Αστρολογία: Ο Άρης μπαίνει στο Ταύρο – Πως θα αλλάξει την ατμόσφαιρα

Ο Άρης μπαίνει στον Ταύρο την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου – πώς αυτή η αισθησιακή ενέργεια, θα αλλάξει την ατμόσφαιρα

Το να γνωρίζουμε πού βρίσκονται οι πλανήτες είναι πάντα ένα συν, ειδικά όταν κάποιος κάνει το κοσμικό ντεμπούτο του εγκαίρως για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Και πάλι, ελέγχουμε συνεχώς τις αστρολογικές καιρικές συνθήκες, γιατί πώς θα μπορούσαμε διαφορετικά?

Μιλώντας γι’ αυτό, ο καυτός Άρης, μπαίνει στον Ταύρο, την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και ενώ θα έλεγα πως όλα είναι χαρά, είμαι λίγο διστακτική στην ιδέα.

Γιατί ο Άρης στον Ταύρο, μπορεί να είναι, θέμα οξύμωρο. Ωστόσο, παρά τη συγκεκριμένη ενεργητική σύγκρουση, υπάρχει επίσης μια θετική πλευρά σ’ αυτή την πεισματάρικη διέλευση.. και θα σας πω ακριβώς γιατί.

Ο Άρης είναι ο πλανήτης της δράσης, του σεξ και του πολέμου. Είναι δυναμικός, επιθετικός, παρορμητικός, αυταρχικός και πολλά άλλα. Ο Ταύρος, από την άλλη πλευρά, είναι υπομονετικός, αργά κινούμενος και πρακτικός… με κυβερνήτη την Αφροδίτη! Οι άνδρες αντιπροσωπεύονται από τον Άρη, ενώ οι γυναίκες από τη Αφροδίτη.

Είναι γεγονός ότι πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικές ενέργειες. Οι όψεις Αφροδίτης-Άρη είναι έντονες σεξουαλικά. Θέλω να πω, φανταστείτε τη θεά Αφροδίτη να δελεάζει το θεό του πολέμου με την ομορφιά και τον αισθησιασμό της.

Ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει κατ’ ανάγκη, στην περίπτωση αυτής της διέλευσης. Αντ’ αυτού, πρέπει να δούμε πώς ο Άρης μπορεί να αναλάβει δράση και να εκφραστεί με τον τρόπο που εκφράζεται ο Ταύρος ή η Αφροδίτη.

Έτσι, αρχικά έχουμε και λέμε : ο Άρης έχει απίστευτα κίνητρα και δυναμική. Μας ωθεί να κάνουμε κινήσεις… και το πιο σημαντικό, φροντίζει να φτάσουμε στη γραμμή τερματισμού, γιατί σίγουρα δεν πιστεύει στις απώλειες. Εν τω μεταξύ, ο Ταύρος είναι πεισματάρης, επίμονος και οδηγείται εκ του ασφαλούς. Τώρα, τι συμβαίνει όταν συνδυάζονται αυτά τα δύο?

Τα κακά μαντάτα πρώτα : θα δυσκολευτούμε πολύ για ν’ αναλάβουμε πρωτοβουλίες. Τα καλά νέα ? Θα είμαστε αρκετά επίμονοι για να αντιμετωπίσουμε τους στόχους μας, σε όλη τη διαδρομή.

Τώρα που μάθαμε την ουσία του Άρη στον Ταύρο, ας μιλήσουμε για το πώς θα μπορούσε να εξελιχθεί αυτή η ενέργεια, στην πιο ρομαντική μέρα του έτους. Δεν υπάρχει τίποτα που ο Άρης στον Ταύρο να μην αγαπάει περισσότερο, από το να απολαμβάνει τις απολαύσεις της ζωής.

Ο Ταύρος είναι αισθησιακός… και όχι μόνο με «φυσικά ελκυστικό» τρόπο. Αυτό το γήινο ζώδιο, αποπνέει στις πέντε αισθήσεις του… οπότε πρέπει να λειτουργείτε ήρεμα πού και πού, παρά την αφοσίωση και την επιμονή σας.

Αυτό που προσπαθώ να πω είναι, να επωφεληθείτε από τον Άρη που θα βρίσκετε στον Ταύρο… και την αγάπη του τελευταίου, για την ομορφιά, τη φύση, την ευχαρίστηση και τις αισθησιακές απολαύσεις. Για παράδειγμα, αν έχετε ένα ρομαντικό δείπνο, μην διστάσετε να παραγγείλετε το πιο ακριβό μενού.

Ο Ταύρος έχει υψηλή αισθητική και ο Άρης δεν σκέφτεται δύο φορές για να κάνει κινήσεις. Μια λάγνα υποσημείωση είναι, πως αυτή η ενέργεια είναι επίσης απίστευτα σαρκική. Κάντε λοιπόν τους υπολογισμούς σας…

Ο Άρης είναι παθιασμένος, και ο Ταύρος είναι αργός, έτσι; Λοιπόν, αυτό απαιτεί αργό παθιασμένο έρωτα. Εξάλλου, είναι η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, έτσι δεν είναι; Εκτός αυτού, οι Σκορπιοί «συλλαμβάνονται» κατά τη διάρκεια αυτών των διακοπών! Και υπάρχει, μεγάλος αριθμός Σκορπιών στον κόσμο. Απλά λέω!

Επίσης, αν εργάζεστε πολύ σκληρά, ο Άρης στον Ταύρο θα σας υπενθυμίσει να «κλωτσήσετε» και να κάνετε ένα διάλειμμα, όταν είναι απαραίτητο. Είναι λοιπόν, ένας πολύ ενδιαφέρον συνδυασμός.

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό …είναι, πως η Σελήνη θα βρίσκεται στους ερωτικούς Δίδυμους, και ο Ήλιος, στον υπέροχο Υδροχόο. Να είστε βέβαιοι ότι θα υπάρξουν πνευματώδη πειράγματα, διανοητικό τένις και σπινθηροβόλες συζητήσεις, που θα ξεχειλίζουν αυτή τη μέρα.

Να θυμάστε, πως τα ζώδια του αέρα αγαπούν την διανοητική τόνωση, έτσι ώστε παρά την επίμονη γήινη ποιότητα του Άρη στον Ταύρο, υπάρχει πολύ αέρινη ενέργεια στην ατμόσφαιρα, την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Ευτυχισμένη Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, για όλους σας!