Αστρολογία: Πανσέληνος στους Διδύμους – Πώς επηρεάζει τα ζώδια

Αστρολογία: Πανσέληνος στους Διδύμους – Πώς επηρεάζει τα ζώδια

Στις 23 Νοεμβρίου, η πανσέληνος θα είναι στους Διδύμους. Αυτό το φεγγάρι, είναι γεμάτο, σημαντικές πληροφορίες.

Η Πανσέληνος που γίνεται στις 23 του μηνός, στο ζώδιο των Διδύμων και στον άξονα Διδύμων – Τοξότη, θεωρείται μια από τις πιο σημαντικές της χρονιάς. Ο λόγος είναι ότι συμμετέχει και ο Δίας στον Τοξότη, κάτι που σημαίνει ότι μαζί με τα καλά πράγματα που θα συμβούν θα γίνουν και υπερβολές, που μπορεί να αποτελέσουν κι ένα είδος εκτόνωσης.

Θα επικρατεί μεγάλη κινητικότητα και όλοι θα επικοινωνούν πιο εύκολα μεταξύ τους. Σαν αποτέλεσμα, ίσως εκδηλωθούν και κάποιες αντιδράσεις που θα αφορούν στο γενικό καλό. Πιθανή είναι λοιπόν και η δημιουργία συνθηκών αστάθειας, από συναισθηματικής μέχρι και καιρικής φύσης.

Επηρεάζονται περισσότερο Δίδυμοι και Τοξότες πρώτων ημερών και ακολουθούν οι υπόλοιποι του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή, Παρθένοι και Ιχθύες.

Στην πραγματικότητα, πάντα έρχονται στο φως καινούργιες πληροφορίες κατά τη διάρκεια της πανσελήνου… και δεν είναι τυχαίο! Εξάλλου, όταν οι σεληνιακές ενέργειες βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους, τείνουμε να είμαστε πολύ πιο εξωστρεφείς – και τα λόγια να ξεφεύγουν εύκολα, από το στόμα μας!

Αλλά αν θέλετε πραγματικά να ξέρετε τι συμβαίνει, η πανσέληνος στους Διδύμους, προσφέρει τα καλύτερα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι αυτό το τρελό ζώδιο, κυριαρχείται από τον Ερμή, τον αγγελιοφόρο των θεών.

Τί σημαίνει η πανσέληνος στους Διδύμους

Με ή χωρίς τα φτερωτά σανδάλια, αυτή η πανσέληνος του Νοεμβρίου, θα μπορούσε να περιγραφεί, σαν ελεύθερη και ωραία. Όπως ο «απατεώνας» του ζωδιακού κύκλου, το ζώδιο των Διδύμων, δεν μένει ποτέ σε ένα μέρος για πολύ καιρό … υπό την επιρροή του, δεν θα το θέλουμε ούτε εμείς!

Δοκιμάζοντας καινούργια πράγματα ή συναντώντας νέους ανθρώπους, συχνά θα ανακαλύπτουμε καινούργιες πλευρές του εαυτού μας. Και αυτό ισχύει ιδιαίτερα μ’ αυτή την πανσέληνο, όταν η αίσθηση του εαυτού μας είναι πολύ πιο ρευστή. Μπορούμε να διασκεδάσουμε να δοκιμάσουμε διαφορετικές ιδέες και ταυτότητες, χωρίς να περιοριζόμαστε από κανέναν. Εξάλλου, είναι καιρός να συγκεντρώσουμε πληροφορίες – χωρίς να ανησυχούμε για το πώς όλα αυτά εντάσσονται, στη μεγαλύτερη εξέλιξη των πραγμάτων.

Ευρύτητα πνεύματος : Εδώ το ζώδιο των Διδύμων, είναι στις δόξες του! Αυτό το μεταβλητό ζώδιο του αέρα, δεν είναι τόσο περήφανο…στο ν’ αλλάξει γνώμη ή να προσαρμοστεί σε νέες καταστάσεις. Και ως η απόλυτη «κοινωνική πεταλούδα», μπορεί να βρει κοινό έδαφος, σχεδόν με όλους.

Αλλά κάθε ζώδιο, έχει τις προκλήσεις του, και η ευελιξία των Διδύμων, μπορεί να έχει το τίμημά της. Με τόσες πολλές ευκαιρίες κοινωνικοποίησης, με αυτή την πανσέληνο, μπορεί να είναι εύκολο να διασκορπιστεί η ενέργειά μας και να χάσουμε την επαφή με τον εαυτό μας. Και ενώ όλοι αγαπάμε μια καλή ιστορία, είναι δυνατόν να παρασυρθούμε και να αλλάξουμε λιγάκι τα γεγονότα για να την κάνουμε πιο ενδιαφέρουσα.

Επιπλέον, αυτή θα μπορούσε να είναι η πιο διασκεδαστική και συναρπαστική πανσέληνος της χρονιάς – οπότε βγείτε έξω και ικανοποιήστε την περιέργειά σας!

Δίδυμοι

Τί είναι αυτό που σας κάνει να είστε, τόσο καλή παρέα Δίδυμε; Δεν είναι το έξυπνο χιούμορ ή ο τρόπος που χειρίζεστε τον λόγο (αν και είναι καταπληκτικός). Είναι το ενδιαφέρον που δείχνετε, σε όλους όσους συναντάτε, και η ικανότητά σας, να παρατηρείτε, τί τους καθιστά τόσο ξεχωριστούς. Κάντε καινούργιες γνωριμίες μ’ αυτή την πανσέληνο! Μπορεί να κάνετε κάποιες ανακαλύψεις για τον εαυτό σας!

Καρκίνος

Κρατήστε την εφημερίδα των ονείρων σας σφιχτά, Καρκίνε, γιατί σ’ αυτή την πανσέληνο, το υποσυνείδητό σας εργάζεται υπερωρίες. Τόσο στον ύπνο σας όσο και στο ξύπνιο σας, τα σημαντικά μηνύματα προσπαθούν να περάσουν. Μην ανησυχείτε για την αποκωδικοποίησή τους ακόμη – για τώρα, συλλέξτε όσο περισσότερα μπορείτε. Η σημασία τους, θα αποκαλυφθεί αρκετά σύντομα.

Λέων

Είναι μια ζούγκλα εκεί έξω, Λιονταρίνα μου … και ο καθένας ξέρει ότι είστε η βασίλισσα. Αλλά πότε ήταν η τελευταία φορά που βγήκατε και είχατε συναντήσεις; Μην αφήνετε τις υποθέσεις σας σε αναμονή. Βγείτε έξω και ξεκινήστε επαφές με κόσμο! Είτε πρόκειται για ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, ένα πάρτι, μια συναυλία, ένα αθλητικό γεγονός – οπουδήποτε κι αν βρεθείτε μ’ αυτή την πανσέληνο, θα είναι το κατάλληλο μέρος.

Παρθένος

Ζείτε για να υπηρετείτε, Παρθένε. Και με ένα βιογραφικό όπως το δικό σας, δεν υπάρχει έλλειψη ευκαιριών για να γίνετε χρήσιμη – μερικοί βέβαια, είναι πιο εμπνευσμένοι από κάποιους άλλους. Γιατί να συμβιβαστείτε με την καθημερινή επιβίωση, όταν θα μπορούσατε να κάνετε μια δουλειά στην οποία πιστεύετε πραγματικά? Αν βαρεθήκατε την καριέρα σας, με αυτή την πανσέληνο, ίσως είναι καιρός να πάρετε μια θαρραλέα απόφαση.

Ζυγός

Η ζωή, δεν είναι διαγωνισμός ομορφιάς Ζυγέ μου, αλλά αυτό δεν θα σας εμποδίσει να στεφθείτε «Μις Εγκαρδιότητα!» Έτσι κι αλλιώς, έχετε αυτό το ιδιαίτερο δώρο, να κάνετε τους ανθρώπους να νιώθουν ευχάριστα και σε όποιον μιλάτε, να νιώθει σαν το πιο σημαντικό πρόσωπο στον κόσμο. Και αυτή είναι μια ποιότητα, που μπορεί να σας μεταφέρει, οπουδήποτε θέλετε να πάτε – ειδικά μ’ αυτή την πανσέληνο!

Σκορπιός

Ποια είναι η μεγαλύτερη ερωτογενής ζώνη σας, Σκορπιέ ? Σίγουρα το μυαλό σας ! Και σε αυτή την πανσέληνο, η φαντασία σας καλπάζει. Μην φοβάστε να μοιραστείτε τις φαντασιώσεις σας ή να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο. Όσο εσείς και ο σύντροφός σας επικοινωνείτε, δεν μπορεί τίποτε να πάει στραβά. Πάνω απ’ όλα, προσπαθήστε να μην το κουράζετε – κρατήστε το παιχνιδιάρικο στυλ σας και δείτε πού θα σας οδηγήσει η νύχτα!

Τοξότης

Η ευρύτητα πνεύματος, είναι ένα χαρακτηριστικό για το οποίο, πρέπει να νιώθετε υπερήφανη Τοξότη μου. Αλλά μην πάρουν τα μυαλά σας αέρα. Πάνω από όλα, ανεξάρτητα από το πόσο ανοιχτή είσαστε, υπάρχει πάντα χώρος για να το παρακάνετε! Όλα σχετίζονται, με το να παραμείνετε περίεργη και ν ασχολείστε με τον κόσμο, σύμφωνα με τους δικούς του όρους. Διατηρήστε την κρίση σας σε αυτή την πανσέληνο … θα σας κάνει μόνο, πιο σοφούς.

Αιγόκερως

Ξέρουμε ότι δεν το’ χετε με το κουτσομπολιό, Αιγόκερε. Όμως κάποιες φορές, αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να πάρετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Σίγουρα, θα μπορούσατε να το καταλάβετε μόνη σας. Αλλά γιατί να ξεκινήσετε από το μηδέν, όταν κάποιος άλλος μπορεί να κόψει δρόμο? Σε αυτή την πανσέληνο, θα φτάσετε εκεί που πηγαίνετε πολύ πιο γρήγορα, αν σταματήσετε και ρωτήσετε για οδηγίες.

Υδροχόος

Δεν χρειάζονται πολλά για να περάσετε μια σπουδαία βραδιά Υδροχόε μου! Μερικοί καλοί φίλοι και ευχάριστες συζητήσεις. Και αυτή η πανσέληνος παρέχει άφθονες ποσότητες και απ’ τα δύο, για να διατηρηθεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα και να κυλήσει όμορφα η βραδιά! Για καλύτερα αποτελέσματα, όμως, προσπαθήστε να αποφύγετε τις συζητήσεις που αφορούν κάποια καυτά θέματα – αυτή τη στιγμή οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν διάθεση για διασκέδαση, όχι για έντονες αντιπαραθέσεις.

Ιχθύες

Με τόσες περίπλοκες στροφές Ιχθύ μου, η πλοήγηση στη συναισθηματική σας ζωή, μπορεί να μοιάζει, σαν να προσπαθείτε να βρείτε το δρόμο σας μέσα από ένα λαβύρινθο. Μερικές φορές όμως, χρειάζεται μια πανοραμική άποψη. Σε αυτή την πανσέληνο, μιλήστε μ’ αυτόν, που ήταν μαζί σας, σε όλα αυτά τα σκαμπανεβάσματα – μπορεί να σας βοηθήσει να δείτε τη μεγαλύτερη εικόνα.

Κριός

Είμαστε όλοι λίγο- πολύ απρόσεκτοι, αυτό το διάστημα Κριέ μου-αλλά το ανήσυχο μυαλό σας, αιωρείται! Σε αυτή την πανσέληνο, υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες που καταφτάνουν και περισσότερες ιδέες που προβάλλουν, ώστε να ξέρετε τί να κάνετε, μ’ αυτές. Αλλά μην τις αφήνετε να σας αποσυντονήσουν. Απλά κρατείστε σημειώσεις (σε χαρτί, όχι στο τηλέφωνό σας!) Και ασχοληθείτε αργότερα μ’ αυτές.

Ταύρος

Το έχετε ξανακούσει, Ταύρε μου: «ή προσαρμόζεσαι ή πεθαίνεις» Αλλά η αλλαγή είναι κάτι περισσότερο από απλή επιβίωση, πρόκειται για ευημερία. Απλά κοιτάξτε τα δέντρα – το μυστικό της δύναμης τους βρίσκεται, στο ότι είναι αρκετά ευέλικτα για να λυγίσουν, να παρασυρθούν και να αφήσουν τα φύλλα τους να τα πάρει ο άνεμος. Αυτή η πανσέληνος, σας ζητά να εμπιστευτείτε τη ζωή και να δείτε πού θα σας, μεταφέρει ο άνεμος.