Αστρολογία: Ο Ιούνιος θα είναι ο καλύτερος μήνας για αυτά τα ζώδια

Αστρολογία: Ο Ιούνιος θα είναι ο καλύτερος μήνας για αυτά τα ζώδια

Ο Ιούνιος είναι σε συνεδρίαση, πράγμα που σημαίνει ότι άλλη μια ισχυρή εποχή εκλείψεων είναι επίσημα πάνω μας.

Αν και το πρώτο εξάμηνο του 2020 έμοιαζε με ατέλειωτες επαναλήψεις συλλογικού χάους, ο κόσμος θα είναι μαγικός τον Ιούνιο του 2020 γι’ αυτά τα τρία ζώδια: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος.

Και ενώ είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι το θερινό ηλιοστάσιο απέχει λίγες μόνο εβδομάδες μέχρι τις 21 Ιουνίου, εμπιστευτείτε ότι υπάρχει ένα αξιόλογο νέο ξεκίνημα, που σας περιμένει στην άλλη πλευρά του ορίζοντα.

Επίσης οι γνωστοί σαν “Δεσμοί της Μοίρας” ( δεδομένης της πολυδιάστατης και καρμικής τους επιρροής) ο Βόρειος και ο Νότιος Δεσμός, μπήκαν επίσημα στον άξονα Διδύμων-Τοξότη (άξονα της γνώσης) στις 5 Μαΐου, μετά από ενάμιση χρόνο που βρίσκονταν στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω.

Ο Βόρειος Δεσμός, συμβολίζει την κατεύθυνση των συλλογικών αποφάσεων και ο Νότιος Δεσμός, συμβολίζει αυτό που πρέπει να μείνει πίσω. Ο Δίδυμος είναι ο πρωτόγονος νους και ο Τοξότης είναι ο αφηρημένος νους. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η συλλογική αποστολή θα είναι να συλλέξετε τα γεγονότα και να επεξεργαστείτε από πρώτο χέρι τις πληροφορίες…. αντί να πιστέψετε ό, τι έχετε διδαχθεί σε όλη τη ζωή σας.

Η πρώτη από αυτήν τη σειρά των εκλείψεων, που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουνίου, θα είναι μια πανέμορφη σεληνιακή έκλειψη στο Τοξότη, ακολουθούμενη από την προτελευταία έκλειψη της σειράς των εκλείψεων στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω στις 21 Ιουνίου.

Οι οίκοι του γενέθλιου χάρτη σας, στους οποίους βρίσκονται οι Δίδυμοι και ο Τοξότης, θα σας εξηγήσουν πώς θα σας επηρεάσει αυτή η έκλειψη. Εκεί ζωντανεύει η ιστορία της!

Αλλά αν είστε Δίδυμοι, Ζυγός ή Υδροχόος, υπάρχουν μαγικές στιγμές για σας, αυτό το μήνα.

Δίδυμοι: βάζεις τον εαυτό σου πρώτο… και είναι τόσο ωραίο!

Αισθάνεστε όμορφα με τον εαυτό σας αυτό το μήνα, Δίδυμοι. Από τότε που οι δεσμοί της σελήνης μπήκαν στον αστρολογικό σας άξονα, κάτι μέσα σας έκανε κλικ και αισθάνεστε πιο ζωντανοί από ποτέ. Από την προσωπική σας εμφάνιση ως την αίσθηση του εαυτού σας, όλα είναι έτοιμα για μια μαγική ανανέωση! Όμως με την Αφροδίτη να γυρίζει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας στις 25 Ιουνίου, ο καινούργιος εαυτός σας, θα ετοιμαστεί για το επικό του ντεμπούτο!

Η σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη, θα φωτίσει τον έβδομο οίκο των δεσμεύσεων και των συνεργασιών σας. Αυτό θα φέρει το κλείσιμο και τη σαφήνεια στις σχέσεις σας μία προς μία. Μην φοβηθείτε να εγκαταλείψετε αυτό που δεν σας εξυπηρετεί πλέον, Δίδυμοι. Ο πλανητικός κυβερνήτης σας, ο Ερμής, θα είναι επίσης ανάδρομος αυτόν τον μήνα στον οίκο του πλούτου, της ασφάλειας και της ευχαρίστησης! Γι’ αυτό μην διστάσετε να κάνετε ένα βήμα πίσω και να σκεφτείτε την καλή σας τύχη.

Ζυγός: λαμβάνεις νέες πληροφορίες για κάτι που εκτιμάς

Ο πλούσιος πλανητικός κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, γυρίζει σε ορθή πορεία αυτόν τον μήνα, Ζυγέ. Επομένως, αν δεν νιώθατε ο εαυτός σας τον τελευταίο καιρό, μην αποθαρρύνεστε. Αυτός ο μήνας προσφέρει μια αξιόλογη ευκαιρία για να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας και να πειραματιστείτε με κάτι συναρπαστικό. Αν διασκεδάζετε με την ιδέα να μελετήσετε κάτι νέο ή ίσως να κάνετε έρευνα για μια πιθανή επιχειρηματική κίνηση, το σύμπαν θα λειτουργήσει υπέρ σας αυτό το μήνα, για να το κάνει να συμβεί.

Η σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη θα συγκλονίσει τον τρίτο οίκο της επικοινωνίας, των δεξιοτήτων και του άμεσου κύκλου σας, που βασίζονται σε τεκμήρια! και θα σας φέρουν ειδήσεις, που δεν ξέρατε ποτέ, ότι τις χρειαζόσασταν.

Υδροχόος: κάνεις ένα επαγγελματικό άλμα πίστης

Όλα όσα σχετίζονται την αίσθηση ότι ανήκετε στον κόσμο, πρόκειται τα να ζήσετε σαν μια όμορφη αλλαγή, Υδροχόε. Η σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη θα συγκλονίσει τον φιλόδοξο δέκατο οίκο… της καριέρας, του επαγγελματισμού, της προσωπικότητας και της φήμης σας στον κόσμο, που θα έρθει με μια ισχυρή διορατικότητα.

Κι ενώ αυτό μπορεί να αφορά μια εξέχουσα προσωπικότητα ή έναν γονέα, η ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο θα αγγίξει τον έκτο οίκο, του εργασιακού περιβάλλοντος, που σημαίνει, πως το ταξίδι της έκλειψης θα περιλαμβάνει την επαγγελματική σας ζωή και την κοινωνική σας κατάσταση.

Με την Αφροδίτη να γυρίζει σε ορθή πορεία, μέσω του εκφραστικού σας πέμπτου οίκου – της φήμης- αυτόν τον μήνα, μη διστάσετε να απολαύσετε τα φώτα της δημοσιότητας. Το αξίζετε!