Αστρολογία: Ο Απρίλιος φέρνει οικονομική ροή και προξενιά

Αστρολογία: Ο Απρίλιος φέρνει οικονομική ροή και προξενιά

Ο Απρίλιος θα φέρει τις ευκαιρίες, σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά, έτσι ώστε να διορθώσει τα οικονομικά του, αλλά και να εξελίξει την προσωπική του ζωή.

Προβλέψεις για όλους:

Κριός: Μέχρι να φύγει το άστρο του σύμπαντος από πάνω σας, εσείς θα έχετε βρει τις σωστές λύσεις σε οικονομικά θέματα, που σίγουρα σας έχουν παιδέψει επί μήνες. Σε επόμενο στάδιο και με μια καλύτερη ψυχολογία εσείς θα διορθώσετε και την σχέση σας με τον άνθρωπο που αγαπάτε.
Τυχερές ημερομηνίες: 15 και 28 Απριλίου

Ταύρος: Δεν χρειάζεται να πάτε πιο κάτω αμέσως σε μια καινούργια σχέση, αν τώρα προσφάτως έχετε χωρίσει. Οι εποχές επιτάσσουν ισορροπία και καλή διάθεση για το ζώδιο σας. Από τα μέσα του μήνα και μετά, σίγουρα νέα πρόσωπα, θα τραβήξουν την προσοχή σας.
Τυχερές ημερομηνίες: 10 και 20 Απριλίου

Δίδυμοι: Εσείς με τα αστρολογικά του νέου μήνα, να κάνετε τις καλύτερες συμφωνίες…σίγουρα θα βρείτε και τις λύσεις που αναζητάτε στα επαγγελματικά σας και κάποια νέα ανοίγματα που σκέφτεστε. Από το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα και μετά, και ο άνθρωπος σας, θα έρθει πιο κοντά σας.
Τυχερές ημερομηνίες: 02 και 22 Απριλίου

Καρκίνος: Οι επικοινωνίες θα πάρουν φωτιά, από την πρώτη ημέρα του Απριλίου. Παρελθόν και παρόν θέλουν μια μόνιμη θέση στην καρδιά σας, και αυτό σίγουρα θα σας κάνει να πάρετε και για τον ίδιο σας τον εαυτό … πιο σοβαρές αποφάσεις. Ακόμη και τα οικονομικά σας, θα έχουν την αναμενόμενη άνοδο.
Τυχερές ημερομηνίες: 05 και 21 Απριλίου

Λέων: Δεν είστε εσείς για μεγάλες καθυστερήσεις και ερωτικές ασάφειες. Προτιμάτε να είστε μόνοι σας, και να ελέγχετε τις καταστάσεις, παρά να έχετε μια μέτρια σχέση χωρίς μέλλον. Με αυτήν την λογική το μόνο βέβαιο, είναι ότι από τις αρχές του μήνα, θα περάσετε σε πιο ευρεία ξεκαθαρίσματα σε κάθε τομέα.
Τυχερές ημερομηνίες: 11 και 23 Απριλίου

Παρθένος: Οι φιλόδοξοι σας στόχοι, φυσικά θα πάρουν σάρκα και οστά, και με την βοήθεια – υποστήριξη του αγαπημένου σας. Εσείς που έχετε μείνει μόνοι σας για μεγάλο διάστημα, για τους δικούς σας λόγους, μέσα στις μέρες των γιορτών πιθανόν και να έχετε κάποιο πλησίασμα, από μια νέα προσωπικότητα που θα σας εκπλήξει… με την διαφορετικότητα της.
Τυχερές ημερομηνίες: 03 και 09 Απριλίου

Ζυγός: Έχετε χαθεί μέσα σε σχέσεις, φλερτ και ανούσιες περιπέτειες που μόνο πιο άσχημα σας κάνουν και αισθάνεστε. Αυτό θα πρέπει να το περιορίσετε πλέον. Θα σας δοθούν καινούργιες ευκαιρίες για να μπείτε σε έναν σοβαρό δεσμό… που θα σας διώξει όλα τα άσχημα του παρελθόντος.
Τυχερές ημερομηνίες: 09 και 18 Απριλίου

Σκορπιός: Πολλά τα αγαπημένα πρόσωπα, που θα σας πλησιάσουν τις μέρες των γιορτών. Με αυτήν την ευκαιρία, κάποιος παλιός σας ερωτικός γνώριμος, θα σας κάνει και αυτός τις έμμεσες του προτάσεις για επανένωση. Πριν απαντήσετε σε οτιδήποτε, καλύτερα να σκεφτείτε, για ποιον λόγο τότε…είχατε χωρίσει.
Τυχερές ημερομηνίες: 14 και 20 Απριλίου

Τοξότης: Υπάρχουν πολλά καλά και ευχάριστες εκπλήξεις, που θα σας έρθουν από την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου, που θα φέρουν οικονομική άνεση και καλύτερη διάθεση σε όλους τους εκπροσώπους του ζωδίου σας. Στα θετικά είναι και κάποιες αναπάντεχες επανενώσεις, που θα φέρουν τους συντρόφους κοντά.
Τυχερές ημερομηνίες: 05 και 07 Απριλίου

Αιγόκερως: Έχετε πάρει κάποιες αποφάσεις, που μπορούν να σας φτιάξουν την ζωή, σύμφωνα με τα δικά σας δεδομένα. Αυτό μπορεί να σημαίνει και τον τερματισμό, μιας προβληματικής σχέσης, είτε αισθηματικής, είτε επαγγελματικής. Σίγουρα τα έχετε ξαναπεράσει και στο παρελθόν.
Τυχερές ημερομηνίες: 04 και 08 Απριλίου

Υδροχόος: Έχετε κάνει πολλά για αυτόν τον δεσμό – γάμο, και το μόνο που τώρα θέλετε, είναι να δείτε και κάτι αντίστοιχο από τον άνθρωπο σας, έτσι ώστε να επιβεβαιωθείτε για τα συναισθήματα και τις προθέσεις του. Με τον ανάδρομο Ερμή και μέχρι τις 15 – 04, πιθανόν και να βγουν κάποια μυστικά στην επιφάνεια.
Τυχερές ημερομηνίες: 07 και 14 Απριλίου

Ιχθείς: Είστε οι πιο τυχεροί και άνετοι αυτού του χρονικού διαστήματος. Αυτό με λίγα λόγια μεταφράζεται σε χρήμα, νέα αγάπη, και μια πιο ανεβασμένη ψυχολογία. Εσείς απλά πάρτε τις αποφάσεις τι κρατάτε και τι πλέον προσπερνάτε. Οι γιορτές θα σας βρουν στα καλύτερα σας.
Τυχερές ημερομηνίες: 08 και 15 Απριλίου