Αστρολογία – Πανσέληνος: Σημαντικές αλλαγές για αυτά τα 4 ζώδια

Αστρολογία – Πανσέληνος: Ανατροπές για αυτά τα 4 ζώδια

 Τα μεταβλητά ζώδια καλό θα είναι να αντιμετωπίσουν σοβαρά το παιχνίδι τους .

Και ο Σεπτέμβριος έχει το πιο ωραίο φεγγάρι του καλοκαιριού. Κάθε μήνα έχουμε και μία πανσέληνο.

Η Πανσέληνος της 21ης Σεπτεμβρίου στον άξονα Ιχθύων-Παρθένου δεν είναι κι από τις… εύκολες, ιδιαίτερα σε συναισθηματικό επίπεδο, αφού συνδυάζεται με μια Αφροδίτη διασπασμένη ανάμεσα στις ελευθερίες του Ουρανού και τα πρέπει του Κρόνου. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι αυτό που θες δεν θα το βρεις κι αν το βρεις όλο και κάτι θα σου χαλάσει την ευτυχία.

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην βρίσκει όμορφη την πανσέληνο! Όταν κοιτάτε τη μυστηριώδη λάμψη της, αντιλαμβάνεστε πόσο τεράστιο και υπέροχο είναι πραγματικά το σύμπαν. Κι αν είστε λάτρεις της αστρολογίας, ξέρετε πως η πανσέληνος είναι σοβαρή υπόθεση.

Εξάλλου, αυτή είναι η κορύφωση της φάσης του σεληνιακού κύκλου των 28 ημερών. Είναι η στιγμή που έρχονται οι αποκαλύψεις και γίνονται αλλαγές.

Αυτό συμβαίνει επειδή η αλήθεια έρχεται στο φως και σας εκτοξεύει σε νέες κατευθύνσεις. Ετοιμαστείτε, γιατί η πανσέληνος του Σεπτεμβρίου 2021 στους Ιχθύες θα επηρεάσει περισσότερο αυτά τα ζώδια : Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες-και γι’ αυτούς, αυτό το σεληνιακό γεγονός, μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι. Αν ο ήλιος ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται σε ένα μεταβλητό ζώδιο, η επερχόμενη πανσέληνος θα φωτίσει τους γωνιακούς σας Οίκους.

Αυτοί οι Οίκοι, περιλαμβάνουν τον 1ο Οίκο ( του εαυτού), τον 4ο Οίκο (του σπιτιού και της οικογένειας), τον 7ο Οίκο (των συνεργασιών) και τον 10ο οίκο (της καριέρας) που τυχαίνει να είναι οι πιο σημαντικές περιοχές του γενέθλιου χάρτη σας.

Ουσιαστικά αυτό σημαίνει πως η επερχόμενη πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 20 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιήσει πολλές αλλαγές σ’ αυτά τα ζώδια.

Αυτή η πανσέληνος θα κάνει μια βουτιά στα πνευματικά νερά των Ιχθύων, ενθαρρύνοντας σας να αγκαλιάσετε το απεριόριστο της ψυχής σας και την καθολική αγάπη που σας περιβάλλει.

Οι Ιχθύες είναι ένα ζώδιο που δεν γνωρίζει όρια, σας ωθεί να αυξήσετε τη φαντασία σας καθώς και την τάση σας για ενσυναίσθηση.

Τα μεταβλητά ζώδια έχουν πολλά να περιμένουν σε αυτήν την πανσέληνο:

Δίδυμοι: Αποκτάτε μεγαλύτερη αντίληψη για την καριέρα σας.

Αυτή η πανσέληνος θα προκαλέσει σημαντικές αλλαγές στην καριέρα σας. Στην αρχή όμως, μπορεί να σας αφαιρέσει ευκαιρίες. Ωστόσο, η εστίαση στα όνειρα μπορεί να σας απομακρύνει ακόμη περισσότερο από την επίτευξη του τελικού σας ονείρου. Αφήστε λοιπόν αυτήν την πανσέληνο να σας καθοδηγήσει στην καριέρα που πάντα θέλατε. Ενώ μπορεί να σας φαίνεται περίεργο στην αρχή, το να αγκαλιάσετε τη νέα σας πορεία…ετοιμαστείτε να αναλάβετε τα ηνία του κύρους και της επαγγελματικής σας υπόστασης.

Παρθένος: Οι σχέσεις σας έρχονται στο προσκήνιο

Μπορεί να υπάρχουν σημαντικές αποκαλύψεις γύρω από τις σχέσεις σας σ’ αυτή την πανσέληνο. Θα διαπιστώσετε πως μια σχέση γίνεται ιδιαίτερα σημαντική, ωθώντας σας να αναλάβετε βαθύτερες δεσμεύσεις. Παράλληλα όμως, μπορεί να αντιληφθείτε πως μια σχέση δεν λειτουργεί πλέον, προκαλώντας σας ή να τη διορθώσετε ή να αγκαλιάσετε την ιδέα του χωρισμού. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αυτή η πανσέληνος σας διδάσκει πάρα πολλά για τον τύπο της σχέσης που χρειάζεστε.

Τοξότης: Αγκαλιάζετε αλλαγές στην προσωπική σας ζωή

Αυτή η πανσέληνος θα αγγίξει μια απίστευτα εγκάρδια χορδή! Έχει τη δύναμη να προκαλέσει αλλαγές στο σπίτι και την οικογένειά σας. Καταπιεσμένα θέματα θα βγουν στην επιφάνεια, με αποτέλεσμα να συζητήσετε επιτέλους τα σημαντικά ζητήματα που μέχρι τώρα αποφεύγατε. Αυτή η πανσέληνος θα σας εμπνεύσει επίσης, να επανασχεδιάσετε τον χώρο διαβίωσής σας και να τον κάνετε δικό σας. Μπορεί επίσης να σας φέρει πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα – τόσο τους συγγενείς εξ’ αίματος όσο και την οικογένεια που έχετε επιλέξει.

Ιχθύες: Εξοικειώνεστε με τα αληθινά σας συναισθήματα

Ετοιμαστείτε να κάνετε μια βαθιά βουτιά στον ψυχισμό σας! Αυτή η πανσέληνος φωτίζει τον ουρανό στ’ όνομά σας, βοηθώντας σας να αποκτήσετε μια σαφέστερη κατανόηση του ποιος είστε και ποιος θα γίνετε. Αυτή η πανσέληνος θα σας βοηθήσει να αποκαλύψετε τον αυθεντικό εαυτό σας. Θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τι άτομο ήσασταν και θα σας παρακινήσει να γίνετε αυτό που θέλετε. Αγκαλιάστε τη διαδικασία… γιατί σας απελευθερώνει!