Αστρολογία: Νέα σελήνη στον Λέοντα – Πως θα επηρεάσει τα ζώδια

Αστρολογία: Νέα σελήνη στον Λέοντα – Πως θα επηρεάσει τα ζώδια

Πώς η νέα Σελήνη την 1η Αυγούστου 2019 θα επηρεάσει την ερωτική σας ζωή ανάλογα με το ζώδιο σας.

Αυτόν τον μήνα η Σεληνη και ο Ήλιος βρίσκονται στον Λέοντα. Η ορμή και η αυτοπεποίθηση βρυχώνται κάτω από τις αστρικές φωτιές

Κάθε Νέα Σελήνη είναι μια καινούρια αρχή. Αυτή την περίοδο ξεκινάμε (ξανά) την δουλειά πάνω στην εξάλειψη του εγωισμού, η οποία δεν τελειώνει ποτέ. Το αρχέτυπο του Λέοντα έχει να κάνει με την ταυτότητα και την προσωπική θεωρία.

Η 1η Αυγουστου του 2019, όχι μόνο σηματοδοτεί το τέλος του ανάδρομου Ερμή, είναι επίσης η ημερομηνία της δεύτερης Νέας Σελήνης μέσα σε 30 ημέρες.

Οι πλανητικές όψεις αυτής της Νέας Σελήνης, θα μπορούσαν να ανακατέψουν τα πράγματα. Θα υπάρξει άγχος και μεγάλες πιθανότητες, για απρόσμενες αλλαγές στην ερωτική ζωή και τα οικονομικά σας.

Αλλά το πώς η Νέα Σελήνη θα επηρεάσει την ερωτική σας ζωή με βάση το ζώδιο σας, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ικανότητά σας να είστε υπομονετικοί και να μην ενεργείτε παρορμητικά.

Την 1η Αυγουστου Νέα Σελήνη στις 08 ° 36 του Λέοντα, είναι κοντά στην Αφροδίτη. Από μόνη της, αυτή είναι μια πολύ θετική επιρροή, ειδικά για τον έρωτα και τα οικονομικά. Αλλά το κόκκινο τετράγωνο με τον Ουρανό, την καθιστά δύσκολη επιρροή.

Πολλά πράγματα στη ζωή φαίνεται να καταλήγουν στον έρωτα ή τα χρήματα. Και δεν έχει σημασία τι ζώδιο είσαστε. Θα δείτε αλλαγές και στους δύο αυτούς τομείς της ζωής σας. Ωστόσο, το πώς ακριβώς, η Νέα Σελήνη θα επηρεάσει την ερωτική σας ζωή με βάση το ζώδιο σας, εξαρτάται από διάφορους παράγοντες.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Κριέ, η νέα σελήνη , πρόκειται να είναι μια συναισθηματική περιπέτεια, για σας. Θα νιώθετε την αγάπη, την ευγένεια και τη στοργή το ένα λεπτό και θ’ ανησυχείτε, το αμέσως επόμενο. Αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει την ερωτική σας ζωή, αν ενεργείτε παρορμητικά. Αν καταλήξετε σε μια διαφωνία με το σύντροφό σας, μετρήστε μέχρι το δέκα πριν πείτε κάτι, που δεν θα μπορείτε να πάρετε πίσω.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Ταύρε, κατά τη διάρκεια της νέας σελήνης στον Λέοντα, θα είστε απόλυτα ερωτευμένοι – με το σπίτι σας. Η ενέργεια της νέας σελήνης θα σας εμπνεύσει, να αναδιαμορφώσετε το χώρο σας για να υλοποιήσετε ένα σχέδιο, που πραγματικά αγαπάτε.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Δίδυμοι, αν ο ανάδρομος Ερμής, είχε καταστήσει αδύνατη τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε, η νέα σελήνη , θα σας βοηθήσει να βρείτε τη φωνή σας ξανά. Χρησιμοποιήστε αυτό το δώρο για να γνωστοποιήσετε τις ανάγκες σας στον σύντροφό σας, προκειμένου να ξεκαθαρίσετε, τυχόν παρεξηγήσεις.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Καρκίνε η ερωτική σας ζωή, πάντα πρωταγωνιστεί! Ωστόσο, η νέα σελήνη στο Λέοντα, θα σας κάνει να ερωτευτείτε την καριέρα σας. Αυτή ή νέα σελήνη, είναι καλότυχη για τους Καρκίνους! Μπορείτε λοιπόν να περιμένετε, μερικές ευχάριστες εκπλήξεις στα εργασιακά σας!

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Λέοντα, η νέα σελήνη , είναι στο ζώδιό σας. Θεωρήστε τη, σαν την προσωπική σας νέα χρονιά -νέα σελήνη! Σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σας, είτε πρόκειται να πέσετε με τα μούτρα σε μια νέα σχέση, είτε να τελειώσετε οριστικά, με μια παλιά.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου)

Εκτός από τον Ταύρο, λίγα ζώδια μπορούν να κρατήσουν μνησικακία ,όπως η Παρθένος. Ωστόσο, για να προχωρήσετε στην ερωτική σας ζωή, θα πρέπει να συγχωρήσετε και να προχωρήσετε. Κατά τη διάρκεια της νέας σελήνης, πείτε αντίο σε παλιά φαντάσματα και ανοίξτε την καρδιά σας, σε νέες δυνατότητες.

Ζυγός (Σεπτέμβριος 23 – Οκτ. 22)

Ζυγέ η νέα σελήνη, θα δηλώσει την έναρξη δύο εβδομάδων διασκέδασης και φιλικών συγκεντρώσεων. Ενώ είστε απασχολημένοι ζώντας το καλύτερο διάστημα της ζωής σας, θα κάνετε μια καινούργια γνωριμία με κάποιον, που θα καταλήξει να γίνει ένας σημαντικός ερωτικός σύντροφος, για σας.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Σκορπιέ, όταν πρόκειται να ενεργήσετε συναισθηματικά, διστάζετε. Αν νιώθετε πως τα σχέδιά σας βρίσκονται σε αναμονή, η νέα σελήνη θα σας ενθαρρύνει ν’ αποκαλύψετε τα αληθινά σας συναισθήματα.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Τοξότη, η νέα σελήνη στο Λέοντα , πρόκειται να ανανεώσει την αισιοδοξία σας …τόσο στη ζωή όσο και στον έρωτα. Αυτό θα σας επιτρέψει να δώσετε μια ευκαιρία σε κάποια καινούργια γνωριμία. Βγείτε ραντεβού, ζήστε τη στιγμή, και διασκεδάστε!

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Αιγόκερε, δεν έχετε χρόνο για επιπλοκές. Η νέα σελήνη , θα φωτίσει μερικά πράγματα που κάνουν την ερωτική σας ζωή, χαοτική. Ίσως κάποιος που πιστεύατε ότι είχε βάθος, είναι στην πραγματικότητα απλά μια ρηχή λακκούβα. Ή, ίσως δείτε έναν παλιό φίλο με ένα νέο φως.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)

Υδροχόε, αν τα πράγματα έχουν ενταθεί στη σχέση σας, η νέα σελήνη θα φέρει τελικά κάποια ειρήνη. Επωφεληθείτε της ευκαιρίας, για να χαλαρώσετε με τον σύντροφό σας και να περάσετε λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Ιχθύες, η νέα σελήνη , θα σας ενθαρρύνει να κάνετε κάποιες αλλαγές στη ζωή σας, προς το καλύτερο. Ίσως να αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες ή να αποκτήσετε ένα καινούργιο χόμπι. Και η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας θα προσελκύσει κάποιον, που αξίζει την αγάπη σας.