Αστρολογία: Ο Ιούνιος θα είναι ο χειρότερος μήνας για 3 ζώδια

Αστρολογία: Ο Ιούνιος θα είναι ο χειρότερος μήνας για 3 ζώδια

Ο ανάδρομος Ερμής τελειώνει : Καθώς η εποχή των Διδύμων φτάνει στο τέλος της και πλησιάζει η εποχή του Καρκίνου, δεν θα ανυπομονούν όλοι, για αυτή τη μετατόπιση.

Δεν είναι μόνο ο ήλιος που μετακινείται από το ανάλαφρο, αέρινο ζώδιο των Διδύμων στα συναισθηματικά φορτισμένα νερά του Καρκίνου, αλλά πλησιάζει και το θερινό ηλιοστάσιο, πράγμα που σημαίνει ότι αφήνουμε πίσω μας τα θέματα της άνοιξης.

Το καλό είναι ότι ο ανάδρομος Ερμής φτάνει στο τέλος του στις 3 Ιουνίου, αλλά δεν έχουμε ξεφύγει ακόμα. Υπάρχει άλλη μια αναδρομή, που συμβαίνει την επόμενη μέρα στις 4 Ιουνίου… και είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσει αναστάτωση.

Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, ο Ιούνιος θα είναι ο χειρότερος μήνας για τρία ζώδια. Το καλό είναι… πως αυτές οι διελεύσεις, είναι προσωρινές. Στις 4 Ιουνίου, ο Κρόνος – ο πλανήτης των ορίων και των περιορισμών – θα σταθμεύει ανάδρομος στο σταθερό ζώδιο του Υδροχόου μέχρι τις 23 Οκτωβρίου. Από τώρα μέχρι τότε, όλοι θα κληθούν να επανεξετάσουν τις δομές και τους κανόνες που τήρησαν, για να δουν αν χρειάζεται να γίνουν αλλαγές.

Δεδομένου ότι αυτή η ανάδρομη κίνηση λαμβάνει χώρα σε ένα σταθερό ζώδιο, η αλλαγή μπορεί να μην είναι εύκολο να εφαρμοστεί αμέσως. Όμως αυτή η περίοδος θα χρησιμεύσει για να σκεφτείτε… πώς ορισμένα όρια, σας έχουν κρατήσει δέσμιους.

Αν νιώθετε στάσιμοι, τώρα είναι η ώρα να κάνετε κάποιες αλλαγές. Τα πράγματα θα πάρουν μια σημαντική τροπή στις 21 Ιουνίου, όταν ο ήλιος θα μπει στο θεμελιώδες υδάτινο ζώδιο του Καρκίνου, φέρνοντας συναισθηματικό βάθος και την επιθυμία να καλλιεργηθείτε στο σύμπαν.

Τώρα είναι η στιγμή που όλοι συλλογικά θα αναζητήσουν ένα ασφαλές μέρος που θα αποκαλούν σπίτι τους και θα είναι διατεθειμένοι να το υπερασπιστούν με κάθε κόστος. Αυτό το διάστημα, οι πράξεις θα υποκινούνται από τα συναισθήματά σας, επομένως θα είναι σημαντικό να βρείτε μια ισορροπία μεταξύ λογικής και συναισθήματος.

Λέων: Μπαίνεις σε μια περίοδο βαθιάς ενδοσκόπησης

Καθώς ο ήλιος, κυβερνήτης του ζωδίου σου, μετατοπίζεται στον 12ο Οίκο σου στις 21 Ιουνίου, θα κληθείς για μια βαθιά κατάδυση στις πρακτικές και τις ρουτίνες της ψυχικής σου υγείας. Καθώς πλησιάζει η εποχή σου, είναι βέβαιο πως θα ακολουθήσουν η προσοχή και η αναγνώριση! Πριν φτάσουμε όμως εκεί.. είναι σημαντικό να χειριστείς κάποια πράγματα μέσα σου.

Τώρα είναι η ώρα να ξεκουραστείς και να φροντίσεις τον εαυτό σου, ακόμα κι αν χρειαστεί να βάλεις όρια στις σχέσεις σου με τους άλλους. Με τον Κρόνο επίσης ανάδρομο στον 7ο Οίκο σου αυτόν τον μήνα, οι αλλαγές του Ιουνίου αρχικά μπορεί να φαίνονται άβολες, αλλά σου δίνουν την ευκαιρία να βάλεις επιτέλους τον εαυτό σου πρώτο.

Αιγόκερως: Αναδεικνύεται η σχέση σου με τα χρήματα και τους πόρους

Στις 4 Ιουνίου ο κυβερνήτης σου Κρόνος, γυρίζει ανάδρομος στον 2ο Οίκο των οικονομικών σου, προσφέροντας μια περίοδο αναθεώρησης και προβληματισμού σε ό,τι αφορά τα οικονομικά ζητήματα μέχρι τις 22 Οκτωβρίου.

Έχεις την τάση να ασκείς αρκετή πειθαρχία στα υπάρχοντά σου, αλλά τώρα είναι η ώρα να αναθεωρήσεις τον τρόπο που ξοδεύεις τον χρόνο και τα χρήματά σου. Μήπως περιορίστηκες τόσο πολύ που δεν έδωσες την ευκαιρία στον εαυτό σου να απολαύσει τους καρπούς των κόπων σου; Αν ναι, τώρα είναι η ώρα να προσαρμόσεις τα όρια που επιθυμείς, εδώ.

Υδροχόος: Τώρα είναι η ώρα να σκεφτείς με ποιο τρόπο συγκρατείς τον εαυτό σου

Με τον Κρόνο ανάδρομο στον 1ο Οίκο της ταυτότητάς σου αυτόν τον μήνα, θα δοθεί μεγάλη έμφαση στο πώς θα επιλέξεις να εκφραστείς. Σαν σταθερό ζώδιο με κυβερνήτη τον πλανήτη των ορίων, έχεις την τάση μερικές φορές να εμποδίζεις τον ίδιο σου τον εαυτό. Και καθώς τώρα συμβαίνει να είναι ανάδρομος, σου δίνεται η ευκαιρία να αξιολογήσεις τα προσωπικά όρια που έχεις θέσει στον εαυτό σου. Σου επιτρέπουν να ζήσεις στην αυθεντική σου αλήθεια… ή σε εμποδίζουν να είσαι αυτός που είσαι;

Τα όρια μπορεί να είναι σημαντικά, όμως όταν βάζεις πολλά απ’ αυτά, στο τέλος σε εμποδίζουν. Αυτός ο μήνας είναι η τέλεια στιγμή για να πειραματιστείς με την προσωπική ελευθερία και την απελευθέρωσή σου.