Αστρολογία: Ο Ιούλιος θα είναι ο καλύτερος μήνας γι αυτά τα 3 ζώδια

Αστρολογία: Ο Ιούλιος θα είναι ο καλύτερος μήνας γι αυτά τα 3 ζώδια

Επειδή ο Ιούλιος ξεκινά με τον ήλιο στον συναισθηματικό, διαισθητικό και προστατευτικό Καρκίνο, αυτός ο μήνας ασχολείται με όλα όσα επιθυμεί η καρδιά σας.

Με την εποχή του Καρκίνου σε εξέλιξη, θα έρθει στην επιφάνεια η ενσυναίσθησή σας! Θα νιώσετε τα πράγματα πιο βαθιά και θα δημιουργήσετε μια ισχυρότερη σχέση με τον εσωτερικό σας εαυτό.

Περάστε χρόνο δημιουργώντας τον δικό σας ιερό χώρο, φροντίζοντας τις πιο ευάλωτες ανάγκες σας και φυσικά φροντίζοντας τους άλλους.

Ο Ιούλιος του 2021 θα είναι ο καλύτερος μήνας για τους Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες – και υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι γι’ αυτό. Μια νέα σελήνη στον Καρκίνο θα πραγματοποιηθεί στις 9 Ιουλίου, αξιοποιώντας μερικούς εξαιρετικά δημιουργικούς και επεκτάσιμους τομείς για τα ζώδια του νερού.

Δίνοντας τους ένα νέο ξεκίνημα και παρακινώντας τους να κάνουν κάτι πραγματικά γόνιμο κι ευχάριστο στη ζωή, αυτό το νέο φεγγάρι θα προσφέρει σ’ αυτά τα ζώδια πολλές δυνατές ευκαιρίες – αν είναι πρόθυμα να τις εκμεταλλευτούν. Υπάρχει επίσης μια αναμφισβήτητη μαγεία που ακτινοβολεί στον αέρα αυτόν τον Ιούλιο.

Στις 12 Ιουλίου, ο έξυπνος Ερμής θα δημιουργήσει ένα τρίγωνο με τον Δία που αναζητά την αλήθεια και τον ενθουσιασμό, φέρνοντας εμπιστοσύνη και τεχνογνωσία σε ολόκληρη την θεώρησή σας. Προετοιμαστείτε για μερικές μεγάλες ιδέες που θα προσγειωθούν στον όμορφο εγκέφαλό σας – ειδικά αν είστε ζώδιο του νερού.

Καθώς ο ήλιος σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον πνευματικό και καλλιτεχνικό Ποσειδώνα στις 15 Ιουλίου, μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι φαντασίες σας ζωντανεύουν αυτόν τον μήνα. Ενώ κάθε ζώδιο έχει κάτι να περιμένει αυτόν τον Ιούλιο, τα υδάτινα ζώδια, θα λάβουν πραγματικά τα περισσότερα. Να γιατί:

 Καρκίνος: Νιώθετε τόσο ενεργοποιημένοι, ισχυροί και γεμάτοι αυτοπεποίθηση

Ήρθε η ώρα σας να λάμψετε, Καρκίνε! Σοβαρά, ζήστε το… γιατί το έχετε κερδίσει. Τον Ιούλιο, ο ήλιος θα εκραγεί στον πρώτο οίκο – του εαυτού σας- και θα νιώσετε μια αναζωογονητική ανάσα φρέσκου αέρα. Ήρθε η ώρα να θυμηθείτε ποια είστε και να αποκτήσετε τόση αυτοπεποίθηση… όση ποτέ άλλοτε.

Το σύμπαν αντικατοπτρίζει την ενσυναίσθηση, τη φροντίδα και τις διαισθητικές ενέργειές σας, καθιστώντας την θερμοκρασία ιδανική για να κολυμπήσετε μέσα στη δική σας λιμνοθάλασσα ανεμπόδιστη. Έχετε πολλά να περιμένετε αυτόν τον μήνα. Γι’ αυτό να μην ξεχνάτε….. πως μερικές φορές η ζωή είναι καλή!

Σκορπιός: Δοκιμάζετε τα όρια και αγκαλιάζετε τις δυνατότητες

Αν έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια, ήρθε η ώρα να ζωηρέψετε Σκορπιέ. Αυτός ο μήνας θα προσφέρει έντονο αυθορμητισμό και ενθουσιασμό στη ζωή σας.

Ο ήλιος πετάει τώρα μέσα από τον ένατο οίκο σας, καθιστώντας τη στιγμή ιδανική, για να ανοίξετε το μυαλό σας, να απολαύσετε μερικές περιπέτειες και να ταξιδέψετε σε νέες εξωτικές τοποθεσίες.

Αυτόν τον Ιούλιο, μπορεί να λαχταρήσετε κάτι καινούργιο, μυστηριώδες, συναρπαστικό και γεμάτο αδρεναλίνη. Μην τολμήσετε να αρνηθείτε στον εαυτό σας αυτό που θέλει!

Ιούλιος 2021 Ιχθύες: Ανοίγετε την καρδιά σας για έρωτα και δημιουργικότητα

Ω, από πού να ξεκινήσω, Ιχθύες; Ο Ιούλιος μπορεί να είναι ακριβώς ο μήνας όπου τα πράγματα γίνονται πραγματικά υπέροχα! Καθώς ο ήλιος κινείται μέσα από το δημιουργικό πέμπτο οίκο σας – της διασκέδασης και της απόλαυσης – το μόνο που θέλετε να κάνετε αυτόν τον μήνα είναι να περάσετε καλά. Κάντε κάτι καλλιτεχνικό, παιχνιδιάρικο και ερωτικό.

Ερωτευτείτε, ζωγραφίστε ένα ηλιοβασίλεμα και χορέψτε με την ένταση της μουσικής στο φουλ… γιατί ο Ιούλιος πρόκειται να είναι άγριος. Επιπλέον, αυτός είναι ο τελευταίος μήνας που ο Δίας κινείται στους Ιχθύες, οπότε πρέπει να επωφεληθείτε από τη θετική ενέργεια που βρίσκεται στο δρόμο σας.