Αστρολογία: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο για όλα τα ζώδια

Κριός

Είστε έτοιμοι να σηκώσετε το σπαθί σας και να πολεμήσετε για να φτάσετε εκεί που θέλετε το Σάββατο. Όμως, το τέταρτο της Σελήνης είναι στον ειρηνικό πολεμιστή Ζυγό και σας ωθεί να κρύψετε το όπλο σας. Όσα μπορείτε να πετύχετε με τον ανταγωνισμό τόσα μπορείτε να πετύχετε και με τη συνεργασία, Κριοί, μην ανησυχείτε για το ποιος θα σηκώσει πρώτος τη σημαία. Θέλετε πραγματικά να βγάλετε από το παιχνίδι τους ανταγωνιστές; Καλέστε τους για φαγητό, όπου θα μπορέσετε να συνδυάσετε τις αξιοθαύμαστες δυνάμεις σας. Μπορεί έτσι να κερδίσετε έναν σύμμαχο ζωής.

Μην θεωρείτε δεδομένες τις σχέσεις την Κυριακή. Μια αντίθεση ανάμεσα στη Σελήνη στον τομέα των σχέσεων σας και τον ταραχοποιό Ουρανό στο ζώδιό σας μπορεί να σας τραβά σε δύο κατευθύνσεις. Ένα μέρος σας θέλει και χρειάζεται να ακολουθήσει τη μούσα (και την ταυτότητά σας), ενώ ένα άλλο ξέρει την αξία της διπλωματίας. Τα καλά νέα: Υπάρχει μια χρυσή τομή, Κριάρια. Ενώ μπορεί να πρέπει να συμβιβαστείτε, δεν χρειάζεται να γίνεται χαλί να σας πατήσουν!

 Ταύρος

Σφηνάκι ουίσκι ή ανθρακούχου νερού; Θα είναι πιο εύκολο και πολύ πιο διασκεδαστικό να κάνετε το σωστό για την υγεία σας το Σάββατο, χάρη σε ένα τέταρτο της Σελήνης που φέρνει ισορροπία στον Ζυγό και στον έκτο Οίκο σας της ευεξίας. Μην κάνετε επιλογές από συνήθεια. Έχετε συνείδηση όλων όσων βάζετε στο σώμα σας, όπως και όσων βγαίνουν από το στόμα σας. Και προσέξτε την άσκησή σας. Μπορεί να έχετε μια εξαιρετική ιδέα διαβάζοντας άρθρα για το ελλειπτικό!

Όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες αυτό το Σαββατοκύριακο –και την Κυριακή, μπορεί να είναι ιδιαίτερα ύπουλες! Η αντίθεση της Σελήνης στον οργανωτικό έκτο Οίκο σας και του επαναστατικού Ουρανού στη ζώνη του ασυνείδητού σας μπορεί να σας κάνουν επαναστάτες Με αιτία. Ξέρετε γιατί υπάρχουν οι κανόνες, αλλά ξέρετε ότι μερικοί έχουν φτιαχτεί για να σπάνε. Φτιάξτε το δικό σας μονοπάτι ανάμεσα στο οικείο και την καινοτομία και δείτε ποιες καταπληκτικές ιδέες θα έχετε.

Δίδυμοι

Αφήστε χώρο στη ζωή σας για λίγη μαγεία αυτό το Σαββατοκύριακο, η οποία μπορεί να ταρακουνήσει τον κόσμο σας, χάρη σε ένα τέταρτο της Σελήνης στον Ζυγό το Σάββατο που ενεργοποιεί τον πέμπτο Οίκο σας του έρωτα. Αξίζει τον κόπο να περάσετε λίγο περισσότερο χρόνο στην προετοιμασία σας πριν βγείτε. Ακόμα κι αν δεν έχετε προγραμματίσει κάτι –ακόμα– αυτό μπορεί να προκύψει την τελευταία στιγμή και πρέπει να είστε προετοιμασμένοι!

Δεσμευμένοι; Μπείτε στο αμάξι, αφού κάνετε κράτηση στο νέο, σικ μπιστρό που και οι δύο θέλατε πολύ να πάτε! Μπορεί να είναι δύσκολο να χαλιναγωγήσετε τον εαυτό σας την Κυριακή, Δίδυμοι, αλλά προσπαθήστε. Μια δύσκολη αντίθεση ανάμεσα στη Σελήνη και τον απρόβλεπτο Ουρανό προκαλεί ταραχή στους Οίκους της φιλίας και της θεατρικότητας. Η μούσα σας ωθεί να εκφράσετε όλα αυτά που σας παθιάζουν, αλλά ξέρετε ότι αν αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο, μπορεί να κουράσετε την παρέα ή το ταίρι σας. Η υγιής θεατρικότητα υπάρχει, γι’ αυτό προσπαθήστε να κρατήσετε τα πράγματα ενδιαφέροντα χωρίς να υπονομεύσετε τις σχέσεις σας.

Καρκίνος

Μην αγνοείτε τη διάθεσή σας αυτό το Σάββατο, Καρκίνοι –ανεξάρτητα απ’ το αν είναι σκοτεινή και θυελλώδης ή φωτεινή και επιπόλαια ή ένας συνδυασμός των δύο! Το τέταρτο της Σελήνης στον Ζυγό φωτίζει τον συναισθηματικό τέταρτο Οίκο σας, έτσι μπορεί να νιώθετε λίγο ευάλωτοι. Μην προσποιείστε ότι είστε φτιαγμένοι από ατσάλι, όταν νιώθετε φτιαγμένοι από γυαλί. Αν διαισθάνεστε ότι πρόκειται να περάσετε μια δύσκολη στιγμή, πατήστε παύση και κάντε ό,τι χρειάζεται: μια βόλτα στο τετράγωνο, έναν διπλό εσπρέσο ή ίσως ένα τετ-α-τετ με έναν αγαπημένο.

Την Κυριακή, μια ταραχώδης αντίθεση ανάμεσα στη Σελήνη και τον παρορμητικό Ουρανό σας πηγαίνει πέρα δώθε. Η Σελήνη στην επαγγελματική σφαίρα θέλει περισσότερα και περισσότερα και ακόμα περισσότερα, αλλά ό Ουρανός θα ήθελε να περάσετε λίγο ποιοτικό χρόνο με την παρέα σας. Κάπου πρέπει να υποχωρήσετε, έτσι αν η δουλειά μπορεί να περιμένει μετά την Πρωτοχρονιά, αφήστε τη. Πρέπει να τελειώσετε μια εργασία μέχρι το τέλος του χρόνου; Πείτε στους φίλους σας ότι θα γυρίσετε για να ανοίξετε τις σαμπάνιες και να γιορτάσετε την ολοκλήρωση της δουλειάς σας την Πρωτοχρονιά!

Λέων

Τι μπορείτε να πετύχετε αυτό το Σάββατο, Λέοντες; Με ένα διευκρινιστικό τέταρτο της Σελήνης στον Ζυγό να ενεργοποιεί τον συνεργατικό, κοινοτικό τρίτο Οίκο σας, είναι ώρα να μοιράσετε τις δουλειές! Φτιάξτε μια κινητήρια λίστα με τραγούδια και ξεκινήστε να μοιράζετε εργασίες στην παρέα σας. Ποιος θα φέρει την σαμπάνια και ποιος θα φέρει το αμάξι και ποιος θα φροντίσει τα στυλιστικά θέματα για τους εορτασμούς της Πρωτοχρονιάς; Πριν βουτήξετε μέσα στη λίστα με όλα αυτά που έχετε να κάνετε, κεράστε τον εαυτό σας ένα γεύμα σε ένα εστιατόριο με υγιεινά πιάτα. Καλέστε έναν φίλο για να ανταλλάξετε ιδέες για τα σχέδια της βραδιάς.

Ποιος είπε ότι δεν μπορείτε να χωρέσετε ένα ακόμα πάρτι για το τέλος του 2018 στο πρόγραμμα; Η Κυριακή φτάνει με μια απρόσμενη αντίθεση ανάμεσα στη Σελήνη στον επικοινωνιακό τρίτο Οίκο σας και τον άτακτο Ουρανό στον ένατο Οίκο σας της ωμής ειλικρίνειας. Μήπως περνάτε από οντισιόν για τον πιο σοκαριστικό ρόλο, Λέοντες; Άλλο να θέλετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και τελείως διαφορετικό να προσβάλλετε τους άλλους ή να τους απωθείτε. Ποιον βοηθάει αυτό; Σταματήστε και σκεφτείτε το πριν είναι πολύ αργά.

Παρθένος

Η ομορφιά είναι η αλήθεια αυτό το Σάββατο, Παρθένοι, γι’ αυτό βάλτε στη ζωή σας όση πολυτέλεια και ομορφιά μπορείτε. Ένα τέταρτο της Σελήνης στον Ζυγό και τον αισθησιακό δεύτερο Οίκο σας, σάς εμπνέει να φροντίσετε τον εαυτό σας. Τυπικά, η πρώτη σας ερώτηση θα ήταν: Με παίρνει οικονομικά; Αλλά κάτω από τις ακτίνες αυτού του τετάρτου αυτό που πρέπει να ρωτήσετε πρώτα είναι: Πώς θα με κάνει να νιώσω αυτό; Φτιάξτε έναν προϋπολογισμό, έπειτα χαρίστε στον εαυτό σας κάτι ξεχωριστό που θα σας κάνει να νιώσετε θεϊκά και μην διστάσετε να ξεπεράσετε την τιμή αν ξέρετε ότι θα το λατρεύετε για πάντα.

Ωστόσο, την Κυριακή σφίξτε τα λουριά. Κάτω από την ασταθή αντίθεση της Σελήνης και του ευέξαπτου Ουρανού στον άξονα των χρημάτων σας, θα θελήσετε να κάνετε μια ασυνήθιστα επικίνδυνη επαγγελματική κίνηση ή επένδυση. Ίσως φοβάστε ότι θα χάσετε το πλοίο αν δεν πηδήξετε στο πρώτο που βρίσκεται στην αποβάθρα. Αλλά αυτό προκύπτει από άγχος ή από διαίσθηση; Μην μπείτε χωρίς να το σκεφτείτε προσεκτικά πρώτα.

Ζυγός

Εξαφανίζεται η χειμωνιάτικη μελαγχολία! Το Σάββατο έχει να κάνει μόνο με σας, χάρη σε ένα τέταρτο της Σελήνης που φωτίζει το ζώδιό σας και τη ζωή σας! Παίρνετε τα ηνία, ακόμα κι αν νιώθετε ότι κάποιος σας έχει βάλει σε δυσάρεστη θέση. Όλα έχουν να κάνουν με την οπτική και την αυτοπεποίθηση. Αν η δική σας έπασχε, κάντε μερικές δραστηριότητες που θα σας φτιάξουν τη διάθεση για να το αλλάξετε. Ένα μάθημα γιόγκα ή ένα μάθημα Spin που θα σας κάνει να ιδρώσετε. Κάντε λαμπερά σχέδια για το βράδυ, δείτε ένα ζωντανό σόου ή πηγαίνετε για χορό.

Αν έχετε αμφιβολίες για τον εαυτό σας στα ερωτικά θέματα την Κυριακή, υπάρχει λόγος. Μια αντίθεση ανάμεσα στη Σελήνη στο ζώδιό σας και στον ταραχοποιό Ουρανό στον Οίκο των σχέσεων σας μπορεί να σας οδηγήσει στην κατάρρευση. Ένα μέρος σας θέλει να βουτήξει μέσα, ενώ ένα άλλο θέλει να νιώθει ότι μπορεί να κατευθύνει τη μοίρα του. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: Πρέπει να λύσετε τα θέματα που έχετε με τη δέσμευση, πριν δώσετε μια ξεκάθαρη απάντηση σε κάποιον! Μην πάρετε τελικές αποφάσεις μέχρι να μπει το 2019.

Σκορπιός

Αν νιώθατε ότι τρέχατε με πλήρη ταχύτητα αλλά δεν έχετε φτάσει πουθενά, ήρθε ώρα να κάνετε ένα διάλειμμα! Το τέταρτο της Σελήνης του Σαββάτου στον Ζυγό και στον δωδέκατο Οίκο σας της θεραπείας και της ανανέωσης είναι η τέλεια δικαιολογία για ξεκούραση. Αφήστε κάποιον άλλο να αναλάβει τον έλεγχο. Πρέπει πραγματικά να επαναφορτίσετε τις πνευματικές, σωματικές και δημιουργικές μπαταρίες σας. Χαλαρώστε στο σπίτι και πιάστε ένα βιβλίο ή μια σειρά που έχετε αφήσει στη μέση. Μόλις περάσετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας, τα επίπεδα της παραγωγικότητάς σας θα ανανεωθούν από μόνα τους.

Την Κυριακή, μια δύσκολη αντίθεση ανάμεσα στη Σελήνη και τον επαναστατικό Ουρανό σάς κάνει να αναρωτιέστε αν ακολουθείτε το λάθος μονοπάτι από ψίχουλα. Αυτή η ταραχώδης ενέργεια σας κάνει να αμφισβητείτε τις μεγάλες αποφάσεις σας. Είστε άνθρωποι, Σκορπιοί. Πιο ωφέλιμο θα ήταν να σταματήσετε να τιμωρείτε τον εαυτό σας… Να βγείτε από την άρνηση και να διορθώσετε την κατεύθυνση σας, γιατί κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Τοξότης

Ακόμα και ένα ελευθεριάζων πνεύμα σαν εσάς εκτιμά την αξία της ομαδικής προσπάθειας. Και το Σάββατο, κάτω από το συνεργατικό τέταρτο της Σελήνης στον Ζυγό, μπορεί να στραφείτε έξω από τον ήδη σημαντικό κοινωνικό κύκλο σας και να ξεκινήσετε νέα δίκτυα. Στοχεύστε ψηλά, Τοξότες: Οι άλλοι θα έλκονται από τη μαγνητική παρουσία σας και το όραμά σας. Ο ενδέκατος Οίκος κυβερνά επίσης την τεχνολογία, έτσι μην περιορίζεστε μόνο στην κοινότητα σας. Μια διαδικτυακή σύνδεση μπορεί να φέρει τεράστια πρόοδο.

Την Κυριακή, μια αποσταθεροποιητική αντίθεση ανάμεσα στη Σελήνη και τον αχαλίνωτο Ουρανό μπορεί να φέρει αναταραχές σε μια ομάδα που υπέφερε από συναισθηματική αστάθεια. Αυτό μπορεί να είναι το σημάδι που σας δείχνει ότι πρέπει τελικά να την κάνετε για τα καλά ή να τραβηχτείτε λίγο πίσω μέχρι να λύσει η ηγεσία τις διαμάχες της. Δεν είστε έτοιμοι να τους αφήσετε; Μπορεί να είναι ώρα να κάνετε έξωση στο άτομο που είναι η πηγή όλων των πονοκεφάλων.

Αιγόκερως

Λες και το ζώδιό σας δεν είναι αρκετά φιλόδοξο, το τέταρτο της Σελήνης του Σαββάτου στον Ζυγό φωτίζει τον δέκατο Οίκο σας των στόχων της καριέρας σας και στρώνει το δρόμο προς μεγαλύτερες επιτυχίες! Με τον μήνα τον γενεθλίων σας να έχει μπει για τα καλά, κάνετε ήδη σχέδια για τη νέα έκδοση του εαυτού σας για το 2019! Σαφώς και έχετε μεγάλες προθέσεις. Αλλά ποιο είναι το πιο σημαντικό που μπορείτε να κάνετε για να ρυθμίσετε την πυξίδα το Σαββατοκύριακο; Ξεκινήστε από εκεί! Απλώς φροντίστε να μην πιέσετε τα πράγματα να συμβούν πριν την ώρα τους.

Η ταραχώδης αντίθεση της Κυριακής ανάμεσα στη Σελήνη και τον αποσταθεροποιητικό Ουρανό μπορεί να φέρει προκλήσεις στα πρόωρα σχέδιά σας. Για να προσαρμοστείτε στο είδος της ανάπτυξης που φτάνει, το προσεκτικό ζώδιό σας θέλει χρόνο για να σχεδιάσει το κάθε βήμα του. Το κλειδί είναι να μείνετε ανοιχτοί στις εναλλακτικές ιδέες και να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας να κάνει σωστή έρευνα.

Υδροχόος

Δουλειά, προθεσμίες, ευθύνες: Ποιος έχει χρόνο να ασχοληθεί με τέτοια πράγματα; Το Σάββατο, το μυαλό σας –όχι, η καρδιά και η ψυχή σας– συντονίζονται σε ανώτερα καλέσματα… Χάρη στο τέταρτο της Σελήνης στον Ζυγό και στον ένατο Οίκο σας των ταξιδιών και της περιπέτειας. Στη σκέψη και μόνο να δουλεύετε βράδυ πρωί βγάζετε φουσκάλες. Σας χρειάζεται μια αλλαγή περιβάλλοντος και αν δεν μπορείτε να ξεφύγετε για να γιορτάσετε την Πρωτοχρονιά κάπου με ήλιο, βρείτε κάτι κοντά στο σπίτι σας που θα είναι συναρπαστικό, θα σας διεγείρει και θα ανανεώσει το σύστημά σας.

Την Κυριακή η γλώσσα σας σπάει κόκαλα, Υδροχόοι. Μια ισχυρή αντίθεση ανάμεσα στον συγκυβερνήτη σας τον ταραχοποιό Ουρανό και τη Σελήνη ταρακουνά την άποψη σας για τον κόσμο. Δυστυχώς ή ευτυχώς, είστε σε θέση να ταρακουνήσετε τον κόσμο κάποιου άλλου, γι’ αυτό σκεφτείτε προσεκτικά πριν ανοίξετε το στόμα σας. Είναι η ιδανική ημέρα για να είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες –απλώς μην βιαστείτε να τις ακολουθήσετε πριν κάνετε την έρευνα σας.

Ιχθύες

Το τέταρτο της Σελήνης του Σαββάτου στον Ζυγό και στον μεταφυσικό όγδοο Οίκο σας σάς κάνει πνευματικό σφουγγάρι, Ιχθύες. Γι’ αυτό προσέξτε τι επιτρέπεται στον εαυτό σας να απορροφήσει. Σχεδόν δεν μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη διαίσθησή σας, πράγμα που είναι τόσο ευλογία όσο και κατάρα. Και κάτω από αυτά τα ευαίσθητα άστρα, τα πράγματα μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται. Καλό είναι να το παίξετε εκ του ασφαλούς και να αποφύγετε καταστάσεις που θα μπορούσαν να απομυζήσουν την ενέργειά σας… Συμπεριλαμβανομένου (ειδικά!) του να ακούτε τα προβλήματα των άλλων. Δώστε τους μια αγκαλιά, αλλά πείτε τους ότι για σήμερα ο γιατρός έχει ρεπό.

Η αντίθεση της Κυριακής ανάμεσα στη Σελήνη και τον απρόβλεπτο Ουρανό μπορεί να θέσει μερικές οικονομικές αποφάσεις σας σε κίνδυνο. Θέλετε να ξοδέψετε, Ιχθύες, γι’ αυτό αν δεν θέλετε να χαλάσετε όσα έχετε καταφέρει να μαζέψετε, αποφύγετε οτιδήποτε βιαστικό. Όσο ενθουσιασμένοι κι αν είστε για μια πιθανή επένδυση ή ένα κοινό εγχείρημα, διαβάστε τα ψιλά γράμματα. Αν είναι σοβαρή πρόταση, θα είναι εκεί και το 2019.