Αστρολογία – Πανσέληνος στον Λέοντα: Η «Πανσέληνος του Χιονιού»

Αστρολογία – Πανσέληνος στον Λέοντα: Η «Πανσέληνος του Χιονιού»
Πανσέληνος στον Λέοντα – 16 Φεβρουαρίου 2022 

Η πανσέληνος του Φεβρουαρίου ονομάζεται «Πανσέληνος του Χιονιού» και σηματοδοτεί το τέλος του Χειμώνα. Η λεοπάρδαλη του χιονιού είναι χωρίς αμφιβολία το τέλειο ζώο για να αναπαραστήσει τη φετινή Πανσέληνο στον Λέοντα.

Απολαύστε λοιπόν, αυτές τις «αιλουροειδείς» δονήσεις! Κάθε πανσέληνος την εποχή του Υδροχόου, θα είναι πάντα στον Λέοντα, καθώς είναι ο αστερισμός που βρίσκεται απέναντι από τον Υδροχόο στον ουρανό.

Η πανσέληνος στον Λέοντα είναι επομένως μια εξέταση του άξονα Λέοντα/Υδροχόου και όλων των τρόπων με τους οποίους αυτά τα αρχέτυπα συμπληρώνουν.. αλλά και ανταγωνίζονται, το ένα το άλλο. Η Πανσέληνος στον Λέοντα μας διδάσκει να προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε στις καταστάσεις που βιώνουμε και να περιμένουμε το απροσδόκητο, όπως συμβαίνει πάντα όταν αντιμετωπίζουμε τον Υδροχόο.

Το κλειδί για την επιβίωση; Συνδεθείτε με τους φίλους και την κοινότητά σας. Τέλος… αποσπαστείτε από τις προσδοκίες και απελευθερώστε το μυαλό σας. Ο Λέοντας είναι μια χαλαρή αλλά μαινόμενη φωτιά, ενώ ο Υδροχόος ένα πανίσχυρο κάστρο από πάγο και αέρα. Όταν αυτά τα δύο έρχονται μαζί στην πανσέληνο, προικιζόμαστε με σοφία και χειραφέτηση.

Ας καταστρέψουμε τα παλιά ψυχολογικά όρια και ας επιτρέψουμε την εμφάνιση νέων προοδευτικών παραδειγμάτων. Πολλά πράγματα είναι πιθανά σ’ αυτή την πανσέληνο. Μας προσφέρει δύναμη, σοφία και επιθυμία να υλοποιήσουμε τις σκέψεις μας. Ορισμένες δυνατότητες είναι λιγότερο λαμπερές.

Μπορεί να νιώθουμε ξεκάθαροι και παρακινημένοι, αλλά ταυτόχρονα αντιλαμβανόμαστε μια αίσθηση τρόμου και αβεβαιότητας.

Ο Λέοντας μάς κάνει να νιώθουμε σαν στο σπίτι μας, γεμάτοι αυτοπεποίθηση και επικεντρωμένοι στην καρδιά, αλλά ο Υδροχόος είναι φτιαγμένος για άλλα πράγματα, όπως την αναστάτωση του πνεύματος και την υποκίνηση αλλαγής.

Αυτή η ένταση μας τραβάει μέσα και έξω, εμπρός και πίσω, μεταξύ άνεσης και μετατόπισης. Τα υπέροχα νέα είναι, πως αυτή η πανσέληνος συμπίπτει με μια πικάντικη σύνοδο μεταξύ Αφροδίτης και Άρη στον Αιγόκερω. Θα επικρατεί θεϊκή αρμονία. Ισορροπία μεταξύ θηλυκού και αρσενικού. Θα είναι εξαιρετική επιρροή για τον έρωτα, τις σχέσεις και την επικοινωνία.

Τα καλά έρχονται! Τα αξίζουμε μετά από τις βάναυσες αναδρομές της Αφροδίτης και του Ερμή. Η ψυχική και σωματική ενέργεια αυξάνεται σημαντικά σε κάθε πανσέληνο. Αυτό γίνεται αισθητό όχι μόνο τη συγκεκριμένη ημέρα, αλλά μέρες πριν και μετά. Τα συναισθήματα και η διαίσθηση θα αυξηθούν.