Αστρολογία: Πανσέληνος στους Διδύμους – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Πανσέληνος στους Διδύμους – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου λέγεται η Κρύα Σελήνη για προφανείς λόγους.

Η Σελήνη και ο Ήλιος είναι σε αντίθεση μεταξύ τους στα ζώδια των περίεργων Διδύμων και του χαρούμενου Τοξότη. Δίδυμοι εναντίον Τοξότη: η διάνοια εναντίον της αισιοδοξίας. Αυτά τα δύο αρχέτυπα είναι οι αναζητητές της Αλήθειας.

Αυτή η Πανσέληνος φέρνει πολλή μάθηση και διδαχή. Ποια έκδοση της Αλήθειας σας εκφράζει περισσότερο: Των Διδύμων, που βασίζεται στη λογική και την έρευνα, ή του Τοξότη, που βασίζεται στο πνεύμα και το καλό της ανθρωπότητας;

Πολλή ενέργεια Διδύμων μας κάνει κρύους και υπολογιστικούς. Πολλή ενέργεια Τοξότη μας κάνει να βιαζόμαστε και να μένουμε ανενημέρωτοι στη ζωή. Προτείνω να συμβουλευτείτε έναν καλό φίλο ή αδελφό για να ξεδιαλύνετε ό,τι προκύψει σε αυτή την Πανσέληνο. Κάντε το πριν μπείτε σε θερμές διαφωνίες με κάποιον!

Τι επιφυλάσσει η πανσέληνος των Διδύμων για το ζώδιό σας;

Κριός

Όλος ο κόσμος σας ζωντανεύει, αγαπητέ Κριέ! Λέξεις πετούν στον αέρα, και οι μισές από αυτές, δεν είναι καν τα λόγια που θέλατε να πείτε! Δεν είστε απ’ αυτούς που σκέφτεστε πολύ πριν μιλήσετε… και όσο ενοχλητικό κι αν είναι, είναι δύσκολο να βρεθεί πλέον τέτοια ειλικρίνεια. Ό,τι σας πονάει ασυνείδητα, αναδύεται, κινείται μέσα από τη γλώσσα σας και βγαίνει προς τα έξω, πριν καταλάβετε τι λέτε. Μια έντονη δραστηριότητα συναντήσεων, ειδήσεων και επικοινωνιών, σας προτρέπει να επανεξετάσετε τη συνολική σας στάση.

Το ωροσκόπιο σας μιλάει για πολύ συναρπαστικές μέρες, γεμάτες κίνηση και διεγερτικές συζητήσεις! Βγείτε έξω για λίγο καθαρό αέρα, διαλογιστείτε ή προσευχηθείτε. Νιώθετε καλύτερα? Δώστε στο σύντροφό σας το προβάδισμα αν βρίσκεστε σε μια συνάντηση αναζήτησης ιδεών, για το μέλλον σας.

Ταύρος

Αυτή η πανσέληνος αφορά, το τι έχετε, αγαπητέ Ταύρε – κατοχές, χρήματα, σχέσεις, όπως θέλετε το ονομάζετε. Είναι αυτό που θέλετε? Έχετε αρκετό απόθεμα για να αντλήσετε απ’ αυτό? Αν όχι, το ωροσκόπιο σας λέει ότι ήρθε η ώρα να κάνετε μια απογραφή, να πάρετε έναν λογιστή ή να μιλήσετε και να γνωστοποιήσετε τι είναι σημαντικό για σας.

Ελαφρύνετε το φορτίο σας. Η προσπάθεια να κάνετε χρήματα μπορεί να θυσιάσει τα όνειρά σας και τις φιλοδοξίες σας αυτή τη στιγμή, ή ίσως φταίει, το μεγάλο κόστος για τις φιλοδοξίες σας ή η προσπάθειά σας, να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα λαμπρό κοινωνικό δίκτυο. Η εργασία σας είναι θετικός παράγοντας σε όλα αυτά. Τα πράγματα και οι άνθρωποι έρχονται με κρυφές δεσμεύσεις …

Είναι δύσκολο να αποφασίσετε τι είναι πιο σημαντικό για σας, μέσα σ’ όλο αυτό το θόρυβο, ώστε να ξεκαθαρίσετε τις προτεραιότητές σας. Οι οικονομικές υποχρεώσεις που έχετε έναντι των ανθρώπων και των θεσμών, σας πιέζουν να κάνετε κινήσεις. Ίσως όμως, να πρόκειται για μια σοβαρή επανεξέταση.

Δίδυμοι

Αυτή είναι μια μεγάλη στιγμή ανακαλύψεων για σας, αγαπητέ Δίδυμε! Τα γεγονότα έχουν τώρα τεράστιο αντίκτυπο στις σκέψεις και τις επιθυμίες σας, αναβαθμίζοντας όλη την προσέγγισή σας, στη ζωή.

Έχετε φαλιρίσει? Ή ίσως είστε μπερδεμένοι και χρειάζεστε το εξειδικευμένο χέρι του σοφού σας συνεργάτη για να ρυθμίσει την αδικία? Ίσως εσφαλμένα να υπολογίζετε, για το πού πηγαίνει μια σχέση ή μπερδεύεστε στο πώς να συνδυάσετε την καριέρα σας και την ερωτική σας ζωή. Αν όλα τα άλλα αποτύχουν… απλά ξαπλώστε στο κρεβάτι. Αυτό σύντομα θα καθαρίσει το μυαλό σας!

Κάτι που έχει μεγάλη προσωπική σημασία, έχει αναπτύξει ταχύτητα και συνειδητοποιείτε ότι έχετε δώσει ό, τι πρέπει να δώσετε. Τώρα έχουν οι άλλοι την ευθύνη, ώστε να αρχίσει να φεύγει από πάνω σας το βάρος. Το κεφάλι σας κυριολεκτικά περιβάλλεται από ιδέες και είστε γεμάτοι νευρική ενέργεια. Ένα μεγάλο επαγγελματικό όνειρο διακυβεύεται εδώ…. κι εσείς απέχετε από να γνωρίζετε, αν πρόκειται για κάτι πραγματικό ή απλά για μια μεγάλη φαντασίωση. Το ωροσκόπιο σας δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι όλα τα μάτια, είναι στραμμένα πάνω σας!

Καρκίνος

Είτε κρύβετε την πνευματικότητά σας στο ντουλάπι ή την παρουσιάζετε εκεί έξω για να τη δούνε όλοι…. αυτή η πανσέληνος φέρνει μια πνευματική κάθαρση, αγαπητέ Καρκίνε.

Προσπαθείτε να φτάσετε στο επόμενο επίπεδο με την εργασία σας…. και τα διάφορα κουτσομπολιά, μπορεί να προκαλέσουν το ενδιαφέρον σας. Αλλά είναι όλα, εξαπατήσεις αυτή τη στιγμή. Να είστε συγκρατημένοι και ν’ αφήσετε τη σκόνη να καταλαγιάσει, πριν αφήσετε τη διαίσθησή σας να σας καθοδηγήσει. Ξεκλέψτε λίγο χρόνο μακριά από το πολυάσχολο πρόγραμμά σας για να ξεκουραστείτε, να ονειρευτείτε, να μιλήσετε για το περίεργο όνειρο που μόλις είχατε, να διαλογιστείτε ή να απολαύσετε τη δημιουργική σας φαντασία. Είναι μια καλή στιγμή, να γράψετε στο ημερολόγιό σας. Αυτό που χρειάζεστε τώρα είναι η γαλήνη και η ησυχία…..να βάλετε στο «αθόρυβο» τον κόσμο. Μπορεί να είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι σε δυνατούς θορύβους.

Πολλά γίνονται παρασκηνιακά, αγαπητέ Καρκίνε. Είστε στο σκοτάδι για κάτι που σας ενδιαφέρει? Σύντομα θα μάθετε περισσότερα γι’ αυτό! Ή μήπως είστε εσείς που κρατάτε ένα μεγάλο μυστικό, κάνετε κρυφές συναντήσεις και κρυφές συναλλαγές? Σ’ αυτή την περίπτωση, το ωροσκόπιο σας υποδεικνύει να κρατήσετε χαμηλό προφίλ, μέχρι να μπουν στη θέση τους, όλα τα κομμάτια του παζλ. Δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος.

Λέων 

Είσαστε το αγαπημένο παιδί όλων, αγαπητέ Λέοντα. Οι προσκλήσεις πέφτουν βροχή και μπορεί να προβληματιστείτε ν’ αποφασίσετε μεταξύ των εκδηλώσεων, για να διαλέξετε – αυτό δηλώνει, το πόσο δημοφιλής είστε! Λοιπόν, δεν υπάρχει καμία έκπληξη εκεί, πραγματικά. Αλλά αυτή είναι μια πολύ καλή στιγμή επίσης, για να κοινωνικοποιηθείτε, να συνδεθείτε και να βάλετε τη σφραγίδα σας, στον κόσμο. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να έρθετε σε επαφή με φίλους, να γιορτάσετε με τον κοινωνικό σας κύκλο και να κλείσετε την πόρτα στο παρελθόν. Αν νιώθετε λίγη μοναξιά τον τελευταίο καιρό, πρέπει να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας, πως είστε μέρος μιας ζωντανής κοινότητας ανθρώπων που σας διεγείρουν και σας αγαπάνε!

Υπάρχει μια σοβαρότητα φέτος σε όλες τις διασκεδάσεις… και μια φιλική συνάντηση μπορεί να είναι λιγάκι αμήχανη. Ίσως να αφορά την ερωτική σας ζωή. Τα λόγια ενός φίλου μπορεί να φαίνονται λίγο σκληρά, ή μπορεί να του ξεφύγει κάτι άθελά του, μέσα στον ενθουσιασμό. Απλά προσπεράστε το!Αυτή η πανσέληνος θέτει το σκηνικό, για μερικές μέρες, θαυμάσιας διασκέδασης αγαπητέ Λέοντα. Πάρτι στο γραφείο? Το ωροσκόπιο σας λέει, ότι θα είναι σπινθηροβόλο!

Παρθένος

Βρίσκεστε στο σωστό σημείο αγαπητή Παρθένε! Αυτό μπορεί να οφείλεται σε μια προώθηση, ένα λαμπερό γεγονός στη σταδιοδρομία σας ή επειδή είναι τελικά η ώρα να αναλάβετε μια κατάσταση. Μιλήστε και πείτε σε όλους πως είναι! Οι άλλοι είναι άρχοντες στη μεταμφίεση…. και το καθήκον σας δεν είναι καθόλου εύκολο. Αλλά είστε έτοιμοι να ορίσετε κάποιους, από καιρό καθυστερημένους βασικούς κανόνες, για να προχωρήσετε. Το σπίτι και η οικογένειά σας φαίνεται ότι έχουν γίνει βασική σας προτεραιότητα τους τελευταίους μήνες και θα απαιτήσουν σοβαρή σκέψη.

Μην σπάτε το κεφάλι σας προσπαθώντας να παντρέψετε τα ασυμβίβαστα και να λύσετε το παζλ για να προσαρμόσετε την καριέρα σας, τη σχέση και την οικογένειά σας στη μεγάλη εικόνα. Απλά δεν θα ταιριάξει τώρα. Αναζητήστε λύσεις – ειδικά για το πώς να ενισχύσετε τη φυσική σας δύναμη ή να κερδίσετε δύναμη – αλλά μην αγχωθείτε σχετικά με τις ευθύνες ή την εικόνα σας … Επιστρέψτε στα βασικά.

Πού κατευθύνεστε, αγαπητή Παρθένε? Αυτή είναι η στιγμή της αλήθειας σχετικά με την κατεύθυνση της ζωής σας. Είναι τόσα πολλά αυτά που σας προβληματίζουν, που το κεφάλι σας γυρίζει! Θέλετε να ακολουθήσετε μια καριέρα και να φτιάξετε ένα όνομα για τον εαυτό σας? Ίσως σκέφτεστε δύο παράλληλες καριέρες? Ή ίσως, αυτό που πραγματικά θέλετε είναι να παντρευτείτε και να κάνετε παιδιά? Κανένα απ’ αυτά, δεν αλληλοαναιρείται. Δώστε το σύνθημα…. και το ωροσκόπιό σας θα δώσει το κίνητρο!

Ζυγός

Οι σκληρές λέξεις δεν είναι το στοιχείο σας, αλλά μπορεί να σας ξεφύγουν, καθώς παλεύετε για να ακουστείτε και να αποκαλύψετε την αλήθεια σας. Κρατήστε σημειώσεις για ό,τι θέλετε να πείτε, αλλά μην πάρετε αποφάσεις για λίγες μέρες. Αποφασίστε όταν θα είστε πιο ήρεμοι. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να τις ελέγξετε . Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας και να φροντίζετε για την υγεία σας. Επικεντρωθείτε στο να γεμίσει μαγεία η καθημερινότητά σας και δώστε στον εαυτό σας την άδεια να ονειρευτεί.

Εργάζεστε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, στην εκπαίδευση, στα ταξίδια, στις εκδόσεις ή στη διαφήμιση? Αν ναι, ένα μεγάλο έργο ολοκληρώνεται με φανφάρες και γιορτές! Σχεδιάζετε μια μεγάλη γιορτή? Αυτή θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας και θα σας φέρει σε επαφή με συναρπαστικούς ανθρώπους και ρομαντικές περιπέτειες! Το ωροσκόπιο σας ζητά να ανοίξετε τα μάτια σας και να δείτε την φρεσκάδα στον κόσμο, αγαπητέ Ζυγέ. Η απόφαση είναι δική σας!

Σκορπιός

Έχετε ακούσει για τη θεραπεία μέσω συζήτησης, αγαπητέ Σκορπιέ? Είναι για ανθρώπους σαν εσάς. Αν και ένας Σκορπιός είναι το τελευταίο ζώδιο, που θα επιτρέψει σε οποιονδήποτε να το ψυχαναλύσει! Η γνώση είναι δύναμη και δεν πρόκειται να δώσετε, κανένα από αυτά.

Είναι μια στιγμή αλήθειας – ή θα ήταν, αν η καρδιά σας δεν ήταν τόσο εμπλεκόμενη προκαλώντας ευσεβείς σκέψεις … Παρόλα αυτά, ίσως δεν έχετε άλλη επιλογή από το να γίνετε ο καλός Σαμαρείτης και να κάνετε το καθήκον σας. Το ωροσκόπιο της πανσελήνου, σας φέρνει έντονες προσωπικές συνειδητοποιήσεις και οικείες συναντήσεις. Βρίσκετε κάποιος στο σεξουαλικό σας ραντάρ, αγαπητέ Σκορπιέ? Βρίσκεστε σε λειτουργία «αρπακτικού» και είσαστε σε συναγερμό!

Αυτό θα μπορούσε επίσης να οφείλεται στο γεγονός ότι χειρίζεστε μια σημαντική χρηματοοικονομική συναλλαγή ή αντιμετωπίζετε ζητήματα εμπιστοσύνης σε μια στενή σχέση. Ακόμα, αυτή είναι μια καλή πανσέληνος για να μοιραστείτε το πώς αισθάνεστε με κάποιον που εμπιστεύεστε. Μια από καρδιάς συζήτηση, μπορεί να είναι απαραίτητη για να βγάλετε από μέσα σας, όσα νιώθετε.

Οικονομικά, ο κόσμος είναι γεμάτος δυνατότητες. Ποιο από αυτά είναι πραγματικό? Μια οικονομική συμφωνία βρίσκεται στις κάρτες. Τα χρήματα μιλάνε… και είσαστε έτοιμοι να ακούσετε!

Τοξότης

Κάποιος κρατάει ένα μεγάλο καθρέφτη για να ρίξετε μια σκληρή ματιά στον εαυτό σας, αγαπητέ Τοξότη. Και είναι ένας μαγικός καθρέφτης! Μια σημαντική σχέση θα βρεθεί στο προσκήνιο….. και οι πραγματικές προθέσεις του ατόμου, τελικά αποκαλύπτονται. Ακούστε τι έχει να πει. Και αν είστε εσείς που έχετε κάτι να μοιραστείτε, πείτε το!

Αυτή η πανσέληνος είναι μια φαντασμαγορική σχέση, αγαπητέ Τοξότη! Ποτέ πριν δεν άναψαν στο κεφάλι σας τόσα φώτα….σχετικά με έναν ιδιαίτερα ενδιαφέρον τύπο. Πού πηγαίνει αυτή η σχέση? Η σαφήνεια αναβλύζει. Αν δεν υπάρχει κανένας ιδιαίτερος άνθρωπος στη ζωή σας, αυτό το ωροσκόπιο ανοίγει έναν εντελώς νέο κόσμο για σας! Περάστε από την άλλη πλευρά του καθρέφτη!

Αν είστε παντρεμένοι, ευτυχώς ήρθε η ώρα να μείνετε στο σπίτι. Το σπίτι σας είναι γεμάτο, με ένα ιδιαίτερο είδος μαγείας, που μεταδίδεται από το ταίρι σας!

Οι φίλοι και οι κοινωνικές σχέσεις, μπορούν να φτιάξουν τα πράγματα … Έχετε κάνει τέχνη τη διαφυγή, όταν πρόκειται για δύσκολες καταστάσεις, αλλά αυτή η πανσέληνος σας δείχνει, πως πρέπει να τις αντιμετωπίσετε με ωριμότητα.

Αιγόκερως

Έχετε εξαντληθεί, αγαπητέ Αιγόκερε? Μπορεί να έρθουν στο φως πληροφορίες σχετικά με την υγεία σας. Αν ναι, ελέγξτε διπλά τα γεγονότα για να αποφύγετε τυχόν παρεξηγήσεις και ψεύτικους συναγερμούς. Οι λεπτομέρειες στη ζωή, έχουν την αμέριστη προσοχή σας.. Και πολύ σωστά.

Είστε αρκετά προσγειωμένοι σαν ζώδιο της γης…αλλά αυτή την πανσέληνο, θα δώσετε έμφαση, για μεγάλο χρονικό διάστημα, στα επαγγελματικά σας. Έχετε να φτιάξετε μια ατέλειωτη λίστα? Τα ηλεκτρονικά μηνύματα και τα τηλεφωνήματα θα τα κάνουν χειρότερα τα πράγματα, οπότε να πιστεύετε μόνο τα μισά από αυτά που ακούτε … Και ξαναδιαβάσετε αυτά που γράφετε, πριν χτυπήσετε «αποστολή». Μπορείτε να ολοκληρώσετε γρήγορα, ένα επαγγελματικό πρότζεκτ.

Αν τραβάτε όλα τα νήματα και προσπαθείτε να ρίξετε στάχτη στα μάτια κάποιου, θυμηθείτε: ό,τι σπέρνεις, θερίζεις.

Γιορτάστε, αγαπητοί Αιγόκεροι! Τι όμορφη που είναι η αίσθηση της κάθαρσης! Αλλά πρέπει να φροντίσετε και την υγεία σας…αυτό λέει το ωροσκόπιό σας. Μια φυσική κάθαρση είναι επίσης δυνατή, βοηθώντας σας να ξεκαθαρίσετε τις ανεπιθύμητες συνήθειες σας.

Υδροχόος

Μιλάτε τη γλώσσα της αγάπης! Εντάξει αγαπητέ Υδροχόε! Είναι η καρδιά σας δοσμένη με πάθος στο νέο σας ρομάντζο, και θα το μάθουν φίλοι και συγγενείς? Κάποιος μπορεί να βράζει μέσα του, εξαιτίας όλης αυτής της παρέλασης, μειώνοντας στο μισό την ευτυχία σας … Αισθάνεστε ερωτευμένοι και ρομαντικοί και – ελεύθεροι ή σε σχέση – είστε πρόθυμοι να διασκεδάσετε! Τυχερός είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται στο δρόμο σας, γιατί θα τον λούσετε με πολλή αγάπη, αμέτρητα δώρα και μεγάλη προσοχή! Να περιμένετε ένα σαββατοκύριακο γεμάτο γέλιο και διασκέδαση. Αυτή, είναι επίσης μια εξαιρετικά δημιουργική πανσέληνος. Ένα προσωπικό έργο τελικά ανθίζει και η φαντασία σας ρέει. Οι τεκμηριωμένες συμβουλές ενός έμπειρου φίλου μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε, ακόμα και αν είναι λίγο δύσκολο να το χειριστείτε. Είστε το «καυτό υλικό» με τους VIPs τώρα…. και μπορεί να κάνετε πολλά για την προώθηση των στόχων σας, αν μπορείτε να βρείτε έναν τρόπο για να εδραιώσετε τις οικονομικές προσδοκίες σας.

Η αγάπη και η ευτυχία χτυπούν την πόρτα σας, αγαπητέ Υδροχόε. Αυτή είναι η πιο ευχάριστη, διασκεδαστική και ρομαντική πανσέληνος του 2019 για σας! Το ωροσκόπιο σας, σας δίνει την άδεια να απολαύσετε αγνή χαρά – είτε αυτό είναι με το αντικείμενο του πόθου σας, ένα συναρπαστικό χόμπι ή κάτι που αφορά τα κατοικίδια και σας χαρίζει ευχαρίστηση. Είστε περιτριγυρισμένοι από νέους ανθρώπους που εστιάζουν σε σας – μια πραγματικά αξέχαστη στιγμή!

Ιχθύες

Σπίτι μου σπιτάκι μου, αγαπητοί Ιχθύες! Λοιπόν, το σπίτι σας μπορεί να είναι γλυκό αλλά αυτή τη στιγμή, βουίζει από δραστηριότητα! Λέξεις ξεφεύγουν από το στόμα σας και ίσως υποφέρετε από φροϋδικό ολίσθημα ή λέτε πράγματα που μπορεί να μετανιώσετε, πιθανότατα σ’ ένα γονιό σας. Ή μπορεί να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα στο διαμέρισμά σας και πρέπει να το αντιμετωπίσετε γρήγορα και να πληρώσετε κάποια χρήματα στη διαδικασία. Μην δίνετε πολύ σημασία. Το βασικό που πρέπει να θυμάστε, είναι ότι πρέπει να είστε υπεύθυνοι. Η λέξη σας είναι νόμος … Απλά μην το θέτετε πάρα πολύ δογματικά, ανεξάρτητα από το πόσο νομίζετε, ότι ο φτωχός πολύπαθος εαυτός σας, το αξίζει.

Κάποιο άτομο του οικείου περιβάλλοντος, θα χρειαστεί ν’ ακολουθήσει μια θεραπεία τώρα, κι εσείς θα κάνετε μια συζήτηση μ’ ένα γονέα, για να φύγει το βάρος από το στήθος σας. Θα απολαύσετε ένα ταξίδι στο παρελθόν, ανοίγοντας τα παλιά αντικείμενα στο σπίτι… Αναπνεύστε! Ένα οικογενειακό ή περιουσιακό θέμα έρχεται επίσης στο μυαλό σας…και μπορεί να έχετε να μοιραστείτε κάποια λόγια.

Το σπίτι σας είναι μια πραγματική κοιτίδα δραστηριότητας, αγαπητοί Ιχθύες! Το ωροσκόπιο σας δείχνει ότι θα μπορούσατε να μετακομίσετε ή να αγοράσετε ένα νέο σπίτι. Μακάρι αυτό, να σας φέρει χαρά!