Αστρολογία: Ο Αύγουστος φέρνει χρήμα και οικονομική άνεση

Αστρολογία: Ο Αύγουστος φέρνει χρήμα και οικονομική άνεση

Κριός:

Είστε από τα πιο δυναμικά ζώδια σε εργασία και οικονομικά ανοίγματα, για αυτόν τον νέο μήνα. Επενδύσετε και πάνω στην δική σας επιμόρφωση. Το χρήμα έρχεται και μέσα από πωλήσεις και κληρονομιές.                              Τυχερό 10ήμερο : 1ο

Ταύρος:

Ο πολύμηνος κόπος σας και προσπάθεια, από τις επόμενες ημέρες, θα μεταφραστεί σε οικονομική άνεση. Αυτό θα πρέπει να το προσέξετε, καθώς ήδη έχετε την τάση της άσκοπης σπατάλης.
Τυχερό 10ήμερο : 3ο

Δίδυμοι:

Αν ξέρετε ότι έρχεται χρήμα, επαγγελματικές προτάσεις, θα πρέπει να διευθετήσετε καλύτερα τον χρόνο και τα προγράμματα σας, για να εξυπηρετηθούν όλα και όλοι.
Τυχερό 10ήμερο : 2ο

Καρκίνος:

Εσείς είστε αυτοί, που πρέπει να κοπιάσετε λίγο παραπάνω για να έχετε τις απολαύσεις που ζητάτε. Θα έρθουν και θα μείνουν για πολύ καιρό. Τα παλιά προβλήματα θα σβήσουν.
Τυχερό 10ήμερο : 1ο

Λέων:

Μην αντιστέκεστε στις αλλαγές. Βλέπετε γύρω σας ότι κάποια πράματα αλλάζουν και σας αποκαλύπτουν ευκαιρίες που πιθανόν και αν τις αρπάξετε, να είστε πιο άνετοι στα οικονομικά σας.
Τυχερό 10ήμερο : 3ο

Παρθένος:

Για όλα τα ζώδια της Γης, υπάρχουν ευχάριστες ανατροπές. Νέες επαγγελματικές προτάσεις θα γίνουν που θα σας αφορούν. Μην κάνετε ακόμη ανακοινώσεις σε κανέναν.
Τυχερό 10ήμερο : 2ο

Ζυγός:

Υπάρχουν μπροστά σας ταξίδια και πολλές δημόσιες σχέσεις – προτάσεις συνεργασίας, που πρέπει με το τολμηρό σας μυαλό, να αξιολογήσετε γρήγορα και σωστά.
Τυχερό 10ήμερο : 1ο

Σκορπιός:

Δεν είστε εσείς που θα συζητήσετε πολύ, κάτι που σας αρέσει! Οι μέρες του Λέοντα θα φέρουν στο μονοπάτι σας άτομα κύρους, που σας θέλουν δίπλα τους.
Τυχερό 10ήμερο : 3ο

Τοξότης:

Αυτά που σας λένε για εργασία – συνεργασία, θα πρέπει να τα τσεκάρετε πριν τολμήσετε κάτι νέο. Σίγουρα μην αφήστε τα παλιά και τα σίγουρα, χωρίς λόγο.
Τυχερό 10ήμερο : 1ο

Αιγόκερως: Ανήκετε σε αυτούς, που από την πρώτη μέρα του Αυγούστου, θα έχουν θετικότατα ακούσματα για χρήμα, που θα πλησιάσει, από πώληση, κληρονομικά ή κάτι οικογενειακό.
Τυχερό 10ήμερο : 2ο

Υδροχόος:

Εσείς μόνο τα δικά σας χέρια εσείς εμπιστεύεστε. Το θετικό είναι ότι από τα μέσα του μήνα και μετά, θα έχετε και οικονομική ροή, που θα σας κλείσει μόνιμα πολλά ζητήματα.
Τυχερό 10ήμερο : 2ο

Ιχθείς:

Η ερωτική σας ζωή, θα στρώσει από την στιγμή που τα επαγγελματικά σας θα πάρουν μια ανοδική πορεία. Αυτό θα πρέπει και πλέον να το συντηρήσετε.
Τυχερό 10ήμερο : 1ο