Αστρολογία – Νέα Σελήνη: Πως θα επηρεάσει αυτά τα 4 ζώδια

Αστρολογία – Νέα Σελήνη: Πως θα επηρεάσει αυτά τα 4 ζώδια

Μπορεί να πλησιάζουμε στην τελευταία εβδομάδα της εποχής του Λέοντα για το 2020, όμως η ενέργεια για νέα ξεκινήματα, είναι άφθονη – καθώς η νέα σελήνη του Αυγούστου, είναι πολύ κοντά.

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 18 Αυγούστου στο ηλιόλουστο ζώδιο του Λέοντα και δίνει σε όλους μας μια ώθηση για έμπνευση και ενθουσιασμό όπως επίσης και κίνητρα, που θα μας βοηθήσουν να ξεκινήσουμε για την πραγματοποίηση των στόχων μας.

Ενώ όλοι θα έχουν την ευκαιρία να κυριαρχήσουν στο δικό τους κάστρο κάτω από αυτή τη σελήνη, τα ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από τη Νέα Σελήνη του Αυγούστου, θα κάνουν την πιο χαλαρή σεληνιακή βόλτα.

Με τον Ήλιο, τη Σελήνη και τον Ερμή στο Λέοντα, αυτό το νέο φεγγάρι, μπορεί να είναι το πιο παιχνιδιάρικο, μεθυστικό και ενθουσιώδες… της χρονιάς. Μπορείτε να αξιοποιήσετε τη δική σας εσωτερική δημιουργικότητα και να εστιάσετε σ’ ένα νέο ξεκίνημα.

Η φλογερή ενέργεια του Λέοντα προσφέρει σε όλους μια πολύ αναγκαία ώθηση αυτοπεποίθησης στη διάρκεια αυτής της Νέας Σελήνης. Χάρη σε μια φιλική σύνδεση που θα σχηματίσει η σελήνη με τον επιθετικό Άρη, θα μας ενεργοποιήσει. Να κυνηγήσουμε τους στόχους μας και να επιδιώξουμε αυτό που πραγματικά θέλουμε.

Η εβδομάδα της νέας σελήνης είναι πραγματικά διπλά φορτισμένη με ενέργεια για νέα ξεκινήματα. Καθώς ο ήλιος θα διελαύνει τις τελευταίες μοίρες του Λέοντα κατά τη διάρκεια της νέας Σελήνης, ωσότου μεταβεί στην Παρθένο το Σάββατο.

Το νέο φεγγάρι του Αυγούστου είναι η ώρα να ακτινοβολήσει και να λάμψει ό, τι απομένει, από το καλοκαίρι. Αφεθείτε στις παθιασμένες αισθήσεις σας και προγραμματίστε λίγες μέρες διασκέδασης πριν μπείτε στην εποχή της Παρθένου – όπου η εστίαση θα επιστρέψει στη δουλειά.

Η επερχόμενη ενέργεια της εποχής της Παρθένου θα μας βοηθήσει να επικεντρωθούμε στις λεπτομέρειες! Όμως αυτή η Νέα Σελήνη του Λέοντα, μας ζητά να κάνουμε μεγάλα όνειρα….ξεκινώντας με δυναμικές κινήσεις.

Η ενέργεια αυτής της σελήνης είναι σημαντική, αλλά αν είστε ένα από τα παρακάτω ζώδια. Η Νέα Σελήνη του Αυγούστου θα σας επηρεάσει λιγότερο και θα διαπιστώσετε ότι τα πράγματα για σας, κυλάνε λίγο πιο εύκολα.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Αυτή η Νέα Σελήνη, είναι μια υπέροχη στιγμή για να διοχετεύσετε τη λαμπερή ενέργεια της εποχής του Λέοντα και να θυμηθείτε ότι είστε το αστέρι της παράστασης. Γιορτάστε την αυτοεκτίμησή σας και αποκτήστε τα απτά επιτεύγματά σας, που είναι πολλά.

Είναι σημαντικό να υποστηρίξετε και να δημιουργήσετε τη δική σας αξία, αφού δεν θα το κάνει κάποιος άλλος για σας. Εργαστείτε πάνω στην αυτοπεποίθησή σας αυτήν την εβδομάδα και περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Αγοράζοντας καινούργια ρούχα ή κλείνοντας τραπέζι για φαγητό στο αγαπημένο σας εστιατόριο… για να θυμηθείτε, πως αξίζετε τον έρωτα!

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Ενώ θα μπορέσετε να δείτε τους προσωπικούς σας στόχους με φρέσκια ματιά. Αυτή η Νέα Σελήνη, θα εξακολουθεί να είναι πιο ήσυχη και πιο ενδοσκοπική για σας, από ό, τι για τα περισσότερα ζώδια. Αντί να προωθήσετε τους απτούς στόχους σας, δουλέψτε πρώτα τον εσωτερικό σας κόσμο!

Περάστε λίγο χρόνο χαλάρωσης μόνοι σας με τον πνευματικό σας εαυτό και βεβαιωθείτε ότι οι στόχοι για τους οποίους εργάζεστε, ευθυγραμμίζονται με την ακεραιότητά σας. Αφεθείτε στις φαντασιώσεις σας! Αφήστε τα όνειρά σας, να χρωματίσουν τη νέα σας πραγματικότητα.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Είστε πρακτικοί από τη φύση σας και εστιάζετε σε απτούς στόχους, Αιγόκερε. Κατά τη διάρκεια όμως αυτής της Νέας Σελήνης, θα στρέψετε την εστίασή σας στην ενέργεια που βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια. Εργαστείτε για να γίνετε πιο ευάλωτοι και να ανοίξετε την καρδιά σας στους ανθρώπους και τις ιδέες που φαίνονται πιο αυθεντικές.

Μπορεί να είναι δύσκολο να δείξετε στους άλλους ποιοι είστε πραγματικά και να είστε προσεκτικοί, ώστε να μη φανερώνετε τα λιγότερο «εύγευστα» μέρη του εαυτού σας! Όμως θα είστε σε θέση να μεταφέρετε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας σε νέα ύψη, μόλις νιώσετε άνετα με τον κόσμο γύρω σας σε ένα βαθύτερο και πιο οικείο επίπεδο.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Η ενέργεια της Νέας Σελήνης, σας εμπνέει για να δώσετε ξανά προτεραιότητα στους προσωπικούς σας στόχους και να μεταφέρετε τις φαντασιώσεις σας στον πραγματικό κόσμο. Ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό Ιχθύες, είναι η οργάνωση.

Καθίστε και ταξινομήστε τους υψηλότερους στόχους σας και στη συνέχεια, δημιουργήστε δευτερεύουσες λίστες υποχρεώσεων. Γεμάτες από τα απτά βήματα που πρέπει να κάνετε, για να συμβεί το καθένα από αυτά.

Με την οργάνωση των ιδεών σας, θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να παραμείνετε συγκεντρωμένοι. Συνδεδεμένοι με τη δουλειά που πρέπει να κάνετε, ώστε να γίνουν τα όνειρά σας πραγματικότητα!