Αστρολογία: Καθαρά Δευτέρα – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Καθαρά Δευτέρα -Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Ο Ταύρος που βρίσκεται η Σελήνη, θεωρείται ιδιαίτερα θετική θέση για να ξεκινήσει μια καινούργια εβδομάδα. Σας προσγειώνει, πατάτε γερά τα πόδια σας στη Γη. Παράλληλα, η θέση της Σελήνης ευνοεί όλους τους πλανήτες που βρίσκονται στον Αιγόκερω. Αυτό σας προσφέρει επιπλέον στήριξη!

Ο Άρης παραμένει στον Ταύρο μέχρι το τέλος του Μαρτίου. Θα έχετε όλη την απαραίτητη ενέργεια, ώστε αργά και μεθοδικά να βάλετε τα θέματά σας στην πορεία που θέλετε. Ο Άρης και η Σελήνη θα συναντηθούν στον Ταύρο, ανορθώνοντας κι άλλο τα επίπεδα της ενεργητικότητας… Στήστε ένα αποδοτικό πλάνο για να την αξιοποιήσετε!

Τη Δευτέρα, οι προσδοκίες σας θα συνεχίσουν να διαψεύδονται για ανθρώπους που έχετε γνωρίσει πρόσφατα ή τους οποίους θα συναντήσετε για πρώτη φορά. Η σημερινή μέρα ευνοεί τις υλικές υποθέσεις και σήμερα θα βρείτε έναν τρόπο για να προστατεύσετε τα υλικής φύσεως συμφέροντά σας. Είναι πιθανό να κάνετε απρόβλεπτες αγορές.

Σήμερα, θα χρειαστεί να καλύψετε τα έξοδα για ένα παιδί ή θα έχετε μια άλλη οικονομική δέσμευση που θα αφορά κάποιον συγγενή σας. Σε γενικές γραμμές, η σημερινή μέρα θα επηρεαστεί από διάφορες ευνοϊκές αλλά και δυσμενείς τάσεις.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα Δευτέρα θα εξετάσετε μια απόφαση που θα αφορά κάποιου είδους ιδιοκτησίας. Σήμερα θα βιώσετε διάφορα γεγονότα που θα εξελίσσονται μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Αποφύγετε να σπαταλάτε το χρόνο σας με συνομιλίες που δεν σχετίζονται με την εξέλιξη των σχεδίων σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα έχετε την τάση να τσακώνεστε για ασήμαντα θέματα. Ο λόγος για αυτή τη διάθεση μπορεί να είναι μια αλλαγή οικονομικού χαρακτήρα. Όποια κι αν είναι τα δυσάρεστα πράγματα που μπορεί να συμβούν σήμερα, ο λόγος γι ‘αυτά θα είναι η ανάγκη να συνειδητοποιήσετε τα λάθη και τις παραλείψεις σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα Δευτέρα επικεντρωθείτε στην επίλυση των παρεξηγήσεων στην οικογένειά σας. Στα επαγγελματικά σας θα είστε σε θέση να επιτύχετε, να βρείτε νέους πελάτες ή νέες αγορές. Η σημερινή μέρα θα είναι σημαντική για όλους, για διαφορετικό λόγο για τον καθένα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα Δευτέρα θα χρειαστεί να εκπληρώσετε κάποια δέσμευση που θα αφορά μια γυναίκα με την οποία έχετε κάνει ήδη μια συμφωνία. Σήμερα οι φίλοι σας θα μοιραστούν μαζί σας σημαντικά νέα και γεγονότα από την προσωπική τους ζωή. Σήμερα δεν θα πάρετε σοβαρά τα προβλήματα που θα προκύψουν στην καθημερινότητά σας. Αντίθετα, θα πρέπει να τα αφήσετε να επιλυθούν από μόνα τους.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός 

Θα σας ενοχλήσουν κάποιες καταστάσεις που σας βγάζουν εκτός προγράμματος, αγαπητοί Κριοί. Να ξέρετε ότι από εσάς εξαρτάται να γίνετε πιο δραστήριοι και αισιόδοξοι, ώστε να αδράξετε κάθε ευκαιρία που θα σας προσεγγίσει. Έχετε τα φόντα να πετύχετε, γι’ αυτό μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να σας εκτρέψει. Να εμπιστεύεστε μόνο το ένστικτο και το κριτήριό σας αυτή την περίοδο!

Ταύρος

Να είστε προετοιμασμένοι για πιθανά εμπόδια και καθυστερήσεις στο σημερινό σας πρόγραμμα, αγαπητοί Ταύροι. Αυτό που χρειάζεται από πλευράς σας, είναι να μην πανικοβάλλεστε και να μην πιέζεστε. Φυσικά, λέγεται πιο εύκολα απ’ όσο γίνεται… Ωστόσο, καταβάλετε την προσπάθεια γιατί σας αναμένουν αίσιες εξελίξεις λίγο πιο κάτω στην πορεία σας!

Δίδυμοι

Πρέπει να αλλάξετε την οπτική σας στα πράγματα, αγαπητοί Δίδυμοι! Για κάποιο λόγο, αντιμετωπίζετε με απαισιοδοξία κάποιες πρόσφατες αλλαγές. Αλλά οι αρνητικές σκέψεις δεν σας επιτρέπουν να βρείτε λύση στα προβλήματά σας. Επειδή δεν θέλετε αυτό το κλίμα, διατηρείστε την ψυχραιμία σας και αναθεωρήστε όσα θεωρούσατε δεδομένα. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις, εστιάστε στις λύσεις αντί για τα εμπόδια!

Καρκίνος

Η σημερινή μέρα ενδέχεται να σας δυσκολέψει κάπως, αγαπητοί Καρκίνοι. Πρέπει να επιδείξετε υπομονή και συγκρότηση, γιατί οι επικοινωνιακοί σας δίαυλοι ίσως να είναι προβληματικοί. Παραμείνετε ψύχραιμοι και μην χάνετε τη διάθεσή σας, για να μπορέσετε να χειριστείτε όποιες παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις προκύψουν. Αν διατηρήσετε την εστίαση και τον ρεαλισμό σας, θα παραδεχθείτε ότι η παρόρμηση δεν είναι αποδοτικός σύμβουλος!

Λέων

Έχει φτάσει η στιγμή να αντικρύσετε τις προκλήσεις με περισσότερη εστίαση, αγαπητοί Λέοντες. Πρέπει να αποβάλετε τις αμφιβολίες που σας κυριεύουν και να ανακτήσετε την πίστη στον εαυτό σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να χαράξετε νέες πορείες που θα αποδειχθούν πιο αποδοτικές. Πάρτε τις αποφάσεις σας, οργανώστε τις κινήσεις σας και να έχετε τα μάτια σας ανοικτά για τις ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν. Οι συγκυρίες έχουν τη δυναμική να εξελιχθούν καλύτερα κι απ’ όσο ονειρεύεστε!

Παρθένος

Είστε γεμάτοι ενέργεια και ζωτικότητα, αγαπητοί Παρθένοι! Αυτή η διάθεση θα σας δώσει την ώθηση που χρειάζεστε, για να χειριστείτε δυσκολίες που σας ταλαιπωρούν τον τελευταίο καιρό. Πάρτε τα ηνία της ζωής σας στα χέρια σας και κινηθείτε με ψυχραιμία και ωριμότητα. Η δημοτικότητά σας αρχίζει να βελτιώνεται και θα αποτελέσει το εργαλείο σας για να επιστρατεύσετε σημαντικούς συμμάχους. Η ομαλή εξέλιξη των θεμάτων σας θα σας χαρίσει ηρεμία και ικανοποίηση!

Ζυγός

Σήμερα όλα θα κυλήσουν ομαλά και χωρίς αναταράξεις, αγαπητοί Ζυγοί! Αυτή η ατμόσφαιρα θα σας βοηθήσει να ασχοληθείτε ακόμα και με τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας. Έτσι θα νιώσετε την ικανοποίηση και ηρεμία που έχετε τόσο ανάγκη. Διατηρήστε αυτό το σκεπτικό και αυτή την οπτική: Με τέτοια όπλα, θα αντιμετωπίσετε άρτια τα όποια προβλήματα προκύψουν στη συνέχεια της διαδρομής σας!

Σκορπιός

Η σημερινή μέρα θα είναι γεμάτη αισιοδοξία και ζωτικότητα, αγαπητοί Σκορπιοί! Αυτά ακριβώς χρειάζεστε, για να απαλλαγείτε από το άγχος και τις ανατροπές που σας ταλαιπωρούν. Η αυτοπεποίθησή σας βελτιώνεται και θα χειρίζεστε με περισσότερη άνεση ακόμα και υψηλά ιστάμενους. Σε συνδυασμό με την αποφασιστικότητα και την ηρεμία σας, θα μπορέσετε στο εξής να πετύχετε ό,τι κι αν βάλετε στο μυαλό σας!

Τοξότης

Αρχίζετε να βλέπετε τις καταστάσεις υπό διαφορετική οπτική, αγαπητοί Τοξότες. Πολλά αλλάζουν γύρω σας αλλά δεν πρέπει να αφήσετε να σας επηρεάζουν αρνητικά! Χρειάζεστε συγκέντρωση, προσοχή και στρατηγική, προκειμένου να μην ξεφύγετε πάλι από την πορεία σας. Θα είστε σε θέση να διαμορφώσετε άποψη για καταστάσεις και ανθρώπους, γι’ αυτό εμπιστευθείτε το ένστικτό σας στον εντοπισμό κάθε «παρασπονδίας». Όταν θα ολοκληρώσετε όλες τις εκκρεμότητες, χαρίστε στον εαυτό σας την ξεκούραση που έχετε ανάγκη!

Αιγόκερως

Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας, αγαπητοί Αιγόκεροι. Πρέπει να κάνετε έναν εσωτερικό διάλογο, να αποφασίσετε ότι πρέπει να κάνετε αλλαγές στην καθημερινότητά σας. Αυτό θα σας επιτρέψει να κατανοήσετε και τη δυναμική των καταστάσεων. Θα δείτε ότι έχετε τα περιθώρια να βελτιώσετε τις παρούσες συνθήκες με λίγες μεταρρυθμίσεις. Μετά οργανώστε εκ νέου τη ζωή σας, με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία για την πορεία που θα χαράξετε!

Υδροχόος

Τα άστρα ετοιμάζουν ένα ευχάριστο σκηνικό για εσάς, αγαπητοί Υδροχόοι! Νιώθετε δραστήριοι και ακμαίοι, έτοιμοι να αδράξετε τη μέρα. Η δουλειά που έχετε επενδύσει, θα αρχίσει επιτέλους να αποδίδει καρπούς και να λαμβάνετε την αναγνώριση που σας αξίζει. Η χαρά και η ηθική ικανοποίηση που θα σας πλημμυρίσουν, θα αποτελέσουν την επιπλέον ώθηση για να δώσετε σάρκα και οστά στα όνειρά σας!

Ιχθύες

Σήμερα να είστε επιφυλακτικοί και προσεκτικοί στα βήματά σας, αγαπητοί Ιχθύες. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας για να προβλέψετε τις εξελίξεις που έπονται. Μην επιτρέψετε να σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας όσα προκύπτουν καθ’ οδόν. Οπλιστείτε με υπομονή για να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων. Με ένα βήμα την κάθε φορά, θα παραμείνετε σε ετοιμότητα και εστιασμένοι σε όσα χρειάζονται την προσοχή σας