Αστρολογία: Η Σελήνη στους Ιχθείς θα φέρει τον έρωτα σε αυτά τα ζώδια

Αστρολογία: Η Σελήνη στους Ιχθείς θα φέρει τον έρωτα σε αυτά τα ζώδια (12 – 15 Νοεμβρίου 2021)

Η ευγενική διέλευση της Σελήνης στους Ιχθύες στις 12 Νοεμβρίου, είναι ένα απίστευτα ρομαντικό κοσμικό δώρο!

Εκεί που νομίζαμε πως ο έρωτας «μας άφησε χρόνους»… μπορεί να δούμε να συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο!

Η Σελήνη στους Ιχθύες θα χαμογελάσει σε ορισμένα ζώδια! Δεν τους αφήνει μάλιστα καμιά αμφιβολία, πως ο έρωτάς τους όχι μόνο δεν πέθανε… αλλά θα ζήσουν μερικά σημαντικά θετικά γεγονότα.

Η Σελήνη στους Ιχθύες φέρνει τύχη στον έρωτα. Διασφαλίζει ότι δημιουργούνται στενές συνδέσεις και πως οι κατάλληλοι άνθρωποι, εμφανίζονται εγκαίρως. Η Σελήνη στους Ιχθύες αναδεικνύει πολύ έντονα συναισθήματα μέσα μας κι ευτυχώς για πολλούς από εμάς, αυτά τα συναισθήματα θα ανταποκρίνονται σε όλο αυτό τον έρωτα και την αγάπη.. που έρχεται στο δρόμο μας.

Φυσικά δεν χρειάζονται όλοι την αγάπη ενός συντρόφου – μερικές φορές «τύχη» στην αγάπη- σημαίνει καλούς φίλους και συναδέλφους που κάνουν για εμάς, ωραία κι απροσδόκητα πράγματα. Σίγουρα όμως συνεπάγεται και ρομαντισμό! Κι αυτό είναι πιθανότερο για ορισμένα ζώδια. Γενικά η Σελήνη στους Ιχθύες αναδεικνύει την αξιαγάπητη πλευρά μας, η οποία με τη σειρά της λειτουργεί σαν φάρος στον ορίζοντα. Η κατάλληλη αγάπη, κατευθύνεται προς το δρόμο μας. Αυτό από μόνο του, είναι αρκετά τυχερό!

Η Σελήνη στους Ιχθύες θα φέρει τον έρωτα σε 3 ζώδια 

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Έχεις φτάσει σ’ ένα σημείο στην ερωτική σου ζωή που νιώθεις πως όλα πάνε καλά και δεν σε ενοχλεί τίποτα. Αυτό λέει πολλά.. αφού γενικά, πάντα κάτι σε ενοχλεί. Όμως στον έρωτα, τίποτα δεν φαίνεται να σε ενοχλεί! Και κατά τη διάρκεια της Σελήνης στους Ιχθύες, μπορεί να διαπιστώσεις πως ο έρωτας σε ενθουσιάζει! Αυτό που κάποτε – παρότι ήταν μουντό – πίστευες πως ήταν αρκετά καλό, τώρα μετατρέπεται σε κάτι πραγματικά διασκεδαστικό!

Αρχίζεις να ανυπομονείς να γυρίσεις σπίτι και να δεις τον σύντροφό σου… αντί να νιώθεις απλά πως «όλα καλά»! Αυτή η ενέργεια των Ιχθύων μαλακώνει τη διάθεσή σου και σε κάνει πιο προσιτό. Αυτό σημαίνει πως θα σταματήσεις να επικρίνεις το ταίρι σου κάθε φορά που έρχεται κοντά σου. Τώρα, αν αυτό δεν είναι η αποπλάνηση της Παρθένου στα καλύτερά της… δεν ξέρω τι είναι!

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Αυτό το διάστημα, θα έχεις τύχη στον έρωτα και τη φιλία. Είσαι περήφανος που είσαι ανεξάρτητος και μερικές φορές αυτό σου δίνει ελευθερία, αλλά και μοναξιά. Τείνεις να γίνεσαι αδιάφορος κι αυτό απομακρύνει πολλούς ανθρώπους. Δεν θέλουν να σε πλησιάσουν, γιατί αναγνωρίζουν πως είσαι τόσο αυτάρκης που σε ενοχλεί η παρέα των άλλων. Ενώ δεν είσαι σνομπ ή άξεστος… έτσι δείχνεις! Και η αντίδραση των ανθρώπων απέναντί σου, είναι να σε αφήνουν μόνο σου. Και η μοναξιά είναι ΣΙΓΟΥΡΑ κάτι που δεν θέλεις.

Στην πραγματικότητα νιώθεις έτοιμος και πρόθυμος να δεχτείς κάποιον στη ζωή σου. Ευτυχώς που το νιώθεις τώρα, κατά τη διάρκεια της Σελήνης στους Ιχθύες, αφού η ερωτική σου ζωή πρόκειται να πάρει ΠΟΛΥ καλύτερη τροπή. Μείνε ανοιχτός στον έρωτα και πρόσεχε τη στάση σου, Τοξότη. Προσπάθησε να είσαι πιο καλός και προσιτός… και όλα θα πάνε όπως ακριβώς επιθυμείς!

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 10 Μαρτίου)

Αν υπάρχει κάτι στο οποίο θέλεις να πετύχεις… αυτό είναι ο έρωτας! Παρόλο που αυτό δεν ήταν ποτέ πρόβλημα για σένα, εντούτοις σκέφτεσαι υπερβολικά, δημιουργώντας ανησυχητικές και προβληματικές καταστάσεις, που υπάρχουν μόνο μέσα στο μυαλό σου. Η Σελήνη στους Ιχθύες μπορεί να «δουλέψει» με δύο τρόπους για σένα. Ή θα επιδεινώσει τις αρνητικές και παρανοϊκές σου σκέψεις ή θα σου ανοίξει την πόρτα σε μια νέα προοπτική στον έρωτα!

Υπάρχει μια καλή πιθανότητα να ακολουθήσεις αυτή τη νέα προοπτική και θα δεις το άτομο που αγαπάς, με νέο φως! Όλες αυτές οι φοβίες σου, είναι αδικαιολόγητες. Αυτό το άτομο σε λατρεύει και ίσως χρειαζόσουν ένα μικρό τράνταγμα από τη Σελήνη στους Ιχθύες, για να ηρεμήσεις και να δεις τον απόλυτο έρωτα που είναι μπροστά στα μάτια σου. Ονόμασέ το τύχη ή επιτυχία! Όπως κι αν το αποκαλείς… είναι γεμάτο έρωτα! Και είναι κατάδικό σου!