Αστρολογία: Πανσέληνος και Έκλειψη – Πως επηρεάζουν τα ζώδια

Αστρολογία: Πανσέληνος και Έκλειψη – Πως επηρεάζουν τα ζώδια

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) 

Με την πανσεληνο και την έκλειψη σελήνης να πέφτουν στον 2ο Οίκο του εισοδήματός σας, θα αποφασίσετε και ίσως αναλάβετε ενεργή δράση . Να βάλετε την ευτυχία και την ευημερία σας… πάνω από τον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Η πανσεληνος και η έκλειψη σελήνης, πέφτουν στον 1ο Οίκο του εαυτού σας.

Τώρα ξεκινάτε ένα εντελώς νέο κεφάλαιο που περιλαμβάνει τον επαναπροσδιορισμό σας και πιθανώς κάποιες προσωρινές δυσκολίες που θα μπορέσουν τελικά να αναδιαμορφώσουν τις στενότερες σχέσεις σας.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Η πανσεληνος και η έκλειψη σελήνης πέφτουν στον 12ο Οίκο της πνευματικότητάς σας. Είναι η στιγμή που πρέπει να απομακρυνθείτε από τη φασαρία της καθημερινότητάς σας και να εμπιστευτείτε τη διαίσθηση και τα όνειρά σας.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Πέφτοντας στον 11ο Οίκο της δικτύωσης, να περιμένετε πως αυτή η πανσέληνος και η σεληνιακή έκλειψη θα φέρουν αναταραχές ανάμεσα σε εσάς και κάποια άτομα του περιβάλλοντός σας. Θα θέλετε να είστε σίγουροι ότι η ομάδα με την οποία συνεργάζεστε, βρίσκεται σε συγχρονισμό με τις μακροπρόθεσμες επιθυμίες σας.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Η πανσέληνος και η έκλειψη Σελήνης βρίσκονται στον 12ο Οίκο της καριέρας σας. Σ’ αυτόν τον Οίκο απαιτούν, να ξεκαθαρίσετε – και να απομακρύνεται ενδεχομένως- οτιδήποτε και οποιονδήποτε στέκεται εμπόδιο στα επαγγελματικά επιτεύγματα που ονειρεύεστε.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Αυτή η πανσεληνος και η έκλειψη Σελήνης πέφτει στον 9ο Οίκο σας, αυτόν της περιπέτειας. Είναι μια ευκαιρία να απελευθερωθείτε από τα εγκόσμια και να αγκαλιάσετε μια εντυπωσιακή προσπάθεια που είναι έξω από τη ζώνη άνεσής σας, αλλά που θα αποδειχθεί απίστευτα ικανοποιητική.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Επειδή αυτή η πανσέληνος και η έκλειψη Σελήνης πέφτουν στον 8ο Οίκο των συναισθηματικών δεσμών και της σεξουαλικής σας οικειότητας, θα κολυμπήσετε σε βαθιά, μεταμορφωτικά νερά! Θα νιώσετε ότι ήρθε η ώρα να αφαιρέσετε ένα τοξικό μοτίβο ή μια τοξική σχέση από τη ζωή σας.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Η πανσέληνος και η έκλειψη σελήνης, πέφτουν στον 8ο Οίκο σας – της συνεργασίας. Αυτή η στιγμή πρέπει να ισορροπήσετε ανάμεσα στο ποιος είστε στην πραγματικότητα με στο ποιον εμφανίζετε στο ταίρι σας. Τι πρέπει να αλλάξει για να το κάνετε καλύτερα?

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Με την πανσέληνο και την έκλειψη σελήνης στον 6ο Οίκο της ευεξίας σας, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τις συνέπειες τυχόν προβληματικών συνηθειών. Επειδή αυτές.. μπορούν να επηρεάσουν την καθημερινή σας ευημερία.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Η πανσέληνος και η έκλειψη σελήνης βρίσκονται στον 5ο σας Οίκο, αυτόν του ρομαντισμού. Τροφοδοτούν την επιθυμία σας να εκφραστείτε με έναν μοναδικό ζαμανφουτισμό, απέναντι στον συνεργάτη ή τον/την σύντροφό σας. Η πιο τολμηρή, παθιασμένη πλευρά σας… μπορεί να αποδειχθεί ενισχυτική!

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Πέφτοντας στον 4ο Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας, αυτή η πανσέληνος και η σεληνιακή έκλειψη θα σας ωθήσουν να αντιμετωπίσετε τις προηγούμενες συναισθηματικές πληγές σας. Έτσι θα μπορέσετε να θεραπευτείτε και να προχωρήσετε εστιάζοντας στους στόχους σας.

Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Αυτή η πανσέληνος και η σεληνιακή έκλειψη βρίσκεται στον 3ο Οίκο της επικοινωνίας σας, ηλεκτρίζοντας την περιέργεια και την επιθυμία σας να μάθετε και να αναπτυχθείτε. Η σύνδεση και η συνεργασία με τους άλλους… είναι το κλειδί.