: Προβλέψεις με τη τράπουλα της Κατίνας

Αστρολογία: Προβλέψεις με τη τράπουλα της Κατίνας, για το  2ο Δεκαήμερο Δεκεμβρίου

Όλα είναι στην τελική τους ευθεία, για τις  γιορτές. Κάθε ζώδιο που έχει πικραθεί στην αγάπη θα θέσει τους προσωπικούς του στόχους, και θα κάνει τον προσωπικό του αγώνα για να τα καταφέρει.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός: Η Μπρατσέρα
– Η δυναμική της αγάπης σας είναι και το δομικό υλικό, που κάνει τον άνθρωπο σας, να γυρίζει πάντα δίπλα σας. Αυτό θα γίνει και τώρα.
– Διαθέστε χρόνο για να κάνετε νέες γνωριμίες οι οποίες, δείχνουν ταιριαστές προς τα δικά σας δεδομένα. Το σύμπαν είναι υποστηρικτικό.

Ταύρος: Mida – Η Χανούμισσα του Σμαραγδιού
– Είσαστε σε έναν μονόδρομο πια για αποφάσεις, συναισθηματικού τύπου. Αν τελικά το άτομο που σας ενδιαφέρει είναι χαμένο, απλά μην περιμένετε.
– Μην περιορίζετε τον εαυτό σας γύρω από το παρελθόν σας το οποίο είναι άσχημο. Νέες ευκαιρίες θα σας παρουσιαστούν, που θα σας ανεβάσουν.

Δίδυμοι: Το Γράμμα
– Ευχάριστες οι ανακοινώσεις που θα έρθουν στα αυτιά σας, από μια παλιά σας γνωριμία, που προσπαθεί μέσω τρίτων να σας πλησιάσει.

– Προτάσεις από το ταίρι σας, που επιθυμεί, να περάσετε σε κάποια ξεκαθαρίσματα, πριν γίνουν οι δεσμευτικές κινήσεις, προσεχώς.

Καρκίνος: Urminaa – Η Σουλτάνα του Ρουμπινιού
– Αν δεν θέλετε να είσαστε μόνοι σας πια, το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να προσέχετε τον εαυτό σας και να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο.

– Εσείς που έχετε μπλέξει και με τρίτες παράλληλες σχέσεις δεν είναι και ότι καλύτερο, να παραμένετε άπραγοι μπροστά σε αυτά, που σας ζητά το ταίρι σας.

Λέων: Το Μέγα Διαμάντι
– Διαλέξτε μια στάση, μια φιλοσοφία και εφαρμόστε την. Το να κινείστε μόνο όπως βολεύει τον εκάστοτε σύντροφο σας, σίγουρα δεν σας πάει πουθενά.

– Οι αμφιβολίες που έχετε έχουν αρχίσει και γιγαντώνονται μέσα στο μυαλό σας. Αυτό είναι και κάτι, που θα πρέπει να το λήξετε άμεσα.

Παρθένος: Sunit – Ο Πασάς του Εβένου
– Όλα είναι ανοιχτά τα σενάρια, είτε περί μόνιμης επανένωσης, είτε οριστικού χωρισμού. Κοιτάξτε που και με ποιον είναι να συμφέροντα σας, και δράστε ανάλογα.
– Σημαίνετε πολλά για τον σύντροφο σας. Άρα τυχόν κρυφές ματιές σας στο παρελθόν, να μην του αξίζουν. Να είστε αυτές τις ημέρες άκρως προσεχτικοί.

Ζυγός: Η Καρδιά
– Οι φιλικοί σας κύκλοι, έχουν άποψη για την προσωπική σας ζωή, που ίσως και να μην σας αρέσει. Ωστόσο, ακούστε με προσοχή και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.
– Διατηρήστε στο χαμόγελο σας και μην δείξετε την δυσαρέσκεια σας, σε άτομα του κύκλου του συντρόφου σας, που με τα οποία το επόμενο διάστημα θα συναντηθείτε.

Σκορπιός: Η Άγκυρα
– Ανοίξτε τα αυτιά σας και τα μάτια σας, σε μικρές λεπτομέρειες που πέφτουν στην αντίληψη σας, και συσχετίζονται με τον άνθρωπο σας.
– Είσαστε μεταξύ σφύρας και άκμωνος. Από την μια, το παρελθόν σας να ζητά επανασύνδεση, και από την άλλη, το πολλά υποσχόμενο παρόν.

Τοξότης: Hesse – Το Άλογο του Σμαραγδιού
– Μην αρκείστε μόνο σε αυτά που σας προσφέρουν. Μπορείτε με τον όγκο της προσωπικότητας σας, απλά να διεκδικήσετε όλα αυτά που σας αναλογούν και φυσικά σας αξίζουν.
– Κάποιος από το εργασιακό – κοινωνικό σας περιβάλλον, θα σας πλησιάσει με την λογική του να σας γοητεύσει σε αισθηματικό επίπεδο.

Αιγόκερως: Ο Σκύλος
– Ευτυχώς είσαστε σκληρά καρύδια. Αυτό είναι κάτι που το χρειάζεστε, σε αυτήν την δύσκολη φάση που μάλλον είστε στα χωρίσματα.
– Ένα πλήθος κόσμου είναι κοντά σας και σας ζητάει να ασχοληθείτε. Διαχωρίστε αυτούς που αξίζουν, και κάντε την κίνηση σας.

Υδροχόος: Το Σμαράγδι των Νερών
– Είσαστε σε μια πιο συμβατική στάση ζωής, αυτό το χρονικό διάστημα. Αυτό σαν κατάσταση θα σας φέρει και πιο κοντά στον αγαπημένο σας σύντροφο.
– Έχετε δρόμο ακόμη, μέχρι να καταφέρετε και να ξεπεράσετε, μια πρόσφατη αισθηματική απώλεια. Η ισορροπία θα επανέλθει σύντομα.

Ιχθείς: Στρόβιλος Έβενος
– Τα δύσκολα έχουν πια περάσει, και εσείς θα γίνετε μάρτυρες, των θετικών και πρακτικών δράσεων από την πλευρά του ανθρώπου σας, για την κοινή σας πορεία.
– Είσαστε αποδεκτοί από αυτήν την καινούργια γνωριμία. Απλά ίσως να υπάρχει μια στρατηγική από την άλλη πλευρά, μόνο και μόνο για να σας γοητεύσει.