Αστρολογία: Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου, για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Μηνιαίες Προβλέψεις Απριλίου, για όλα τα ζώδια

Ο δεύτερος μήνας της Άνοιξης μπαίνει με ρομαντική και τρυφερή διάθεση! Για πάνω από τον μισό Απρίλιο όλοι θα ωφεληθούν από αυτή την ενέργεια, που διαχέουν στην ατμόσφαιρα οι Ιχθύες. Στα ευαίσθητα ψαράκια θα διαμένουν μέχρι τις 17 Απριλίου ο Ερμής και μέχρι τις 20 του μήνα η Αφροδίτη!

Ο Απρίλιος χαρίζει σε όλους ένα μεγάλο περιθώριο χρόνου, για να ονειροπολήσετε και να αφήσετε ελεύθερη τη φαντασία σας. Είναι μια ακόμη ευκαιρία για να ανακτήσετε την εύθραυστη σχέση με τον εσωτερικό σας κόσμο, που τον κυβερνούν αθέατες δυνάμεις… Επίσης, μπορείτε να δομήσετε ξανά το εκλεπτυσμένο δίκτυο που συνδέει τον έναν με τον άλλον – σε κάθε πιθανό επίπεδο.

Ας δούμε τι φέρνει στο κάθε ζώδιο αυτός ο μήνας:

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Ο Απρίλιος θα είναι ένας πολύ σημαντικός μήνας για εσένα, αγαπητέ Κριέ, σε όλα τα επίπεδα και ιδιαίτερα στα συναισθηματικά σου, μιας και θα σου δοθούν αρκετές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να βελτιώσεις την προσωπική και συναισθηματική σου ζωή. Η γοητεία σου θα είναι αυξημένη, γεγονός που θα πολλαπλασιάσει τις κατακτήσεις σου και θα σε κάνει ακαταμάχητο. Με τον Ήλιο στο ζώδιό σου μέχρι τις 20 και τον Ερμή από τις 7 μέχρι τις 23, αν είσαι μόνος σου θα βρεθείς σε προνομιακή θέση, αφού οι γνωριμίες που θα κάνεις θα περιέχουν το άρωμα του έρωτα. Έκφρασε τα συναισθήματά σου, κάνε τον έρωτα προτεραιότητα σου και τόλμησε να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Μια νέα γνωριμία θα έχει προδιαγραφές να εξελιχθεί σ’ έναν καλό, μακροχρόνιο δεσμό για κάποιους ελεύθερους του ζωδίου, ενώ για κάποιους άλλους, μία φιλική σχέση θα πάρει πιο συναισθηματική μορφή.

Αισθηματικά: Ο Απρίλιος είναι ιδανικός για εσένα, φίλε Κριέ, προκειμένου να αυξήσεις τις κοινωνικές σου γνωριμίες, ν’ ασχοληθείς με ομαδικές δραστηριότητες, να συναντήσεις αγαπημένα σου πρόσωπα και να βγεις με φίλους. Αν είσαι παντρεμένος ή διατηρείς μια μακροχρόνια σχέση, θα δώσεις νέα πνοή στο δεσμό σου και θα κάνεις τα πάντα για ν’ ανάψει η φλόγα της αναγέννησης στον έρωτά σου. Η συντροφικότητα, η φιλική διάθεση και η κατανόηση, θα είναι τα στοιχεία που θα σε ελκύουν, αλλά και που θα προσφέρεις μέσα σε μία σχέση. Η Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου, στις 29, θα σε κάνει να φέρεσαι πιο ζεστά στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Προσπάθησε να αφήσεις ελεύθερο χρόνο, τόσο για να καλύψεις τις προσωπικές σου ανάγκες, όσο και για να εξασφαλίσεις περισσότερες ώρες, για να κοιμηθείς και να ξεκουραστείς. Αποφάσισε να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν και σε χαλαρώνουν ή ακόμα να κάνεις μία μικρή απόδραση με τον σύντροφό σου για ν’ αλλάξεις παραστάσεις και να φορτώσεις τις μπαταρίες σου.

Επαγγελματικά και οικονομικά: Αν είσαι Κριός, αυτό τον μήνα οι γνωριμίες που θα κάνεις θα παίξουν ουσιαστικό ρόλο στην εξέλιξη της δουλειάς σου. Καλό θα είναι λοιπόν, να κρατήσεις διπλωματική στάση και να επιδείξεις μετριοπάθεια, αν και λίγο δύσκολο για σένα. Ο Ήλιος μέχρι τις 20 στο ζώδιό σου, θα σε βοηθήσει να βρεις έξυπνες λύσεις σε απρόοπτα ζητήματα που θα εμφανιστούν. Εν τω μεταξύ, η παράλληλη ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σου Άρη στο ζώδιο του Ζυγού, επιφέρει αλλαγές που είναι αναπόφευκτες, ενώ εσύ παραμένεις θεατής. Υπάρχει βεβαίως η τάση για νέα ξεκινήματα, όμως προσοχή, αν γίνουν υπό την επήρεια ενθουσιασμού και της ονειροπόλας διάθεσής σου, δεν θα έχουν παρά τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμείς. Πρέπει πάντως να έχεις καθαρό μυαλό και σταθερότητα, ώστε να μπορέσεις να αξιοποιήσεις τις τυχόν ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Ο οικονομικός σου τομέας θέλει ιδιαίτερη προσοχή, αφού θα υπάρξουν πολλές προσφορές και ακόμη περισσότερα δέλεαρ

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Αγαπητέ Ταύρε, έχεις ανάγκη από σωματική και πνευματική ανανέωση, γι’ αυτό καλό θα είναι τον Απρίλιο ν’ ασχοληθείς λίγο με τη φροντίδα του εαυτού σου, ν’ αρχίσεις μία πιο υγιεινή διατροφή ή να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα γυμναστικής. Αφιέρωσε λίγο από τον ελεύθερο σου χρόνο στο να βγεις έξω με την παρέα σου για να ψυχαγωγηθείς, ώστε να μπορέσεις να ξεφύγεις έστω και για λίγο από το άγχος, το στρες και τη ρουτίνα της καθημερινότητας, που σε έχει απορροφήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, με τον Ήλιο στο ζώδιό σου από τις 20 και μετά και με τον Ερμή να σε επισκέπτεται στις 23, ευνοούνται οι δημόσιες σχέσεις σου, γι’ αυτό μην χάσεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Αντίθετα, δημιούργησε τις κατάλληλες συγκυρίες, ώστε να διευρύνεις τον κοινωνικό σου περίγυρο.

Αισθηματικά: Αυξημένη θα είναι η αυτοπεποίθησή σου τον Απρίλιο σε σύγκριση με άλλες εποχές, φίλε Ταύρε, και θα αισθάνεσαι ότι μπορείς πλέον μόνος σου να διευθετήσεις αισθηματικές υποθέσεις που σε απασχολούν, για να τις εξελίξεις με τον καλύτερο τρόπο. Αυτό θ’ αποδειχθεί στη πορεία ότι είναι το καλύτερο, γιατί αν ανακατέψεις τρίτους, δεν θα έχεις το αποτέλεσμα που προσδοκάς. Ενίσχυσε την υπομονή σου, ιδιαίτερα στις 15 του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού και θα δημιουργήσει εντάσεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον, καθώς οι δικοί σου άνθρωποι θα σου τονίσουν τις παραλήψεις σου. Από τις 20 και μετά, που ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιό σου, θα θελήσεις να μείνεις για λίγο μόνος, για να ξεκαθαρίσεις μέσα σου, ώστε να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για το μέλλον της αισθηματικής σου ζωής. Αν αναζητάς μια καινούργια συναισθηματική κατάσταση, θα σου δοθεί η ευκαιρία μέσα από προτάσεις που θα σου γίνουν από το φιλικό σου περιβάλλον, για διασκεδάσεις και νυχτερινές εξόδους, και θα έρθεις σε επαφή με νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Επαγγελματικά και οικονομικά: Αν είσαι Ταύρος, οι εμπειρίες που θα αποκτήσεις αυτό το μήνα στον επαγγελματικό σου τομέα, θα είναι πολλές και ιδιαίτερα σημαντικές. Το πλανητικό σκηνικό σηματοδοτεί νέες ευκαιρίες και πρόοδο, αλλά και μία ένταση διαρκείας στο χώρο των πωλήσεων και των δοσοληψιών εμπορικού χαρακτήρα. Πάντως, νευραλγικό διάστημα για κάθε πρωτοβουλία είναι από τις 5 και μετά, που η κυβερνήτης σου Αφροδίτη, θα κινείται στους Ιχθείς και προοιωνίζει καθυστερήσεις, οι οποίες ωστόσο δεν πρέπει να σε ανησυχούν. Οι εναλλακτικές λύσεις και η ψυχραιμία σε στιγμές έντασης, ιδιαίτερα λόγω της στάσης κάποιων συνεργατών απέναντι σου, είναι αυτά που θα σε βοηθήσουν να βγεις αλώβητος από τις διενέξεις. Επωφελήσου από τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν, για να βελτιώσεις και τα οικονομικά σου, που όπως φαίνεται έχουν πάρει το δρόμο της κατιούσας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Αγαπητέ Δίδυμε, αυτό το μήνα τα συναισθηματικά μπλεξίματα, οι αμφιβολίες, τα διλήμματα και τα ερωτηματικά, θα είναι καταστάσεις που θα σε ταλαιπωρήσουν. Παρόλο που επιθυμείς να δώσεις πνοή ανανέωσης στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή, λίγο οι καταστάσεις και λίγο το κομφούζιο που θα επικρατεί μέσα στο μυαλό σου, θα σε κάνουν αναβλητικό. Το διάστημα που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Ιχθείς, από τις 5 του μήνα και μετά, είναι εντελώς ακατάλληλο για να πάρεις τελικές αποφάσεις, όσον αφορά σημαντικούς τομείς της καθημερινότητάς σου, όπως ο χώρος της δουλειάς σου. Σε αισθηματικό επίπεδο, η δημιουργία μίας νέας ή ακόμα και μίας κρυφής, παράλληλης σχέσης, το μόνο που τελικά θα σου φέρει, θα είναι επιπλέον προβλήματα, καθώς νοιώθεις εσωτερικά μπερδεμένος για το τι ακριβώς θα σε κάνει ευτυχισμένο.

Αισθηματικά: Για σένα που είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, η Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού που θα πραγματοποιηθεί στις 15 του μήνα, θα τονίσει τις ελλείψεις και τις δυσαρέσκειες που φυλάς για την ερωτική σου σχέση. Αν πραγματικά θεωρείς ότι ο δεσμός σου είναι για εσένα σημαντικός, τότε κάνε τις όποιες προσπάθειες σου, για να λύσεις με διάλογο και ηρεμία αυτά που σε στεναχωρούν. Από τις 7 μέχρι τις 23, που ο κυβερνήτης σου Ερμής θα κινείται στον Κριό, θα βρεις το δυναμισμό να ξεκαθαρίσεις ζητήματα που σε απασχολούν και γενικότερα, ταλαιπωρούν την αισθηματική και ερωτική σου ζωή. Η Έκλειψη Ηλίου, που θα πραγματοποιηθεί στον Ταύρο στις 29, θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις το τοπίο και ν’ αποκαταστήσεις σχέσεις που έχουν διαταραχτεί. Συζήτησε με το σύντροφό σου για τη σχέση σας και τα αισθήματα σας και πάρτε αποφάσεις για το μέλλον του δεσμού σας από κοινού. Οι τελευταίες ημέρες του μήνα θα είναι ιδιαίτερα ερωτικές και άκρως καθοριστικές, αφού πλέον οι επιλογές σου θα σε οδηγούν στη σιγουριά και τη σταθερότητα, είτε έχεις μόνιμο δεσμό είτε όχι.

Επαγγελματικά και οικονομικά: Το πλανητικό σκηνικό του Απριλίου προειδοποιεί για ένα μήνα πιεστικό, φίλε Δίδυμε, κατά τον οποίο πρέπει να συμμορφωθείς σε υποδείξεις, κατευθύνσεις και αποφάσεις άλλων, χωρίς να έχεις πολλά περιθώρια αντίδρασης. Πιθανώς μία συγχώνευση ή μια μείωση στο εργατικό δυναμικό της εταιρείας όπου εργάζεσαι, να επιφέρει πιέσεις. Από την άλλη, για να μην βλέπουμε μόνο τις δύσκολες μέρες αυτής της περιόδου, ο Ερμής την περίοδο που θα κινείται στον Κριό (από τις 7 μέχρι τις 23) και ο Ήλιος στο ίδιο ζώδιο (από τις αρχές του μήνα μέχρι τις 20), θα σου δώσουν ευκαιρίες να αποδείξεις την αξία και τα ταλέντα σου, δουλεύοντας σκληρά. Στα οικονομικά σου αρχίζει για σένα μία περίοδος αυξημένων εξόδων και μειωμένων εσόδων. Η τελευταία εβδομάδα του μήνα είναι κατάλληλη για διακανονισμούς οικονομικού χαρακτήρα και ιδιαίτερα διευθέτησης χρεών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Αγαπητέ Καρκίνε, η ψυχολογική πίεση που νοιώθεις εξαιτίας των επαγγελματικών και των οικονομικών σου καταστάσεων δεν θα πρέπει να γίνει η αιτία ώστε να διαταραχθούν οι οικογενειακές σου σχέσεις αυτόν το μήνα. Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου και στο σύντροφό σου το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου, κάνοντας μαζί του μία μικρή απόδραση με σκοπό να έρθετε πιο κοντά, να ηρεμήσετε, να ξεκουραστείτε και να συζητήσετε τι είναι αυτό που θα πρέπει να αλλάξει στη σχέση σας, για ν’ αναζωπυρωθεί ο έρωτάς σας. Η θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων, από τις 5 και μετά, θα φέρει εξελίξεις στις συναισθηματικές και στις ερωτικές σου σχέσεις. Ωστόσο, το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα και ιδιαίτερα τις ημέρες κοντά στις Έκλειψη Σελήνης, που θα πραγματοποιηθεί στις 15 στο Ζυγό, πρέπει να είσαι συγκροτημένος και οξυδερκής, για να προλάβεις αναπάντεχες εκπλήξεις, που μπορεί να φέρουν το πάνω κάτω, στην κατά τα άλλα ήρεμη καθημερινότητά σου.

Αισθηματικά: Η αρμονία και η ηρεμία θα χαρακτηρίσουν τις μακροχρόνιες δεσμεύσεις των Καρκίνων και αν στο προηγούμενο διάστημα είχαν συμβεί κάποιες διαταραχές, τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για να συμφιλιωθείς. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Καρκίνους, από τις 5 Απριλίου και μετά, που η Αφροδίτη θα κινείται στους Ιχθείς, θα είναι ένα διάστημα που οι κοινωνικές σου συναναστροφές θα σου χαρίσουν νέες αισθηματικές γνωριμίες. Θα διαπιστώσεις πως όσο περνούν οι μέρες, τόσο και καλύτερα θα είναι τα πράγματα για εσένα, καθώς θα θελήσεις ν’ απελευθερώσεις τα συναισθήματα, τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου, με σκοπό να βελτιώσεις σημαντικά τις προσωπικές σου σχέσεις. Νέοι άνθρωποι, καινούργια ενδιαφέροντα και αισθηματικές εμπειρίες, έρχονται για να δώσουν μία άλλη διάσταση στη ζωή σου τώρα. Οι συγκυρίες, σε συνδυασμό με τη γοητεία και την αποφασιστικότητά σου, θα ελκύσουν θετικά τα πρόσωπα που θέλεις να προσεγγίσεις ερωτικά. Τις τελευταίες ημέρες του μήνα, που θα λάβει χώρα και η Έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο, στις 29, θα σου δοθούν οι ευκαιρίες να κάνεις περισσότερες κοινωνικές επαφές, να δημιουργήσεις μία νέα αισθηματική ιστορία, να ερωτευτείς και να ζήσεις όμορφες στιγμές.

Επαγγελματικά και οικονομικά: Ο Απρίλιος προσφέρεται για να δεις τη γενικότερη εικόνα των επαγγελματικών σου, φίλε Καρκίνε, και να σκεφτείς τρόπους που μπορείς να σχεδιάσεις το μέλλον σου καλύτερα χωρίς πιέσεις. Το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται στους Ιχθείς, μέχρι τις 7, ίσως αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα που θα σε ταλαιπωρήσουν προσωρινά. Επίσης, αν η Έκλειψη Σελήνης στις 15 στο Ζυγό φέρει στο δρόμο σου ένα άτομο που θέλει να συνεργαστεί μαζί σου, μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου και το εμπιστευτείς, γιατί οι οιωνοί είναι εξαιρετικά επικίνδυνοι αυτές τις μέρες. Όσο πιο καχύποπτος είσαι τώρα, τόσο πιο προφυλαγμένος θα είσαι στην πορεία. Στα οικονομικά σου, καλά θα κάνεις να μην πάρεις κανένα ρίσκο, αλλά να αναδιοργανώσεις τα χρέη σου και να κοιτάξεις καλύτερα πώς να τακτοποιήσεις λογαριασμούς παρά να ανοίξεις καινούργιους.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Με αυξημένες δραστηριότητες, γεμάτο πρόγραμμα και κοινωνικές υποχρεώσεις ξεκινάει ο Απρίλιος για εσένα, αγαπητέ Λέοντα. Οι φίλοι και τ’ αγαπημένα σου πρόσωπα θα είναι κοντά σου και μαζί τους θα περάσεις όμορφες στιγμές, καθώς θα δημιουργήσεις κοινές δραστηριότητες. Η αυτοπεποίθηση και το ηθικό σου θα είναι ιδιαίτερα ανεβασμένα, με τον Ήλιο να κινείται στον Κριό, μέχρι τις 20 και τον Ερμή από το ίδιο ζώδιο, από τις 7 μέχρι τις 23, γεγονότα που θα σε ωθήσουν να κάνεις νέες γνωριμίες και να έρθεις σ’ επαφή με ανθρώπους, που στην πορεία θα είναι ικανοί να στηρίξουν και να υποστηρίξουν τα θέλω και τα πιστεύω σου, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Οι συζητήσεις με το σύντροφο και τα οικογενειακά σου πρόσωπα, θ’ απορροφήσουν το ενδιαφέρον σου και θα τονίσουν τις δεσμεύσεις και τις υποχρεώσεις που έχεις απέναντι τους. Ωστόσο, τις ημέρες κοντά στην Έκλειψη Σελήνης, που θα πραγματοποιηθεί στις 15 στο Ζυγό, μην πάρεις πρωτοβουλίες ούτε αποφάσεις, σχετικά με αυτά τα ζητήματα.

Αισθηματικά: Η ερωτική ζωή των Λεόντων θα είναι άκρως ενδιαφέρουσα αυτό το μήνα, αρκεί να προσέξετε να μην παρασυρθείτε από τον έντονο ερωτισμό σας και μπλέξετε σε παράνομες σχέσεις και καταστάσεις. Η Έκλειψη Σελήνης στις 15, μπορεί να σας εκθέσει ανεπανόρθωτα και εκεί που ψάχνατε τα πολλά… να χάσετε και τα λίγα. Από την άλλη, αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, η θέση της Αφροδίτης στους Ιχθείς, από τις 5 του μήνα και μετά, θα σε κάνει πιο εσωστρεφή και θα φέρει στην επιφάνεια ανησυχίες και προβληματισμούς. Απόφυγε αυτό το διάστημα να ξεσπάσεις τα νεύρα και το άγχος σου στο σύντροφό σου και κυρίως, φρόντισε να μην δημιουργήσεις σκηνές ζήλιας και κτητικότητας. Η Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στις 29, στον Ταύρο, θα τονώσει τις ευαισθησίες, την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό σου και θα σε βοηθήσει να πλησιάσεις ουσιαστικά τον ερωτικό σου σύντροφο ή την νέα σου κατάκτηση. Αυτές τις ημέρες θα έχεις πολλές επαφές και συναντήσεις με τους φίλους σου, καταστάσεις που θα σου προσφέρουν χαρά και ευχαρίστηση.

Επαγγελματικά και οικονομικά: Σε μία γενικότερα δύσκολη εποχή, ο επαγγελματικός τομέας αυτό το μήνα φαίνεται ανθεκτικός και αρκετές στιγμές παραγωγικός και γόνιμος για το ζώδιό σου, αγαπητέ Λέοντα. Ακόμη κι αν έχεις αντικείμενο εργασίας που χρειάζεται τεράστια συνέπεια, θα μπορέσεις να το υπηρετήσεις σωστά, πιστά και να καλύψεις έτσι τις βασικές σου ανάγκες. Στα μέσα του μήνα, ίσως παρατηρηθεί κάποια ένταση ανάμεσα σε εσένα και τους συνεργάτες σου, αλλά από εκεί και μετά, οι προοπτικές για να καταφέρεις κάτι καλύτερο θα πληθύνουν. Δώσε βάση σε συναλλαγές και σε ό,τι σε αφορά, προσέχοντας ιδιαίτερα τον τρόπο που εκφράζεις τις απόψεις σου, και τα πράγματα θα προχωρήσουν όπως θέλεις και σε οικονομικό επίπεδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Αγαπητέ Παρθένε, οι κουβέντες με το σύντροφο και τα οικογενειακά σου πρόσωπα, θ’ απορροφήσουν το ενδιαφέρον σου αυτό το μήνα, ιδιαίτερα στο ξεκίνημά του, με τον Ερμή να διανύει τις τελευταίες ημέρες της πορείας του στο ζώδιο των Ιχθύων και την Αφροδίτη, επίσης να κινείται στους Ιχθείς από τις 5 του μήνα και μετά και θα τονίσουν τις δεσμεύσεις και τις υποχρεώσεις που έχεις απέναντί τους. Αυτές οι ημέρες είναι ιδιαίτερα καλές για να καλέσεις φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα στο σπίτι σου, να περάσεις όμορφα σε οικογενειακές συγκεντρώσεις και, γενικότερα, να έρθεις κοντά σε αυτούς που αγαπάς. Αν είσαι ελεύθερος, από τις 7 μέχρι τις 23 του μήνα, που ο κυβερνήτης σου θα κινείται στον Κριό, τόλμησε να δώσεις το πράσινο φως σε μία πρόσφατη αισθηματική σου γνωριμία να εξελιχθεί, δημιουργώντας τις ανάλογες συνθήκες, για να έρθετε πιο κοντά. Κοντά στην Έκλειψη Ηλίου, στις 29, στον Ταύρο, οι συζητήσεις που θα κάνεις με τους δικούς σου ανθρώπους θα σε ανεβάσουν ηθικά και ψυχικά, θα θελήσεις ν’ ασχοληθείς περισσότερο με τις ανάγκες του σπιτιού σου και θα μετακινηθείς, για να συναντήσεις αγαπημένα σου πρόσωπα.

Αισθηματικά: Στα αισθηματικά σου αυτόν το μήνα, φίλε Παρθένε, τα συναισθήματα για τον σύντροφό σου θα είναι έντονα, θα εξωτερικεύσεις τις βαθύτερες επιθυμίες σου και θα προσπαθήσεις να προσφέρεις τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε από κοινού να πάρετε πιο ουσιαστικές αποφάσεις για το άμεσο μέλλον σας. Εξασφάλισε όσο περισσότερο μπορείς την ισορροπία και την αρμονία στις προσωπικές σου σχέσεις το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, προσπαθώντας να κατανοήσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες του ερωτικού σου συντρόφου, αν φυσικά θεωρείς ότι ο δεσμός που έχεις δημιουργήσει είναι για εσένα σημαντικός. Αν διατηρείς μακροχρόνια σχέση ή είσαι παντρεμένος, θα πρέπει ν’ αποφύγεις το διάστημα κοντά στην Έκλειψη Σελήνης, που θα πραγματοποιηθεί στο Ζυγό στις 15 του μήνα, τα πικρόχολα σχόλια, τις γκρίνιες και κυρίως τις αφορμές για εντάσεις, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να δημιουργήσεις στεναχώρια, τόσο στον εαυτό σου όσο και στο σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος, η θέληση σου να κατακτήσεις και η αυξημένη σου επιθυμία να δημιουργήσεις μία συντροφική σχέση θα είναι μεγάλες και έντονες και ο πλανητικός ουρανός θα σε βοηθήσει να υπερβείς τα όποια εμπόδια μπορεί να παρουσιαστούν.

Επαγγελματικά και οικονομικά: Στα επαγγελματικά σου και ιδιαίτερα όσον αφορά τις συνεργασίες σου, οι αποφάσεις που θα παρθούν αυτό το μήνα, είτε από εσένα είτε από άτομα ανώτερα σε ιεραρχία στη δουλειά σου, θα προκαλέσουν γεγονότα που θα σε επιβαρύνουν αγαπητέ Παρθένε. Εκτός αυτού, και ιδιαίτερα αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, ώστε να είσαι σε θέση να προβλέψεις τις κινήσεις των ανταγωνιστών σου και να προλάβεις να καλύψεις το χαμένο έδαφος, ό,τι κι αν μπορεί να σημαίνει αυτό, πριν να είναι πολύ αργά. Αν έχεις φτάσει στο… αμήν και θέλεις να αλλάξεις τόπο ή αντικείμενο εργασίας, δέξου τις προσφορές που θα σου γίνουν το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα και όχι πριν από αυτό. Στα οικονομικά σου, μολονότι ο Ερμής αβαντάρει τον τομέα των οικονομικών σου, τουλάχιστον για τις τελευταίες ημέρες του Απριλίου, μέσα από νέες ιδέες και συμπληρωματικές δραστηριότητες και διάφορους συνδυασμούς, δεν πρόκειται να γεμίσει την τσέπη σου με ζεστό χρήμα. Ωστόσο, πιθανώς τα πιλοτικά σχέδια του Απριλίου να σε ενισχύσουν οικονομικά λίγο αργότερα. Προς το παρόν, κάνε υπομονή!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Αγαπητέ Ζυγέ, η γοητεία σου θ’ ασκήσει μεγάλη επιρροή σε όλο το φάσμα των καθημερινών σου συναλλαγών και θα θελήσεις, χρησιμοποιώντας την, να διαφοροποιήσεις κάπως τα πράγματα στη ζωή σου. Η θέση της Αφροδίτης στους Ιχθείς, από τις 5 του μήνα και μετά, θα σου αποδείξει ότι ο έρωτας δεν έχει όρια… Το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται στον Κριό, από τις 7 μέχρι τις 23, θα σε ωθήσει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και δεν θα ακούσεις κανέναν, παρά μόνο τον ίδιο σου τον εαυτό και επιθυμίες του. Αν είσαι ελεύθερος, θα θελήσεις να δημιουργήσεις τις κατάλληλες προϋποθέσεις για ν’ αυξήσεις τις γνωριμίες σου, με σκοπό να προχωρήσεις σε μία αισθηματική ιστορία. Τις ημέρες κοντά στην Έκλειψη Σελήνης, που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου, στις 15, τα έντονα πάθη σου θα εκδηλωθούν και ο πόθος να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ελκύει ερωτικά, θα σε οδηγήσουν σε αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές, που πρέπει να προσέξεις. Ωστόσο, από τις 20 και μετά, που ο Ήλιος θα κάνει την είσοδό του στον Ταύρο, ο πειστικός και εποικοδομητικός διάλογος θα αποδειχτεί ό,τι καλύτερο για κάθε είδους σχέση σου, επαγγελματική, κοινωνική, οικογενειακή ή ερωτική.

Αισθηματικά: Στα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ, αν ανήκεις στην κατηγορία των δεσμευμένων του ζωδίου, θα θελήσεις να ασχοληθείς πιο ουσιαστικά με τα παιδιά και τον σύντροφό σου, αφιερώνοντας χρόνο για κοινές σας δραστηριότητες. Διασκέδασε με τους αγαπημένους σου, βάλε για λίγο στην άκρη τα επαγγελματικά σου προβλήματα και μην ταλαιπωρείς συνέχεια το μυαλό σου. Θα δώσεις προτεραιότητα σε ζητήματα που αφορούν στην καθημερινότητά σου και θα θελήσεις να συναντήσεις αγαπημένα σου πρόσωπα και φίλους, για να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί. Προσπάθησε όσο μπορείς, το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, που θα λάβει χώρα η Έκλειψη Σελήνης στις 29 στον Ταύρο, να είσαι ξεκάθαρος, σαφής και ακριβής στις συζητήσεις σου με το σύντροφο και τα οικογενειακά σου πρόσωπα, για ν’ αποφύγεις τα μπερδέματα, τις ανακατωσούρες και κυρίως, την μεταβίβαση λάθος μηνυμάτων. Τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα που θα έχεις από το φορτωμένο επαγγελματικό σου πρόγραμμα δεν θα πρέπει να επηρεάσουν την προσωπική και συναισθηματική σου ζωή. Εξήγησε στον άνθρωπό σου ότι έχεις περιορισμένο ελεύθερο χρόνο, λόγω της καριέρας σου και των υποχρεώσεων που έχεις αναλάβει, και μην κρατάς αποστάσεις χωρίς λόγια. Ηρέμησε, ξεκουράσου και άφησε το πολύ άγχος να φύγει από πάνω σου, για να μπορέσεις να λειτουργήσεις με καθαρό μυαλό.

Επαγγελματικά και οικονομικά : Αν είσαι Ζυγός, θετικός ως επί το πλείστον θα είναι αυτός ο μήνας για τα επαγγελματικά σου, είτε εργάζεσαι είτε όχι. Μπορεί τώρα να σχεδιάσεις την επαγγελματική σου ζωή πάνω σε μία νέα βάση, πιθανόν πάλι να προσπαθήσεις να συμπληρώσεις τις χρήσιμες για τη δουλειά σου γνώσεις ή ακόμη και να απλώσεις τα ενδιαφέροντα σου μέχρι και σε άλλο… κράτος! Αν ωστόσο εργάζεσαι, μάλλον δε θα αντιμετωπίσεις δυσάρεστες καταστάσεις, ενώ και από οικονομικής απόψεως, τηρούμενων των αναλογιών και εν μέσω της κρίσης, δε θα μείνεις δυσαρεστημένος. Λίγη γκρίνια ή και ακανόνιστο ωράριο μπορεί να υπάρξουν, αλλά αυτά αντιμετωπίζονται εύκολα και χωρίς… δράματα! Αν πάλι ανήκεις σε αυτούς που ψάχνουν εργασία, ξεσκόνισε τις γνωριμίες του παρελθόντος και θυμήσου ότι από τις 20 του μήνα και μετά, οι μέρες είναι καλές για να προωθηθείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Αγαπητέ Σκορπιέ, οι πρώτες ημέρες του Απριλίου σε βρίσκουν κοντά σε δικούς σου ανθρώπους για να συζητήσεις μαζί τους θέματα που σε απασχολούν και ζητήματα που εκκρεμούν. Η προσωπική σου πορεία και η συναισθηματική σου ζωή θα σε προβληματίσουν έντονα καθώς νοιώθεις ότι βρίσκεσαι σ’ ένα στάδιο που θέλεις να κάνεις ριζικές αλλαγές. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, με την Έκλειψη Σελήνης να πραγματοποιείται στις 15 στο Ζυγό και την Αφροδίτη να κινείται στους Ιχθείς από τις 5 και μετά, θα έρθει στην επιφάνεια η δυσαρέσκειά σου για μία συναισθηματική σχέση που διατηρείς, καθώς αντιλαμβάνεσαι ότι κάποια πράγματα δεν λειτουργούν σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Για κάποιους, ένας απρόσμενος έρωτας θα είναι η αφορμή να κλείσουν οριστικά μία φθαρμένη σχέση, που εδώ και καιρό φυτοζωεί. Από τις 23 και μετά, που ο Ερμής θα κάνει την είσοδό του στον Ταύρο, και την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στις 29, τα πράγματα φαίνεται να σταθεροποιούνται κάπως και εσύ ξεκαθαρίζεις στο μυαλό σου τα ζητούμενα και τις επιθυμίες σου.

Αισθηματικά: Στα αισθηματικά σου, φίλε Σκορπιέ, με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα να κινείται σε ορθή πορεία μέχρι τις 15, στον Αιγόκερω, η δυνατότητα που θα έχεις για ν’ αντιληφθείς με τελείως αντικειμενικά κριτήρια τις συναισθηματικές σου σχέσεις θα είναι μεγάλη, γι’ αυτό και θα πρέπει τώρα να την εκμεταλλευτείς, για ν’ απαλλαγείς απ’ ό,τι ουσιαστικά είναι τελειωμένο, ακόμα και αν χρειαστεί ένα διάστημα ν’ απομονωθείς για να βάλεις σε σειρά τις καταστάσεις. Διατήρησε την ψυχραιμία και την αντικειμενική σου κρίση στις 15, καθώς η Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό θα φέρει αναστάτωση στο γάμο ή την μακροχρόνια σχέση σου. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, οι κινήσεις σου θα είναι πιο δυναμικές σε ό,τι αφορά την ερωτική σου ζωή, καθώς θα νοιώθεις τονωμένη την αυτοπεποίθηση σου και πιο σίγουρος για τις επιλογές σου. Ο Ερμής από τον Ταύρο, από τις 23 και μετά, θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τις οικογενειακές σου σχέσεις, να κάνεις μία καινούργια αρχή στη ζωή σου, να διαμορφώσεις τους προσωπικούς σου χώρους, ακόμα και να πάρεις την απόφαση ν’ αλλάξεις τον τόπο της διαμονής σου.

Επαγγελματικά και οικονομικά: Εσένα που είσαι Σκορπιός, μολονότι η ατμόσφαιρα δεν ευνοεί και τόσο τα διάφορα σχέδια ή συμφέροντα σου, οι πλανήτες θα σε στηρίξουν –έστω και κάπως… ανορθόδοξα– ενισχύοντας τα συμφέροντά σου. Ακόμη κι αν οι φήμες ή αντικειμενικές δυσκολίες μπαίνουν ανάμεσα σε εσένα και το επιθυμητό αποτέλεσμα, όποιο κι αν είναι αυτό, όλο και κάποιος ή κάτι –συγκυρία, κατάσταση, νόμος– θα περιορίζει τα αρνητικά και θα ενισχύει τα θετικά την τελευταία στιγμή. Όπως και να ‘χει όμως, προετοιμάσου για κάποια σκαμπανεβάσματα ή απρόοπτα γεγονότα που θα αλλάξουν τους ρυθμούς και θα επηρεάσουν τα σχέδιά σου. Την τελευταία εβδομάδα του μήνα, θα είναι λίγο πιο εύκολο για εσένα να κάνεις τα «μαγικά» σου. Σε κάθε περίπτωση όμως, αυτός ο μήνας δεν είναι από τους καλύτερους. Σίγουρα ο επόμενος θα σου δώσει μεγαλύτερη ώθηση, γι’ αυτό κάνε λίγη υπομονή! Στα οικονομικά, αγαπητέ Σκορπιέ, ο Απρίλιος είναι πολύ πιθανό να αποδειχτεί ένας από τους πιο δαπανηρούς μήνες και όπως αντιλαμβάνεσαι, στο βαθμό που περνάει από το χέρι σου, πρέπει να προσέξεις ιδιαιτέρως!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Αγαπητέ Τοξότη, το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα θα επηρεάσει την συναισθηματική σου ζωή, καθώς διλήμματα, ερωτηματικά και απωθημένα, θα έρθουν στην επιφάνεια για να σε βάλουν στην διαδικασία να τα ξεκαθαρίσεις. Η Έκλειψη Σελήνης, που θα πραγματοποιηθεί στις 15 του μήνα στο ζώδιο του Ζυγού, και η Αφροδίτη που ήδη θα πορεύεται στους Ιχθείς από τις 5 και μετά, θα σου δημιουργήσουν την ανάγκη ν’ ασχοληθείς με την κρυμμένη πλευρά του εαυτού σου και τις αναμνήσεις που έχεις καλά φυλαγμένες. Από την άλλη, η παραμονή του Ερμή στον Κριό, από τις 7 μέχρι τις 23, θα σε ωθήσει να διευρύνεις τον κύκλο των κοινωνικών σου γνωριμιών, να συναντήσεις φίλους και να κάνεις δημόσιες σχέσεις και γνωριμίες, καταστάσεις που θα σου χαρίσουν με κάποιο τρόπο σημαντικές επιτυχίες.

Αισθηματικά: Ο μήνας αυτός για εσένα που είσαι Τοξότης, θα χαρακτηριστεί άκρως ερωτικός, καθώς η απόφαση σου ν’ αφιερώσεις χρόνο στον σύντροφο και την οικογένεια σου θα γεμίσει τις μπαταρίες σου και θα σου χαρίσει την ηρεμία και την αρμονία που επιζητάς. Με την Αφροδίτη να κινείται στους Ιχθείς, από τις 5 και μετά, τα συναισθήματα για το σύντροφό σου θα είναι πιο έντονα, θα εξωτερικεύσεις τις βαθύτερες επιθυμίες σου και θα προσπαθήσεις να προσφέρεις τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε από κοινού να πάρετε πιο ουσιαστικές αποφάσεις για το άμεσο, μέλλον σας. Απόφυγε τάσεις ζήλιας, πίεσης και κτητικότητα, αν θέλεις η υπάρχουσα σχέση σου να έχει την εξέλιξη που επιθυμείς. Θα πρέπει ν’ ασκήσεις έλεγχο στα λόγια και στις κινήσεις σου, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος παρεξηγήσεων, ακόμα και αν θεωρείς ότι οι πράξεις σου περιέχουν ανιδιοτέλεια και οι προθέσεις σου είναι από αγάπη. Το διάστημα που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο, στις 29, η αναζήτηση μίας παλαιότερης σχέσης θα γίνει επιτακτική ανάγκη για κάποιους αδέσμευτους Τοξότες, καθώς οι αναμνήσεις του παρελθόντος θα έρθουν στην επιφάνεια και θα είναι ικανές να τους παρασύρουν σε νέες περιπέτειες. Λίγη προσοχή δεν βλάπτει!!!

Επαγγελματικά και οικονομικά: Νέο πνεύμα, νέος τρόπος προσέγγισης των επαγγελματικών σου υπό το βάρος των εξελίξεων, είναι τα επικρατέστερα σενάρια του πλανητικού σκηνικού του Απριλίου για εσένα, φίλε Τοξότη. Αν εργάζεσαι, μάλλον δε θα τα πας άσχημα, ακόμη κι αν οι προσδοκίες σου είναι κάπως μεγαλύτερες. Εσύ που είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, τώρα μπορείς να κάνεις τα προϊόντα της εργασίας σου πιο ελκυστικά, αυξάνοντας έτσι την πελατεία ή το κοινό σου. Στην περίπτωση που θέλεις να πουλήσεις, να αγοράσεις ή να συγχωνεύσεις μία επιχείρηση, το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται στον Κριό, από τις 7 μέχρι τις 23, είναι το καλύτερο για να το κάνεις. Αν μάλιστα ψάχνεις χρηματοδότηση, πύκνωσε τις επαφές σου με άτομα που θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν και ο χρόνος θα σε αποζημιώσει. Στα οικονομικά σου, είναι πολλά που αυτό το μήνα συνηγορούν σε κάτι καλύτερο, κι αυτό μπορεί να προέλθει από διάφορες πλευρές. Έχε το νου σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Αγαπητέ Αιγόκερε, οι οικογενειακές σου υποχρεώσεις και ευθύνες από την αρχή του Απριλίου θα είναι αυξημένες και δεν θα υπάρχει περιθώριο να τις παραμελήσεις. Η ψυχραιμία και η κατανόηση στις όποιες αντιξοότητες σου παρουσιαστούν, θα παίξουν το μεγαλύτερο ρόλο, καθώς οι καταστάσεις θα επιφέρουν πιέσεις αφού θα χαρακτηριστούν ακραίες, δηλαδή ή θα είναι πολύ καλές ή θα είναι άσχημες. Αν η διάθεση σου δεν είναι συντροφική, οι διαμάχες θα σου δημιουργήσουν επιπλέον προβλήματα και ίσως να έχουν και τ’ αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένεις. Η Έκλειψη Σελήνης, που θα πραγματοποιηθεί στις 15 του μήνα στο Ζυγό, καθώς και η έναρξη της ανάδρομης πορείας του Πλούτωνα από το ζώδιό σου την ίδια μέρα, θα φέρουν στην επιφάνεια κάποια ζητήματα που θα έχουν σχέση με το σπίτι, την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία σου και που θα πρέπει να βρεθούν άμεσες λύσεις, για να μην αντιμετωπίσεις στο μέλλον σοβαρότερα προβλήματα. Τα πράγματα θα βελτιώνονται σταδιακά από εκεί και μετά, με τον Ήλιο να κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Ταύρου και να σταθεροποιεί τα δεδομένα, αλλά και τα κεκτημένα σου.

Αισθηματικά: Με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στους Ιχθείς, στις 5 Απριλίου, φίλε Αιγόκερε, η διάθεση σου θα σε ωθήσει να συναντήσεις συγγενικά σου πρόσωπα, να βγεις με φίλους σου, να ψυχαγωγηθείς και να πάρεις την απόφαση να κάνεις μια μικρή απόδραση, για ν’ αλλάξεις παραστάσεις. Οι μέρες σε βρίσκουν πιο δυναμικό και πιο ερωτικό, γεγονός που θα σε βάλει στην διαδικασία να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις, για να δημιουργήσεις νέες γνωριμίες με σκοπό να ξεκινήσεις μία ποιοτική σχέση. Η ερωτική σου διάθεση θα είναι τονισμένη και η γοητεία σου δεν θα περνάει απαρατήρητη από το αντίθετο φύλο. Η Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό, που θα λάβει χώρα στις 15 του μήνα, θα σου δημιουργήσει άγχος και ένταση, καθώς το φορτωμένο σου πρόγραμμα από τις οικογενειακές και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, θα σου στερήσει την εκπλήρωση κάθε προσωπικής σου ανάγκης και επιθυμίας. Κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών πρέπει να δρας με βάση τη λογική σου και όχι το συναίσθημα, για να ξεμπερδεύεις μια ώρα αρχύτερα με την διευθέτηση τους.

Επαγγελματικά και οικονομικά: Συζητήσεις, σχέδια, κρίσεις, συγκρίσεις, προτάσεις, νέα δεδομένα, ταξίδια και μετακινήσεις κρύβει ο φετινός Απρίλιος για εσένα, που είσαι Αιγόκερως. Αυτόν το μήνα θα υπάρξει έντονη κινητικότητα και πίεση, αλλά μάλλον με λίγη διπλωματία και λίγες παραπάνω ώρες μόχθου, τα αποτελέσματα δε θα είναι και τόσο άσχημα. Με τον Ερμή να κινείται στον Κριό, από τις 7 μέχρι τις 23, και τον Ήλιο σε παράλληλη πορεία, από τις αρχές του μήνα μέχρι τις 20, η περίοδος αυτή προσφέρει δυνατότητες για πρόοδο, ιδιαίτερα αν ανήκεις στην κατηγορία των ελεύθερων επαγγελματιών. Αν ψάχνεις για εργασία, διάβασε προσεχτικά τις αγγελίες, ξεσκόνισε το διαδίκτυο και κάθε πληροφορία ή γνωριμία έχεις στην διάθεση σου και όλο και κάτι μπορεί να πετύχεις. Στα οικονομικά σου, χρήμα μπαίνει, χρήμα βγαίνει… καθώς ο πόλεμος υπέρ των οικονομικών σου συμφερόντων συνεχίζεται και σε αγχώνει. Ωστόσο, η Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στις 29 στον Ταύρο, θα σε βοηθήσει βρεις τρόπους για να κερδίσεις χρήματα και να καλύψεις σημαντικά σου χρέη που σε αγχώνουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Αγαπητέ Υδροχόε, οι πρώτες ημέρες του Απριλίου με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιό σου μέχρι τις 5, θα στρέψουν το ενδιαφέρον σου στις οικογενειακές σου υποχρεώσεις, στο σύντροφο και στα παιδιά σου, αν υπάρχουν. Εκμεταλλεύσου αυτό το διάστημα, για να βάλεις σε τάξη όποιες υποθέσεις εκκρεμούν, για να κάνεις σημαντικές συζητήσεις με το σύντροφό σου και για να τακτοποιήσεις τις ανάγκες των παιδιών σου. Από τις 7 του μήνα και μετά, και μέχρι τις 23 που ο Ερμής θα κινείται στον Κριό, θ’ αναζητήσεις ευτυχισμένες στιγμές κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα, θα θελήσεις να ψυχαγωγηθείς με φίλους, να κάνεις συγκεντρώσεις στο σπίτι σου, να διασκεδάσεις και θα νοιώσεις την ανάγκη να μπεις ενεργά στο παιχνίδι του έρωτα. Ίσως στις 15 σου τα χαλάσει λίγο η Έκλειψη Σελήνης, που θα πραγματοποιηθεί στο Ζυγό και κάνει τα νεύρα σου σμπαράλια, αλλά και πάλι όλα περαστικά θα είναι…

Αισθηματικά: Με την Αφροδίτη να πορεύεται στο ζώδιό σου μέχρι τις 5 Απριλίου, η γοητεία των Υδροχόων θα τραβήξει τα βλέμματα του αντίθετου φύλου και ιδιαίτερα οι ελεύθεροι του ζωδίου δεν αποκλείεται… μία νέα σας γνωριμία να εξελιχθεί σε σχέση πολύ πιο γρήγορα από όσο φαντάζεστε. Όσο για εσένα, φίλε Υδροχόε, που βρίσκεσαι σ’ έναν πολύχρονο γάμο το διάστημα που η Αφροδίτη θα κινείται στους Ιχθείς, από τις 5 και μετά, θα δεις την ερωτική σου ζωή με άλλα μάτια, θα δημιουργήσεις ερεθίσματα για ουσιαστικές αλλαγές και θα τολμήσεις να προκαλέσεις το σύντροφό σου σε καινούργιες εμπειρίες. Ανανέωση έρχεται στη συναισθηματική ζωή των γεννημένων στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου και, αν είσαι εδώ και αρκετό καιρό μόνος, δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα συντροφικό και αποκλειστικό έρωτα. Αν διατηρείς μακροχρόνια σχέση, δεν αποκλείεται τώρα να πάρεις την απόφαση να συγκατοικήσεις ή να επισημοποιήσεις το δεσμό σου. Η ικανοποίηση των συναισθηματικών αναγκών και επιθυμιών σου θα παίξει πρωταρχικό ρόλο στη ζωή σου το δεύτερο μισό του μήνα, που ο Ήλιος θα εισέλθει στον Κριό και θα ανάψει φωτιές στα ερωτικά σου ζητήματα. Η διαίσθησή σου θα σε βοηθήσει να κάνεις τις αλλαγές που επεξεργάζεσαι το τελευταίο διάστημα για τα προσωπικά και οικογενειακά σου ζητήματα και δεν θα πρέπει να την αγνοήσεις, σε περίπτωση σημαντικών αποφάσεων.

Επαγγελματικά και οικονομικά: Στον επαγγελματικό τομέα δεν πρέπει να ανοιχτείς αυτόν τον μήνα, εσύ που είσαι Υδροχόος. Άφησε κατά μέρος τις επενδύσεις ή τις επεκτάσεις, ιδιαίτερα αν δεν έχεις μελετήσει προσεχτικά τους όρους τους και δεν μπορείς να προβλέψεις τις συνέπειες, σε περίπτωση λανθασμένης εκτίμησης των καταστάσεων. Τις ημέρες κοντά στην Έκλειψη Σελήνης, στις 15 στο Ζυγό, συζητήσεις σε έντονο ύφος με συνεργάτες, θα ηλεκτρίζουν συχνά την ατμόσφαιρα και αυξήσουν το άγχος σου. Κάνε υπομονή και κράτησε χαμηλό προφίλ! Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για επαγγελματική πρόοδο, αρκεί να επιλέξεις ποιες από αυτές πρέπει να αξιοποιήσεις. Είναι πιθανό πάντως, να κουραστείς και λόγω της βοήθειας που θα παρέχεις σε άτομα του εργασιακού σου περιβάλλοντος, καθώς αυτή θα σου ζητηθεί επιτακτικά. Το γεγονός αυτό θα έχει επιπτώσεις στα προσωπικά και στα επαγγελματικά σου. Πρόσεξε το! Στα οικονομικά σου βάλε φρένο στα έξοδα και μείνε τυπικός στις οικονομικές σου εκκρεμότητες, διαφορετικά θα βρεθείς σε πολύ δυσμενή θέση.

ΙΧΘΕΙΣ

Γενικά: Αγαπητέ Ιχθύ, ένας πολύ καλός μήνας θα είναι ο Απρίλιος για εσένα, με την Αφροδίτη να σε συντροφεύει κατά το μεγαλύτερο μέρος του. Η συντροφικότητα, η φιλική διάθεση και η κατανόηση θα είναι τα στοιχεία που θα ελκύσουν το πρόσωπο που έχει κερδίσει την καρδιά σου, αλλά και που θα προσφέρεις και εσύ μέσα στη σχέση σου. Άφησε τα πράγματα να κυλήσουν ελεύθερα και δεν θα χάσεις, καθώς οι ευκαιρίες να έρθεις αντιμέτωπος μ’ έναν κεραυνοβόλο έρωτα είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Στις 15 του μήνα θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό και θα φέρει στην επιφάνεια κάποιο ζήτημα, που αφορά στο σπίτι ή την οικογένειά σου. Ωστόσο, ο Ερμής που το εν λόγω διάστημα θα κινείται στον Κριό, ίσως σε βοηθήσει να πάρεις αποφάσεις με βάση τη λογική και το συμφέρον σου, γι’ αυτό το λόγο μην αγνοήσεις τη φωνή του μυαλού σου! Όπως και να έχει όμως, μη βιαστείς να πάρεις ακραίες αποφάσεις. Από τις 20 του μήνα και μετά, που ο Ήλιος θα εισέλθει στον Ταύρο, ευνοείται η συνεννόηση με συνεργάτες και φίλους, καθώς και το κλείσιμο επαγγελματικών σου εκκρεμοτήτων.

Αισθηματικά: Φίλε Ιχθύ, αν διατηρείς μακροχρόνια σχέση, είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για ουσιαστικές εξελίξεις, είτε έχεις πάρει την απόφαση να συγκατοικήσεις με τον σύντροφό σου είτε να παντρευτείς. Το πέρασμα της Αφροδίτης από τις 5 του μήνα και μετά στο ζώδιό σου, θα ενισχύσει θετικά τις οικογενειακές σου σχέσεις, θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου και να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε ο έρωτας σου να λάβει πνοή ανανέωσης. Η καλή σου διάθεση θα σε ωθήσει να διοργανώσεις συγκεντρώσεις στο σπίτι σου, ενόψει του Πάσχα, για να περιποιηθείς τους φίλους και τ’ αγαπημένα σου πρόσωπα. Κάποιοι Ιχθείς θα θελήσετε να κάνετε αλλαγές στους προσωπικούς σας χώρους για να τους ομορφύνετε, θ’ αλλάξετε διακόσμηση ή ακόμα και θα καταφύγετε σε μία ανακαίνιση. Όσο για εσένα που παλεύεις ακόμη με την μοναξιά, πρέπει να έχεις τις κεραίες σου τεντωμένες, γιατί ο έρωτας είναι πολύ κοντά!

Επαγγελματικά και οικονομικά: Ο Απρίλιος απαιτεί να δώσεις προτεραιότητα στα θέματα εργασίας και να στηρίξεις όσο μπορείς τη δουλειά σου, διαφημίζοντάς τη, αγαπητέ Ιχθύ. Οι συνεργάτες και οι προϊστάμενοί σου θα είναι τώρα πιο θετικοί απέναντί σου, κάτι που μάλλον θα σου τονώσει και την αυτοπεποίθηση. Στα μέσα του μήνα τα πράγματα μπορεί να δυσκολέψουν λίγο, να επωμιστείς ευθύνες άλλων, οι συνεργάτες σου να μην ανταποκριθούν στις απαιτήσεις σου ή να υπάρξουν εμπόδια, αναβολές και καθυστερήσεις στα σχέδιά σου, αλλά όλα αυτά τα δυσμενή σενάρια θα είναι περαστικά! Στις 29 του μήνα, που πραγματοποιείται η Έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις αλλαγές. Αν αυτό το διάστημα δεχτείς κάποια πρόταση, σκέψου την καλά, αλλά μη διακινδυνέψεις, πριν βεβαιωθείς ότι αξίζει. Στα οικονομικά σου, ο μήνας θα είναι πολυέξοδος, ίσως μάλιστα η Αφροδίτη στο ζώδιό σου να σε οδηγήσει σε υπερβολές στη διαχείριση των χρημάτων σου και πρέπει να προσέξεις πολύ.