Αστρολογία: Νέα Σελήνη στον Τοξότη

Νέα Σελήνη 23/11 στον Τοξότη : Κάθε μήνα το φεγγάρι περιστρέφεται στον ίδιο αστερισμό με τον ήλιο.

Αυτή η σεληνιακή-ηλιακή σύνοδος είναι αυτό που ονομάζουμε νέα σελήνη.

Αυτόν τον μήνα, η σελήνη και ο ήλιος αστράφτουν μαζί στον ζωηρό Τοξότη, την πρώτη φάση της Σελήνης της περιόδου του Τοξότη 2022. Το 2020 και το 2021, τα νέα φεγγάρια στον Τοξότη ήταν επίσης ηλιακές εκλείψεις. Αυτό σημαίνει ότι αυτός ο αστερισμός ήταν ένα σημαντικό συναισθηματικό σημείο αλλαγής τα τελευταία δύο χρόνια.

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη έχει να κάνει με το να προχωρήσουμε. Είναι καιρός να ξεπεράσουμε τις ανησυχίες και τις μικροπρέπειες. Μερικές φορές αυτό σημαίνει να κάνετε μια σημαντική αλλαγή. Κάτω από τον ουρανό του Τοξότη, η ζωή είναι ξανά διασκεδαστική και συναρπαστική. Η φωτιά του Κένταυρου ζεσταίνει την καρδιά μας από μέσα προς τα έξω. Υιοθετούμε μια πιο επεκτατική, αισιόδοξη στάση τώρα.

Αν και τα νέα φεγγάρια συνήθως μας κάνουν να νιώθουμε κουρασμένοι, αυτό δεν ισχύει τόσο για τον Τοξότη. Η ενέργεια του Τοξότη είναι ζωηρή και χαρούμενη. Ο κένταυρος είναι γνωστός, μεταξύ άλλων, για την υψηλή του ενέργεια. Μπορούμε να το διοχετεύσουμε σε εορταστικές, εποχιακές δραστηριότητες και να καλωσορίσουμε άλλους στα σπίτια και τις ζωές μας για να μοιραστούμε αυτήν την ενεργητική γενναιοδωρία.

Η ενέργεια του Τοξότη απλώνει τη ζωή μας για να ενσωματώσουμε νέες ιδέες, νέες προοπτικές, νέες σκέψεις για το μέλλον. Αυτή είναι μια απίστευτα πολυάσχολη εποχή του χρόνου. Χορεύουμε γύρω από τη φωτιά καθώς αυτή πηδάει όλο και πιο ψηλά. Αν και γρήγορες και εξαγριωμένες, οι φωτιές του Τοξότη μας βοηθούν να ξεκινήσουμε ξανά.

Μπορείτε να τα ρίξετε όλα στη φλόγα, όλη τη δυσαρέσκεια και την αμφιβολία σας. Αφήστε το να εξαφανιστεί στον ουρανό. Ευγενικές ψυχές σε όλο τον κόσμο, νιώστε αυτή τη στοργική φωτιά. Είθε αυτό το ζεστό φως του χειμώνα να γεμίσει την ύπαρξή σας.

Υπέροχα νέα: αυτή η νέα σελήνη συμπίπτει με την τελευταία ημέρα του Ανάδρομου Δία. Ο Δίας είναι ο κυβερνήτης του Τοξότη, επομένως δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερος χρόνος για την έναρξη της σεζόν του Τοξότη. Αυτή η νέα σελήνη θα σχηματίσει επίσης μια πολύ χαλαρή σύνοδο με την Αφροδίτη στον Τοξότη. Η Αφροδίτη, η θεά της ειρήνης και της αγάπης, είναι ένας υπέροχος σύμμαχος που πρέπει να έχετε στο πλευρό σας ανεξάρτητα από τον αστερισμό, ανεξάρτητα από την εποχή του χρόνου. Ελπίζω πραγματικά αυτή η νέα σελήνη να σας φέρει ειρήνη και λύση, το αξίζετε.

Εάν θέλετε να ανοίξετε τις δημιουργικές σας ενέργειες ή αν νιώθετε ότι δεν απολαμβάνετε πραγματικά τη ζωή αυτή τη στιγμή, εστιάστε στο ιερό τσάκρα στο διαλογισμό.