Αστρολογία: Προβλέψεις και τυχερές μέρες μέχρι το τέλος Νοεμβρίου

Αστρολογία: Προβλέψεις και τυχερές μέρες για όλα τα ζώδια  μέχρι το τέλος Νοεμβρίου

Οι τελευταίες εβδομάδες του χρονου φέρνουν καλύτερες μέρες σε όλα τα ζώδια. Το δεύτερο μισό του μήνα, έχει μια σειρά από αστρολογικά φαινόμενα που θα φανερώσουν ευκαιρίες στα πάντα.

Κριός: Εσείς θα πρέπει να πατήσετε γκάζι …σε όλα αυτά που κάνετε, μέσα σε ερωτικές σχέσεις αλλά και συνεργασίες πολύτιμες. Όλος ο μήνας του Τοξότη, σας δίνει ευκαιρίες, που ακουμπούν επανασυνδέσεις … αλλά και αποφάσεις γύρω από δεσμεύσεις άμεσες. Μόνοι και χωρισμένοι που αναζητούν κάτι νέο θα το έχουν εντός του Δεκεμβρίου.
Τυχερή ημερομηνία: 19/11

Ταύρος: Σε όλα αυτά που σας πλησιάζουν, θα έχετε και κάποιες ιδιαίτερες προτάσεις, για την δουλειά σας, ίσως και … για το εξωτερικό. Σκεφτείτε και ζυγίστε τα πάντα. Μεγάλες αλλαγές θα έχετε και στα ερωτικά σας θέματα, που δείχνουν να σας έχουν μπλοκάρει την σκέψη. Εσείς πάντα σαν το πιο ισχυρό και ευνοημένο ζώδιο, μπορείτε να βρείτε τις σωστές λύσεις για όλα. Για αρχή, ξεχάστε και διαγράψτε το παρελθόν σας.
Τυχερή ημερομηνία: 20/11

Δίδυμοι: Εσείς είστε από τα πιο τυχερά παιδιά, που μέχρι το τέλος του μήνα, θα έχετε μέσα στην αγκαλιά σας, το άτομο που σας ενδιαφέρει … αλλά και οικονομικές εξελίξεις που θα σας ισορροπήσουν. Πολλοί και οι φανατικοί εργένηδες … που θα βρεθούν ανάμεσα σε ερωτικά πυρά, που όλο και κάτι θα τους κατακτήσει. Όσοι έχουν αφήσει τις ελπίδες τους, πάνω στην άλλη μεριά της σχέσης για καλυτέρευση, θα δουν πραγματικά, όλα να αλλάζουν προς το καλύτερο.

Καρκίνος: Εσείς μέχρι και σχεδόν την λήξη του έτους, έχετε τον Κρόνο, να σας δίνει τα σοφά του μαθήματα. Αυτό για εσάς, πια είναι μόνο κέρδος …. και σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σας. Οι σχέσεις που πέρασαν από δύσκολες καταστάσεις, τώρα και μέσα από την κοινή προσπάθεια …. των συντρόφων, θα έχουν την ευχέρεια για σμίξιμο και αναθέρμανση συναισθημάτων. Τύχη και φήμη πέφτει πάνω σας, μέσα από θετικές οικονομικές σας δράσεις … αλλά και υποθέσεις κληρονομικές – νομικές που πια … θα σας δικαιώσουν.
Τυχερή ημερομηνία: 22/11

Λέων: Μην χάνεστε μέσα σε άσχημες μνήμες και επιθυμίες αδιέξοδες. Αυτό το χρονικό διάστημα, έχετε την πλήρη υποστήριξη του Κυβερνήτη σας και του Ερμή, που μπορεί να σας δώσει λύσεις σε πολλά και δύσκολα θέματα, που σας έχουν μπλοκάρει για μήνες. Οι αισθηματικές σχέσεις, πλέον θα πάρουν καθοριστικές αποφάσεις γύρω από δέσμευση ή τελειωτικό χωρισμό. Όλα τα άλλα έχουν γίνει.
Τυχερή ημερομηνία: 24/11

Παρθένος: Αν μπορείτε να ανεβάστε τους ρυθμούς σας, μέχρι και τα τέλη του Νοεμβρίου, κάντε το. Οι μέρες είναι υποστηρικτικές για όλα τα σχέδια και τα προγράμματα σας. Οι δεσμοί – οι γάμοι, που ξεπέρασαν τις δυσκολίες, τώρα έχουν την ευχέρεια να μιλήσουν πια χαλαρά για τα μελλοντικά τους πλάνα. Αυτοί, που ψάχνουν να βρούν έναν νέο και ποιοτικό σύντροφο ζωής, θα τον βρουν μέσα από τον κοινωνικό τους κύκλο. Άρα κινηθείτε και το σύμπαν σας δίνει την εύνοια του.
Τυχερή ημερομηνία: 29/11

Ζυγός: Είστε αυτοί, που ελέγχετε τα πάντα και σίγουρα μπορείτε να φέρετε άμεσα τα αποτελέσματα που θέλετε. Οι μέρες μέχρι και την είσοδο του ήλιου στον ζωδιακό οίκο του Τοξότη, είναι θετικές και σας δίνουν χρήμα και αγάπη από το άτομο που σας ενδιαφέρει. Σχέσεις που οι σύντροφοι αυτήν την εποχή, είναι απόμακροι – τσακωμένοι ή ακόμη και με τρίτα ταίρια, θα βρεθούν και πιθανότατα… να είναι μαζί και μόνοι τους πια. Οικονομικά θα πάτε καλύτερα.
Τυχερή ημερομηνία: 30/11

Σκορπιός: Όλες αυτές οι κινήσεις που κάνετε για να βρείτε και πάλι μια παλιά σας αγάπη από το παρελθόν, θα πέσουν στο κενό, αν δεν τις υποστηρίξετε περισσότερο. Μπορεί να έχετε την απόλυτη εύνοια των άστρων, και η σκορπική σας αυτοπεποίθηση, να είναι στα ουράνια, όμως αυτό δεν είναι αρκετό. Για τους μόνους που έχουν την διάθεση να ενταχθούν σε νέες καταστάσεις, σίγουρα η επιλογή θα είναι δύσκολη.
Τυχερή ημερομηνία: 29/11

Τοξότης: Αν εσείς που είστε πια τόσο σοφοί, μετά από όλα αυτά που έχετε περάσει, δεν μπορείτε να δώσετε λύσεις, τότε ουδείς μπορεί. Σίγουρα είναι και ένα μεγάλο βάρος, πάνω σας, αλλά είναι στα ζωδιακά σας χαρακτηριστικά, να είστε πάντα αυτός, που όλοι θα ζητήσουν την βοήθεια του. Τα ζευγάρια, που έχουν χωρίσει, το τρίτο 15μερο του μήνα αυτού, θα βρεθούν και θα μιλήσουν για αλήθειες και ευκαιρίες για επανένωση. Τα οικονομικά σας θα σας εκπλήξουν.
Τυχερή ημερομηνία: 25/11

Αιγόκερως: Πιθανόν και να συμβαίνουν πράματα που δεν σας αρέσουν μέσα στην σχέση σας, που όμως ακόμη και για τους δικούς σας λόγους, δεν τολμάτε να τα αναφέρετε. Με τον Ήλιο να περνάει προσεχώς στον γείτονα Τοξότη, οι καταστάσεις και το κλίμα μέσα στα ζευγάρια θα εξομαλυνθεί, και οι λύσεις θα φανερωθούν. Εσείς που διατηρείτε και κάτι κρυφό – παράλληλο, πιθανόν και να χρειαστεί να πάρετε κάποια στιγμή … την τελική σας απόφαση.
Τυχερή ημερομηνία: 28/11

Υδροχόος: Μια ονειρεμένη εποχή ξεκινάει για εσάς του Υδροχόους, που θα δείτε όλα αυτά για τα οποία παλεύετε να γίνονται πραγματικότητα. Οι έρωτες δεν θα λείψουν από τους μόνους του ζωδίου, και οι χωρισμένοι ίσως και μέσα από την καταλυτική προσπάθεια των τρίτων, να βρεθούν και πάλι μέσα στη αγκαλιά του συντρόφου τους. Πολλά και τα εργασιακά θέματα, που θα σας απασχολήσουν ευχάριστα.
Τυχερή ημερομηνία: 27/11

Ιχθείς: Εσείς και το στυλ που έχετε υιοθετήσει αυτό το χρονικό διάστημα, έχουν πιάσει στον έρωτα, ένα νέο πρόσωπο, που όμως θέλει τον δικό του χώρο και χρόνο για να λειτουργήσει. Οι μέρες του Τοξότη πλησιάζουν και σας δίνουν μια μεγάλη αγάπη, που θα κλείσει όλες τις πληγές του παρελθόντος. Οι εν σχέση, θα έχουν ευχάριστες εκπλήξεις από τον άνθρωπο τους. Στα σύν βάλτε και κάποια έκτακτα χρήματα.
Τυχερή ημερομηνία: 30/11