Αστρολογία – Πανσέληνος στον Κριό: Ποια ζώδια θα επηρεάσει

Αστρολογία – Πανσέληνος στον Κριό: Ποια ζώδια θα επηρεάσει

Πανσέληνος Οκτωβρίου στον Κριό 20/10

Μόλις δύο ημέρες πριν από την έναρξη της εποχής του Σκορπιού, έχουμε πανσέληνο στον Κριό, που αντιτίθεται στον Ήλιο του Ζυγού που φθίνει. Η πρώτη πανσέληνος μετά την ισημερία του φθινοπώρου ονομάζεται πανσέληνος της συγκομιδής.

Η πανσέληνος του Οκτωβρίου ονομάζεται επίσης πανσέληνος του κυνηγού. Ήλιος και φεγγάρι αντιτίθενται μεταξύ τους στον Κριό και τον Ζυγό αντίστοιχα: ο άξονας του Εαυτού (Κριός) και άλλων (Ζυγός).

Ο Κριός θέλει να είμαστε διεκδικητικοί, ενώ ο Ζυγός απαιτεί τακτική και διπλωματία. Ο ηλιακός κύκλος του Ζυγού αφορά την ισορροπία.. ειδικά στις σχέσεις μας.

Αυτή η πανσέληνος μπαίνει καυτή. Ετοιμαστείτε για τη μεγάλη κοσμική ένωση μεταξύ του «λιωμένου» αυτοσεβασμού και της ακλόνητης δέσμευσης για εντιμότητα και δικαιοσύνη. Αυτή η πανσέληνος…. κάθε άλλο παρά ήσυχη είναι! Ο Κριός είναι ανήσυχος και απερίσκεπτος. Στον κόσμο του, τίποτα δεν έρχεται αρκετά σύντομα ή δεν κινείται αρκετά γρήγορα.

Στο σώμα, ο Κριός κυβερνά το κεφάλι, τον εγκέφαλο, τα μάτια, το πρόσωπο και τους μύες, καθώς και τη ροή του αίματος. Μπορείτε να καταλάβετε γιατί επίθετα όπως «παράτολμος» και «θερμοκέφαλος» προέρχονται από το αρχέτυπο του Κριού. Είναι λογικό που ο Κριός είναι συνώνυμος με τη λέξη «Εαυτός».

4 ζώδια που θα αφήσει ένα βαθύ σημάδι η Πανσέληνος 20/10 

Με κάθε πανσέληνο τα πράγματα έχουν την τάση να γίνονται λίγο πιο έντονα. Είναι σαν να οικοδομείται ένα ενεργειακό κύμα προς τη συγκεκριμένη στιγμή που μόλις πραγματοποιηθεί… αυτό καταρρέει. Και με το χάος συνήθως έρχονται πολλές αποκαλύψεις για το τι πραγματικά συμβαίνει στη ζωή σας αυτήν τη στιγμή.

Εξάλλου, η πανσέληνος λαμβάνει χώρα όταν το φεγγάρι – κυβερνήτης του εσωτερικού σας κόσμου – σχηματίζει άμεση αντίθεση με τον ήλιο – κυβερνήτη του εξωτερικού σας κόσμου. Καθώς αυτά τα δύο ουράνια σώματα σχηματίζουν μεταξύ τους αντιπαράθεση, συνήθως αποκαλύπτουν πληροφορίες το ένα για το άλλο… και αναπόφευκτα, αποκαλύπτουν βαθύτερες αλήθειες για τον εαυτό σας.

Αν είστε ένα από τα ζώδια που θα επηρεαστεί περισσότερο από την πανσέληνο του Οκτωβρίου – Κριός, Καρκίνος, Ζυγός ή Αιγόκερως – τότε καλύτερα… προσδεθείτε! Η επερχόμενη πανσέληνος (γνωστή και σαν η τελευταία πανσέληνος πριν από το Halloween) – που πραγματοποιείται στις 20 Οκτωβρίου, θα ανατείλει στον παθιασμένο, ανταγωνιστικό και παρορμητικό Κριό.

Αυτό σημαίνει πως αυτή η πανσέληνος θα είναι πολύ ισχυρή και θα έχει σημαντική επίδραση στη ζωή μας. Ο Κριός είναι ζώδιο πρόθυμο να παλέψει γι’ αυτό που πιστεύει και προτιμά να προχωρήσει κατευθείαν στην πηγή του προβλήματος, παρά να χρονοτριβεί άσκοπα. Ο Κριός είναι εκρηκτικός, παράτολμος και απίστευτα αποφασισμένος.

Αυτή η πανσέληνος θα σας βοηθήσει να απορροφήσετε λίγη από τη δύναμη αυτού του ζωδίου. Αν τυχαίνει να ανήκετε σε ένα από τα θεμελιώδη ζώδια, αυτή η πανσέληνος θα σας αφήσει ένα βαθύ σημάδι. Θα μπορούσε ακόμη και να σας εμπνεύσει να υιοθετήσετε μερικές σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Ιδού γιατί:

Κριός: Συμβιβάζεσαι με τον τρόπο που έχεις εξελιχθεί σαν άτομο

Αυτή η πανσέληνος έχει να κάνει με σένα, Κριέ. Καθώς συμβαίνει, συμπίπτει με κάποιες σημαντικές αλλαγές που θα εκδηλωθούν με διάφορους τρόπους. Όμως τελικά, αυτές οι αλλαγές αντιπροσωπεύουν τον τρόπο με τον οποίο έχεις εξελιχθεί σαν άτομο. Κανείς δεν παραμένει ο ίδιος για πολύ – κι αυτό είναι καλό! Γιατί η στασιμότητα είναι το αντίθετο της ανάπτυξης. Σπρώξε τον εαυτό σου σε νέα ύψη. Ξέρεις ότι το θέλεις.

Καρκίνος: Αγκαλιάζεις την κατεύθυνση που ακολουθεί η καριέρα σου

Αυτή η πανσέληνος μπορεί να προκαλέσει σημαντικές αλλαγές στην καριέρα σου Καρκίνε. Μπορεί να οδηγήσει τη δουλειά σου σε μια εντελώς διαφορετική κατεύθυνση. Όμως στην ουσία, αυτή η πανσέληνος σε κάνει να ξανασκεφτείς αυτό για το οποίο εργάζεσαι τόσο σκληρά. Ποιες είναι οι πραγματικές σου φιλοδοξίες? Τι πραγματικά θέλεις να πετύχεις? Παράτησε αυτό που πιστεύεις πως πρέπει να πετύχεις και ξεκίνα να εστιάζεις σε ό,τι σου δημιουργεί την αίσθηση, πως κάνεις αυτό που πρέπει.

Ζυγός: Εξετάζεις την αλήθεια πίσω από τις σχέσεις σου

Μπορεί να συμβιβαστείς με το πώς έχουν εξελιχθεί οι σχέσεις σου, από τη στιγμή που πραγματοποιείται αυτή η πανσέληνος. Μπορεί να μάθεις πολλά για το ποιος είσαι σαν σύντροφος, τι είδους σχέση αναζητάς και πώς μπορείς να επιλέξεις καλύτερους συνεργάτες. Είσαι ένα ζώδιο προσανατολισμένο στη σχέση, κάτι που κάνει αυτή την πανσέληνο ιδιαίτερα σημαντική για σένα. Όταν οι άνθρωποι σου δείχνουν το ποιόν τους… πίστεψέ τους.

Αιγόκερως: Έχεις αντιληφθεί την προσωπική σου ζωή

Κατά τη διάρκεια αυτής της πανσελήνου, μπορεί να συμβαίνουν πολλά στα παρασκήνια, Αιγόκερε. Η προσωπική σου ζωή αγκαλιάζει τον αντίκτυπό της, που σημαίνει ότι θα σου αποκαλύψει αυτό που χρειάζεσαι για να νιώσεις πραγματική άνεση και ασφάλεια. Αυτή η πανσέληνος θα σε εμπνεύσει να επιστρέψεις στις ρίζες σου, να επανασυνδεθείς με στενά αγαπημένα σου πρόσωπα και να σχεδιάσεις από την αρχή το χώρο σου. Μην υποτιμάς τη δύναμη αυτών των πραγμάτων.