Αστρολογία: Ο Ανάδρομος Ερμής θα είναι ευνοϊκός γι αυτά τα 4 ζώδια

Αστρολογία: Ο Ανάδρομος Ερμής θα είναι ευνοϊκός γι αυτά τα 4 ζώδια

Μπορεί να γνωρίζετε τι σημαίνει ο όρος «ανάδρομος Ερμής»! Είναι η στιγμή που ξεσπά η κόλαση… στην αστρολογία. Σε τελική ανάλυση, δεν είναι υπεύθυνος όταν ξεστομίζετε το χειρότερο πράγμα την πιο άβολη στιγμή;

Όταν ξεχνάτε κατά λάθος να αποθηκεύσετε ένα έγγραφο στο οποίο περάσατε ώρες δουλεύοντας; Δεν επανεμφανίζονται οι πρώην σαν φαντάσματα του παρελθόντος, με τον Ερμή ανάδρομο ;

Για να το θέσω ωμά, ΝΑΙ..αυτό ακριβώς συμβαίνει. Ωστόσο, στο μεγάλο σχήμα όσων συμβαίνουν στην αστρολογία, ο ανάδρομος Ερμής, δεν είναι τόσο μεγάλη υπόθεση.

Μπορεί να είναι απλά… άβολος! Κι αν ανήκετε στα ζώδια που θα περάσουν την καλύτερη περίοδο με τον ανάδρομο Ερμή… ίσως να μην είναι τόσο άσχημα τα πράγματα.

Ο ανάδρομος Ερμής, μπορεί να είναι μια απίστευτα ενδιαφέρουσα – ακόμη κι εντυπωσιακή – εμπειρία, αν συμβαδίσετε με την ενέργειά του, αντί να αντισταθείτε.

Αυτό σημαίνει να παραιτηθείτε από την ανάγκη σας να πάνε τα πράγματα ομαλά και σύμφωνα με το σχέδιο. Κάτι τέτοιο εύκολα λέγεται παρά γίνεται… αλλά να θυμάστε ότι ο Ερμής – πλανήτης της επικοινωνίας και της λογικής – δεν λειτουργεί με τον τρόπο που συνήθιζε, πράγμα που ουσιαστικά σημαίνει ότι τα σφάλματα είναι αναπόφευκτα.

Πιθανότατα να πατήσετε «αποστολή» πριν ελέγξετε προσεκτικά το κείμενο και ίσως να εμφανιστείτε αργοπορημένοι σε τουλάχιστον ένα ραντεβού. Όλα αυτά ανήκουν στη φύση του ανάδρομου Ερμή. Αν όμως αποδεχτείτε το γεγονός πως η στιγμή είναι κατάλληλη για την επανεκτίμηση και επανεξέταση όλων των εκκρεμοτήτων του παρελθόντος, τότε ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να είναι, μια εξαιρετικά γόνιμη εμπειρία.

Από τις 29 Μαΐου θα βρίσκεται στους ενθουσιώδεις και ευέλικτους Δίδυμους. Αυτή η εμπειρία θα σας εμπνεύσει να επανεξετάσετε τον τρόπο που χρησιμοποιείτε το μυαλό σας και θα ανοιχτείτε σε νέες ιδέες. Αυτός είναι ο λόγος που τα ακόλουθα ζώδια μπορεί να απολαύσουν το ταξίδι του επερχόμενου ανάδρομου Ερμή.

Κριός: Αμφισβητείτε τον τρόπο με τον οποίο εκφράζετε τις σκέψεις σας

Η επικοινωνία είναι ουσιώδες σημείο στον τρόπο λειτουργίας των σχέσεών σας. Είναι επίσης αναπόσπαστο μέρος του τρόπου με τον οποίο μαθαίνετε νέα πράγματα και διευρύνετε το μυαλό σας. Αυτή η οπισθοδρόμηση αφορά την επανεξέταση του τρόπου με τον οποίο κοινοποιείτε την αλήθεια και επεξεργάζεστε τις πληροφορίες που λαμβάνετε. Μιλάτε χωρίς να κάνετε τον κόπο ν’ ακούσετε τους άλλους; Νιώθετε πολύ ντροπαλοί για να εκφράσετε τις σκέψεις σας ; Αυτή η οπισθοδρόμηση θα σας ενθαρρύνει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις συνομιλίες σας.

Λέων : Επανεκτιμάτε τις κοινωνικές ομάδες με τις οποίες συσχετίζεστε

Τα άτομα με τα οποία περνάτε το χρόνο σας επηρεάζουν πολύ τον τύπο του ατόμου που γίνεστε. Ήρθε η ώρα να επανεκτιμήσετε τι απολαμβάνετε από τις σχέσεις σας, ειδικά σε ένα ομαδικό περιβάλλον. Μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψετε σε μια παλιά οργάνωση ή ομάδα με την οποία είχατε μια ιδιαίτερη σύνδεση. Μπορεί επίσης να συνειδητοποιήσετε ότι ήρθε η ώρα να συναντήσετε νέα άτομα που να μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας περισσότερο από τα άτομα με τα οποία περνούσατε χρόνο στο παρελθόν.

Ζυγός : Επιστρέφετε σε ορισμένα μη αναμενόμενα μέρη

Μπορεί να νιώσετε πως σας ελκύουν μέρη που επισκεφθήκατε στο παρελθόν. Μπορεί επίσης να σας προσελκύσουν οι αυθόρμητες και κάπως χαοτικές εμπειρίες που διευρύνουν το μυαλό σας… με αδιανόητους τρόπους. Μπορεί να νιώθετε πως δεν έχετε στόχους ή πως βαδίζετε χωρίς κατεύθυνση κατά τη διάρκεια αυτής της οπισθοδρόμησης… αλλά αυτό είναι εντάξει. Δεν χρειάζεται να έχετε μαζί σας έναν οδικό χάρτη, για να αξίζει τον κόπο το ταξίδι σας. Αγκαλιάστε τις τυχαίες και συναρπαστικές καταστάσεις, στις οποίες μπορεί να βρεθείτε.

Υδροχόος: Μαθαίνετε πώς να δημιουργήσετε το δικό σας σπινθήρα

Μπορεί να αισθάνεστε κάπως αποσυντονισμένοι από τα πράγματα που συνήθως σας φέρνουν ευχαρίστηση ή χαρά. Ωστόσο, η εμπειρία θα σας ωθήσει να σκάψετε βαθύτερα, για να ανακαλύψετε τρόπους ώστε να φέρετε αυτήν την ευτυχία στη ζωή σας… μόνοι σας. Η έμπνευση δεν εμφανίζεται πάντα σαν ένα κεραυνός δημιουργικότητας. Μερικές φορές, πρέπει να μάθετε νέους τρόπους για να δημιουργήσετε αυτόν τον καλλιτεχνικό ηλεκτρισμό μέσα σας.