Αστρολογία: Προβλέψεις για το δεύτερο 15ήμερο Ιουνίου

Αστρολογία: Προβλέψεις για το δεύτερο 15ήμερο Ιουνίου

Με πολλές δύσκολες όψεις που θα πρέπει να θέσουν όλα τα ζώδια, σε μια κίνηση για την εύρεση λύσεων, εισέρχεται το δεύτερο 15ήμερο Ιουνίου.

Πιο αναλυτικά:

Κριός:

Εσείς ξέρετε τι έχει τελικά συμβεί μέσα στην καρδιά σας, και επίσης ξέρετε και τι πρέπει να γίνει για να πάρετε και τις τελικές αποφάσεις. Όλα τα άλλα ξεχάστε τα και ειδικά τους καυγάδες, καθώς όλα τα ζευγάρια περνάτε κάποια στιγμή από αυτήν την φάση. Οι μόνοι και οι εργένηδες, θα έχουν σε προσωπικό επίπεδο, νέες και σημαντικές κατακτήσεις.
Τυχερές ημερομηνίες : 17 και 20 Ιουνίου

Ταύρος:

Όλα έχουν το δικό τους τίμημα και χρόνο, για να έρθουν στην μορφή που μπορεί να εξυπηρετήσει τους δικούς σας σκοπούς. Αν αυτό είναι ένας νέος έρωτας, τότε μην πιέσετε την άλλη πλευρά, αλλά αφήστε την να σας δώσει – αποδείξει ότι μπορεί. Χρήμα, που θέλετε να έρθει από την εργασία σας, πλησιάζει.
Τυχερές ημερομηνίες : 18 και 22 Ιουνίου

Δίδυμοι:

Λίγες μόνο ημέρες, έχουν μείνει για να φύγει το ζώδιο σας, αλλά αυτό είναι και το καλό, ότι τώρα μπορείτε να πολλαπλασιάσετε τις δυναμικές σας και μέχρι η επιτυχία …να πραγματωθεί. Εσείς που έχετε χωρίσει, θα πρέπει να είστε λίγο πιο συγκαταβατικοί στον λόγο σας, μιας και όλα μέσω διαλόγου μπορούν να επιλυθούν.
Τυχερές ημερομηνίες : 20 και 23 Ιουνίου

Καρκίνος:

Δεν είστε και πάρα πολύ καλοί, στο να λέτε ψέματα και υπερβολές. Ειδικά στα ερωτικά θέματα, θα πρέπει να το σταματήσετε άμεσα, μιας και η άλλη πλευρά, δεν θέλει κάτι περισσότερο από εσάς, παρά μόνο την αγάπη και την πίστη σας. Αν η σχέση που διατηρείτε, έχει και χιλιόμετρα να την χωρίζουν, αυτό θα είναι το τελευταίο Καλοκαίρι, που θα το ζήσετε έτσι.
Τυχερές ημερομηνίες : 21 και 25 Ιουνίου

Λέων:

Αν δεν έχετε ακόμη πάρει κάποιο πιο ώριμες και σοβαρές απαντήσεις, από τον άνθρωπο σας, για αυτά που έχετε ζητήσει, μάλλον είναι αφελές και άτοπο, να περιμένετε μόνο με την ελπίδα. Όσοι έχουν θέματα μέσα στην εργασία τους, θα χρειαστεί να δείξουν το αυστηρό τους πρόσωπο σε όσους δεν κρατούν …τους τύπους προς αυτούς.
Τυχερές ημερομηνίες : 25 και 30 Ιουνίου

Παρθένος:

Με τον Ερμή μέσα στον Καρκίνο, όλοι οι εκπρόσωποι του ζωδίου σας, θα έχουν τις μεγάλες και σημαντικές ευκαιρίες για να έρθουν σε συμφωνία με τα θέλω της άλλη πλευράς, του ανθρώπου τους. Το χρήμα και οι ανέσεις που πλησιάζουν μέσα στην τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου σίγουρα θα σας βοηθήσουν και σε όλους τους τρίτους σκοπούς, που έχετε μόνοι ή σαν ζευγάρι.
Τυχερές ημερομηνίες : 22 και 30 Ιουνίου

Ζυγός:

Έχετε πολλά καλά να έρχονται στο κατόπι σας, και όχι τυχαία. Μέσα από τις εργασιακές σας προσπάθειες θα έχετε την ευχέρεια, να απομακρύνετε προβλήματα που σας ενοχλούν. Οι σχέσεις που έχουν τρίτα παράλληλα μπλεξίματα, θα καταφέρουν μόνο μέσα από υγιείς διαλόγους, να παραμερίσουν τα θέματα και να είναι μαζί και καλά. Νέοι έρωτες θα έρθουν στους μόνους.
Τυχερές ημερομηνίες : 18 και 29 Ιουνίου

Σκορπιός:

Ολοένα και πιο έντονη η ερωτική θέρμη, που υπάρχει μέσα στην καινούργια σχέση σας, που ήδη σας έχει κάνει και αισθάνεστε ότι έχετε βρει το άνθρωπο σας. Κάτι ίδιο σιωπηλά λέει και η άλλη πλευρά για εσάς. Αυτοί που έχουν χωρίσει, θα βρουν συναισθηματικό καταφύγιο σε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.
Τυχερές ημερομηνίες : 17 και 22 Ιουνίου

Τοξότης:

Θα πρέπει, να διαγράψετε από το μυαλό σας, όλα τα περίεργα που έχετε περάσει τους προηγούμενους μήνες, και να χτίσετε μέσα σε αυτό το Καλοκαίρι, μια νέα σχέση που θα έχει τα πρότυπα που εσείς θέλετε. Από το τέλος του Ιουνίου, και μετά θα έχετε και κάποια σημαντική εξέλιξη στα επαγγελματικά σας.
Τυχερές ημερομηνίες : 20 και 26 Ιουνίου

Αιγόκερως:

Κάποιος έχει ερωτευτεί την προσωπικότητα σας, αλλά ακόμη δεν είναι έτοιμος, να σας το εξομολογηθεί. Ίσως να το βαραίνει μια άλλη δέσμευση του, ή να αισθάνεστε ένα κόμπλεξ απέναντι σας. Οι αποκαλύψεις σε όλο το εύρος τους, θα έρθουν από τον νέο μήνα του Καρκίνου. Ζυγίστε και αποφασίστε. Οι εν σχέση, έχουν μόνο σκέψεις για τις φετινές τους διακοπές.
Τυχερές ημερομηνίες : 18 και 27 Ιουνίου

Υδροχόος:

Εσείς ξέρετε όλα τα ζητήματα, που απασχολούν και καθυστερούν το ταίρι σας, άρα αν σε κάτι μπορείτε να εξυπηρετήσετε, απλά κάντε το. Είστε από τα πιο ευνοημένα ζώδια, που μπορείτε μέχρι και σε γάμο – απόγονο να φτάσετε τους επόμενους μήνες. Θετικά θα είναι όλα τα επιχειρηματικά σας σχέδια, που πρέπει να τα κρατήσετε κρυφά.
Τυχερές ημερομηνίες : 19 και 28 Ιουνίου

Ιχθείς:

Ο έρωτας λένε ότι δεν κρύβεται, αλλά στην δική σας την περίπτωση, δεν έχετε σε κανέναν, αποκαλύψει αυτό το υπέροχο που σας συμβαίνει. Μάλλον κάποιες δύσκολες καταστάσεις – εμπειρίες σας, σας υπαγορεύουν στο τώρα, να είστε πολύ προσεχτικοί. Μπορεί και να υπάρχουν κάποιες αντιγνωμίες με το πρόσωπο που αγαπάτε, αλλά το κάνετε για το καλό σας.
Τυχερές ημερομηνίες : 17 και 29 Ιουνίου