Αστρολογία: Πανσέληνος του Λύκου – Ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Πανσέληνος του Λύκου – Ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια

Η Πανσέληνος του Λύκου θα αποκαλύψει τη σκοτεινή σας πλευρά .

Η Πανσέληνος του Λύκου : Μια πανσέληνος μπορεί να σας κάνει να συνειδητοποιήσετε, κάτι που έχετε χάσει. Ίσως να είχατε ήδη μια ιδέα για κάτι, αλλά τα γεγονότα γύρω από αυτήν, επιβεβαιώνουν τώρα τις υποψίες σας.

Μερικές φορές, μπορεί να πάρει μια αμυδρή ιδέα και να την βάλει σε εγρήγορση εντείνοντας την επιρροή της στο μυαλό σας.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, μια πανσέληνος μοιάζει συχνά με την κορύφωση μιας ιστορίας που έχει σταδιακά χτιστεί πριν φτάσει στο σημείο καμπής.

Η πίεση είναι έντονη, επειδή η πανσέληνος του Ιανουαρίου 2022 στον Καρκίνο είναι εδώ, δανείζοντας σε κάθε ζώδιο τη δική του «μεγάλη αποκάλυψη». Πραγματοποιείται στις 17 Ιανουαρίου και είναι γνωστή σαν Πανσέληνος του λύκου. Πάντα υπάρχει λόγος που ανυπομονούμε για την ετήσια πανσέληνο στον Καρκίνο, επειδή αυτό το θεμελιώδες υδάτινο ζώδιο, έχει κυβερνήτη του το ίδιο το φεγγάρι.

Η πανσέληνος στον Καρκίνο μπορεί να θεωρηθεί σαν η επιστροφή της Σελήνης στο «σπίτι» της, όπου μπορεί να αποπνέει τη δύναμη της συμπόνιας και της διαίσθησής της. Εδώ, η πανσέληνος νιώθει πιο ασφαλής.. αλλά και πιο τολμηρή. Είναι απίστευτα πνευματική και βαθιά συναισθηματική. Καθώς σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον υπερβατικό Ποσειδώνα, νιώθετε πως συντονίζεστε με τα όνειρα, τη φαντασία και τις αόρατες δυνάμεις γύρω σας.

Θα διευρύνει ακόμη και την ενσυναίσθησή σας, βοηθώντας να δημιουργήσετε συνδέσεις ψυχής. Ωστόσο, αυτές οι συνδέσεις θα είναι ακατέργαστες, δύσκολες και μερικές φορές απρόβλεπτες. Αυτή η πανσέληνος θα εναντιωθεί επίσης στον ακατανίκητο και καταστροφικό Πλούτωνα, ο οποίος θα σας προκαλέσει να αντιμετωπίσετε τον σκιώδη εαυτό σας. Αυτό το μέρος του εαυτού σας, κρύβει τους φόβους, τις μνησικακίες και τις φαντασιώσεις σας για εκδίκηση.

Το να προσποιείστε πως αυτό το κομμάτι σας δεν υπάρχει, είναι σίγουρη συνταγή αποτυχίας. Αντίθετα, βρείτε τη δύναμη στη σκοτεινή σας πλευρά πριν γίνει πιο δυνατή από εσάς. Αυτή η πανσέληνος δεν θέλει να εστιάσετε απλώς στην «αγάπη και το φως». Θέλει να θυμάστε ότι η σκοτεινή σας πλευρά, είναι εξίσου άξια της προσοχής σας. Εξάλλου εκεί αποθηκεύεται η δύναμή σας.

Κριός

Το μυαλό σου είναι στραμμένο στην επίτευξη των στόχων σου, στη δημιουργία του ονόματός σου και στην καλλιέργεια της επιτυχίας που οραματίζεσαι. Ωστόσο, η εμμονή με τις φιλοδοξίες σου θα απομακρύνει την προσοχή σου από αυτό που συμβαίνει στο σπίτι, καταπιέζοντας αυτό που νιώθεις μέσα σου. Μερικές φορές, το ότι εστιάζεις τόσο έντονα στην επιτυχία, μπορεί να είναι ένας τρόπος για να αποφύγεις τη συναισθηματική σου αλήθεια. Αγνόησέ την για καιρό… και θ’ αρχίσει να πονάει!

Ταύρος

Προσπάθησες να κατανοήσεις τον κόσμο, για να μπορέσεις να δεις καινούργια πράγματα, από μια νέα οπτική γωνία ή προοπτική. Όμως όταν επικεντρώνεσαι στη μεγάλη εικόνα, συνήθως χάνεις σημαντικές λεπτομέρειες στη διαδικασία. Μερικές φορές, η αλήθεια είναι πολύ περίπλοκη για να σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα. Και συχνά δεν υπάρχει καμιά ουσία που μπορεί να αντληθεί απ’ αυτή. Κάποιες φορές, η αλήθεια δεν βγάζει νόημα…. κι αυτό θα πρέπει να είναι αρκετό.

Δίδυμοι

Τον τελευταίο καιρό, είσαι γεμάτος συναισθηματική ενέργεια. Μεγάλο μέρος αυτής της ενέργειας μπορεί να μην είναι καν δική σου, αλλά κάποιου άλλου. Όταν ανοίγεις την καρδιά σου σε κάποιον ή τον εμπιστεύεσαι, η ενέργειά του εισχωρεί στο χώρο σου. Αν τα όριά σου είναι αδύναμα, ίσως δυσκολευτείς να ξεχωρίσεις πού ξεκινάς εσύ… και που τελειώνει ο άλλος. Ενίσχυσε αυτά τα όρια. Αν κάποιος τα ξεπερνάει…. ήρθε η ώρα να τα ενισχύσεις.

Καρκίνος

Όταν κάποιος συνεχίζει να σου λέει ποιος είσαι, είναι φυσικό να θέλεις να τον πιστέψεις. Ίσως είναι ακόμη πιο εύκολο να αφήσεις τους άλλους να μιλήσουν για σένα, αφήνοντας τις συνεργασίες σου να μεταμορφωθούν σε μια ταυτότητα, που υπερισχύει της δικής σου. Θυμήσου ποιος είσαι βαθιά μέσα σου…αμόλυντος από επιρροές. Δεν είσαι πηλός για να σε πλάθουν τα χέρια κάποιου άλλου. Είσαι μια πέτρα, που αξίζει να θαυμάζει κανείς, για το χαρακτηριστικό της μοτίβο.

Λέων

Μπορεί να πιστεύεις πως ένα πρόβλημα έχει πάντα τη λύση του. Η προπόνηση μπορεί να σε βοηθήσει να νιώσεις λιγότερο νωθρός. Η τήρηση μιας ρουτίνας μπορεί να σε βοηθήσει να παραμείνεις αφοσιωμένος. Υπάρχει όμως ένα μέρος σου, που δεν μπορεί να λυθεί και διακόπτει άβολα τη μέρα σου… με ένα συναίσθημα, μια ανάμνηση ή μια ονειροπόληση. Αν συνεχίσεις να προσπαθείς να «λύσεις» αυτό το κομμάτι σου… μπορεί να γίνει πρόβλημα, πριν του δοθεί η δυνατότητα να αποτελέσει λύση.

Παρθένος

Όταν αποκτάς πρόσβαση σε κάτι που σε κάνει να νιώθεις ζωντανός, γραπώσου κι άφησέ το να σε πάει μια βόλτα. Όταν οι δημιουργικοί σου χυμοί ρέουν και οι επιθυμίες σου ενεργοποιούνται, αρχίζεις να συνειδητοποιείς πόσο ωραία νιώθεις που είσαι ο εαυτός σου. Μπορεί και να διστάσεις να μοιραστείς αυτό το πάθος με τους άλλους, σαν να είναι ένα μυστικό που χάνει τη δύναμή του… όταν μοιράζεται με πάρα πολλούς ανθρώπους. Όμως η αγάπη δεν είναι μια δεξαμενή που αδειάζει. Η αγάπη είναι άπειρη και το μοίρασμα… είναι αυτό που την εμβαθύνει.

Ζυγός

Όταν βρίσκεσαι στο χώρο που σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια, είναι φυσικό να θέλεις να παραμείνεις εκεί. Όταν επιστρέφεις στις ρίζες σου, όπου τα πράγματα είναι οικεία και δεύτερη φύση σου, η προνοητικότητα είναι παρήγορη. Το να είσαι το μεγάλο ψάρι σ’ ένα μικρό μπολ είναι εύκολο. Τελικά όμως, οποιοδήποτε ψάρι θα βαρεθεί να κολυμπάει στους ίδιους κύκλους. Ο ωκεανός είναι μεγάλος και τρομακτικός, αλλά όταν φοβάσαι… ανακαλύπτεις από τι πραγματικά είσαι φτιαγμένος.

Σκορπιός

Τα πράγματα για τα οποία μιλάς έχουν τη δύναμη να καθορίσουν την πραγματικότητά σου. Αν μιλάς για ανούσια πράγματα, θα δυσκολευτείς να βρεις κάποιο νόημα. Αν διαδίδεις κουτσομπολιά, θα αρχίσεις τελικά να κοιτάς πάνω από τον ώμο σου. Όταν αλλάζεις την ενέργεια αυτών των συνομιλιών, αλλάζει και η ενέργεια του κόσμου σου. Αντί να εστιάζεις στα ασήμαντα γεγονότα, εστίασε σε μια μεγαλύτερη ιδέα.

Τοξότης

Μην καταπιέζεις το ένστικτο της αυτοπροστασίας σου. Πριν κάνεις την παραμικρή κίνηση θα πρέπει να ζυγίσεις τους κινδύνους και τα οφέλη. Πριν αφήσεις κάποιον να σε πλησιάσει, θα πρέπει να βεβαιωθείς ότι είναι αξιόπιστος. Η προστασία του εαυτού σου είναι σημαντική, αλλά η υπερβολική προστασία… μπορεί να σε κλειδώσει σε ένα δωμάτιο που κανείς δεν θα μπορεί να μπει. Όταν αρχίσεις να νιώθεις μοναξιά πίσω από αυτούς τους τοίχους, να θυμάσαι ότι κρατάς πάντα το κλειδί για την απόδρασή σου.

Αιγόκερως

Μια γεύση δύναμης σε κάνει να θέλεις περισσότερα. Όταν νιώθεις δυνατός, κανείς δεν μπορεί να σε σταματήσει. Ωστόσο, όταν κάποιος κατέχει όλη τη δύναμη σε μια σχέση, γίνεται ανταγωνιστής αντί για σύντροφος. Επειδή η δύναμη είναι προσωρινή, σε αφήνει να αισθάνεσαι αδύναμος μόλις εξασθενίσει. Αλλά αν με το ταίρι σου μοιράζεστε αυτή τη δύναμη…τότε δεν φεύγει ποτέ. Όταν ο ένας από τους δύο νιώθει αποθαρρημένος, ο άλλος τον ενθαρρύνει.

Υδροχόος

Το υποσυνείδητό σου είναι πάντα απασχολημένο με τη δημιουργία της πραγματικότητάς σου. Εμπεριέχει τις σκέψεις, τις επιθυμίες και τους φόβους σου και επηρεάζει αυτό που σου λέει η φαντασία σου. Και όταν η φαντασία σου κατακλύζει την πραγματικότητά σου, τότε είναι καιρός να εστιάσεις σ’ αυτό που βρίσκεται ακριβώς μπροστά σου. Το σκοτάδι της φαντασίας σου δεν ταιριάζει με την ικανότητα που έχεις να αναλαμβάνεις δράση. Με απλούς τρόπους, όπως διπλώνοντας τα ρούχα σου ή γράφοντας στο ημερολόγιο σου, μπορείς να διαλύσεις τα σύννεφα.

Ιχθύες

Τον τελευταίο καιρό, δείχνεις την αφοσίωσή σου στην κοινότητά σου, επικεντρώνοντας την προσοχή σου στην υποστήριξη αυτών που θεωρείς μέλη του κύκλου σου. Ωστόσο, όταν αρχίσεις να υποστηρίζεις τα όνειρα των άλλων πιο πολύ από τα δικά σου… πρέπει να συνειδητοποιήσεις πως είναι καιρός να σταματήσεις να παραμελείς την πίστη απέναντι στον εαυτό σου. Επανασυνδέσου με τα πάθη και τις επιθυμίες σου. Δείξε τους τον σεβασμό που τους αξίζει. Βάλε καλά στο μυαλό σου, πως η προσφορά απέναντι στους άλλους… δεν σημαίνει θυσία του εαυτού σου.