Αστρολογία: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια – Σαββατοκυρίακο 07-08/05

Αστρολογία: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια – Σαββατοκυρίακο 07-08/05

Κριός 

Η σταθερότητα είναι η μόνη σας εστίαση αυτό το Σάββατο, καθώς ο Ήλιος στον Ταύρο και τον δεύτερο οίκο της ασφάλειάς σας, σχηματίζει ένα υποστηρικτικό εξάγωνο με τον ενεργητικό Άρη.

Θα μπορούσατε να έχετε μια επείγουσα επιθυμία (ή και ανάγκη) να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας. Ή ίσως έχετε ένα προαίσθημα -μέσω ενός ζωντανού ονείρου ή ενός ενστικτώδους συναισθήματος- ότι πρέπει να φτιάξετε το βιογραφικό σας και να αναζητήσετε μια ευκαιρία καριέρας.

Ακούστε τη διαίσθησή σας γύρω από πρακτικά θέματα, όπως τις συνήθειες των δαπανών σας και τον τρόπο με τον οποίο θα χειριστείτε έναν συνάδελφο. Δεν θα σας κατευθύνει λάθος. Η εξισορροπητική Σελήνη της Κυριακής στον Λέοντα φωτίζει τον πέμπτο οίκο του πάθους σας, δίνοντας ώθηση στην ερωτική σας ζωή.

Είτε η τρέχουσα σχέση σας έχει κολλήσει σε ουδέτερη ζώνη είτε αποφεύγετε το παιχνίδι των ραντεβού, αυτό το σεληνιακό φως σας βοηθά να αναλάβετε συγκεκριμένη δράση. Αν είστε σε μακροχρόνια σχέση, κάντε έκπληξη στον αγαπημένο σας με μια κράτηση για ρομαντικό δείπνο ή εισιτήρια για μια εκδήλωση που θα σας ενθουσιάσει. Είστε ελεύθεροι; Αναβαθμίστε τα προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής σας και αδράξτε κάθε ευκαιρία για ενδιαφέρουσες γνωριμίες μέσω αυτών.

Ταύρος

Το Σάββατο είναι ιδανικό για να μοιραστείτε με τον κόσμο ένα προσωπικό μήνυμα, χάρη στον Ήλιο που βρίσκεται στον Ταύρο και τον πρώτο οίκο του εαυτού σας, σχηματίζοντας ένα υποστηρικτικό εξάγωνο με τον Άρη. Ίσως να έχετε μια εξαιρετικά πρωτότυπη ιδέα ή ένα προσωπικό έργο που θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά στον κόσμο. Σήμερα, οι άνθρωποι θα ανταποκριθούν ευνοϊκά στην έκκλησή σας, οπότε μη χάνετε χρόνο να μπείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή σε κάποια άλλη διαδικτυακή πλατφόρμα και να τους μιλήσετε. Οι φίλοι μπορούν επίσης να λειτουργήσουν ως εξαιρετικοί συνδετικοί κρίκοι. Κρατήστε την ομάδα σας ενήμερη!

Αν αισθάνεστε αποσυντονισμένοι, η Σελήνη της Κυριακής στον Λέοντα και τον γειωμένο τέταρτο οίκο σας, σας επιστρέφει στο κέντρο σας. Πάρτε μια ανάσα από τις φορτωμένες υποχρεώσεις σας και δείξτε λίγη αγάπη στο σπιτικό σας. Φτιάξτε μόνοι σας ένα όμορφο διακοσμητικό ή προσθέστε ένα εντυπωσιακό έργο τέχνης στη συλλογή σας. Έχετε συναντήσει μερικά εμπόδια στο δρόμο όσον αφορά την οικογένειά σας; Αυτό το σεληνιακό φως σας καλεί να κάνετε την πρώτη κίνηση. Επιδιώξτε την συμφιλίωση και επαναφέρετε την αρμονία.

Δίδυμοι

Πρέπει να διαπραγματευτείτε για να θεραπευτείτε, Δίδυμε. Το Σάββατο, τα συναισθήματά σας θα μπορούσαν να αναστατωθούν, χάρη στον Ήλιο που βρίσκεται στον Ταύρο και τον δωδέκατο οίκο του υποσυνείδητου σας, σχηματίζοντας μια υποστηρικτική γωνία με τον αποφασιστικό Άρη. Όταν πρόκειται για μια δύσκολη προσωπική κατάσταση, μπορεί τελικά να αποφασίσετε ότι φτάνει πια και να την αντιμετωπίσετε με έναν παραδοσιακό ή δομημένο τρόπο. Θα μπορούσατε να βρείτε έναν έμπειρο θεραπευτή ή να μιλήσετε με κάποιον μεγαλύτερο και σοφότερο για το πώς να προχωρήσετε επιτέλους. Έχει μείνει κάτι ανείπωτο, Δίδυμε;

Η Σελήνη της Κυριακής που ενεργοποιεί τον Λέοντα και τον τρίτο οίκο της επικοινωνίας σας, το φέρνει στο φως. Αν περιμένατε την κατάλληλη στιγμή για να κάνετε αυτή τη συζήτηση, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα. Μην λογοκρίνετε τον εαυτό σας – αυτό το σεληνιακό φως διασαφηνίζει τις σκέψεις σας, διευκολύνοντας να περάσετε το μήνυμά σας. Είστε συγγραφέας; Εκφραστείτε! Είτε πρόκειται για τα απομνημονεύματά σας είτε για μια ανάρτηση στο blog σας, κρατήστε τον εσωτερικό σας συντάκτη μακριά και αφήστε τις λέξεις να κυλήσουν αυθόρμητα.

Καρκίνος

Το Σάββατο, αναλάβετε το τιμόνι ενός ομαδικού έργου, καθώς ο Ήλιος στον Ταύρο λάμπει στον ενδέκατο οίκο της ομαδικής σας δράσης και δέχεται μια υποστηρικτική ώθηση από τον Άρη που κάνει τα σχέδιά σας πραγματικότητα. Ίσως χρειαστεί να κάνετε μια ξεκαθαρή κουβέντα με έναν συνεργάτη του οποίου η δουλειά έχει υποχωρήσει τον τελευταίο καιρό. Όσο κι αν φοβάστε τέτοιες συζητήσεις, θα είναι δύσκολο να επαναφέρετε το κοινό σας όραμα σε τροχιά αν δεν εκθέσετε πλήρως τα ζητήματα και τα παράπονα. Ξεκαθαρίστε τα, Καρκίνε, ώστε να μπορέσετε να φέρετε εις πέρας την δουλειά που απαιτείται. Η λεπτομέρεια της καθημερινότητας απαιτεί την προσοχή σας, και ευτυχώς, η λαμπερή Σελήνη της Κυριακής σας δίνει την απαραίτητη εστίαση.

Η Σελήνη αιωρείται στον δεύτερο οίκο σας, αυτόν της εργασίας και των χρημάτων, παρακινώντας σας να ασχοληθείτε πρώτα απ’ όλα με τον προϋπολογισμό σας. Αν αυτό αποδειχθεί ακατόρθωτο έργο, διαχωρίστε το σε διαχειρίσιμα τμήματα. Ξεκινήστε, για παράδειγμα, κάνοντας ανασκόπηση των δαπανών των τελευταίων τριών μηνών ή βάζοντας χαλαρωτική μουσική και πληρώνοντας τους μηνιαίους λογαριασμούς σας. Κάντε τακτικά διαλείμματα για να περπατήσετε, να χορέψετε ή να αποτινάξετε τα συναισθήματα που προκύπτουν.

Λέων

Συντονιστείτε Λέοντες. Η διακριτική ενέργεια έχει ισχυρή επίδραση στη διάθεσή σας αυτό το Σάββατο. Και είστε σε θέση να καταλάβετε που υπάρχει μια κρυμμένη ευκαιρία. Μήπως παρατηρείτε κάτι που λείπει και βλέπετε έναν τρόπο με τον οποίο θα μπορούσατε να διορθώσετε τα πράγματα; Αν ναι, μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτή την ενδεχομένως ισχυρή κατάσταση. Για παράδειγμα, ένα σημαντικό πρόσωπο ή ένας προϊστάμενος μπορεί να χρειάζεται βοήθεια, αλλά δεν ξέρει ακριβώς πώς να το διατυπώσει. Κάντε προσεκτικές ερωτήσεις για να δείτε πώς μπορείτε να βοηθήσετε – και να αποκαλύψετε πώς οι ανάγκες τους βρίσκονται σε σαφή, τέλεια ευθυγράμμιση με τις δικές σας.

Η Σελήνη της Κυριακής φωτίζει τον πρώτο οίκο του εαυτού σας, τραβώντας την προσοχή σε ένα από τα ατομικά σχέδιά σας. Η μόνη παγίδα; Θα πρέπει να γίνετε προληπτικοί για να ξεκινήσετε την προσπάθεια, αντί να περιμένετε να σας ανακαλύψουν. Προγραμματίστε ραντεβού, στείλτε μηνύματα, ζητήστε συστάσεις. Όταν αφήνετε το σύμπαν να καταλάβει ότι είστε αποφασισμένοι, τότε αυτό είναι κάτι παραπάνω από ευτυχές να ανταμείψει τις προσπάθειές σας.

Παρθένος

Διψάτε για περιπέτεια αυτό το Σάββατο, καθώς ο Ήλιος και ο Άρης συνεργάζονται – αλλά η απάντηση που ψάχνετε μπορεί να μην έρθει από μια γρήγορη λύση. Ίσως να κλείσετε ένα ταξίδι που θα σας ανοίξει το μυαλό ή να κάνετε αίτηση για ένα καλοκαιρινό πρόγραμμα. Ζητήστε συστάσεις από φίλους και αφήστε τον εαυτό σας να ονειρευτεί. Ακούστε το ένστικτό σας, Παρθένε, το οποίο μπορεί να σας πει να κάνετε ένα άλμα και να εγγραφείτε σε ένα νέο μάθημα αυτό το Σαββατοκύριακο. Αν δυσκολευόσασταν να απελευθερωθείτε από μια κατάσταση που δεν σας εξυπηρετεί πλέον, η Σελήνη της Κυριακής στον δωδέκατο οίκο των μεταβάσεων σας δίνει ένα χεράκι.

Επικεντρωθείτε στη δημιουργία ενός χώρου με νέες δυνατότητες, πράγμα που μπορεί να σημαίνει κυριολεκτικά να αδειάσετε ένα γεμάτο μέρος του σπιτιού σας. Αυτό το σεληνιακό φως ενθαρρύνει την επούλωση, βοηθώντας σας να αφήσετε πίσω σας οποιαδήποτε παρατεταμένη δυσαρέσκεια. Συγχωρήστε και απελευθερωθείτε.

Ζυγός 

Πλούσιοι και πολυμήχανοι. Έτσι αισθάνεστε αυτό το Σάββατο, καθώς ο Ήλιος στον Ταύρο και τον όγδοο οίκο των κοινών περιουσιακών σας στοιχείων, σχηματίζει ένα υποστηρικτικό εξάγωνο με τον δραστήριο Άρη.

Φροντίζοντας τα λεπτά σημεία του προϋπολογισμού σας ή μιας εργασιακής συμφωνίας, στην πραγματικότητα χτίζετε μια στέρεη βάση μακροπρόθεσμα.

Έχετε απίστευτη αντίληψη για το πώς να βελτιώσετε μια βασική σχέση. Χρησιμοποιήστε τις δυνάμεις της ανάλυσής σας για να αντιμετωπίσετε τυχόν ζητήματα που χρειάζονται διόρθωση. Αν έχετε μείνει στο περιθώριο, την Κυριακή είναι η στιγμή σας να γίνετε ενεργός παίκτης του παιχνιδιού. Θα πρέπει όμως να βουτήξετε χωρίς δεύτερη σκέψη ή να εισέλθετε σιγά σιγά;

Το τελευταίο ταιριάζει περισσότερο με τον τρόπο δράσης σας, αλλά η Σελήνη στον οίκο των συνεργασιών σας μπορεί να κάνει μια καινούργια ομάδα να φαίνεται ασυνήθιστα ελκυστική. Εγγραφείτε σε μια ομάδα δικτύωσης όπου μπορείτε να κοινωνικοποιηθείτε στρατηγικά και να χτίσετε σχέσεις χωρίς πίεση. Κρατήστε το ραντάρ σας σε ετοιμότητα για τον εντοπισμό των κατάλληλων συνεργατών, επιλέξτε αυτούς που θα αναδείξουν τον καλύτερο εαυτό όλων.

Σκορπιός

Οι σοβαροί Σκορπιοί μερικές φορές ξεχνούν ότι οι συνεργασίες πρέπει να είναι παιχνιδιάρικες και όχι πάντα τόσο τυπικές. Με την αισιόδοξη γωνία Ήλιου-Άρη του Σαββάτου, αναλάβετε να ελαφρύνετε τη διάθεση. Δεν χρειάζεται να είστε ασεβείς, αν έχετε να κάνετε με σοβαρά θέματα. Αλλά η μετατόπιση της διάθεσης σε μια αίσθηση ελπίδας και δυνατότητας μπορεί να διαλύσει τα σύννεφα της καταιγίδας όχι μόνο για εσάς, αλλά και για όλους αυτούς με τους οποίους έρχεστε σε επαφή. Εκφράστε την αυθόρμητη πλευρά σας και πείτε αυτό που σκέφτονται όλοι οι άλλοι. Μόνο καλά πράγματα μπορούν να προκύψουν από την αποκάλυψη των σκέψεών σας.

Την Κυριακή, μια εμπνευσμένη Σελήνη φωτίζει τον επαγγελματικό δέκατο οίκο σας, παροτρύνοντάς σας να κάνετε απτά βήματα για να πραγματοποιήσετε τους πιο μεγαλεπήβολους στόχους σας. Μην ντρέπεστε να προβάλλετε τα ταλέντα σας, μιας και το ζητούμενο είναι να αναπτύξετε ένα όνομα για τον εαυτό σας. Αν το ξεκίνημα σας καταβάλλει, ζητήστε συμβουλές από έναν πιο έμπειρο συνάδελφο ή ζητήστε από έναν φίλο να σας κατευθύνει. Σταματήστε να το αναβάλλετε, Σκορπιέ, και κάντε τουλάχιστον ένα βήμα σήμερα.

Τοξότης

Όταν πρόκειται για την οργάνωση μιας ομάδας, είστε ένας ατρόμητος ηγέτης αυτό το Σάββατο. Αυτή η τάση για δράση έρχεται μέσω του Ήλιου στον Ταύρο και τον έκτο οίκο της αποτελεσματικότητάς σας, που ενισχύεται από τον δραστήριο Άρη. Είτε βρίσκεστε στο σπίτι είτε περνάτε χρόνο με την ομάδα σας, έχετε την εκπληκτική ικανότητα να διοχετεύετε την ανασταλτική ενέργεια -ακόμη και τις πιθανές συγκρούσεις- σε πιο παραγωγικές δραστηριότητες, όπως η αναδιάταξη των επίπλων σας ή ένα ομαδικό μάθημα γυμναστικής. Αν μια κατάσταση έχει ανάγκη από ιδιαίτερη προσοχή, μπορείτε να την αναλάβετε.

Ξεχάστε τις ασφαλείς μεθόδους αυτή την Κυριακή, καθώς η Σελήνη φωτίζει τον ένατο οίκο της επεκτατικότητάς σας, καλώντας σας να βγείτε από τη ζώνη της άνεσής σας. Το πιο σημαντικό είναι ότι αυτό το σεληνιακό φως αφορά την ανάληψη απτής δράσης. Έχετε τελειοποιήσει το σχέδιό σας αρκετά, και τώρα ήρθε η ώρα να λάβετε μέτρα για να το θέσετε σε λειτουργία. Αντί να εγγραφείτε σε ένα ακόμη μάθημα, τι θα λέγατε να σχεδιάσετε το δικό σας πρόγραμμα σπουδών; Βάλτε στόχο να συστηθείτε σε κάποιον που θαυμάζετε. Όταν πρόκειται για τα όνειρά σας, κάντε δραστικές κινήσεις και δείξτε στο σύμπαν ότι το εννοείτε.

Αιγόκερως

Το πάθος και η θετική προοπτική αποτελούν έναν μεθυστικό συνδυασμό αυτό το Σάββατο, καθώς ο Ήλιος ενώνεται με τον ενεργοποιητή Άρη. Αφήστε την μελαγχολική διάθεση για μια άλλη μέρα. Το Σάββατο, η αισιοδοξία σας θα είναι μεταδοτική. Αν κρύβετε τα αληθινά σας συναισθήματα, ώρα να δείξετε τι υπάρχει στην καρδιά σας. Η τόλμη σας μπορεί να είναι λίγο σοκαριστική για ορισμένους ανθρώπους, οπότε μην εκπλαγείτε αν σας ζητήσουν να επαναλάβετε τα λόγια σας ξανά. Τα χρήματα μπαίνουν στο προσκήνιο κατά τη διάρκεια της Σεληνιακής φάσης της Κυριακής στον όγδοο οίκο των κοινών εγχειρημάτων σας. Αξιοποιείτε στο έπακρο αυτά που κερδίζετε;

Κανονίστε ένα ραντεβού με έναν οικονομικό σύμβουλο ή κάντε μια κίνηση για να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας μακροπρόθεσμα. Αν σκέφτεστε να ενώσετε τις δυνάμεις σας με κάποιον άλλο, λάβετε συγκεκριμένα μέτρα για να διερευνήσετε τις συνέργειες. Ίσως ο μεγαλύτερος στόχος σας είναι να έχετε το δικό σας σπίτι ή τη δική σας επιχείρηση. Όποια και αν είναι η περίπτωσή σας, καταστρώστε ένα σχέδιο (ή τροποποιήστε αυτό που έχετε) για να ξεκινήσετε την πορεία σας.

Υδροχόος

Καθώς ο Ήλιος στον Ταύρο και τον ριζωμένο τέταρτο οίκο σας δέχεται ώθηση από τον Άρη αυτό το Σάββατο, το άγχος σας θα μπορούσε να αυξηθεί αν πιέζετε τον εαυτό σας να βγει έξω, ενώ θα προτιμούσατε απλά να μείνετε σπίτι παρέα με τα βιβλία και τα κατοικίδια ζωάκια σας. Είναι μια καλή μέρα για να κάνετε κάποιες βασικές εργασίες, όπως η σχεδίαση του προϋπολογισμού σας και η αναπλήρωση εργασιών στις οποίες έχετε μείνει πίσω. Τα καλά νέα είναι ότι, με λίγες ώρες ξεκούρασης, μπορείτε να φορτίσετε τις μπαταρίες σας για μια βραδινή έξοδο. Και αν υπάρχει χρόνος να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με μασάζ ή μανικιούρ-πεντικιούρ, τόσο το καλύτερο!

Η Σελήνη της Κυριακής στον Λέοντα προσγειώνεται στον οίκο των συνεργασιών σας, βάζοντας στο προσκήνιο τις πιο σημαντικές ενώσεις σας. Είτε ζυγίζετε τα υπέρ και τα κατά μιας σχέσης είτε σκέφτεστε μια επαγγελματική συνεργασία, είναι ώρα να δοκιμάστε τα νερά. Στον επαγγελματικό τομέα, ενώστε τις δυνάμεις σας σε ένα βραχυπρόθεσμο έργο και αξιολογήστε πόσο καλά λειτουργείτε ως ομάδα. Σε ό,τι αφορά τον έρωτα, αποφύγετε την ακαμψία. Αν θέλετε πραγματικά να ξέρετε αν αυτό το άτομο είναι γραφτό να πορευτεί δίπλα σας, δώστε του την ευκαιρία να το δείξει.

Ιχθύες

Μιλήστε, Ιχθύες! Το Σάββατο θα έχετε διάθεση για κουβέντα, καθώς ο Ήλιος συγχρονίζεται με τον ζωηρό Άρη. Προγραμματίστε τις σημαντικές συζητήσεις σε ώρες που όλοι αισθάνονται χαλαροί, ειδικά αν πρέπει να αναφέρετε ένα ευαίσθητο θέμα. Οι άνθρωποι μερικές φορές εκμεταλλεύονται τους διαλλακτικούς σας τρόπους, οπότε αν χρειαστεί να ξεκαθαρίσετε τι επιθυμείτε και τι όχι, θα έχετε το καταλληλο σθένος το Σάββατο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτή την ενέργεια για να μοιραστείτε αυτό για το οποίο είστε πιο παθιασμένοι. Οι ουρανοί της Κυριακής διαθέτουν μια εξισορροπητική Σελήνη στον έκτο οίκο της αυτοφροντίδας σας.

Ήρθε η ώρα να βάλετε σε εφαρμογή τους στόχους ευεξίας σας αντί να μιλάτε απλώς γι’ αυτούς. Αν ο τρόπος ζωής σας χρειάζεται αναμόρφωση, ξεκινήστε με μία ή δύο μικρές αλλαγές. Έχετε παντού μαζί σας ένα μπουκάλι με νερό, σημειώστε ποιές μέρες στο ημερολόγιό σας θα αφιερώσετε για τις προπονήσεις σας ή απλώς βάλτε στόχο να κάνετε οποιαδήποτε μορφή κίνησης για 30 λεπτά την ημέρα. Απλά συνεχίστε να προσπαθείτε από λίγο κάθε μέρα και θα τα καταφέρετε!