Αστρολογία: Μεγάλο ωροσκόπιο για τη νέα Σελήνη στους Διδύμους

Αστρολογία: Μεγάλο ωροσκόπιο για τη νέα Σελήνη στους Διδύμους

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους είναι θετική και αισιόδοξη. Είναι καιρός για ξεκινήματα, για νέους ανθρώπους, νέα έργα, νέες ιδέες, για ποικιλία και αυθορμητισμό.

Μην παίρνετε τα πράγματα πολύ προσωπικά, απλώς αφήνετε όλες τις επιλογές σας ανοιχτές και επικεντρωθείτε στο να απολαύσετε τη ζωή!

Οι Δίδυμοι θέλουν να έχουν τουλάχιστον δύο από τα πάντα. Έτσι αυτή η Νέα Σελήνη στους Διδύμους φέρνει όχι ένα αλλά δύο νέα ξεκινήματα!

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Η νέα Σελήνη στους Διδύμους φέρνει μια ευχάριστη αλλαγή περιβάλλοντος, αγαπητοί Κριοί. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες να ταξιδέψετε και να εξερευνήσετε κοντινές περιοχές τις επόμενες ημέρες –το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να σχεδιάσετε το δρομολόγιο. Έχετε ανοιχτό μυαλό και αφήστε τους άλλους να συνδράμουν. Οτιδήποτε κι αν είναι αυτό που σας έχει προκαλέσει ταραχή, μην ξεχνάτε: η προειδοποίηση σας αφήνει να προετοιμαστείτε. Είναι επίσης καλή περίοδος για να ξεκινήσετε ένα μπλογκ, να κάνετε ένα σύντομο μάθημα γραφής. Περάστε τις επόμενες εβδομάδες μαζεύοντας όσες πληροφορίες μπορείτε. Μιλήστε με ανθρώπους, επισκεφτείτε μέρη και κάντε την έρευνά σας. Έπειτα θα μπορέσετε να πάρετε μια καλή απόφαση.

Έναρξη επιχείρησης, βελτίωση επικοινωνίας, αδέλφια, καθημερινή μετακίνηση, μάθηση νέων πραγμάτων.

Ταύρος

Αυτή η νέα Σελήνη στους Διδύμους έχει να κάνει με εσάς και τα δικά σας, αγαπητοί Ταύροι. Ώρα να κοιτάξετε νηφάλια τι έχετε. Αν πρέπει να ζητήσετε αύξηση ή να συζητήσετε το πώς θα χειριστείτε καλύτερα τα περιουσιακά στοιχεία σας, τώρα είναι η ώρα. Μπορεί να υπάρχει παραπάνω από ένας τρόποι για να βγάλετε χρήματα και πολλές επιλογές σε ότι αφορά το πώς θα ξοδέψετε αυτά που κερδίζετε. Έχετε ανοιχτό μυαλό και το βλέμμα σας στις πιο κερδοφόρες ευκαιρίες! Μπορεί να έχετε πολλές επιλογές, έτσι είναι στο χέρι σας να αποφασίσετε τι είναι πιο σημαντικό τώρα. Κάποιος μπορεί να σας πιέζει, αλλά η τελική απόφαση είναι δική σας.

Οικονομικά, αύξηση των περιουσιακών σας, δημιουργία περισσότερης ασφάλειας, εκμετάλλευση των ταλέντων σας, βελτίωση του σώματος και της υγείας σας, διαχείριση προσωπικών πόρων.

Δίδυμοι

Έχετε μια νέα Σελήνη στο ζώδιό σας και είναι καιρός για μια νέα αρχή, αγαπητοί Δίδυμοι! Αυτή η Σελήνη φαίνεται να είναι αρκετά ψύχραιμη και συγκροτημένη. Πολλά μονοπάτια ανοίγουν μπροστά σας! Γράψιμο, ταξίδι, συμφωνίες και επικοινωνίες πέφτουν στο τραπέζι τις επόμενες ημέρες για να σας βοηθήσουν να βάλετε τα σχέδιά σας σε κίνηση! Ναι, τα λεφτά προκαλούν πονοκέφαλο και δεν νιώθετε άνετα με αυτό γιατί δεν είναι στον δικό σας έλεγχο. Είστε γεμάτοι ενέργεια και ζωντάνια και πολλά θα εξαρτηθούν από τις πρωτοβουλίες που θα πάρετε.

Μια νέα αρχή για τα πράγματα που θέλετε στη ζωή σας, επιθετική προώθηση του εαυτού σας, προσωπικοί στόχοι, ηγεσία, ανανέωση της εμφάνισής σας, του ονόματος, της ταυτότητάς σας.

Καρκίνος

Χρειάζεστε διακοπές, Καρκίνοι; Τώρα είναι η ώρα. Η νέα Σελήνη στους Διδύμους σηματοδοτεί μια περίπου εβδομάδα χαλάρωσης και ανανέωσης. Μπορείτε να κρεμάσετε τη γραβάτα σας και να ξεκουραστείτε. Αν έχετε πολλή δουλειά, ετοιμάζετε κάτι σημαντικό, τώρα είναι η ώρα να βάλετε τις τελικές πινελιές πριν το παρουσιάσετε στο κοινό! Μήπως συναντάτε συνέχει άκαμπτο ανταγωνισμό; Ή μήπως κάποιος έχει παράλογες απαιτήσεις; Αν προκαλούν την αυθεντία σας, μπορεί να μην είστε αρκετά δυνατοί για να κάνετε κάτι γι’ αυτό. Και δεν πειράζει. Καθίστε στην πίσω θέση σε αυτή τη νέα Σελήνη, αγαπητοί Καρκίνοι. Δουλέψτε τις λεπτομέρειες. Ακούστε αυτά που δεν λέγονται με λέξεις. Ίσως θα μπορούσατε να διαπραγματευτείτε πιο ευέλικτο ωράριο; Ή ίσως χρειάζεστε ένα διάλειμμα, για ξεκούραση και χαλάρωση.

Πολλή παρασκηνιακή δραστηριότητα, αρχή μυστικών προετοιμασιών, παράνοια και αντιμετώπιση προσωπικών δαιμόνων, αναζωογόνηση του πνεύματός σας, ψυχοθεραπεία.

Λέων

Είναι μια διασκεδαστική, φιλική και κοινωνική περίοδος για εσάς, αγαπητοί Λέοντες! Το έχετε ήδη καταλάβει, αλλά η νέα Σελήνη στους Διδύμους φέρνει αέρα στα πανιά σας. Η δουλειά μπορεί να απαιτεί πολλά από σας τώρα. Μπορείτε να το κάνετε, ναι, και το κλειδί είναι να εμπλέξετε και άλλους. Οι προσκλήσεις καταφθάνουν σε αυτή τη νέα Σελήνη στους Διδύμους και είναι αυτό που χρειάζεστε για να αποσπάσετε τις σκέψεις σας. Είναι μια ευκαιρία για δικτύωση και για να βρείτε ανθρώπους που σκέφτονται σαν κι εσάς και μπορούν να τροφοδοτήσουν τις φιλοδοξίες σας. Μπορεί να είναι πρόσκληση σε πάρτι, μια συνεργασία σε ένα ενδιαφέρον πρότζεκτ, μια ευκαιρία να γίνετε μέλος μιας λέσχης ή να κάνετε νέους συμμάχους. Μπορεί να χρειαστεί να βρεθείτε σε πολλές εκδηλώσεις… Βγείτε και δοκιμάστε τες όλες!

Συμμετοχή σε ομάδες και δίκτυα, εύρεση συμμάχων, μια νέα αρχή σε κοινωνικό επίπεδο, ενεργοποίηση και πραγματοποίηση των ονείρων σας.

Παρθένος

Η νέα Σελήνη στους Διδύμους επικεντρώνει το ενδιαφέρον στην καριέρα σας, αγαπητοί Παρθένοι! Όπου κι αν πιστεύατε ότι κατευθύνεστε, η νέα Σελήνη στους Διδύμους ανοίγει νέα και ευρύτερα πεδία. Υπάρχει ένταση τόσο στην αγάπη όσο και σε θέματα χρημάτων και παλεύετε για να κερδίσετε τα πάντα. Έχετε πολλές διαθέσιμες επιλογές. Προς τα πού να πάτε; Έχετε ανοιχτό μυαλό και πειραματιστείτε λίγο πριν αποφασίσετε. Κυνηγήστε τους στόχους σας! Χρησιμοποιήστε την αυθεντία σας για να πάρετε τις αποφάσεις που θέλετε. Μπορεί να γίνει ντόρος γύρω από το όνομά σας, να σας δοθεί μια προκλητική φήμη!

Υπάρχουν δυνατότητες για βελτίωση του εαυτού σας, για περισσότερη ορατότητα και οικονομικές απολαβές.

Κινητοποίηση των στόχων της καριέρα σας, ξεκίνημα μιας επιχείρησης, μεγαλύτερη προβολή της δημόσιας εικόνας σας, δημιουργία φήμης για τον εαυτό σας, τους προϊστάμενους και τους γονείς σας.

Ζυγός

Είναι ώρα να κοιτάξετε την ευρύτερη εικόνα, αγαπητοί Ζυγοί! Οι άλλοι και οι ανησυχίες τους έχουν μονοπωλήσει τον περισσότερο χρόνο σας τους τελευταίους μήνες. Τώρα χρειάζεστε ένα διάλειμμα. Έχετε περάσει μια αρκετά έντονη περίοδο και ονειρεύεστε όλο και περισσότερο διακοπές. Η νέα Σελήνη στους Διδύμους φέρνει περιπετειώδη διάθεση και σας κάνει να θέλετε να εξερευνήσετε κάτι νέο. Αυτή η νέα Σελήνη σάς επιτρέπει να κάνετε αυτό που θέλετε και να δραπετεύσετε σε μια πολυτελή τοποθεσία για να ανανεωθείτε. Ένα διήμερο σεμινάριο σε ένα εξωτικό μέρος μπορεί να είναι αρκετό και να σας δώσει τροφή για σκέψη. Τώρα είναι επίσης η ιδανική περίοδος για να ξεκινήσετε μια καμπάνια PR ή μάρκετινγκ.

Περαιτέρω εκπαίδευση, αρχή μια καμπάνιας έκδοσης ή διαφήμισης, σχεδιασμός ενός μεγάλου ταξιδιού, βελτίωση του ακαδημαϊκού, θρησκευτικού ή διανοητικού προφίλ σας.

Σκορπιός

Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες, αγαπητοί Σκορπιοί και εδώ μιλάμε για τις οικονομικές λεπτομέρειες. Η νέα Σελήνη στους Διδύμους έχει να κάνει με τα χρήματα. Συζητήσεις για τα χρήματα και στην περίπτωση αυτή δεν αφορούν το μισθό σας αλλά άλλα προνόμια που θα μπορούσατε να απολαύσετε, όπως πιο ευέλικτες ώρες εργασίας, μπόνους, υγειονομική ασφάλιση ή εταιρικό αυτοκίνητο. Συζητήστε όλες τις πιθανές επιλογές πριν υπογράψετε οικονομικές συμφωνίες, καθώς υπάρχει παραπάνω από ένας τρόπος για να κερδίσετε χρήματα. Η νέα Σελήνη στους Διδύμους μπορεί επίσης να φέρει νέα που θα σας αλλάξουν και θα δυναμώσουν τους δεσμούς σας.

Προσπεράστε τα γραφειοκρατικά και διαχειριστείτε κοινά οικονομικά, δάνεια, φόρους, οικονομίες κ.λπ., ενεργοποιήστε τη σεξουαλική ζωή σας, προσεγγίστε ένα δύσκολο θέμα και λύστε το.

Τοξότης

Είναι ώρα να ψάξετε το άλλο σας μισό είτε στον έρωτα είτε στα επαγγελματικά, αγαπητοί Τοξότες! Αν είστε ελεύθεροι, έχετε πολλαπλές επιλογές! Δεν είναι ώρα να προχωρήσετε μόνοι. Βρείτε το άλλο σας μισό και προχωρήστε μαζί –είτε πρόκειται για μια ερωτική σχέση είτε μια επαγγελματική συνεργασία ή κάποιο άλλο πρότζεκτ συνεργασίας. Η νέα Σελήνη στους Διδύμους έχει να κάνει με τη δημιουργία σχέσεων και τον σχεδιασμό του κοινού σας μέλλοντος. Οικονομική πίεση; Οι άλλοι έχουν πολλά να συμβάλλουν, ακολουθήστε λοιπόν το παράδειγμά τους και ακούστε τι έχουν να πουν!!

Σοβαρές ερωτικές σχέσεις και επαγγελματικές συνεργασίες, ερευνήστε εργολάβους και άλλους επαγγελματίες, στραφείτε ενεργά στους άλλους.

Αιγόκερως

Η νέα Σελήνη στους Διδύμους σας βάζει σε διάθεση να ολοκληρώσετε πράγματα και να τα βγάλετε από τη λίστα σας. Οι συζητήσεις μπορεί να επικεντρωθούν σε ένα νέο πρότζεκτ που αρχίζει να παίρνει μορφή, τη βοήθεια που χρειάζεται ή μπορεί απλώς να έχετε πολλά ασύνδετα και άνισα πράγματα να κάνετε. Πώς είναι η υγεία σας, αγαπητοί Αιγόκεροι; Αν δεν ξέρετε τι να κάνετε, είναι ώρα να το βρείτε! Είναι η ιδανική στιγμή για να ρωτήσετε, να δείτε ένα ειδικό ή να σχεδιάσετε την τέλεια διατροφή και άσκηση για να ετοιμάσετε το σώμα σας για την παραλία! Βρείτε έναν φίλο να έρθει μαζί σας ή κάντε μαθήματα τένις. Ένα νέο πρότζεκτ μπορεί να βρεθεί στο δρόμο σας, το οποία θα προβάλει περισσότερο το προφίλ σας!

Ξεκινήστε ένα νέο πρόγραμμα διατροφής και άσκησης, βάλτε όλη σας την ενέργεια σε ένα νέο πρότζεκτ, επικοινωνήστε με τους εργαζόμενους ή τους συνεργάτες σας.

Υδροχόος

Η νέα Σελήνη στους Διδύμους φέρνει ένα νέο ξεκίνημα στον έρωτα, αγαπητοί Υδροχόοι! Το σεξαπίλ σας φτάνει ταβάνι και μπορεί να χρειαστεί να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο ή τρεις εραστές! Ή μπορεί να μην χρειάζεται να επιλέξετε! Η δική σας διασκέδαση έχει σημασία. Προσπαθείτε να κάνετε μωρό; Δώστε το είναι σας στην προσπάθεια! Η δημιουργικότητά σας παίρνει επίσης ένα τεράστιο κύμα ανανέωσης και τώρα είναι η ώρα να σηκώσετε τα δημιουργικά έργα σας απ’ το έδαφος. Κατεβάστε μερικές ιδέες και δοκιμάστε τες για να δείτε αν σας ταιριάζουν. Είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε ένα χόμπι επιχείρηση.

Ξεκινήστε ένα νέο δημιουργικό πρότζεκτ, κάντε μια νέα αρχή στον έρωτα, κάντε παιδί, ξεκινήστε μια δημιουργική επιχείρηση ή μια επιχείρηση ψυχαγωγίας, κερδοσκοπικές πρωτοβουλίες.

Ιχθύες

Η νέα Σελήνη στους Διδύμους φέρνει ένα δροσερό αεράκι στο σπίτι σας. Το σπίτι σας είναι άντρο δραστηριότητας σε αυτή τη νέα Σελήνη και πιθανώς θα έχετε πολλά επισκέψεις. Αν είστε στη διαδικασία να αγοράσετε ή να πουλήσετε ακίνητη περιουσία, μπορείτε επιτέλους να υπογράψετε τα χαρτιά, αγαπητοί Ιχθύες. Πάρτε διαφορετικές προσφορές / εκτιμήσεις και συγκρίνετε τιμές. Μην αφήσετε τους άλλους να σας πιέσουν να κάνετε οτιδήποτε. Πάρτε τον χρόνο σας και κάντε την επιλογή σας! Ερευνήστε διαφορετικές προσφορές για καλωδιακή τηλεόραση και τηλεφωνικές γραμμές. Μην περιορίζετε τις επιλογές σας. Αν είχατε σκοπό να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα με ένα μέλος της οικογένειάς σας, τώρα είναι η ώρα!

Μια νέα αρχή σε ακίνητα, σε σπιτικά και οικογενειακά θέματα, μια νέα ιδέα ριζώνει βαθιά στο μυαλό σας, η αρχή μια οικογένειας, μια νέα ψυχολογική στάση.