Αστρολογία: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός
Βρίσκεστε σε άγρια νερά στη σχέση σας, ε, Κριάρια; Θα μπορέσετε να πλοηγηθείτε με ασφάλεια το Σάββατο, όταν ο εκφραστικός Ερμής περάσει στον διπλωμάτη Ζυγό και στον έβδομο Οίκο σας, των σχέσεων. Η συζήτηση των πραγμάτων σε συναισθηματικό επίπεδο δεν είναι η αγαπημένη σας δραστηριότητα, αλλά μερικές φορές είναι ο μόνος τρόπος για να περάσετε μέσα από το αδιέξοδο. Ο αγγελιοφόρος πλανήτης μπορεί να σας βάλει, όντως, σε διάθεση να κάτσετε κάτω και να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση. Αυτός ο κύκλος συνεργασίας διαρκεί έως τις 17 Οκτωβρίου και σας βοηθά να ομαλοποιήσετε τα πράγματα στις προσωπικές και επαγγελματικές διασυνδέσεις σας. Βοηθητικό στοιχείο: κατά τη διάρκεια αυτών των διαπροσωπικών αλληλεπιδράσεων, κρατήστε το τηλέφωνό σας μακριά, και μην μπείτε στον πειρασμό να το κοιτάξετε.

Την Κυριακή, ένα επιτακτικό τρίγωνο ανάμεσα στον κυβερνήτη σας, τον αποφασιστικό Άρη, και τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα σας βάζει σε θέση για ταχύτατη επέκταση στη σταδιοδρομία σας. Με αυτούς τους δύο κοσμικούς, δυναμικούς πλανήτες να ευθυγραμμίζονται, βρίσκετε την τόλμη να κάνετε μια θαρραλέα και αποφασιστική κίνηση. Αλλά πρώτα βεβαιωθείτε ότι ξέρετε όλα τα απαραίτητα γεγονότα και στοιχεία για να είστε ετοιμοπόλεμοι και επικίνδυνοι. Σημαντική συμβουλή: καθώς ανεβαίνετε τη σκάλα, να είστε ευγενικοί με όσους συναντάτε στο δρόμο. Δεν ξέρετε ποτέ πότε θα τους χρειαστείτε στο πλευρό σας.

Ταύρος
Η μεθοδική σας προσέγγιση θα σας είναι πολύ χρήσιμη για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, καθώς ο αναλυτικός Ερμής είναι στον Ζυγό και στον συστηματικό έκτο Οίκο σας μέχρις τις 17 Οκτωβρίου. Ο αγγελιοφόρος πλανήτης τείνει να επιταχύνει τα πράγματα, αλλά εσείς πρέπει να τα επιβραδύνετε! Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες, όπως λένε, και αυτή είναι η δική σας ευκαιρία να τις περάσετε από κόσκινο. Πρέπει να μια εμπορική συμφωνία να πάρει το πράσινο φως, βεβαιωθείτε ότι έχετε τα πάντα γραπτώς και ότι ο δικηγόρος σας θα τα ελέγξει πριν υπογράψετε. Χρησιμοποιήστε έξυπνα κόλπα για να παρακάμψετε τα ενοχλητικά εμπόδια.

Είτε πρόκειται για μια ανακαίνιση είτε για μια ενημέρωση λογισμικού στη δουλειά, κάντε τα στο όνομα της αποτελεσματικότητας. Αυτή η φάση βελτιστοποιήσεων αφορά και την υγεία σας. Προγραμματίστε να αποβάλλετε το στρες και τον εκνευρισμό σας ιδρώνοντας στο γυμναστήριο αυτό το φθινόπωρο. Το ισχυρό τρίγωνο της Κυριακής ανάμεσα στον δυναμικό Άρη στον παθιασμένο πέμπτο Οίκο σας και τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα στον περιπετειώδη ένατο Οίκο σας ωθεί να ρισκάρετε και να κάνετε κάτι καινούριο. Μην ανησυχείτε για το αν θα αποκαλύψετε τα κίνητρά σας. Όταν είστε ειλικρινείς και λειτουργείτε με διαφάνεια, τίποτα δεν μπορεί να επιστρέψει για να σας στοιχειώσει. Οπότε, αφήστε τον κόσμο να μάθει τι σκαρώνετε. Υπάρχει κάτι απελευθερωτικό και δυνατό στο να δείξετε τον πραγματικό σας εαυτό.

Δίδυμοι
Σταθείτε στο ύψος σας, Δίδυμοι! Το Σάββατο, ο κοσμικός φύλακας σας ο αγγελιοφόρος Ερμής μπαίνει στον Ζυγό και στον πέμπτο Οίκο σας, της δημιουργικότητας και του έρωτα. Μέχρι τις 17 Οκτωβρίου, η αυτοπεποίθησή σας θα πάρει τα πάνω της. Καβαλήστε αυτό το κύμα ενέργειας και γίνετε πιο τολμηροί σε όλες τις πράξεις σας. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στην έκφραση των προτιμήσεων σας, ειδικά σε ό,τι αφορά τον έρωτα. Αν χρειάζεστε περισσότερο τετ-α-τετ χρόνο, να είστε ειλικρινείς. Ή αν, αντίθετα, λαχταράτε περισσότερο χώρο για να κάνετε τα δικά σας, πείτε το τους ευθέως. Για τους αδέσμευτους Δίδυμους, υπάρχουν προοπτικές για μεγάλο πάθος. Αφήστε την αναλυτική σας προσέγγιση και ακολουθήστε τα συναισθήματά σας, τα οποία, ομολογουμένως, μπορεί να είναι λίγο δραματικά. Όταν τα πράγματα γίνουν υπερβολικά έντονα, διοχετεύστε αυτή την ενέργεια σε κάποια δημιουργική διέξοδο.

Το επεκτατικό τρίγωνο της Κυριακής ανάμεσα στον δυναμικό Άρη στον τομέα του σπιτιού σας και τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα δίνει έμφαση στις αναγκαιότητες της ζωής. Ακόμα κι όταν ξεπετάτε προθεσμίες ή κάνετε σχέδια διασκέδασης, οι σκέψεις σας επιστρέφουν σε θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Αν υπάρχει κάποιο ενοχλητικό πρόβλημα που χρειάζεται λύση, σηκώστε το τηλέφωνο! Ή αν έχετε βάλει στο μυαλό σας ένα σχέδιο ανακαίνισης, κάντε ένα βήμα σήμερα για να το φέρετε πιο κοντά στην πραγματικότητα.

Καρκίνος
Κρατήστε τα χαρτομάντιλα κοντά σας, Καρκίνοι: οι χείμαρροι μπορεί να αρχίσουν ανά πάσα στιγμή! Το Σάββατο, ο πνευματικός Ερμής περνάει στον Ζυγό και στον τέταρτο Οίκο σας, του σπιτιού και των ριζών σας. Μπορεί να είστε ακόμα πιο συναισθηματικοί απ’ ότι συνήθως. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να τσεκάρετε το DNA σας. Ή για να μιλήσετε σε κάποιους μεγαλύτερους συγγενείς σας για την παιδική τους ηλικία και για το τι θυμούνται για τους παππούδες και τους προ-παππούδες τους. Κατεβάστε μια εφαρμογή ηχογράφησης ή κρατήστε σημειώσεις: Μπορεί να υπάρχουν κάποια διαμάντια εκεί πέρα, που να αξίζουν να τα συλλάβετε! Καθίστε μαζί και κοιτάξτε φωτογραφίες, διαλέξτε ίσως μία ή μερικές για να τις βάλετε σε κορνίζα και να την κρεμάσετε σπίτι σας.

Την Κυριακή, ένα δυνατό τρίγωνο μεταξύ του αυθόρμητου Άρη στην γωνιά της επικοινωνίας σας και του επαναστατικού Πλούτωνα στη ζώνη της συνεργασίας σας φέρνει σπιρτάδα στο λόγο σας. Αυτό είναι καλό για να εντυπωσιάσετε το κοινό σας σε μια συνάντηση, αλλά όχι τόσο βοηθητικό σε μια διαπραγμάτευση ενός ευαίσθητου θέματος στη σχέση σας. Ενώ θέλετε να είστε ειλικρινείς, έχετε υπόψη σας την επίδραση που έχουν τα λόγια σας πάνω στους άλλους σήμερα. Καλύτερα να τους το φέρετε λίγο μαλακά, παρά να ρισκάρετε να προκαλέσετε αμετάκλητη ζημιά.

Λέων
Μπορεί να μην είστε σε θέση να συμβαδίσετε με τις σκέψεις σας τις επόμενες τρεις εβδομάδες, καθώς ο πνευματικός Ερμής περνάει στον Ζυγό και στον τρίτο Οίκο της επικοινωνίας σας αυτό το Σάββατο. Με το μυαλό σας σε υπερδιέγερση, θα βρείτε κίνητρα να ξεκινήσετε κάτι νέο, να βρείτε νέους συνεργάτες και να μοιραστείτε μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια με τον κόσμο! Το πλεονέκτημα σε αυτόν τον ανεμοστρόβιλο σκέψης είναι ότι θα είστε ενθουσιασμένοι και ο κόσμος θα κρέμεται από τα χείλη σας. Βγείτε εκεί έξω και πείστε νέους πελάτες και οργανώστε συνεδριάσεις και διαπραγματευτείτε! Θα έχετε τη διπλωματία και το τακτ για να πάρετε ό,τι θέλετε.

Το λιγότερο είναι περισσότερο την Κυριακή, καθώς μια δυνατή σύνδεση ανάμεσα στον ασταμάτητο Άρη και τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα στις πιο γειωμένες γωνιές του χάρτη σας τροφοδοτούν την επιθυμία σας να καθαρίσετε τα του οίκου σας – κυριολεκτικά και μεταφορικά. Ομολογουμένως, αυτό δεν είναι ένα δίωρο πρότζεκτ, αλλά ακόμα και μερικά πρώτα βήματα μπορούν να δημιουργήσουν μια ορμή που θα κρατήσει εβδομάδες. Ξεκινήστε με το πιο προφανές πλεόνασμα υλικού: Τι μπορείτε να δωρίσετε ή να ανακυκλώσετε χαρίζοντας το σε φίλους; Μην φοβάστε να αφήσετε μερικά κενά στους χώρους σας. Ενεργητικά, αυτό δημιουργεί χώρο για νέες ευκαιρίες.

Παρθένος
Αράξτε, Παρθένοι. Ο κοσμικός φύλακας σας, ο σβέλτος Ερμής, κλείνει μια μακρά επίσκεψη στο ζώδιό σας το Σάββατο και περνάει στον Ζυγό και τον δεύτερο Οίκο σας της ασφαλείας και των οικονομικών έως τις 17 Οκτωβρίου. Μαζέψτε τα φανταχτερά σας παπούτσια και στρέψτε την προσοχή σας στα βασικά: δουλειά, λεφτά και σταθερότητα. Με αυτή την έξτρα υποστήριξη από τον κυβερνήτη σας, θα είστε σε θέση να εδραιώσετε μεγαλύτερη αυτάρκεια. Αυτή είναι πολύ καλή στιγμή για να ξανακοιτάξετε και να επεξεργαστείτε τον προϋπολογισμό σας, έτσι ώστε να μπορέσετε να διώξετε τους φόβους που σχετίζονται με τα λεφτά και τα χρέη σας, αν αυτό σας απασχολεί. Αλλά σκεφτείτε πέρα από την επόμενη εξόφληση: Ιδανικά η δουλειά σας θα είναι αυτό που ζητά η καρδιά σας. Αν κάνετε κάτι που σας κάνει να χαμογελάτε ή που τονώνει την αυτοπεποίθησή σας, είστε στο σωστό δρόμο!

Η Κυριακή, όμως, δεν είναι η μέρα για να το παίξετε χαλαροί. Ο παθιασμένος Άρης είναι στο ζώδιό σας και κάνει μια άμεση σύνδεση με τον Πλούτωνα στον πέμπτο Οίκο σας, του πάθους. Πετάξτε την προσοχή (και ίσως μερικές στρώσεις ρούχων) στον άνεμο και αφήστε τα πράγματα να μπουν μόνα τους στη θέση τους! Τα ζευγάρια θα απολαύσουν μια μέρα στο σπίτι, ίσως παίζοντας μερικά σέξι παιχνίδια. Μόνοι; Πάρτε ένα ρίσκο. Βγείτε από τον χαρακτήρα σας και μπορεί να οδηγηθείτε σε μια συνάντηση που δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά.

Ζυγός
Το Σάββατο ο διορατικό Ερμής περνάει στο ζώδιό σας, γκαζώνοντας τις μηχανές σας και δίνοντας σας τα κίνητρα για να προχωρήσετε. Από τώρα και μέχρι τις 17 Οκτωβρίου σκεφτείτε την προσωπική σας ατζέντα και τους τρόπους που μπορείτε να την προωθήσετε. Μην φοβηθείτε για το αν θα φανείτε ανταγωνιστικοί ή επηρμένοι. Τείνετε να βάζετε πρώτα τους άλλους, αλλά με τον αγγελιοφόρο στο ζώδιό σας, έχετε την κοσμική άδεια να κυνηγήσετε τους δικούς σας σκοπούς και τα πάθη σας. Αν δεν τα εκφράσετε και δεν τα κυνηγήσετε, πώς πρόκειται να γίνουν πραγματικότητα; Τουλάχιστον μια φορά την ημέρα, βάλτε τον εαυτό σας σε προτεραιότητα.

Δεν χρειάζεται να απαντήσετε σε κάθε email το δευτερόλεπτο που θα το λάβετε ή να ακούσετε τις ιστορίες των άλλων. Δείτε πόση δύναμη θα νιώσετε λέγοντας απλώς όχι. Συγχώρεση: Ξέρετε ότι είναι προϋπόθεση για να προχωρήσετε, αλλά ποτέ δεν είναι εύκολη υπόθεση, ακόμα και για το ευγενικό ζώδιό σας. Το υποστηρικτικό τρίγωνο της Κυριακής ανάμεσα στον θαρραλέο Άρη στον Οίκο του κλεισίματος και τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα μπορεί να σας βοηθήσει να αποβάλλετε κάποια αρνητικά συναισθήματα. Αν μπορέσετε να αποδεχτείτε την πραγματικότητα μιας κατάστασης χωρίς θυμό, μπορεί να βρείτε έναν τρόπο να σταματήσετε να ρίχνετε το φταίξιμο σε κάποιον. Αν το θέμα σας πονάει ακόμα, ωστόσο, μπορεί να πρέπει να τους αντιμετωπίσετε και να μιλήσετε γι’ αυτό.

Σκορπιός
Εφοδιαστείτε με υγιεινά προϊόντα, Σκορπιοί. Μπορεί να πέσετε σε χειμερία νάρκη τις επόμενες τρεις εβδομάδες, όταν ο πλανήτης της επικοινωνίας, Ερμής, περάσει στον Ζυγό και στον ενδοσκοπικό δωδέκατο Οίκο σας από το Σάββατο έως τις 17 Οκτωβρίου. Χωρίς να το καταλάβετε, μπορεί να χρειάζεστε περισσότερο χρόνο ησυχίας. Δεν είστε λυπημένοι ούτε θυμωμένοι με κάποιον, η ψυχή σας απλώς χρειάζεται λίγο χώρο. Αφήστε χρόνο μέσα στην ημέρα σας για να γράψετε, να ζωγραφίσετε, να φτιάξετε κοσμήματα ή να διαλογιστείτε. Αν μια παλιά πληγή έρχεται ξανά στην επιφάνεια, κάποια θεραπευτική δουλειά με έναν επαγγελματία μπορεί να είναι απαραίτητη για την επούλωση της. Έχετε υπομονή με τον εαυτό σας, Σκορπιοί. Δεν είναι σαν πρότζεκτ της δουλειάς σας που μπορεί να μπει σε αυστηρό χρονοδιάγραμμα. Στοχεύστε στην συγχώρεση και την αποδοχή, και δείτε που σας βγάζει αυτό.

Την Κυριακή ένα ισχυρό τρίγωνο Άρη – Πλούτωνα στις γωνιές της συνεργασίας σας δείχνει ξεκάθαρα ότι η δύναμη βρίσκεται στους αριθμούς! Είτε έχετε κολλήσει με ένα πρόβλημα είτε χρειάζεστε λίγη έμπνευση, στραφείτε σε φίλους και συναδέλφους που σας κατανοούν. Οι περιστασιακές γνωριμίες μπορεί να αποδώσουν καθαρό χρυσό, και ακόμα και κάποιος που κάποτε θεωρούσατε ανταγωνιστή σας, μπορεί να αποδειχθεί συγγενικό πνεύμα ή ένθερμος σύμμαχος. Σκεφτείτε μόνο τι δυνατό δίδυμο θα ήσασταν αν συνδυάζατε τις ικανότητες και στις στρατηγικές δυνάμεις σας!

Τοξότης
Οι δημόσιες σχέσεις ξυπνούν! Θα βρίσκεστε στη μέση μιας πολύ ενεργητικής κυψέλης από αυτό το Σάββατο, όταν ο επικοινωνιακός Ερμής περάσει στον Ζυγό και στον ενδέκατο Οίκο σας, των ομαδικών αλληλεπιδράσεων, μέχρι τις 17 Οκτωβρίου. Σηκώστε το τηλέφωνο, απαντήστε «ναι» ή απλώς περάστε από διάφορες παρέες και οργανισμούς. Είτε είστε μέλη με κάρτα είτε νέοι στα κατατόπια, θα έχετε την έμπνευση να δουλέψετε με ομοϊδεάτες –και φανταστικούς– ανθρώπους! Αφήστε τις ανθρωπιστικές πρωτοβουλίες τους να σας εκπαιδεύσουν και να σας ενδυναμώσουν. Δεν υπάρχει καλύτερος λόγος να μπείτε στην ομάδα, από το να συνεργαστείτε στο όνομα της αλλαγής.

Μπείτε σε μια επιτροπή σχεδιασμού και χρησιμοποιήστε τα δώρα σας του οραματισμού για να δημιουργήσετε κάποιες εκπληκτικές εκδηλώσεις. Προωθήστε τον σκοπό σας χρησιμοποιώντας το κύκλωμα κοινωνικών δικτύων. Το καταπληκτικό τρίγωνο της Κυριακής ανάμεσα στον ασταμάτητο Άρη στη γωνιά της σταδιοδρομίας σας και στον Πλούτωνα στη ζώνη των χρημάτων σας θα μπορούσε να σας βοηθήσει να χτυπήσετε φλέβα χρυσού. Κοιτάξτε πέρα από το προφανές: Υπάρχουν κάποιες παλιές διασυνδέσεις που αξίζουν επανεξέταση, που μπορεί να οδηγήσουν σε νέες συνεργασίες; Ή μήπως υπάρχει μια ιδέα που δεν πραγματοποιήσατε ποτέ, μία που τώρα μπορεί να είναι πιο σχετική από ποτέ; Πάρτε ένα ρίσκο, Τοξότες, και στοχεύστε τα βέλη σας στον ουρανό!

Αιγόκερως
Στόχοι; Ναι, έχετε κάμποσους, Αιγόκεροι. Αυτό το Σάββατο, το σύμπαν ρίχνει την βολή έναρξης στον αγώνα σας προς μια πολύ συγκεκριμένη γραμμή τερματισμού, καθώς ο αγγελιοφόρος Ερμής περνάει ταχέως στον Ζυγό και στον δέκατο Οίκο σας του στάτους και της επιτυχίας. Η συγκέντρωση σπάνια είναι πρόβλημα για εσάς, αλλά υπό αυτό τον κύκλο των τριών εβδομάδων το μυαλό σας θα καρφωθεί αποκλειστικά σε αυτό το επίτευγμα. Βραδινές ώρες; Καθόλου ώρες για φαγητό; Κανένα πρόβλημα! Ο Αιγόκερως το έχει. (Αλλά έλα τώρα, αλήθεια δεν πρέπει να παραλείπετε γεύματα) Χρειάζεστε βοήθεια; Στραφείτε σε κάποιον που τα έχει περάσει.

Οι άνθρωποι αναγνωρίζουν τη θέληση και το ταλέντο, και δεν θα είναι λίγοι οι μέντορες που θα θέλουν να σας βοηθήσουν να προχωρήσετε. Την Κυριακή, η επιτυχία έρχεται από το ναι σε μία ιδέα, από την στροφή στο στόχο σας και τραβώντας την σκανδάλη. Ένα ισχυρό τρίγωνο μεταξύ του προσανατολισμένου στη δράση Άρη στον οραματικό ένατο Οίκο σας και τον επαναστατικό Πλούτωνα στο ζώδιό σας ζητάει έναν διαφορετικό, πιο αυθόρμητο τρόπο δράσης. Και τι αν δεν πετύχετε το κέντρο του στόχου σας; Θα έχετε ξεκινήσει ήδη σε χρόνο μηδέν και ενεργώντας τόσο τολμηρά εκτός του χαρακτήρα σας, μπορεί να καταλήξετε να αφήσετε τον ανταγωνισμό σας να τρώει τη σκόνη σας.

Υδροχόος
Έχετε αποστολή να πείτε την αλήθεια και μόνο την αλήθεια, Υδροχόοι, και αυτό είναι αξιοθαύμαστο. Αλλά υπάρχει λόγος για τα μικρά, λευκά ψέματα και τα φίλτρα συμπόνιας. Το Σάββατο, όταν ο επικοινωνιακός Ερμής περάσει στον Ζυγό και στον ένατο Οίκο σας της μέγιστης ειλικρίνειας, θα παλεύετε για να συγκρατήσετε τα λόγια σας. Αλλά προσπαθήστε! Η ειλικρίνεια δεν είναι καλή πολιτική όταν πληγώνει τους άλλους. Η μόνη συμπεριφορά που μπορείτε να ελέγξετε είναι η δική σας, οπότε επικεντρωθείτε στο να πείτε και να ζήσετε σύμφωνα με την αλήθεια σας και αφήστε τους άλλους να κάνουν το ίδιο. Ο ένατος Οίκος κυβερνά επίσης τα ταξίδια και κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου των τριών εβδομάδων ένα μεταμορφωτικό ταξίδι μπορεί να σας ανοίξει το μυαλό σημαντικά.

Καλπάστε πάνω σε ένα κύμα συναισθήματος αυτή την Κυριακή, Υδροχόοι! Ένα επεκτατικό τρίγωνο μεταξύ του δυναμικού Άρη και του μεταμορφωτικού Πλούτωνα στους πιο προσωπικούς τομείς του χάρτη σας, το καθιστά αδύνατον να κρύψετε τα πραγματικά σας συναισθήματα. Κατεβάστε τις άμυνες σας και μείνετε ανοιχτοί στις αντιδράσεις των ανθρώπων και θα οδηγηθείτε σε μια δυνατή εμπειρία σύνδεσης. Το να είστε ευάλωτοι δεν είναι απλώς εντάξει, είναι εκεί που συμβαίνει η μαγεία. Αν έχετε ένα προαίσθημα ή μία ακαταμάχητη αίσθηση ντεζαβού, δείτε πού θα σας οδηγήσει!

Ιχθύες
Το Σάββατο, ο αγγελιοφόρος Ερμής περνάει στον Ζυγό και στον όγδοο Οίκο σας, της αποπλάνησης, του σεξ και των εμπνευσμένων συνεργιών. Μέχρι τις 17 Οκτωβρίου, η φαντασία σας θα σας εφοδιάσει με μερικά χρωματιστά σενάρια για να (αν όλα πάνε καλά) ανεβάσετε στην κρεβατοκάμαρα. Έντονα συναισθήματα, ανάμεσα τους και η ζήλια, μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια. Με τον πνευματικό Ερμή σε αυτή την εστιασμένη ζώνη του χάρτη σας, οι σκέψεις σας μπορεί να μετατραπούν σε εμμονές. Αντί να κολλήσετε, εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο για να θεραπεύσετε κάποια περίπλοκα συναισθήματα. Ποιες παλιές πληγές σας θέλετε να ξεπεράσετε; Μπορείτε να τις επεξεργαστείτε ταχύτατα τώρα, αλλά μπορεί να χρειαστεί να δουλέψετε με έναν επαγγελματία.

Την Κυριακή, κάτω από ένα ζωντανό τρίγωνο ανάμεσα στους πανίσχυρους Άρη και Πλούτωνα στις διαπροσωπικές σας ζώνες, μπορεί να λάβετε μια πρόσκληση για να μπείτε στις βαθμίδες μιας ομάδας με επιρροή, όπως μια επιτροπή διασύνδεσης, ένα συμβούλιο σχολείου ή μια μη κερδοσκοπική πλατφόρμα. Αν δεν είστε βέβαιοι, μην επικεντρωθείτε στο ποιος έχει μείνει απ’ έξω, αλλά στη δυνατότητα που σας προσφέρει αυτή η θέση να κάνετε καλό. Δεν χρειάζεται πάντα να υποστηρίζετε τους αδικημένους, Ιχθύες. Και το ότι επιτρέπετε στον εαυτό σας να γίνει αποδεκτός από τα ελιτίστικα σώματα δεν σημαίνει ότι νιώθετε ανώτεροι από τους άλλους.

 

 

Ιχθύες
Το Σάββατο, ο αγγελιοφόρος Ερμής περνάει στον Ζυγό και στον όγδοο Οίκο σας, της αποπλάνησης, του σεξ και των εμπνευσμένων συνεργιών. Μέχρι τις 17 Οκτωβρίου, η φαντασία σας θα σας εφοδιάσει με μερικά χρωματιστά σενάρια για να (αν όλα πάνε καλά) ανεβάσετε στην κρεβατοκάμαρα. Έντονα συναισθήματα, ανάμεσα τους και η ζήλια, μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια. Με τον πνευματικό Ερμή σε αυτή την εστιασμένη ζώνη του χάρτη σας, οι σκέψεις σας μπορεί να μετατραπούν σε εμμονές. Αντί να κολλήσετε, εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο για να θεραπεύσετε κάποια περίπλοκα συναισθήματα. Ποιες παλιές πληγές σας θέλετε να ξεπεράσετε; Μπορείτε να τις επεξεργαστείτε ταχύτατα τώρα, αλλά μπορεί να χρειαστεί να δουλέψετε με έναν επαγγελματία.

Την Κυριακή, κάτω από ένα ζωντανό τρίγωνο ανάμεσα στους πανίσχυρους Άρη και Πλούτωνα στις διαπροσωπικές σας ζώνες, μπορεί να λάβετε μια πρόσκληση για να μπείτε στις βαθμίδες μιας ομάδας με επιρροή, όπως μια επιτροπή διασύνδεσης, ένα συμβούλιο σχολείου ή μια μη κερδοσκοπική πλατφόρμα. Αν δεν είστε βέβαιοι, μην επικεντρωθείτε στο ποιος έχει μείνει απ’ έξω, αλλά στη δυνατότητα που σας προσφέρει αυτή η θέση να κάνετε καλό. Δεν χρειάζεται πάντα να υποστηρίζετε τους αδικημένους, Ιχθύες. Και το ότι επιτρέπετε στον εαυτό σας να γίνει αποδεκτός από τα ελιτίστικα σώματα δεν σημαίνει ότι νιώθετε ανώτεροι από τους άλλους.