Αστρολογία: Προβλέψεις με τη τράπουλα της Κατίνας

Αστρολογία: Προβλέψεις με τη τράπουλα της Κατίνας για το πρώτο 10ήμερο Μαΐου, για όλα τα ζώδια:

Κριός Η Μπρατσέρα

Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια, που θα έχουν μια ακόμη ερωτική ευκαιρία, με το πρόσωπο που αγαπούν, για να συναντηθούν και να καταφέρουν να προσπεράσουν τα άσχημα που τους έχουν χωρίσει.
Εύνοια με ζώδια του Αέρα

Ταύρος Τα Σύννεφα

Μόνο καλύτερες θα είναι οι μέρες για εσάς, καθώς θα έχετε σημαντικές αλλαγές και επιτυχίες στον επαγγελματικό σας τομέα. Μετά μπορείτε και να βάλετε σε μια τάξη τα χαοτικά σας αισθηματικά προβλήματα.
Εύνοια με ζώδια της Φωτιάς

Δίδυμοι Ντάρε – Ο Σουλτάνος του Διαμαντιού

Είστε άκρως τολμηροί, όταν θέλετε κάτι. Τώρα που έχετε βρει κάτι ενδιαφέρον…πιθανόν και αν συμπεριφερθείτε ώριμα και με στρατηγική να καταφέρετε να το κατακτήσετε και να γίνετε ζευγάρι!
Εύνοια με ζώδια της Γης

Καρκίνος Βααλιντέ – Το Σκοτάδι

Είστε μόνοι σας ίσως και μήνες τώρα, και αυτό θα το διακόψει μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα νέα γνωριμία, που θα προκύψει από τον κύκλο των φίλων σας. Ο έρωτας για εσάς είναι κοντά και πιθανόν και μια άμεση δέσμευση.
Εύνοια με ζώδια του Νερού

Λέων Τα Άστρα

Είστε μόνιμα σε μια αναστάτωση και περισσή αγωνία, μέσα σε αυτήν την αισθηματική σχέση, που έχετε χτίσει. Τώρα θα πρέπει όλο αυτό να το περιορίσετε και να λύσετε όλα τα προβλήματα με τον άνθρωπο σας.
Εύνοια με ζώδια του Αέρα

Παρθένος Το Δέντρο

Δεν σας νοιάζει καθόλου που ο άνθρωπος σας, έχει ακόμη επικοινωνιακές επαφές με το παρελθόν του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τον εμπιστεύεστε αλλά και σας εμπιστεύεται και αυτός απόλυτα.
Εύνοια με ζώδια του Νερού

Ζυγός Σελάνα – Το Τζαν του Εβένου

Οι μέρες θα φέρουν πολλές αλλαγές μέσα στην εργασία σας, και κάποιοι ίσως και να χρειαστεί να φύγουν από την βάση τους. Εσείς οι ελεύθεροι αυτήν την εποχή μην χτίσετε μια νέα σχέση…θα ήταν μάταιο.
Εύνοια με ζώδια της Γης

Σκορπιός Οι Κήποι

Είστε απόλυτα δοσμένοι σε αυτόν τον έρωτα, και μάλλον είστε έτοιμοι με τον άνθρωπο σας, να κάνετε επόμενα βήματα για γάμο. Σίγουρα μέσα σε όλα αυτά, δείτε και πιο αναλυτικά τα οικονομικά σας!
Εύνοια με ζώδια της Φωτιάς

Τοξότης Μίντα – Η Χανούμισσα του Σμαραγδιού

Πολύ το τρέξιμο που έχετε και εσείς και ο άνθρωπος σας, ένεκα των λοιπών και τρίτων σας υποχρεώσεων. Σίγουρα από την δική του την πλευρά, μέχρι το Καλοκαίρι, θα σας έχει εκφράσει και τις πιο σοβαρές του προτάσεις.
Εύνοια με ζώδια του Νερού

Αιγόκερως Η Κουκουβάγια

Μην δεσμεύεστε και μην λέτε πολλά σε άτομα, που δεν ξέρετε ακριβώς τι θέλουν από εσάς. Με τόσα ανάδρομα στον ουρανό, είναι κοντά σας όλες οι απαντήσεις για αυτά που πρέπει να μάθετε.
Εύνοια με ζώδια του Αέρα

Υδροχόος Το Κλειδί

Συμβαίνουν πολλά μέσα στην εργασία σας αλλά και την σχέση σας, και η διάθεση σας έχει χαλάσει. Μάλλον σε όλα και όλους θα πρέπει να βάλετε ένα μέτρο…το δικό σας!
Εύνοια με ζώδια της Φωτιάς

Ιχθείς Ζάρα – Το λευκό Άλογο του Διαμαντιού

Μια τυχαία συνάντηση, που θα έχετε με κάποιον πρώην σας, θα φέρει και πάλι στη επιφάνεια από την δική του την μεριά αισθήματα που ίσως και να τολμήσει τελικά να σας τα εκφράσει.
Εύνοια με ζώδια της Γης