Αστρολογία: Προβλέψεις με τη τράπουλα της Κατίνας

Αστρολογία: Προβλέψεις με τη τράπουλα της Κατίνας

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Κριός: Η ΑΛΕΠΟΥ

Αν δεν αφήσετε το μυαλό σας, να φύγει από τα παλιά, δεν υπάρχει ούτε μια πιθανότητα, να πάτε την σχέση σας …σε ένα καλύτερο και πιο σταθερό ερωτικό επίπεδο.

Ταύρος: Η ΚΑΜΗΛΑ

Μπορείτε να ανοίξετε κάποιες πιο σοβαρές συζητήσεις… με τον άνθρωπο σας, για όλα αυτά που τόσο καιρό σκέφτεστε. Η αγάπη …που σας έχει σίγουρα θα ανάψει πράσινο φως στα κοινά σας όνειρα.

Δίδυμοι: ΧΕΣΣΕ – ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ

Αν μπορείτε να μείνετε και λίγο μόνοι σας, με τον εαυτό σας, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα βρείτε τις λύσεις. Είστε τετραπέρατοι και για αυτό, ο άνθρωπος σας, σας αγαπά υπερβολικά.

Καρκίνος: ΑΡΑΛ – ΠΑΣΑΣ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ

Ξεχωρίστε μέσα στην καρδιά και το μυαλό σας, αυτά που πρέπει να πείτε έστω και για τελευταία φορά, στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, πριν κάνετε ένα βήμα πίσω, για να τον αφήσετε να σκεφτεί.

Λέων: ΤΑ ΑΣΤΡΑ

Τα πράματα μέσα στα εργασιακά – οικονομικά σας, θα πάνε πολύ καλύτερα και αυτό θα σας ανοίξει πια, τις πόρτες για να κάνετε όλα αυτά που επιθυμείτε να κάνετε με τον άνθρωπο σας.

Παρθένος: ΤΑΤΤΑΡΕΤ – Η ΧΑΝΟΥΜΙΣΣΑ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ

Μη επιτρέπετε σε κανέναν από τον κύκλο σας, να σας δίνει συμβουλές ή να κάνει σχόλια πάνω στην σχέση σας. Αν περνάτε κάποια κρίση, καλύτερα να το ξέρετε μόνο εσείς και ο άνθρωπος σας.

Ζυγός: ΓΚΑΜΧΑΤ – Ο ΠΑΣΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Ο σύντροφος σας, είναι πιο σιωπηλός από ότι συνήθως. Αυτό έχει να κάνει και με τα δικά του προβλήματα …που είναι σε καλό δρόμο για να τα λύσει. Τα καλύτερα του δώρα σας πλησιάζουν.

Σκορπιός: Η ΜΠΡΑΤΣΕΡΑ

Η σκέψη, η εμμονική που έχετε έχει να κάνει με κάποια ιδιαίτερη προσωπικότητα, που έχει μείνει μακριά σας, λόγω των εντάσεων και των παρεξηγήσεων που έχουν συντελεστεί στο μεταξύ σας.

Τοξότης: Ο ΔΡΟΜΟΣ

Μπορεί να έχετε κουραστεί να περιμένετε, κάποιον από το πρόσφατο παρελθόν σας, αλλά μην το βάζετε κάτω. Ο νέος μήνας, σίγουρα θα σας κάνει μεγάλες εκπλήξεις.

Αιγόκερως: ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ

Αυτό που περιμένετε να γίνει, θα γίνει. Το σύμπαν θα συνωμοτήσει έτσι ώστε σύντομα, να βρείτε την οικονομική σας δυναμική …αλλά και να κερδίσετε την καρδιά του ατόμου που σας ενδιαφέρει.

Υδροχόος: Ο ΗΛΙΟΣ

Ένας ποιοτικός και αληθινός διάλογος, αυτές τις καλές ημέρες, θα σας κάνει να λύσετε πολλά και σοβαρά προβλήματα, μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες ετών.

Ιχθείς: ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ

Εσείς και ο καλός σας ο χαρακτήρας, θα φέρουν στο κατώφλι σας, τον άνθρωπο που αγαπάτε, όσο μεγάλο χρονικό κενό… και να υπάρχει στο μεταξύ σας. Λίγη υπομονή.