Αστρολογία: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός 

Για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, μπορεί να μην μπορείτε να κρατήσετε τα συναισθήματά σας κρυφά, ακόμα κι αν το προσπαθήσετε! Μετά από ένα παρατεταμένο ταξίδι στον Ζυγό, ο τρυφερός Ερμής βρίσκεται επίσημα στον Σκορπιό. Τον όγδοο οίκο της οικειότητας και των έντονων συναισθημάτων σας μέχρι τις 24 Νοεμβρίου. Να είστε ειλικρινείς σχετικά με την επιθυμία σας να εμβαθύνετε με κάποιους από τους πιο σημαντικούς δεσμούς σας. Ανεβάστε τη θερμοκρασία σε μια σχέση που σιγοβράζει πριν σβήσει η σπίθα!

Την Κυριακή, παίρνετε μια γεύση ελευθερίας, χάρη στη Σελήνη που σχηματίζει μια υποστηρικτική γωνία με τον απελευθερωμένο Δία. Η σύνδεση με μια νέα ομάδα ή μια νέα επαγγελματική σχέση μπορεί επίσης να δώσει ανανεωμένο αέρα στα πανιά σας, ειδικά αν συνδέεται με έναν σημαντικό σκοπό. Ίσως να απολαύσετε μια συζήτηση που θα διευρύνει τους ορίζοντές σας με κάποιον που προέρχεται από διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο. Σε κάθε περίπτωση, τα αισιόδοξα γεγονότα της Κυριακής θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να αποσαφηνίσετε τα κίνητρά σας.

Ταύρος

Αποκλείεται να υπομείνετε μια κατάσταση που δεν σας ευχαριστεί σε αυτή τη φάση Ταύρε. Για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, ο επικοινωνιακός Ερμής κινείται στον Σκορπιό και στον έβδομο οίκο των δυναμικών ντουέτων σας. Αν είστε δυσαρεστημένοι για κάτι, βρείτε τον κατάλληλο τόπο και χρόνο (και την κατάλληλη ατάκα για να ανοίξετε το θέμα). Και μείνετε ανοιχτοί σε αυτά που έχουν να σας πουν οι άλλοι. Να είστε έτοιμοι να καταλήξετε σε μια μέση λύση, αν έχετε κολλήσει σε ένα δυσεπίλυτο ζήτημα.

Ο “συμβιβασμός” δεν είναι η αγαπημένη σας λέξη στο λεξικό, αλλά όταν κάτι έχει νόημα, πάντα συμφιλιώνεστε στο τέλος. Την Κυριακή, η Σελήνη σχηματίζει μια υποστηρικτική γωνία με τον πολυτελή Δία, τονώνοντας την ευημερία και το κύρος σας. Αυτό που πραγματικά επιθυμείτε μακροπρόθεσμα θα μπορούσε να γίνει δικό σας μόλις συνειδητοποιήσετε πόσο ισχυρές είναι οι δυνάμεις έλξης που διαθέτετε. Αν στοχεύετε σε μια νέα δουλειά ή ένα νέο σπίτι, για παράδειγμα, αφιερώστε χρόνο στο να οραματιστείτε πώς είναι να το έχετε ήδη. Μόλις το κάνετε, η προσέλκυση της καλής σας τύχης θα είναι αβίαστη.

Δίδυμοι

Σταματήστε να τρέχετε γύρω από τον εαυτό σας προσπαθώντας να βρείτε πράγματα που έχετε χάσει. Αν αφήνετε τα πράγματά σας δεξιά και αριστερά θεωρώντας ότι “θα τα βρείτε αργότερα”, αυτό είναι το κοσμικό μήνυμα για εσάς. Το “αργότερα” είναι “τώρα”, Δίδυμε. Για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, ο γαλαξιακός σας κηδεμόνας, ο Ερμής, θα βρίσκεται στον έκτο οίκο σας. Αυτόν του υγιούς και αποτελεσματικού τρόπου ζωής σας, εμπνέοντας μια αποστολή υλικής αποσυμφόρησης από τώρα έως τις 24 Νοεμβρίου.

Απαλλαγείτε από ό,τι δεν χρειάζεστε πραγματικά πλέον, και όταν δείτε τι σας έχει απομείνει, θα έχετε καλύτερη αίσθηση του τι είδους σύστημα αποθήκευσης σας είναι απαραίτητο. Την Κυριακή εξερευνήστε την προσωπική σας ανάπτυξη σε συνδυασμό με έναν συνάδελφο, έναν φίλο ή έναν σύντροφο. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη, και τον έβδομο οίκο των προσωπικών συνεργασιών σας, σχηματίζοντας ένα υποστηρικτικό εξάγωνο με τον άφθονο Δία. Ανεξάρτητα από το είδος της ένωσης, τα ντουέτα λειτουργούν καλύτερα όταν και τα δύο μέρη αισθάνονται ότι είναι υπεύθυνα για το πεπρωμένο τους. Μήπως ήρθε η ώρα να μάθετε μια νέα πτυχή της πνευματικότητάς σας ή να κάνετε μαζί ένα ταξίδι που θα διευρύνει το μυαλό σας;

Καρκίνος

Καθώς ο αυθόρμητος Ερμής ξεκινά έναν γύρο διάρκειας τριών εβδομάδων στον Σκορπιό και τον παθιασμένο, δραματικό πέμπτο οίκο σας, ήρθε η ώρα να εξασκήσετε τις ικανότητές σας στο φλερτ και την αυτοπροβολή. Μπορεί να βρεθείτε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, το οποίο δεν είναι πάντα η πιο άνετη κατάσταση για εσάς, αλλά αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να αναδείξετε το ταλέντο και τη σκληρή δουλειά σας. Ο κόσμος θα σας προσέξει και αν έχετε μια σπουδαία ιδέα που χρειάζεται λίγη υποστήριξη για να πάρει σάρκα και οστά, αρχίστε να τη συζητάτε με τους ανθρώπους.

Την Κυριακή, κάντε αποτοξίνωση από μέσα προς τα έξω. Αν και ένας καθαρισμός του μυαλού και του σώματός σας μπορεί να μην ακούγεται ιδιαίτερα διασκεδαστικός, θα μπορούσατε να είστε ενθουσιασμένοι με το να αναλάβετε την ευθύνη για την υγεία σας -σε όλα τα επίπεδα- χάρη στο δυναμικό δίδυμο Σελήνης-Δία. Όταν σκέφτεστε τρόπους για να φροντίσετε το σώμα σας, πέρα από γυμναστική και καλή διατροφή φροντίστε επίσης να συμπεριλάβετε και τις ψυχολογικές και πνευματικές πτυχές σας. Ένας πονοκέφαλος δεν είναι ποτέ απλά ένας πονοκέφαλος. Συνδυάστε την σωματική με την πνευματική υγεία για να επιτύχετε την ιδανική ευεξία.

Λέων

Αν το σπίτι σας δεν είναι τόσο άνετο ή χαλαρωτικό όσο επιθυμείτε, χρησιμοποιήστε τις επόμενες τρεις εβδομάδες για να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές. Ο σκεπτόμενος Ερμής περιοδεύει στον έντονο Σκορπιό και τον οικιακό τέταρτο οίκο σας μέχρι τις 24 Νοεμβρίου, επικεντρώνοντας τις σκέψεις σας στο χώρο που ζείτε. Θα μπορούσε να χρειάζεται λίγο καθάρισμα – ή απλά να τον τακτοποιήσετε. Αν είναι ακριβώς όπως επιθυμείτε, υποδεχτείτε μερικούς καλεσμένους για να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί τους σε αυτόν.

Για τους Λέοντες που σκέφτονται να μετακομίσουν, αυτή είναι μια καλή στιγμή για να αρχίσετε να εξερευνάτε νέες περιοχές, αναζητώντας το κόστος, τα μέρη και τις παροχές της κοινότητας. Την Κυριακή, η δημιουργική και η ρομαντική σας πλευρά θα μπορούσαν να διασταυρωθούν. Ίσως εσείς και ένας σύντροφός σας αποφασίσετε να κάνετε ένα αυθόρμητο οδικό ταξίδι για να δείτε μια έκθεση ή να ακούσετε ένα συγκρότημα. Οι ελεύθεροι Λέοντες θα μπορούσαν να βρεθούν σε μια διασκεδαστική έξοδο όπου θα καταφέρουν να πρσελκύσουν το ενδιαφέρον κάποιου ατόμου με προοπτικές.

Παρθένος

Θα μετατραπείτε σε μια μηχανή ιδεών και δικτύωσης. Καθώς ο κυβερνήτης σας, ο πνευματικός Ερμής, φτερουγίζει στον τρίτο οίκο της επικοινωνίας και της συνεργασίας σας μέχρι τις 24 Νοεμβρίου. Αφιερωθείτε σε ένα ερευνητικό έργο, ασχοληθείτε με τις γραπτές εργασίες που αναβάλλετε. Συγκεντρώστε την ομάδα σας για κάποιες διασκεδαστικές και επιμορφωτικές πολιτιστικές δραστηριότητες. Και αν κάποιο έργο σας φαίνεται υπερβολικά δύσκολο για να το χειριστείτε μόνοι σας, μετατρέψτε το σε ένα κοινό εγχείρημα. Αυτό μπορεί να μειώσει το φόρτο εργασίας σας στο μισό και ταυτόχρονα να διπλασιάσει τη διασκέδασή σας.

Την Κυριακή, εφοδιάστε το ψυγείο σας με φρούτα και λαχανικά πλούσια σε βιταμίνες. Αναζητήστε συνταγές που είναι υγιεινές αλλά γευστικές- εμπλουτίστε τη γυμναστική σας με ένα στοιχείο διασκέδασης. Ίσως εσείς και ένα μέλος της οικογένειας να κάνετε μια αναζωογονητική βόλτα με το ποδήλατο ή μια πεζοπορία και να συμφωνήσετε να στηρίζετε ο ένας τους στόχους ευεξίας του άλλου. Τα συναισθήματά σας μπορεί να είναι έντονα σήμερα, αλλά με έναν χαρούμενο τρόπο. Προσγειώστε τον εαυτό σας με μια χαλαρωτική ρουτίνα, όπως για παράδειγμα κάνοντας διαλογισμό, διαβάζοντας ένα καλό βιβλίο και έπειτα ένα πολυτελές μπάνιο.

Ζυγός 

Το να μελετάτε τα τραπεζικά σας υπόλοιπα και να επανεξετάζετε τα οικονομικά σας δεν είναι ακριβώς διασκεδαστικό, αλλά είναι μια αγγαρεία που πρέπει να γίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Και ειλικρινά, δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από αυτή για να το κάνετε, καθώς ο αναλυτικός Ερμής εξετάζει τις υποθέσεις του δεύτερου οικονομικού σας οίκου. Τις επόμενες τρεις εβδομάδες, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν “εκπλήξεις” όσον αφορά τις αποταμιεύσεις σας -και, αν τα μετρητά σας δεν ρέουν όπως θα θέλατε, μπορείτε να λάβετε διορθωτικά μέτρα για να αντιστρέψετε αυτή την τάση!

Την Κυριακή, αισθάνεστε τολμηροί και γεμάτοι όρεξη για ζωή! Μην εκπλαγείτε αν πείτε κάτι αμφιλεγόμενο στο οικογενειακό τραπέζι που θα καταλήξει να έχει εντυπωσιακά καλή αποδοχή. Κατακλύστε το ερωτικό σας ενδιαφέρον ή τον σύντροφό σας με εκδηλώσεις αγάπης. Οι αισιόδοξες δονήσεις επεκτείνονται και στα δημιουργικά έργα. Θα μπορούσατε να παρακολουθήσετε μια εμπνευσμένη παράσταση ή να αφιερωθείτε στο δικό σας καλλιτεχνικό μέσο έκφρασης. Όποια κι αν είναι η προσπάθειά σας, υπάρχει μόνο ένας κανόνας: Διασκεδάστε!

Σκορπιός

Ανεβείτε στη σκηνή, Σκορπιέ. Είτε αυτή η ιδέα σας αρέσει είτε όχι, ο κόσμος περιμένει τη μεγάλη σας αποκάλυψη. Με τον εύγλωττο Ερμή να κάνει το ετήσιο ταξίδι του στο ζώδιό σας για το υπόλοιπο του μήνα, δεν θα μπορέσετε να περάσετε απαρατήρητοι. Για να είμαστε ειλικρινείς, μπορεί να είστε πραγματικά ενθουσιασμένοι με την προσοχή που πρόκειται να λάβετε. Δεν είναι εγωιστικό να μοιράζεστε τις ιδέες ή το ταλέντο σας με τον κόσμο.

Αντιθέτως είναι ανθρώπινο, και είναι απολύτως πιθανό ότι η δουλειά σας μπορεί να βελτιώσει τη ζωή κάποιου. Την Κυριακή, το να περνάτε ποιοτικό χρόνο με τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους σας φέρνει υπέρμετρη ευχαρίστηση. Όσον αφορά τα οικονομικά σας είστε έντονα επικεντρωμένοι στην αποταμίευση και τη σταθερότητα. Αν και μπορεί να ακούγεται παράδοξο, όσο περισσότερο προσέχετε τον προϋπολογισμό σας, τόσο περισσότερες δυνατότητες μπορείτε να δείτε στον λαμπερό ορίζοντα, ειδικά γύρω από το σπίτι σας. Ίσως ήρθε η ώρα να επενδύσετε σε ένα νέο μέρος για να κατοικήσετε.

Τοξότης

Θα μπορέσετε να αποκόψετε κάθε είδους τοξικούς δεσμούς τις επόμενες τρεις εβδομάδες, καθώς ο εύστροφος Ερμής διατρέχει τον δωδέκατο οίκο της απελευθέρωσης, των μεταβάσεων και της επούλωσής σας. Αλλά πρώτα, Τοξότη, πρέπει να ξεκαθαρίσετε τι σας κρατάει πίσω. Το γενναιόδωρο ζώδιό σας συγχωρεί γρήγορα, αλλά υπάρχουν στιγμές που πρέπει να θέσετε τους ανθρώπους προ των ευθυνών τους.

Από τώρα μέχρι τις 24 Νοεμβρίου, να είστε ειλικρινείς σχετικά με τις αλλαγές που χρειάζεστε. Δεν είναι αγενές – είναι απαραίτητο για τη δική σας ανάπτυξη! Κατέχετε το δώρο της εκφραστικότητας αυτή την Κυριακή. Και με τη Σελήνη στον Τοξότη να αντιτίθεται στον κυβερνήτη σας, τον κοινωνικό Δία, είστε το πιο δημοφιλές άτομο στην πόλη. Έχετε ένα φυσικό ακροατήριο σήμερα, οπότε δώστε στους ανθρώπους σας αυτό που θέλουν, δηλαδή το σπινθηροβόλο πνεύμα, τις ξεκαρδιστικές ατάκες και τις οξυδερκείς παρατηρήσεις σας. Διαδώστε τις ιδέες σας σε μια ευρύτερη πλατφόρμα με μια διεισδυτική ανάρτηση στο διαδίκτυο ή βάλτε τις σημαντικότερες σκέψεις σας σε ένα καλοσχεδιασμένο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με σημαντικό αποδέκτη.

Αιγόκερως

Το μυστικό σας όπλο για τις επόμενες τρεις εβδομάδες; Συνεργασία και όχι ανταγωνισμός! Αφήστε τους άλλους ανθρώπους να τρέφουν αντιπαλότητες και μην παίρνετε μέρος. Με τον κοινωνικό Ερμή να διατρέχει τον ενδέκατο οίκο της ομαδικής εργασίας και της τεχνολογίας σας μέχρι τις 24 Νοεμβρίου, θα βρείτε δύναμη -και συντροφικότητα και αυξημένη παραγωγικότητα- στις συνεργασίες σας. Υπάρχουν πολλά συγγενικά πνεύματα εκεί έξω, Αιγόκερε, και όταν θέσετε την πρόθεση να συνδεθείτε μαζί τους, θα εκπλαγείτε με το τι θα καταφέρετε.

Το δίδυμο Σελήνης-Δία της Κυριακής σας δείχνει τις δυνατότητες να καταλήξετε σε μια βελτιωμένη καθημερινή ρουτίνα ή ένα σχέδιο οικονομικού προϋπολογισμού. Όσον αφορά την εδραίωση της ασφάλειάς σας, η διαίσθησή σας θα μπορούσε να σας προσφέρει υποδείξεις για το πού να αρχίσετε να δημιουργείτε την εστία σας. Για παράδειγμα, αν σας δοθεί η ευκαιρία να ζητήσετε αύξηση ή να εξερευνήσετε μια νέα παράλληλη δουλειά, κάντε το.

Υδροχόος

Μην παραλείπετε κανένα σκαλοπάτι κατά την άνοδό σας στην κορυφή. Ανεξάρτητα από το πόσο πετυχημένοι είστε, υπάρχουν πάντα περισσότερα να μάθετε – και πιο απίστευτοι άνθρωποι να μάθετε από ή με αυτούς! Ο διανοητικός Ερμής εισβάλλει στη γωνιά της καριέρας σας για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, ενισχύοντας τον μαγνητισμό σας και ανάβοντας τη φλόγα της φιλοδοξίας σας. Έχετε ένα “επόμενο βήμα” που λαχταράτε να κάνετε στη δουλειά σας;

Όσο πιο ξεκάθαρα το βλέπετε, τόσο πιο εύκολο θα είναι να το εκδηλώσετε – και να ξέρετε πότε θα το κάνετε πραγματικά! Είστε η ψυχή του πάρτι υπό το συνδυασμό Σελήνης-Δία της Κυριακής. Το να πείτε ναι σε μια “τυχαία” πρόσκληση θα μπορούσε να αποφέρει μια νέα λαμπερή φιλία. Ή μπορεί να γίνετε υπέρμαχος ενός σκοπού που βγαίνει μέσα από την καρδιά σας και να γνωρίσετε νέους φίλους και συνεργάτες στην πορεία. Το καλύτερο μέρος του ενθουσιασμού σας είναι ότι νιώθετε την ανάγκη να τον μοιραστείτε. Αφήστε τις γενναιόδωρες δονήσεις να ανυψώσουν το πνεύμα σας και να εξυψώσουν τους γύρω σας.

Ιχθύες

Αν η επιθυμία για περιπλάνηση δεν έχει χτυπήσει την πόρτα σας ακόμα, ετοιμαστείτε να συμβεί τώρα. Ο εξερευνητής πλανήτης, Ερμής εισβάλλει στον περιπλανώμενο ένατο οίκο σας για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, υπενθυμίζοντάς σας ότι υπάρχει ένας απέραντος κόσμος έξω από την πόρτα σας. Αναγκάστε τον εαυτό σας να λειτουργήσει έξω από τη ζώνη άνεσής σας, είτε αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βγείτε σε νέους χώρους είτε να προγραμματίσετε εκείνο το ταξίδι που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας σας εδώ και καιρό. Μπορείτε ακόμη και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας χωρίς να φύγετε από την περιοχή σας – εγγραφείτε σε ένα μάθημα ή μια σειρά διαλέξεων για ένα θέμα που εξάπτει την περιέργειά σας.

Η διαίσθησή σας θα μπορούσε να είναι το κλειδί για την πρόοδό σας την Κυριακή, καθώς η Σελήνη στον Τοξότη σχηματίζει ένα υποστηρικτικό εξάγωνο με τον μεγαλεπήβολο Δία. Εμπιστευτείτε το προαίσθημά σας, ειδικά όταν πρόκειται για την οικοδόμηση βασικών σχέσεων και μιας πιο περιεκτικής επαγγελματικής κουλτούρας. Το να βάζετε τους άλλους ανθρώπους σε προτεραιότητα μπορεί να σας καθυστερήσει στιγμιαία σε μια εργασία, αλλά θα μπορούσε επίσης να δημιουργήσει ισχυρότερους δεσμούς που θα σας βοηθήσουν στη συνέχεια!