Αστρολογία: Οι προβλέψεις των ζωδίων για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία: Οι προβλέψεις ζωδίων για το Σαββατοκυρίακο
Κριός

Η επανένωση είναι τόσο γλυκιά. Η φιλική γωνία του Σαββάτου ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό μπορεί να σας οδηγήσει πίσω σε μια ομάδα που κάποτε αγαπούσατε. Από μια ομάδα αθλητισμού, μια ακτιβιστική οργάνωση έως την παρέα με την οποία σας αρέσει να πίνετε, σας έλειψε αυτός ο δεσμός. Αν δεν μπορείτε να βρεθείτε πρόσωπο με πρόσωπο, κλείστε ένα διαδικτυακό ραντεβού.

Ποτέ δεν ξέρετε, Κριοί. Μπορεί να αποφασίσετε πολύ σύντομα να ταξιδέψετε και να βρεθείτε ή να ξεκινήσετε από τόσο μακριά μια επαγγελματική συνεργασία μαζί. Την Κυριακή οι δημιουργικοί χυμοί αρχίζουν να ρέουν, καθώς ο έξυπνος Ερμής μπαίνει στους Ιχθύες και στον δωδέκατο Οίκο σας έως τις 17 Απριλίου.

Για τις επόμενες δέκα εβδομάδες δώστε στην ομιλητική, υπερβολικά αναλυτική πλευρά σας το διάλειμμα που χρειάζεται και αφήστε τη φαντασία να σας οδηγήσει. Θα επωφεληθείτε από χρόνο ησυχίας για να σκεφτείτε, να γράψετε, να διαλογιστείτε, να ζωγραφίσετε ή να σχεδιάσετε. Ειδικά όταν ο Ερμής γυρίσει ανάδρομος από τις 5 Μαρτίου έως τις 28. Κοιμηθείτε πολύ και βαθιά κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου, καθώς ζωντανά όνειρα θα είναι γεμάτα συμβολισμούς και νόημα. Αν υπάρχει μια παλιά, παιδική πληγή που έχετε καταπιέσει, αφήστε τη τώρα να ανέβει στην επιφάνεια για να απελευθερωθεί. Ο Ερμής σας βοηθά να βρείτε συγχώρεση – ακόμα κι αν το άτομο που πρέπει να συγχωρήσετε πρώτο είναι ο εαυτός σας.

Ταύρος

Σκοτώστε τους με την καλοσύνη σας το Σάββατο, Ταύροι, με μια μέγα δόση συμπόνιας. Ένας στρεσαρισμένος φίλος ή συγγενής μπορεί να κάνει τη ζωή όλων των άλλων μίζερη αν δεν επέμβετε. Αντί να αντιδράσετε, βρείτε την πηγή του πόνου αυτού του ατόμου. Μπορεί να νιώθει πνιγμένο ή στεναχωρημένο λόγω μιας πρόσφατης «αποτυχίας». Προνοήστε και υπερισχύστε! Βρείτε τι υποστήριξη χρειάζεται πριν τη ζητήσει. Χρησιμοποιήστε τις ικανότητές σας στην οργάνωση για να βρείτε μια λογική και βιώσιμη λύση.

Από την Κυριακή, ο εκφραστικός Ερμής περνά στους Ιχθύες και στον ενδέκατο Οίκο σας της ομαδικής δουλειάς και της τεχνολογίας, για ένα εκτεταμένο ταξίδι. Η ψηφιακή παρουσία σας παίρνει κοσμική ώθηση, οτιδήποτε μοιραστείτε ή αναρτήσετε μπορεί να γίνει βάιραλ από τώρα μέχρι τις 17 Απριλίου! Βεβαιωθείτε ότι θα αντιπροσωπεύει την καλύτερη πλευρά σας, γιατί ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος από τις 5 έως τις 18 Μαρτίου. Αυτό μπορεί να προκαλέσει αντιδράσεις σε τυχόν σκληρά μηνύματα. Φροντίστε να ασφαλίσετε την τεχνολογία και τα σημαντικά δεδομένα σας με κωδικούς πριν τις 5 Μαρτίου, επίσης. Εκτός διαδικτύου, κάντε τους γύρους σας στις εκδηλώσεις δικτύωσης του τομέα σας και πιάστε φιλίες με ηγετικές φιγούρες. Θα βρείτε παρηγοριά σε ομαδικές αποδράσεις ή στην επανασύνδεση με αδελφικά πνεύματα που έχασαν όσα κι εσείς. Βρεθείτε κοντά σε πολλούς στενούς φίλους και κάντε διεγερτικές συζητήσεις.

Δίδυμοι

Μήπως βιαστήκατε να κρίνετε μια παρέα ως περίεργη ή όχι του γούστου σας, Δίδυμοι; Το Σάββατο, μπορεί να μετανιώσετε αυτή τη βιαστική σας απόρριψη. Δώστε σε αυτή την καινοτόμα ομάδα μια δεύτερη ευκαιρία. Σας ζητούν πραγματικά να αφιερωθείτε κάπου ή απλώς σας προσφέρουν μια νέα οπτική για τη ζωή; Αν ακόμα τους βρίσκετε ενδιαφέροντες, βουτήξτε το δάχτυλό σας στο νερό χωρίς φόβο. Και μην ανησυχείτε για το αν θα χάσετε την ταυτότητά σας μέσα στην ομαδική σκέψη! Ως γρήγοροι Δίδυμοι, πάντα μπορούσατε να περνάτε από διάφορες οργανώσεις και να δοκιμάζετε τις προσφορές τους χωρίς να απορροφήστε απόλυτα.

Την Κυριακή ο έξυπνος Ερμής ξεκινά μια περιοδεία 10 εβδομάδων, στους Ιχθύες και στον δέκατο Οίκο σας της καριέρα και της τύχης. Τροχοί που θέτετε σε κίνηση τώρα μπορούν να είναι οι βάσεις για τα χρόνια που έρχονται, γι’ αυτό σκεφτείτε τον δρόμο προς την επιτυχία με προσοχή. Το ζώδιό σας δεν θέλει να λέει – και να ακούει – «όχι»… Αλλά μπορεί να επωφεληθείτε απ’ το να κρατήσετε τον πολύτιμο χρόνο σας για πιο εκλεπτυσμένες προσκλήσεις, που μπορεί να ωφελήσουν την καριέρα σας. Βάλτε το κεφάλι κάτω και κάντε τη δουλειά – μεγαλύτερα κέρδη σας περιμένουν.

Καρκίνος

Αν δεν μπορείτε να τους νικήσετε, πηγαίνετε μαζί τους; Αυτό το Σάββατο η συνεργασία με τον υποτιθέμενο ανταγωνισμό μπορεί να φέρει το κέρδος που ψάχνετε και οι δύο αν μπορέσετε να αφήσετε στην άκρη τις διαφορές σας. Το κόλπο είναι να δοκιμάζετε τα νερά λίγο κάθε μέρα, αντί να λύσετε κάθε διαφορά με τη μία. Αν προσπαθούσατε να πάρετε ανάσα ή ίσως θέλατε μια αλλαγή περιβάλλοντος, οι επόμενες δέκα εβδομάδες μπορεί να σας φέρουν μερικές υπέροχες περιπέτειες.

Ο Ερμής περνά στους Ιχθύες και στον κοσμικό ένατο Οίκο σας, από την Κυριακή έως τις 17 Απριλίου. Ένα μεγάλο ταξίδι, λόγω του ανάδρομου κύκλου του από τις 5 έως τις 28 Μαρτίου. Με τον ένατο Οίκο σας των ταξιδιών και της αναζήτησης οράματος να φωτίζεται, θα έχετε την επέκταση στο μυαλό σας. Σταματήστε να σκέφτεστε, να μιλάτε ή να ονειρεύεστε το υπέροχο ταξίδι ή την επαγγελματική προσπάθεια: Ξεκινήστε να κάνετε σχέδια. Αν το θέλετε πολύ, θα βρείτε τρόπους να βάλετε αυτό το πολύπλοκο σχέδιο στη ζωή σας. Σημαντική συμβουλή: Επικυρώστε τα σχέδιά σας πριν τις 5 Μαρτίου. Και αν ταξιδέψετε κατά τη διάρκεια του ανάδρομου, ελέγξτε τριπλά κάθε κράτηση και βάλτε τα πράγματα αξίας σε χρηματοκιβώτιο.

 Λέων

Αυτό το Σάββατο, μια αναζωογονητικά ειλικρινής συζήτηση μπορεί να κουνήσει την πυξίδα μιας σχέσης που είχε κολλήσει. Μην μένετε στο να πείτε το σωστό, Λέοντες. Απλώς πείτε το κομμάτι σας, με τρόπο που δεν ρίχνει ευθύνες. Και φροντίστε να δώσετε τη χάρη αυτή και στο άλλο άτομο. Βέβαια, μερικές φορές αυτές οι δηλώσεις είναι καλύτερο να εκφράζονται γραπτά. Κάτι που δεν το στέλνετε – αλλά το γράφετε και μετά το σκίζετε και το πετάτε στη φωτιά σαν τελετουργικό. Η αλήθεια θα σας απελευθερώσει.

Από την Κυριακή ξεκινούν δέκα δυναμικές εβδομάδες, καθώς ο αγγελιοφόρος Ερμής περνά στους Ιχθύες και στον ερωτικό όγδοο Οίκο σας. Αυτός ο κύκλος μπορεί να σας βοηθήσει να διευκρινίσετε και μετά να εκφράσετε τις επιθυμίες σας σε έναν άξιο σύντροφο: Είτε έναν που αγαπάτε πολύ, είτε έναν που μόλις μπήκε στη ζωή σας. Ρίξτε τις άμυνές σας και μιλήστε απ’ την καρδιά σας, ιδανικά πριν γυρίσει ανάδρομος ο Ερμής (5 – 28 Μαρτίου). Αυτό το άμεσο μονοπάτι είναι που θα σας οδηγήσει στην ικανοποίηση των αναγκών σας! Αν είστε ελεύθεροι, βγείτε εκεί έξω και πάρετε το ρίσκο να είστε πιο άμεσοι και ευαίσθητοι. Για μακροχρόνιες σχέσεις, μπορείτε να βρείτε ξανά τη χημεία και να συνδεθείτε σε βαθύτερο επίπεδο πριν τελειώσει η σεζόν!

Παρθένος

Σκέψεις τρέχουν μέσα στο μυαλό σας το Σάββατο, αλλά μην τις αφήσετε να εξελιχθούν σε μυθιστόρημα φαντασίας! Με τον αναλυτικό Ερμή να παίρνει ώθηση από τον καινοτόμο Ουρανό, μιλήστε με ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν να δείτε την κατάσταση από μια διαφωτιστική οπτική. Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο, Παρθένοι, ακόμα κι αν δεν βγάζει κανένα νόημα αυτή τη στιγμή. Η αλλαγή μπορεί να γίνει, όταν κοιτάξετε αυτά που συμβαίνουν ως μαθήματα της ζωής… Αντί να έχετε ανέφικτα ιδανικά για εσάς – και για τους άλλους.

Την Κυριακή, ο κυβερνήτης σας ο επικοινωνιακός Ερμής περνά στους Ιχθύες και στον έβδομο Οίκο σας των σχέσεων έως τις 17 Απριλίου. Για τις επόμενες δέκα εβδομάδες, κάθε συζήτηση μπορεί να λάμπει με την υπόσχεση της ανακάλυψης κάποια κρυφής συνέργειας. Και αν ενώσετε τις δυνάμεις σας με τους σωστούς ανθρώπους, μπορείτε να ανεβάσετε σε άλλα επίπεδα το παιχνίδι σας! Αυτός ο εκτεταμένος κύκλος οφείλεται σε μια αναδρομή από τις 5 έως τις 28 Μαρτίου. Κατά τη διάρκεια αυτών των τριών εβδομάδων, μπορεί να επιστρέψουν σύντροφοι από το παρελθόν, συμπεριλαμβανομένων και πρώην σας. Προσοχή όμως: Κάποιες φωτιές σβήστηκαν για κάποιο λόγο!

Ζυγός

Ποιος λέει ότι όλη η διασκέδαση είναι στις 14 Φεβρουαρίου; Η παιχνιδιάρικη σύνδεση του Σαββάτου ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό, μπορεί να φέρει νωρίς τον Άγιο Βαλεντίνο. Μια διεγερτική συζήτηση μπορεί να οδηγήσει σε ραντεβού για φαγητό, που να κρατήσει ώρες.

Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, το Σάββατο μπορεί να είναι το πρίκουελ της ημέρας αυτής. Κλείστε ένα τραπέζι για δύο ή πάρτε εισιτήρια για ένα σόου. Την Κυριακή, ο σκεπτικός Ερμής κάνει μια εκτεταμένη επίσκεψη στους Ιχθύες και στον προσεκτικό έκτο Οίκο σας. Καμιά λεπτομέρεια δεν θα περάσει απαρατήρητη από τώρα έως τις 17 Απριλίου.

Ενώ ο Ερμής θα είναι ανάδρομος από τις 5 έως τις 28 Μαρτίου, θα πρέπει επίσης να αποφασίσετε ποια έξτρα αξίζουν την προσοχή σας και ποια πρέπει να μπουν στην άκρη για χάρη της πνευματικής υγείας σας. Η τελειομανία είναι εξαντλητική, εξάλλου. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες που έχουν μαζευτεί: Όπως το να κλείσετε ραντεβού στους γιατρούς, να οργανώσετε και να στοιχειοθετήσετε έγγραφα, να κοιτάξετε τους φόρους σας.

Αυτός ο υγιεινός κύκλος του Ερμή μπορεί να σας βρει να οργανώνετε περισσότερες βόλτες στο στούντιο γιόγκα παρά σε μπαρ. Ηγηθείτε του δρόμου προς την υγεία, για τον εαυτό σας και για τους φίλους σας!

Σκορπιός

Είναι γεγονός ή απλώς ένα προαίσθημα; Η συνάντηση Ερμή – Ουρανού του Σαββάτου, φέρνει την αντικειμενικότητα που χρειάζεται μια κατάσταση που μέχρι τώρα σας πυροδοτούσε συναισθηματικά. Ενώ δεν θέλετε να αγνοείτε τη διαίσθησή σας, αυτό που σας ενοχλεί μπορεί να είναι αποτέλεσμα ενός παλιού εναύσματος αντί για κάτι που συμβαίνει εδώ και τώρα. Ο πιο σίγουρος τρόπος για να το ανακαλύψετε; Ερευνήστε, μόνο όπως ένας Σκορπιός μπορεί!

Ο μπον βιβέρ μέσα σας παίρνει το τιμόνι την Κυριακή: Ο κοινωνικός Ερμής περνά στους Ιχθύες και στον φανταχτερό, διασκεδαστικό πέμπτο Οίκο σας. Αυτός ο εκτεταμένος κύκλος που διαρκεί έως τις 17 Απριλίου, μπορεί να σας κάνει τη ζωή ένα πάρτι αυτή τη σεζόν. Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας! Πάρτι για απονομή βραβείων, συναντήσεις για χειροτεχνίες, νύχτες ταρώ και πιτζάμα πάρτι… Αν κάποιος ξέρει πώς να αξιοποιήσει στο έπακρο αυτές τις σκοτεινές ημέρες, είστε εσείς, Σκορπιοί. Σας περιμένουν επίσης λαμπερές και ρομαντικές συνδιαλλαγές. Αλλά αν σκέφτεστε να κάνετε μια μεγάλη αποκάλυψη ή τα στοργικά σας συναισθήματα για ένα μοντέρνο στυλ, κάντε το πριν γυρίσει ανάδρομος ο Ερμής από 5 έως 28 Μαρτίου.

Τοξότης

Αν οι άλλοι σας καθυστερούν αυτό το Σάββατο, δεν χρειάζεται να τους σύρετε μαζί σας. Απολαύστε μια ημέρα ανεξαρτησίας, επιτρέψτε στον εαυτό σας να έρχεται και να φεύγει όποτε θέλει χωρίς να ζητά συγκατάθεση. Η μοναχική ώρα θα σας δώσει τροφή – και μέχρι τη δύση του ηλίου θα είστε πάλι έτοιμοι να γίνετε η ζωή του πάρτι. Αποφύγετε μέρη που είναι αποπνικτικά ή ελιτίστικα. Αυτό το βράδυ του Σαββάτου, η πραγματική συζήτηση και η αυθεντική έκφραση είναι το στυλ σας.

Την Κυριακή, ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής περνά στους Ιχθύες και στον άνετο τέταρτο Οίκο σας. Έως τις 17 Απριλίου θα σας προσγειώσει μέσα σε οικιακές ασχολίες. Μην ανησυχείτε, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να βγείτε από το σπίτι! Κάντε μια επίσκεψη σε έναν παιδικό φίλο ή γίνετε τακτικοί πελάτες ενός γειτονικού μαγαζιού που το νιώθετε σαν το σπίτι σας. Όταν ο Ερμής γυρίσει ανάδρομος από τις 5 έως τις 28 Μαρτίου, ένα δυνατό κύμα νοσταλγίας θα σας κάνει να ανοίξετε άλμπουμ φωτογραφιών ή να ξεσκονίσετε ένα παλιό κουτί που κρύβει ερωτικά γράμματα. Σκέφτεστε να αλλάξετε σπίτι ή να σχεδιάσετε μια επίσκεψη επανένωσης; Ξεκινήστε την έρευνά σας πιο πριν. Στο μεταξύ, ξεκινήστε ένα πρότζεκτ που θα κάνει το σπίτι σας ακόμα πιο κομψό καταφύγιο.

Αιγόκερως

Οποιοσδήποτε μπορεί να σας εντυπωσιάσει με μια πρώτη εντύπωση –αλλά μπορεί πραγματικά να κάνει αυτά που λέει; Κάτω από την ευχάριστη ευθυγράμμιση του Σαββάτου ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό, μπορεί να μην μπορείτε να ξεχωρίζετε ικανοποιητικά την ήρα απ’ το σιτάρι. Απολαύστε τις μαγικές στιγμές που περνάτε κοινωνικά με τους άλλους, και μην ξεχνάτε ότι μόνο ο χρόνος θα δείξει την αληθινή τους ιστορία για την ακεραιότητα και τον χαρακτήρα τους. Και κρατήστε την κριτική σας, γιατί είναι εξίσου πιθανό για κάποιον που καταχωρίσατε βιαστικά ως ενοχλητικό, να ξεκινήσει να σας γίνεται συμπαθής!

Την Κυριακή ο ομιλητικός Ερμής κάνει μια εκτεταμένη επίσκεψη στον τρίτο Οίκο σας της επικοινωνίας, και λύνει τη γλώσσα σας έως τις 17 Απριλίου. Αυτός ο κύκλος δέκα εβδομάδων της πολύ έντονης κοινωνικότητας, θα φέρει σίγουρα σύγχρονες συζητήσεις και ίσως ακόμα πιο βαθιές συνδέσεις. Και ενώ ο Ερμής είναι ανάδρομος από τις 5 έως τις 28 Μαρτίου, μπορεί να επανασυνδεθείτε με ισχυρούς συμμάχους από το παρελθόν σας. Μην προσπαθείτε να αναλύσετε τα πράγματα αν ξαφνικά περιβάλλεστε από ευκαιρίες και αδελφικά πνεύματα. Ενεργητικά μιλώντας, το μόνο που χρειάζεται είναι να μείνετε ανοιχτοί στις πιθανότητες. Εξάλλου, αν το δείτε θα το πιστέψετε!

Υδροχόος

Πιάστε την κουβέντα σε αγνώστους το Σάββατο, γιατί ανά πάσα στιγμή οι τυχαίες συζητήσει μπορεί να αποκαλύψουν τυχερές σπίθες. Μια μοιραία συνάντηση μπορεί να συμβεί την ώρα που παίρνετε τον καφέ σας ή ενώ τυλίγετε το χαλάκι της γιόγκα μετά το μάθημα. Ένα έξυπνο σχόλιο σε έναν φίλο στο Instagram, μπορεί να οδηγήσει σε ανταλλαγή πολλών προσωπικών μηνυμάτων… Και μια τολμηρή δεξιά κίνηση στην εφαρμογή, μπορεί να οδηγήσει σε ραντεβού το βράδυ του Σαββάτου!

Από την Κυριακή, τα πιο πιεστικά ερωτήματα είναι «πώς μπορώ να το κάνω χρήματα;». Όχι, δεν είναι απληστία. Έτσι λειτουργεί ο τρόπος σκέψης ενός έξυπνου επιχειρηματία. Ο έξυπνος Ερμής περνά στους Ιχθύες για ένα εκτεταμένο ταξίδι έως τις 17 Απριλίου, που βοηθά το στρατηγικό μυαλό και την έκφρασή σας. Τις επόμενες δέκα εβδομάδες μπορεί να αποκτήσετε μια νέα πηγή εσόδων ή να συμφωνήσετε σε μια δεύτερη επικερδή δουλειά. Ενώ ο Ερμής είναι ανάδρομος από 5 έως 28 Μαρτίου, αφιερώστε χρόνο στην επανεξέταση του προϋπολογισμού σας και κάντε όσες διορθώσει χρειάζεται για να βελτιώσετε τα σχέδιά σας. Κατεβάστε εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν να τσεκάρετε τα έξοδα και τις οικονομίες σας και να κάνετε προβλέψεις και συναλλαγές σαν επαγγελματικές.

Ιχθύες

Δεν χρειάζεται να δικαιολογείστε για την κακή συμπεριφορά των άλλων, Ιχθύες. Είναι όμως πιθανό να αντιδράσατε υπερβολικά σε ένα πρόσφατο παραστράτημα. Δικαίως νιώθετε απογοητευμένοι, αλλά αυτό δικαιολογεί την απομάκρυνσή σας; Ίσως να αντιμετωπίσατε με καλή πίστη κάποιον πολύ γρήγορα ή να προβάλατε πλεονεκτήματα σε ανθρώπους που δεν υπήρχαν πραγματικά. Αποδεχτείτε τα όριά τους και έπειτα προσπαθήστε να αφήσετε το θυμό σας. Προχωρώντας μπροστά, δεν μπορείτε να βασιστείτε πάνω τους για συγκεκριμένα πράγματα… Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να είστε φιλικοί.

Την Κυριακή, ο αγγελιοφόρος Ερμής περνά στο ζώδιό σας για μια εκτεταμένη επίσκεψη και σας χαρίζει χρυσή έκφραση έως τις 17 Απριλίου! Μπορεί ξαφνικά να εκπλαγείτε από τον εαυτό σας που μιλά τόσο γρήγορα και σε όποιον βρίσκεται εντός ακουστικού πεδίου. Αλλά μην ζητάτε συγνώμη! Δεν είναι συχνό φαινόμενο να ανοίγουν οι πύλες της έκφρασής σας και εκείνοι που σας ξέρουν θα χαρούν να μάθουν τι συμβαίνει στο μυστηριώδες μυαλό σας. Η μόνη προειδοποίηση: Πρέπει να βάλετε φίλτρα από τις 5 έως τις 28 Μαρτίου, όταν ο Ερμής γυρίσει ανάδρομος. Αν η γκαρνταρόμπα ή ο ιστότοπός σας μοιάζουν παλιά, δουλέψτε πάνω στην οπτική επικοινωνία και στη φίρμα σας. Ο στόχος είναι να έχουν οι άλλοι μια γενική ιδέα για εσάς, πριν ακόμα πείτε «γεια».