Αστρολογία: Προβλέψεις για το πρώτο 15ήμερο Μαρτίου

Ένας νέος μήνας ξεκινά και επηρεάζει αρκετά ζώδια. Ο Μάρτιος έρχεται και φέρνει μαζί αστρολογικές όψεις, που θα επηρεάσουν το σύνολο των ζωδίων, μόνο θετικά.

Μια νέα εποχή, που κάποιους θα τους βρει χωρίς ταίρι ή εργασία…αλλά αυτό πρόκειται να διορθωθεί.
Ωροσκόπιο, πιο αναλυτικά:

Κριός

Οι εποχές έχουν αλλάξει…και αυτό σας βάζει σε μια πιο εσωτερική αναζήτηση, για αυτά που θέλετε. Τώρα είναι και το πιο σωστό χρονικό διάστημα, για να καταλάβετε αν η εργασία που έχετε ή το άτομο που έχετε κοντά σας, είναι και τα σωστά!
Θετική ημέρα : 11/03

Ταύρος

Ο Κυβερνήτης σας, θα περάσει για μερικές εβδομάδες στον Υδροχόο, και η ερωτική σας ζωή σε όποια φάση και να είναι τώρα, απλά θα αλλάξει άρδην. Ακόμη και αυτοί που είναι μόνοι τους, ίσως και να δώσουν ευκαιρία στο παρελθόν τους.
Θετική ημέρα : 10/03

Δίδυμοι

Οι εκπλήξεις είναι πολλές για όλους τους τομείς της ζωής σας, και σίγουρα η διάθεση σας θα είναι πολύ καλύτερη από κάθε άλλη φορά. Τώρα και μέσα από την εμπειρία που έχεε αποκτήσει, όλους αυτούς που είναι γύρω σας, θα τους βάλετε σε προτεραιότητα.
Θετική ημέρα : 06/03

Καρκίνος

Μην έχετε βλέψεις για άτομα, που ξέρετε ότι είναι εγκλωβισμένα μέσα σε άλλες καταστάσεις ερωτικές. Τώρα που και η εποχή είναι πιο καλή για εσάς, σίγουρα θα βρείτε καινούργιες προσωπικότητες που θα σας κερδίσουν από την πρώτη στιγμή.
Θετική ημέρα : 05/03

Λέων

Οι τόνοι ανεβαίνουν. Τώρα υπάρχουν καταστάσεις που εσείς καλείστε μέσα από την ώριμη σας πια εμπειρία, για να φέρετε εις πέρας. Το καλό είναι ότι δίπλα σας είναι και το ταίρι σας, που έχει βλέψεις μέχρι το Καλοκαίρι για δεσμεύσεις.
Θετική ημέρα : 01/03

Παρθένος

Από το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, θα έχετε κάποιες ενδείξεις ίσως και άμεσες επικοινωνίες με κάποιον που σε παρελθοντικούς χρόνους, μοιραστήκατε τρυφερά συναισθήματα. Μην βιαστείτε να απαντήσετε, καθώς κάτι ανάλογο το έχετε ξανα-περάσει.
Θετική ημέρα : 12/03

Ζυγός

Εξαιρετικές οι μέρες του νέου μήνα, για το αγαπητό ζώδιο σας. Αυτό θα έχει την ισχύ του κατά κύριο λόγο σε ερωτικά ζητήματα και σε δεύτερο πλάνο στα οικονομικά σας, που θα σας λύσουν πολλά από τα παλιότερα σας προβλήματα.
Θετική ημέρα : 14/03

Σκορπιός

Ακόμη και όσο θα υπάρχει το ζώδιο του Ιχθύ, εσείς θα βρείτε λύσεις σε μια πλειάδα από παλιά και νεότερα προβλήματα που δεν θέλετε να κουβαλάτε. Ξεκινήστε από τα ερωτικά σας, που μάλλον εσείς κάποιο λάθος έχετε κάνει.
Θετική ημέρα : 06/03

Τοξότης

Μην ταλαιπωρείτε άλλο το μυαλό και την καρδιά σας. Τώρα που αλλάζει η σεζόν, εσείς θα πρέπει να κάνετε ένα απολογισμό στα αισθηματικά σας και να αποφασίσετε που θέλετε να καταλήξετε. Ίσως και κάποιοι από εσάς, τελικά μόνοι και ήρεμοι.
Θετική ημέρα : 02/03

Αιγόκερως

Οι αστρολογικές αλλαγές μέσα στο ζώδιο σας, μόνο για καλό είναι. Τα ζευγάρια που έχουν πάρει τις αποφάσεις τους, για να παντρευτούν μέσα στην Άνοιξη, θα έχουν επιτέλους και την υποστήριξη από τα οικογενειακά τους περιβάλλοντα.
Θετική ημέρα : 15/03

Υδροχόος

Είστε το επίκεντρο για αλλαγές σε όλα τα πεδία της ζωής σας. Οι ερωτικές σχέσεις, που αντιμετώπισαν προβλήματα μέσα στον μήνα, θα λύσουν όλες τις διαφορές τους και πιθανόν και κάποιοι, να πάρουν αποφάσεις δέσμευσης.
Θετική ημέρα : 08/03

Ιχθείς

Εσείς είστε μέσα σε πολλά ζητήματα ερωτικά μπερδεμένοι, και πια ο χρόνος και οι δικαιολογίες λιγοστεύουν. Καλύτερα να πάρετε αποφάσεις, για το καλό το δικό σας αλλά και να μην πληγώσετε στο τέλος κάποιον.
Θετική ημέρα : 04/03