Αστρολογία: Μαντική Αριθμολογία για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Μαντική Αριθμολογία για όλα τα ζώδια

Κριός

Δεν έχετε καθόλου χρόνο για χάσιμο αλλά πια δεν θέλετε να αναστατώνετε την διάθεση σας, καθώς το πρόσωπο που αγαπάτε, δεν έχει ακόμη πάρει ώριμες αποφάσεις για το μέλλον σας.
Τυχερό νούμερο : 5

Ταύρος

Τυχεροί είστε καθώς, ένα μεγάλο χρηματικό ποσό θα έρθει στα χέρια σας και που σίγουρα θα σας βοηθήσει να κλείστε λογαριασμούς. Τώρα σίγουρα και η ψυχολογία σας, θα έρθει σε μια ισορροπία.
Τυχερό νούμερο : 6

Δίδυμοι

Δεν θέλετε ακόμη να μιλήσετε για δεσμεύσεις στον άνθρωπο σας, καθώς τον βλέπετε ότι έχει και αυτός τα δικά του προβλήματα, και δεν μπορεί να δώσει σημασία σε κάτι σχετικό.
Τυχερό νούμερο : 1

Καρκίνος

Αν είστε καινούργιοι σε αισθηματικές γνωριμίες, ή έχετε βγει από μια μεγάλη σχέση, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να είστε πολύ προσεχτικοί σε όλα αυτά που σας τάζουν.
Τυχερό νούμερο : 9

Λέων

Κινητικότητα θα δείτε στον ερωτικό σας τομέα, που καιρό τώρα είναι άδειος. Σίγουρα πια έχετε την γνώση και την εμπειρία για να ξεχωρίσετε τις σας αξίζει.
Τυχερό νούμερο : 8

Παρθένος

Μέσα στους χώρους της εργασίας σας, υπάρχουν θέματα που σας ενοχλούν και μάλλον τώρα θα πρέπει μέσα από την σοφία και την διπλωματία σας, να τα λύσετε.
Τυχερό νούμερο : 4

Ζυγός

Δεν θα βρείτε νέο σύντροφο που να ταιριάζει στις προδιαγραφές σας, αν το μυαλό σας είναι ακόμη στο παρελθόν. Φροντίστε αυτό το διάστημα να βρείτε τις ισορροπίες σας.
Τυχερό νούμερο : 9

Σκορπιός

Μπορεί να είστε καιρό τώρα μόνοι, αλλά δεν έχετε ακόμη αισθανθεί την ανάγκη για έναν νέο σύντροφο. Μέσα πάντως στον τρέχοντα μήνα, πάντως μια φρέσκια γνωριμία θα σας ενθουσιάσει.
Τυχερό νούμερο : 7

Τοξότης

Δεν έχετε κάνει ακόμη κάποια γνωριμία, που να σας ενδιαφέρει, και μάλλον έχετε απογοητευτεί. Από την δεύτερη εβδομάδα του μήνα, θα έχετε επισκέψεις από το παρελθόν σας.
Τυχερό νούμερο : 5

Αιγόκερως

Πολλά και σημαντικά αυτά που έχει να σας πει ο σύντροφος σας, και θα αφορούν το άμεσο μέλλον του δεσμού σας, αλλά πια μέσα από συνθήκες επίσημης δέσμευσης.
Τυχερό νούμερο : 3

Υδροχόος

Οι αποφάσεις για επανασύνδεση έχουν πια πέσει πάνω στις πλάτες του συντρόφου σας, και μάλλον δείχνει ότι ακόμη θέλει τον χρόνο του, για να σας απαντήσει.
Τυχερό νούμερο : 2

Ιχθείς

Μέσα στην σχέση σας, θα υπάρξουν κάποια προβλήματα από τον πρώην σας, αν εσείς πρώτα δεν μεριμνήσετε για αυτό. Φροντίστε από τώρα, να θέσετε τα όρια σας.
Τυχερό νούμερο : 7