Αστρολογία: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός
Πάντα έχετε μεγάλες ιδέες να κοχλάζουν, Κριοί, και η συνάντηση του Σαββάτου Σελήνης – Πλούτωνα μπορεί να τις προσελκύσει στην επιφάνεια. Μην υπερφορτώσετε το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακού σας, επειδή μπορεί να έχετε την όρεξη να αφιερώσετε την ημέρα στην ανάπτυξη και την έρευνα ή ακόμη και να τρέξετε κάποια beta έκδοση του οράματός σας. Εάν όντως βγείτε, κάντε σχέδια με τους πιο επιτυχημένους ανθρώπους του κύκλου σας. Ο καφές μπορεί να μετατραπεί στην συμβουλευτική συνεδρία για την επιχείρησή σας που θέλατε με αγωνία να κάνετε. Το πράσινο φως είναι μπροστά σας!

Την Κυριακή, το κοινωνικό σας πνεύμα κάθεται πάλι πίσω στο τιμόνι, καθώς η Σελήνη μπαίνει στον Υδροχόο και στον «όσοι περισσότεροι, τόσο το καλύτερο» ενδέκατο Οίκο σας για δύο επιπλέον ημέρες. Απολαύστε τη φιλική, χαλαρή ατμόσφαιρα και κρατήστε τη λίστα των καλεσμένων σας ανοιχτή. Ποιος ξέρει; Μπορεί να έχετε μεγάλη χημεία με τον/την φίλο ενός φίλου σας. Ξεκινήστε την κουβέντα ενώ περιμένετε το φαγητό σας ή αποκαλύψτε λίγα περισσότερα για τον εαυτό σας σε έναν νεότερο φίλο.

Ταύρος
Η συγχώνευση του Σαββάτου της Σελήνης με τον Πλούτωνα, μπορεί να σας προκαλέσει μια καυτή επιθυμία για ταξίδι ή να επεκτείνει τον κόσμο σας με ριζοσπαστικό τρόπο. Πιθανότατα δεν θα μπορείτε να εκτοξευτείτε σε μια άλλη χώρα στο λεπτό – αλλά ποιος ξέρει; Αυτό το Σαββατοκύριακο μπορείτε να καλέσετε το πνεύμα της αλλαγής και της εξέλιξης στη ζωή σας, με το να σκεφτείτε βαθιά τι χρειάζεται για να διευρύνετε τα όρια της τρέχουσας πραγματικότητάς σας. Εγγραφείτε σε ένα εργαστήριο προσωπικής ανάπτυξης, διαβάστε ένα μεταφυσικό βιβλίο ή κάντε μια συνομιλία που θα σας ανοίξει το μυαλό. Μιλήστε με τους φίλους σας για τα πράγματα που τους τρέφουν την ψυχή.

Μια διακοπή μπορεί να καλεί το όνομά σας. Η Σελήνη στον Υδροχόο την Κυριακή φωτίζει τις φιλοδοξίες σας. Πριν να αναλάβετε δράση, αποκτήστε μια ξεκάθαρη εικόνα για αυτό που οραματίζεστε για τον εαυτό σας. Ακούστε μια λίστα μουσικής που σας φτιάχνει τη διάθεση και κάντε μια βόλτα για να καθαρίσετε το κεφάλι σας – το οποίο θα ενεργοποιήσει τόσο την αριστερή όσο και τη δεξιά πλευρά του εγκεφάλου σας. Στη συνέχεια, καθίστε και γράψτε σε μια λίστα τις επιθυμίες σας. Φανταστείτε ότι ζείτε αυτά τα όνειρα, αυτή τη στιγμή. Πώς θα νιώθατε; Κρατήστε αυτό το συναίσθημα, γιατί θα τροφοδοτήσει τις δυνάμεις της έλξης. Μεγεθύνετε αυτή την επίδραση με ένα πίνακα οράματος, είτε με τον πατροπαράδοτο τρόπο με περιοδικά και κόλλα είτε στο Pinterest.

Δίδυμοι
Η σύνοδος Σελήνης-Πλούτωνα του Σαββάτου ηλεκτρίζει τον όγδοο Οίκο σας του κοινού πλούτου, βοηθώντας σας να μαγνητίσετε χρήματα μέσω της συνεργατικής δύναμης. Μπορεί να έχετε ένα ραντεβού με το πεπρωμένο, μια συνάντηση που «ήταν να γίνει» και ήταν γραμμένη στα αστέρια. Ίσως να γνωρίσετε έναν επενδυτή-άγγελο, που ενδιαφέρεται για ένα έργο σαν αυτό που αναπτύσσετε εσείς. Ίσως να ψάχνετε για σπίτι και να ακούσετε πρώτοι για ένα νέο χώρο. Συντονιστείτε, Δίδυμοι – έχετε άμεση σύνδεση με το σύμπαν, έτσι εφαρμόστε το νόμο της έλξης. Όπως λένε τα αισιόδοξα πλήθη, η Πίστη είναι όραση.

Η Σελήνη στον Υδροχόο την Κυριακή φωτίζει τον σοφό και πνευματικό ένατο Οίκο σας, και θα λάμψετε σε όλο το περίεργο φάσμα σας. Μοιραστείτε τα έξυπνα σχόλια και τις κοφτερές παρατηρήσεις σας. Με τις ακτίνες της Σελήνης να θερμαίνουν το περιπλανητικό πνεύμα σας, μπορεί να κάνετε ένα αυθόρμητο ταξίδι έξω από την πόλη. Μην φοβηθείτε να ξεκινήσετε μόνοι σας, δεν θα σας πάρει πολύ για να συναντήσετε μερικούς νέους και συναρπαστικούς φίλους στην πορεία.

Καρκίνος
Σταθείτε στο ύψος σας το Σάββατο. Χώστε τα τακούνια σας στη γη, Καρκίνοι, καθώς η σύνοδος της Σελήνης και του Πλούτωνα του Σαββάτου μπορεί να προκαλέσει πάλες ισχύος. Ένας αγαπημένος σας μπορεί να δοκιμάζει τα όριά σας. Μην κάνετε πίσω στις βασικές σας πεποιθήσεις, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να διακινδυνεύσετε τη δυσαρέσκειά τους. Με τον ίδιο τρόπο, μην καταπολεμήσετε τον χειρισμό με περισσότερο χειρισμό. Φέρτε την αλήθεια στην επιφάνεια κάνοντας (πραγματικά) ανοιχτές ερωτήσεις. Κάντε το σαφές ότι είστε αποφασισμένοι να βρείτε μια λύση, που θα είναι κερδοφόρα και για τους δύο. Μείνετε στην οδό της ανωτερότητας και οι άλλοι θα σας ακολουθήσουν.

Την Κυριακή το πρασινομάτικο τέρας μπορεί να εμφανιστεί, καθώς αποκαλύπτετε μια αλήθεια που δεν έχετε ακόμα παραδεχτεί. Εάν η ζήλια σηκώσει το κεφάλι της, θεωρήστε το ως σημάδι ότι μια κατάσταση σας ενδιαφέρει πιο βαθιά από ό,τι συνειδητοποιείτε. Έχετε δύο επιλογές εδώ, Καβούρια. Η πρώτη είναι να επιτρέψετε στον εαυτό σας να καταναλωθεί στο φθόνο. Στη δεύτερη, μπορείτε να αντικρύσετε πραγματικά τις επιθυμίες σας. Υπόδειξη: αν και η τελευταία απαιτεί ευπάθεια, θα φέρει επίσης τη σαφήνεια που χρειάζεστε για να έρθετε πιο κοντά ή να προχωρήσετε προς κάτι καλύτερο.

Λέων
Η Σελήνη και ο μετασχηματιστικός Πλούτωνας προγραμματίζουν ένα ραντεβού στη ζώνη ευεξίας σας αυτό το Σάββατο. Αφήστε τα αλκοολούχα κοκτέιλ και πάρτε μια λεμονάδα ή ένα πράσινο smoothie. Κάντε παρέα με δραστήριους, ενεργητικούς φίλους, που θα θέλουν να έρθουν μαζί σας για μια μεγάλη βόλτα ή για ποδηλασία. Εάν έχετε προβλήματα κούρασης ή καταναλώνετε υπερβολικά πολλά γλυκά, μπορεί να βρείτε χρήσιμες ενδείξεις εξετάζοντας τα συναισθήματά σας. Οι συνδέσεις μεταξύ άγχους και σωματικής υγείας, μπορεί να γίνουν εμφανείς. Ο Πλούτωνας σας βοηθά να σκάψετε κάτω από την επιφάνεια και να επαναφέρετε την ισορροπία σας. Ώρα για μια συνεδρία Ρέικι ή μια επίσκεψη στον βελονιστή;

Τα αστέρια της Κυριακής δεν θα αμφισβητήσουν την πίστη σας στην αγάπη, αλλά σας ενθαρρύνουν να καλλιεργήσετε την πτυχή της φιλίας ενός ξεχωριστού δεσμού. Αυτή η σπίθα είναι ακόμα εκεί, Λέοντες, απλά θα πρέπει να την ξαναφέρετε στη ζωή. Σχεδιάστε μια ξεχωριστή δραστηριότητα που απολαμβάνετε και οι δύο. Βγείτε έξω με άλλα ζευγάρια. Η κοινωνικοποίηση φέρνει στην επιφάνεια πτυχές της προσωπικότητας του ταιριού σας, τις οποίες είχατε ξεχάσει. Αδέσμευτοι; Μείνετε μακριά από σάιτ γνωριμιών. Μπορεί να κάνετε μια μοιραία σύνδεση μέσω του κοινωνικού σας δικτύου ή σε μια εκδήλωση. Η πραγματικότητα είναι ο δρόμος που πρέπει να πάρετε.

Παρθένος
Μιλήστε από καρδιάς, Παρθένοι. Καθώς η Σελήνη και ο Πλούτωνας συνδέονται στον παθιασμένο πέμπτο Οίκο σας αυτό το Σάββατο, αγγίζετε βαθιά συναισθηματικά επίπεδα και αισθάνεστε ότι πρέπει να τα μοιραστείτε. Μια μυστική έλξη μπορεί να γίνει ανοιχτή ή μπορεί απλώς να αισθανθείτε μια φορτισμένη ατμόσφαιρα, ανάμεσα σε εσάς και κάποιον άλλο. Ακόμα κι αν δεν είναι ρομαντικό, υπάρχει μια ορατή ενέργεια όταν είστε και οι δύο στο δωμάτιο, σχεδόν σαν να γνωρίζετε ο ένας τον άλλον από προηγούμενη ζωή. Γύρω από ποιον γίνεστε πιο ζωντανοί και χαρισματικοί, Παρθένοι; Ίσως πρέπει να υπάρξει μια συνεργασία (δημιουργική ή άλλου είδους) στο μέλλον σας.

Την Κυριακή επιλέξτε τη διαδρομή με την ελάχιστη αντίσταση. Καλωσορίστε την αφθονία, πηγαίνοντας με τη φυσική ροή των πραγμάτων. Σταματήστε να κάνετε, να κάνετε, να κάνετε, και ξεκινήστε να συντονίζεστε με τη σοφία μέσα σας. Όταν επιτρέπετε στον εαυτό σας να σιωπά, δίνετε στον διαισθητικό εαυτό σας την ευκαιρία να ακουστεί. Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να σας έρθει μια μεγάλη, αποκαλυπτική στιγμή, ενώ ακούτε μουσική ή χαλαρώνετε σε ένα πικνίκ σε ένα όμορφο εξωτερικό σκηνικό.

Ζυγός
Δεν υπάρχει η «τέλεια οικογένεια», Ζυγοί και η αντιμετώπιση των δύσκολων στιγμών μπορεί τελικά να κάνει την ομάδα σας ισχυρότερη. Το Σάββατο κάτι κρυμμένο μπορεί να έρθει στο φως, καθώς η Σελήνη και ο συναρπαστικός Πλούτωνας συναντώνται στον προσωπικό τέταρτο Οίκο σας. Ίσως να έχετε μια προαίσθηση για έναν συγγενή ή έναν στενό φίλο, και να νιώσετε την ανάγκη να βεβαιωθείτε ότι είναι εντάξει. Είτε ένα μέλος της οικογένειάς σας ή ένας φίλος να σας εμπιστευτεί κάτι έντονο. Μπορεί επίσης να αποφασίσετε να μετατοπίσετε την ενέργεια στο σπίτι σας, με Feng Shui ή με ένα τελετουργικό καθαρισμού. Πιάστε το φασκόμηλο!

Την Κυριακή, η ανεξέλεγκτη αυτοέκφραση είναι στο πρόγραμμα της ημέρας. Καθώς η Σελήνη στον Υδροχόο φωνάζει τον μονόκερο από μέσα σας για να παίξει, εξερευνήστε αυτά που σας παθιάζουν και μοιραστείτε τα με τον κόσμο. Το ζωντανό ύφος σας μπορεί να προσελκύσει ένα ρομαντικό ενδιαφέρον με χαρακτήρα ή να ξεκινήσει ξανά μια στάσιμη σχέση. Αυτή η εορταστική Σελήνη μπορεί ακόμη και να σας προτρέψει να κάνετε ένα αυθόρμητο σουαρέ, επειδή έχετε την όρεξη. Μην νιώσετε αναγκασμένοι να το κάνετε στο σπίτι σας. Ένα εστιατόριο με υπαίθριο χώρο, ακόμη και μια κουβέρτα στην παραλία, θα είναι το ίδιο μαγικά.

Σκορπιός
«Οι βαθιές σκέψεις» από τον Σκορπιό; Το μυαλό σας μπορεί να είναι γεμάτο από σύνθετους ρεμβασμούς το Σάββατο, καθώς η Σελήνη συναντά τον ψυχικό Πλούτωνα στον τρίτο Οίκο του μυαλού. Είναι καιρός να εξαλείψετε τους ξεπερασμένους τρόπους σκέψης ή να μιλήσετε διεξοδικά για μια δημιουργική ιδέα; Κρατήστε ένα σημειωματάριο κοντά σας και αποζητήστε κάποια ηρεμία – αυτό το ενδοσκοπικό κύμα μπορεί να οδηγήσει σε μερικές πραγματικές ανακαλύψεις. Μην βιαστείτε να τις μοιραστείτε, μέχρι να τις επεξεργαστείτε πλήρως. Απολαύστε τις ως το μικρό σας μυστικό.

Την Κυριακή, όταν ένας φίλος σας στείλει SOS για υποστήριξη, χρησιμοποιήστε μια ήπια προσέγγιση αντί να τα πείτε όπως είναι. Κάντε του το τραπέζι με ένα σπιτικό γεύμα ή χωθείτε στον αγαπημένο σας καναπέ σε ένα καφέ. Μην ξεχνάτε: αυτό το άτομο έχει σκουπίσει μερικά από τα δάκρυά σας στο παρελθόν. Η δουλειά σας είναι να ακούσετε, να μην κρίνετε και να μην προσπαθήσετε να λύσετε το πρόβλημα. Εάν αισθάνεστε εξαντλημένοι, φροντίστε τον εαυτό σας πριν από τη συνάντηση. Τεντωθείτε με γιόγκα, γράψτε ή πάρτε έναν υπνάκο.

Τοξότης
Ξεχωριστοί λογαριασμοί, παρακαλώ! Το Σάββατο η Σελήνη συναντά τον αγχωτικό Πλούτωνα στον Οίκο των χρημάτων σας, το οποίο θα μπορούσε να προκαλέσει κάποια ανησυχία για τα χρήματα. Μην νιώσετε αναγκασμένοι να πληρώσετε για τα ποτά ενός φίλου, ενώ εσείς παραγγείλατε μόνο καφέ στην έξοδό σας. Εάν το υπόλοιπό σας στην τράπεζα δεν είναι αυτό που θέλατε να είναι, μην χωθείτε σε έναν τρομακτικό βούρκο ανησυχίας. Αντ’ αυτού, χρησιμοποιήστε αυτή την ημέρα εστίασης για να βρείτε μια έξυπνη λύση. Μιλήστε με τους φίλους σας και κλείστε ίσως μια συνεδρία με έναν σύμβουλο. Με τον Πλούτωνα – που εστιάζει στις λεπτομέρειες – στο προσκήνιο, σαρώστε τις καταστάσεις τραπεζών και πιστωτικών καρτών σας και δείτε πού θα μπορούσατε να περιορίσετε κάποια έξοδα για να επιτρέψετε περισσότερη ροή.

Να είστε ανοιχτοί στην καλοσύνη των ξένων την Κυριακή. Οι περιστασιακοί φίλοι μπορεί να γίνουν η καλύτερη παρέα για φεστιβάλ, μέλη της μπάντας σας ή επιχειρηματικοί συνεργάτες, καθώς η Σελήνη στον Υδροχόο αποκαλύπτει κοινό έδαφος. Κρατήστε το πρόγραμμά σας ανοιχτό και ευέλικτο, ώστε να μπορείτε να περνάτε από αυθόρμητες συναντήσεις χωρίς να αφήνετε κανέναν να περιμένει. Σαρώστε το τοπικό ημερολόγιο πριν οδηγήσετε 50 χλμ για να διασκεδάσετε. Η διασκέδαση συμβαίνει και πιο κοντά στο σπίτι σας από όσο πιστεύετε, ακόμα κι αν πρέπει να ξεκινήσετε το πάρτι εσείς, Τοξότες.

Αιγόκερως
Προειδοποίηση έντασης! Το Σάββατο η Σελήνη συντονίζεται με τον ισχυρό Πλούτωνα στον Αιγόκερω, δίνοντάς σας περισσότερη αλαζονεία από αυτή που συνειδητοποιείτε. Η παρουσία σας γεμίζει το δωμάτιο – και μάλιστα μπορεί να εκφοβίζει μερικές από τις πιο ντροπαλές ψυχές στο πλήθος. Δεν χρειάζεται να θαμπώσετε τα φώτα σας, Αιγόκεροι, απλά επεκτείνετε τα φιλικά vibes και προσελκύστε τους ανθρώπους σε συνομιλία. Με τον μυστικιστικό Πλούτωνα στο μείγμα, να είστε περισσότερο άμεσοι αντί να ρίχνετε υπαινιγμούς ή να πιέζετε για μια κρυφή ατζέντα. Εάν χρησιμοποιήσετε το ιδιαίτερο χάρισμά σας για να δημιουργήσετε ένα σενάριο κερδοφόρο για όλους, μπορεί να κάνετε ό,τι θέλετε στον κόσμο. Λίγοι θα είναι σε θέση να αντισταθούν στις δυνάμεις της πειθούς σας!

Τα αστέρια της Κυριακής κρούουν το αίτημα για αυτοφροντίδα. Κάντε ένα μασάζ ή πιείτε ένα ποτήρι πράσινου χυμού. Σήμερα επικεντρωθείτε στη δημιουργία βιώσιμων ρουτινών, που υποστηρίζουν την ευημερία σας μακροπρόθεσμα. Κάντε δέκα λεπτά πρωινό διαλογισμό, βάλτε ένα μπουκάλι νερό στην τσάντα σας, κάντε τακτικά διαλείμματα για τέντωμα. Εάν το πρόγραμμά σας σάς στρεσάρει, κόψτε ταχύτητα. Ίσως αυτό σημαίνει να αναβάλετε μια προγραμματισμένη επίσκεψη που θα έτρωγε το μεγαλύτερο μέρος του Σαββατοκύριακού σας. Χαλαρώστε, ξεκουραστείτε, αναζωογονηθείτε!

Υδροχόος
Προστατέψτε το πεδίο σας, Υδροχόοι. Το Σάββατο, καθώς η Σελήνη συνδέεται με τον έντονο Πλούτωνα στον σκιερό δωδέκατο Οίκο σας, οι άνθρωποι μπορεί να προσπαθήσουν να σας φορτώσουν τα δικά τους. Μην καταναλωθείτε σε μια δραματική ιστορία κάποιου άλλου, αλλιώς μπορεί να χάσετε ώρες παίζοντας τον θεραπευτή ή σηκώνοντας τα βάρη τους αντί να το κάνουν μόνοι τους. Μπορεί να βρεθείτε σε έναν πνευματικό χώρο επισκόπησης, αλλά όχι απαραίτητα κοινωνικό. Αφήστε ένα πάρτι ή μια εκδήλωση νωρίτερα, αν χρειαστεί. Αυτή θα μπορούσε να είναι μια φανταστική νύχτα για να κουλουριαστείτε με ένα φλιτζάνι τσάι και ένα καλό βιβλίο –δεν απαιτείται η συνομιλία.

Την Κυριακή είστε πίσω στο παιχνίδι, καθώς η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο για δύο επιπλέον ημέρες, αναβιώνοντας το δημιουργικό σας πνεύμα. Ακολουθήστε τη μούσα στην έκφραση που έχετε επιλέξει: γραφή, τραγούδι, ζωγραφική, χορό. Όταν φαίνεστε καλά, αισθάνεστε ακόμα καλύτερα. Μιλήστε με τον κομμωτή σας, κάντε κράτηση για μια κούρα ομορφιάς, δοκιμάστε μερικά φανταχτερά ρούχα. Και γιατί να μην προγραμματίσετε μια φωτογράφηση, ενόσω ετοιμάζεστε;

Ιχθύες
Κρατήστε τα σάπια μήλα έξω από το καλάθι σας αυτό το Σάββατο, καθώς η Σελήνη και ο σκιερός Πλούτωνας συναντώνται στον Οίκο των συνεργατικών προσπαθειών σας. Μπορείτε να δώσετε σε έναν δύσκολο άνθρωπο τον τίτλο του «καλλιτεχνικά εκκεντρικού», αλλά αυτό δεν θα μειώσει τον αντίκτυπο που έχει στο ηθικό της ομάδας. Είτε τσακώνεται με τους άλλους για κάθε δευτερεύον θέμα είτε εξαπολύει κατηγορίες σε ένα μαζικό email, ο αντίκτυπος μπορεί να είναι πραγματικά τοξικός. Παραμείνετε επικεντρωμένοι στους κοινούς στόχους της ομάδας και δείξτε στους ταραχοποιούς την πόρτα, εάν τραβάνε τους πάντες κάτω.

Τα αστέρια της Κυριακής φωτίζουν τα βαθύτερα συναισθήματά σας. Δεν είναι του χαρακτήρα σας να μένετε ακίνητοι για πολύ, Ιχθύες, αλλά όταν κάνετε μια παύση, συνειδητοποιείτε ότι η διαίσθησή σας αξίζει να ληφθεί υπόψιν. Δημιουργήστε έναν ήσυχο χώρο για να επανασυνδεθείτε με το εσωτερικό σας GPS. Αναπνεύστε βαθιά, διαλογιστείτε, γράψτε – ακόμα καλύτερα εάν μπορείτε να το κάνετε κοντά στο νερό. Και ποτέ δεν ξέρετε: μπορεί να είναι καιρός να κλάψετε ή να ουρλιάξετε, μέχρι να μην μπορείτε να πάρετε ανάσα. Χαλαρώστε και απελευθερώστε.