Αστρολογία: Νέα σελήνη στον Υδροχόο – Πως θα επηρεάσει τα ζώδια

Αστρολογία: Νέα σελήνη στον Υδροχόο – Πως θα επηρεάσει τα ζώδια

Η Νέα Σελήνη του 2020 στον Υδροχόο, φέρνει μια νέα αρχή για όλα τα ζώδια. Στην αστρολογία, αυτό σημαίνει ότι ο ήλιος μετακινείται στον Υδροχόο για να ξεκινήσει μια ολοκαίνουργια αστρολογική εποχή.

Ο Υδροχόος είναι ένα αέρινο ζώδιο, έντονα ανεξάρτητο… που δε συμμορφώνεται με τίποτα και με κανένα. Αυτή η ενέργεια έρχεται την καταλληλότερη στιγμή, όταν πολλοί από μας βρίσκονται στο σημείο της πραγμάτωσης μεγάλων αλλαγών στη ζωή μας.

Είναι επίσης μια εποχή που αναγνωρίζουμε πως, μέχρι να γίνουμε ο αληθινός εαυτός μας, ποτέ δε θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε τη ζωή που μας ταιριάζει. Για να αγαπάμε τη ζωή μας, πρέπει πρώτα να μάθουμε πώς να αγαπάμε τον εαυτό μας.

Κριός

Τώρα μπορείτε να συσπειρώσετε τις δυνάμεις σας γύρω από ένα μεγάλο όνειρο, να δεσμευτείτε εκ νέου με τους στόχους σας ή να αναζωογονήσετε μια φιλία σας. Αν έχετε σκεφτεί να συγκροτήσετε μια ομάδα, να συγκεντρώσετε ένα σύνολο ανθρώπων που εμπιστεύεστε ήδη για να πετύχετε κάτι που σας έχει απασχολήσει για κάποιο χρονικό διάστημα…. ή να οργανώσετε οποιαδήποτε επανένωση, τώρα είναι η τέλεια στιγμή! Μπορείτε να υπολογίζετε στους φίλους σας.

Αυτή η νέα σελήνη είναι μια τελευταία ευκαιρία να ακολουθήσετε τα όνειρά σας και να αυξήσετε την επιρροή σας. Όμως έρχεται με μερικές δεσμεύσεις – ενδεχομένως με ένα πανεπιστήμιο, εκδοτικό οίκο ή ξένη γη.

Συμβουλή : Να είστε ο εαυτός σας! Χωρίς λογοκρισία!

Ταύρος

Αυτό το νέο φεγγάρι φωτίζει έντονα, την καριέρα σας! Μπορεί να κληθείτε να επαναλάβετε, να υπερασπιστείτε ή να επιβεβαιώσετε έναν παλιό τίτλο. Ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε την κατεύθυνση της ζωής σας, να επανεξετάσετε παλιούς στόχους και να ανανεώσετε τις προσπάθειές σας, στους στόχους που θέλετε ακόμα να πετύχετε…. αλλά που η ζωή με τους ξέφρενους ρυθμούς της, δεν σας επέτρεπε να επιστρέψετε σ’ αυτούς. Αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία για επανέναρξη της καριέρα σας και αναδημιουργία την εικόνα σας!

Τα γεγονότα τους τελευταίους μήνες, έχουν συνωμοτήσει για να σας φέρουν στο προσκήνιο και να αυξήσετε την επιρροή σας. Αυτή η νέα σελήνη είναι η τελική πράξη της επίδειξης…η τελευταία ευκαιρία να εδραιώσετε την εξουσία σας και να ανανεώσετε την εικόνα σας. Μπορεί να είναι καιρός να ξεπληρώσετε παλιά χρέη στους φίλους ή να επενδύσετε στα όνειρά σας, ακόμα κι αν γνωρίζετε ότι δεν θα είναι τέλεια.

Συμβουλή : Αγκαλιάστε την ιδιόμορφη μοναδικότητά σας! Και χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας.

Δίδυμοι

Το Σύμπαν σκοπεύει να επεκτείνει τους ορίζοντές σας! Αυτό το νέο φεγγάρι φέρνει ένα δεύτερο γύρο εμπνευσμένων ανθρώπων και ιδεών, που ανανεώνουν την πίστη σας και αυξάνουν τη οπτική σας, σε πιο πράσινα και φωτεινά βοσκοτόπια. Σκεφτήκατε να ταξιδέψετε ή να ξεκινήσετε μια καινούργια κατεύθυνση? Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να συμβεί αυτό. Αν η σταδιοδρομία και οι σχέσεις, σας βαραίνουν ή αρχίζουν να τραβούν προς διαφορετικές κατευθύνσεις…. μια πιο φιλοσοφική στάση, θα βοηθήσει.

Αυτό είναι το σύνθημά σας! Να εστιάσετε στα πράγματα που πιστεύετε και να οραματιστείτε ξανά το μέλλον σας! Αν σκέφτεστε να σχεδιάσετε ένα μεγάλο ταξίδι ή να προχωρήσετε περαιτέρω την εκπαίδευσή σας, τώρα είναι η στιγμή σας να εμπλουτίσετε αυτά τα σχέδια με νέα ζωή και να αρχίσετε να αναζητάτε, καλύτερες επιλογές για σας. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να ζητήσετε βοήθεια από VIP’ς που μπορούν να σας βοηθήσουν να επεκτείνετε τη βάση των δραστηριοτήτων σας.

Καρκίνος

Αυτό το νέο φεγγάρι θα αναζωογονήσει τα οικονομικά σας – ειδικά σε ό, τι αφορά τις επιχορηγήσεις, τα επιδόματα, τα δάνεια και τις κοινές επενδύσεις. Μπορεί να φέρει μια επιχειρηματική συνεργασία με κάποιον από το παρελθόν σας, μια ευκαιρία να ξεκινήσετε εκ νέου μια επιχειρηματική συμφωνία ή να ανακαλύψετε ξανά τον τρόπο που χειρίζεστε τα χρήματα. Θα αναζωογονήσει τόσο τις οικονομικές όσο και τις στενές σας σχέσεις… ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε πιο δυναμικά στο μέλλον.

Φόροι, επενδύσεις, προμήθειες, δάνεια, όλα έχουν ξεκινήσει…. και τώρα έχετε σημειώσει σημαντικές προόδους. Αυτή η τάση συνεχίζεται, δίνοντάς σας την ευκαιρία να ορίσετε τις επιχειρηματικές σας συναλλαγές ευθύς εξαρχής. Είναι επίσης μια ευκαιρία να πλησιάσετε τον/την αγαπημένη σας και να οικοδομήσετε μεταξύ σας εμπιστοσύνη. Η εργασιακή σας κατάσταση είναι δύσκολη και μπορεί να ονειρεύεστε πιο φωτεινές μέρες ή μια απόδραση στο εξωτερικό. Δεν θα είναι όλα τέλεια…. επομένως επενδύστε, όπου έχει σημασία.

Συμβουλή: Είστε διαφορετικοί. Αγκαλιάστε την ασυνήθιστη εικόνα σας!

Λέων

Υπάρχει μια φωτεινή νέα σπίθα στη ζώνη των σχέσεων… και ήρθε η ώρα να εστιάσετε όλες τις ενέργειές σας, στην αδελφή ψυχή σας. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για αυτόν/ην, είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να εξετάσετε προσεκτικά με τι είδους άτομο, θέλετε να είστε μαζί. Αν οι παλιοί δεσμοί ανανεωθούν, τότε αυτή είναι η ευκαιρία σας για να είσαστε ειλικρινείς και να κάνετε τα πράγματα σωστά.

Αυτή η Νέα Σελήνη είναι η ευκαιρία σας να αξιολογήσετε πού κατευθύνεται μια σχέση, να δείτε πού είστε έτοιμοι να συμβιβαστείτε έστω και λίγο και – πάνω απ’ όλα – αν μπορείτε να δημιουργήσετε την εμπιστοσύνη που απαιτείται για να προχωρήσετε. Νιώθετε μήπως παγιδευμένοι σε μια ερωτική σχέση? Μήπως υπάρχει πολλή αγάπη και πάθος… αλλά κάτι εμποδίζει τον τρόπο έκφρασής σας? Μην παγιδευτείτε σε μια προβληματική νοοτροπία. Ξεσπάστε! Ταξιδέψτε με τον/την σύντροφό σας για ν’ αναζωογονηθείτε, μετακομίστε στην άλλη άκρη του κόσμου….ή αλλάξτε τη φιλοσοφία σας! Οι επαγγελματικές συνεργασίες θα λάβουν επίσης ώθηση, κάτω από αυτή τη Νέα Σελήνη.

Συμβουλή: Ήρθε η ώρα για ένα ξεκάθαρο ξεκίνημα.

Παρθένος

Αυτή η νέα σελήνη είναι το σύνθημα για σας, να προσέξετε το πώς «τρέχετε» την καθημερινότητά σας. Αν δεν έχετε κάνει τίποτε από την περίοδο των διακοπών, ήρθε η ώρα να επιστρέψετε σε ένα υγιές και παραγωγικό πρόγραμμα φαγητού και άσκησης! Η δουλειά και οι συνάδελφοί σας θα είναι επίσης ένας σημαντικός τομέας εστίασης, δίνοντάς σας την ευκαιρία να τα περάσετε όλα από κόσκινο…. και να ισιώσετε τα πράγματα.

Αυτή η Νέα Σελήνη είναι μια δεύτερη ευκαιρία να βάλετε τα πάντα σε λειτουργία – κάτι πολύ αγαπητό στην Παρθένο. Αν δυσκολεύεστε να συμβιβάσετε τις ανάγκες του συντρόφου και της οικογένειάς σας…. κι αυτό έχει αρνητικές επιπτώσεις, τότε ίσως είναι καιρός να βάλετε πρώτα τη δική σας ευημερία – είναι ο μόνος τρόπος να βοηθήσετε τον οποιονδήποτε.

Συμβουλή : Κόψτε τους ενοχλητικούς δεσμούς και επιβεβαιώστε την ανεξαρτησία σας!

Ζυγός

Αυτή η Νέα Σελήνη είναι η ευκαιρία σας να εστιάσετε σε όλα τα πράγματα που σας φέρνουν χαρά και ευτυχία! Να διασκεδάστε με τα παιδιά σας ή να επιστρέψτε σε ένα αγαπημένο χόμπι. Είναι επίσης ένα μεγάλο παράθυρο ευκαιρίας για να βρείτε τον έρωτα ή να επανασυνδεθείτε με έναν παλιό εραστή. Είναι το σύνθημά σας για να διασκεδάσετε και να εκφράσετε τον εαυτό σας. Αν είστε άτομα δημιουργικά, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να εστιάσετε την προσοχή σας σε ένα δημιουργικό έργο και να του δώσετε μια νέα πνοή ζωής!

Η αγάπη, η δημιουργικότητα και τα παιδιά συνεχίζουν να κατέχουν την πρώτη θέση στην ατζέντα σας, δίνοντάς σας πολλές χαρούμενες στιγμές. Αυτή η παρατεταμένη εστίαση μπορεί να σας βοηθήσει να εξελίξετε την ερωτική σας ζωή, να ανανεώσετε τις προσπάθειές σας για να συλλάβετε ή να ολοκληρώσετε με επιτυχία ένα δημιουργικό έργο. Αυτό μπορεί να απαιτεί θυσίες απέναντι στην καθημερινή σας ζωή, αλλά θα αξίζει στο τέλος!

Συμβουλή: Αφήστε κάποιον να σας εκπλήξει!

Σκορπιός

Η προσοχή, παραμένει σταθερά στη βάση σας. Αυτή η νέα σελήνη προσφέρει μια δεύτερη ευκαιρία, για να πετύχετε βελτιώσεις σε θέματα σπιτιού, οικογένειας ή ακινήτων. Ένας γονέας μπορεί να απαιτήσει πολύ από το χρόνο σας….και είναι καλό που τον δίνετε, για να βεβαιωθείτε ότι τα πάντα στο σπίτι είναι όπως θα έπρεπε. Τα έργα για κάποια ακίνητα που έχουν καθυστερήσει, μπορούν επίσης να λάβουν νέα ώθηση τώρα, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει το καλύτερο, για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Μπορεί να έχετε επιφορτιστεί μ’ ένα μεγάλο οικονομικό βάρος, αλλά είναι μια άξια θυσία στο όνομα της αγάπης, των παιδιών ή ενός δημιουργικού έργου. Επικεντρωθείτε ακόμη μία φορά στο να οικοδομήσετε, μια ασφαλή βάση.

Συμβουλή : Ξεφύγετε από τα καθιερωμένα και βρείτε δημιουργικές λύσεις!

Τοξότης

Ετοιμαστείτε! γιατί ο κόσμος γύρω σας, θα ξαναζωντανέψει…. Πολλοί άνθρωποι και πολλές ιδέες θ’ αναζωογονήσουν το μυαλό σας. Αν σκέφτεστε να επανασυνδεθείτε με κάποιους ανθρώπους, να μάθετε περισσότερα για ένα πρόγραμμα ή να αρχίσετε να ψάχνετε για καινούργιο αυτοκίνητο, αυτό είναι το σύνθημά σας για να ξεκινήσετε την έρευνά σας ή να έρθετε σε επαφή με τους ειδήμονες. Αν θέλετε να δοκιμάσετε τη συγγραφή, αυτή είναι η ιδανική ευκαιρία. Αυτό είναι το σύνθημά σας να δικτυωθείτε και να θρέψετε το νου σας!

Τα ταξίδια εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαπραγμάτευση. Αν έχετε αναβάλει ένα ταξίδι ή μια σημαντική επικοινωνία, τώρα είναι η στιγμή να την επανεξετάσετε. Έχετε μια δεύτερη ευκαιρία, για να δημιουργήσετε θετικές επαφές. Οι οικογενειακές δεσμεύσεις μπορεί να σας κάνουν να αισθανθείτε σαν μάρτυρας… αλλά η ανάληψη ευθυνών αυτό το διάστημα, μπορεί να αποτρέψει περισσότερες ύπουλες δυσκολίες, αργότερα.

Συμβουλή: Αφήστε τη δημιουργικότητά σας να μιλήσει! Εκφράστε την αγάπη σας!

Αιγόκερως

Ήρθε η ώρα για ένα νέο οικονομικό ξεκίνημα! Αλλά το πιο σημαντικό είναι, να αναθεωρήσετε τις προτεραιότητές σας και να ξανασκεφτείτε πώς επενδύετε, στη δουλειά και τις σχέσεις σας. Όλα αφορούν τα χρήματα για σας, αγαπητοί Αιγόκεροι, καθώς αυτό το νέο φεγγάρι φωτίζει τα οικονομικά σας. Αυτή είναι μια δεύτερη ευκαιρία να αυξήσετε το εισόδημά σας και να φροντίσετε τους λογαριασμούς ή τα έξοδά σας. Υπάρχει κάτι που μπορείτε να κάνετε για να διαχειριστείτε τους πόρους σας πιο έξυπνα? Υπάρχει κάποια πηγή εσόδων που δεν είχατε σκεφτεί? Ένας τρόπος για να μειώσετε τις άχρηστες δαπάνες?

Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε κάποιες από τις ικανότητές σας, αλλά δεν είχατε ακόμα την ευκαιρία…. αυτή η Νέα Σελήνη μπορεί να σας δώσει την ευκαιρία που αναζητάτε. Είναι επίσης μια καλή περίοδος, για να κάνετε προληπτικές ιατρικές εξετάσεις, να βάλετε τα γεγονότα σε μια σειρά…και να φροντίσετε το σώμα σας. Τα πράγματα μπορεί να μην είναι τέλεια…. αλλά θα πρέπει να καταφέρετε να βρείτε τους πόρους, για να τα λύσετε.

Συμβουλή: Αφήστε το παρελθόν! Ώρα να ανακαλύψετε τον επαναστάτη μέσα σας.

Υδροχόος

Αυτή η Νέα Σελήνη σηματοδοτεί την ετήσια ατάκα σας….για την ανακάλυψη και την προώθηση του εαυτού σας. Όπως και στην εστίασή σας, να είστε το νούμερο ένα. Όντας ένα τέτοιο κοινωνικά ευαίσθητο ζώδιο, με τόσο μεγάλο όραμα, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αν φροντίσετε τον εαυτό σας, θα ωφεληθούν κι άλλοι… οπότε δεν χρειάζεται να ντρέπεστε καθόλου. Αυτή είναι επίσης μια ιδανική ευκαιρία για ένα καινούργιο μακιγιάζ, μια καινούργια γκαρνταρόμπα…. ή για μια ανανέωση της παρουσίας σας στο διαδίκτυο. Κάντε οτιδήποτε, που θα μπορέσει να ανανεώσει την εμφάνισή σας και θ’ αναζωογονήσει τους στόχους σας.

Αυτή είναι μια δεύτερη ευκαιρία για σας, που θέλετε ν’ ακολουθήσετε τα όνειρά σας και να οδηγήσετε τη ζωή σας, εκεί που επιθυμείτε. Μερικές μικρές θυσίες τώρα…. μπορούν να αποτρέψουν πιθανές οικονομικές δυσκολίες, με φίλους και συμμάχους στο μέλλον. Η κατάσταση δεν είναι τέλεια…. αλλά είστε οι καλύτεροι, για να οδηγήσετε το δρόμο!

Συμβουλή: Κάντε ειλικρινείς συζητήσεις! Μιλήστε την αλήθεια σας!

Ιχθύες

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, είναι το σύνθημά σας για να προσπαθήσετε να εστιάσετε στον εσωτερικό σας κόσμο και να επανασυνδεθείτε με το καθοδηγητικό σας πνεύμα. Αν συμμετέχετε σε μεγάλα θεσμικά όργανα, αυτή η Νέα Σελήνη μπορεί να σηματοδοτήσει μια νέα αρχή μέσα από αναδιαρθρώσεις, επαναπροσδιορίζοντας τη σχέση σας, με τη συλλογικότητα.

Μετά από κάποια περίοδο αβεβαιότητας, έχετε άλλη μια ευκαιρία να εδραιώσετε τη θέση σας σε ένα μεγάλο οργανισμό και να σημειώσετε μεγάλη πρόοδο. Οι αυξημένες ευθύνες στην εργασία ή απέναντι σ’ έναν γονέα, μπορεί να απαιτούν κάποια θυσία από την πλευρά σας…. αλλά όλα συμβαίνουν, για το γενικότερο καλό. Χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας. Είναι επίσης μια ευκαιρία να ανακτήσετε και να συγκεντρώσετε τις δυνάμεις σας.

Συμβουλή: Αναθεωρήστε τις προτεραιότητές σας!