Αστρολογία: Η πρώτη ηλιακή έκλειψη – Πως θα επηρεάσει τα ζώδια

Αστρολογία: Η πρώτη ηλιακή έκλειψη – Πως θα επηρεάσει τα ζώδια

Η πρώτη ηλιακή έκλειψη της χρονιάς φέρνει σημαντικές αλλαγές .

Είμαστε στην εποχή των εκλείψεων… και η επόμενη, έρχεται με τη μορφή της Νέας Σελήνης στις 10 Ιουνίου. Οι εκλείψεις της νέας Σελήνης είναι ένα αστρολογικό φαινόμενο, γνωστό για τα ξαφνικά ξεκινήματα και τις απροσδόκητες ειδήσεις.

Αυτή η δακτυλιοειδής έκλειψη Ηλίου εκθέτει επίσης μια σπάνια και εκθαμβωτική παράσταση στον ανατολικό ουρανό. Καθώς ο ήλιος θα σχηματίσει ένα λαμπερό «πύρινο δαχτυλίδι » γύρω από το φεγγάρι.

Αυτή η ισχυρή σεληνιακή επαναφορά προαναγγέλλει ορισμένες σημαντικές αλλαγές και ευκαιρίες στη ζωή μας. Οπότε θα θέλατε να μάθετε πώς η νέα έκλειψη σελήνης του Ιουνίου 2021 θα επηρεάσει το ζώδιό σας.

Η πρώτη ηλιακή έκλειψη της χρονιάς φέρνει σημαντικές αλλαγές .

Η ηλιακή έκλειψη του Ιουνίου είναι η πρώτη της χρονιάς – δεν πρέπει να συγχέεται με τη σεληνιακή έκλειψη που συνέβη κατά τη διάρκεια της πανσελήνου του Μαΐου . Είναι εδώ για να μας κάνει να σκεφτούμε τα πράγματα, με νέο τρόπο.

Ο ήλιος και το φεγγάρι ευθυγραμμίζονται, στο γρήγορα σκεπτόμενο ζώδιο των Διδύμων, δίνοντας έμφαση στον τρόπο σκέψης, επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης με τον κόσμο γύρω μας. Ωστόσο, ο ανάδρομος Ερμής στο ίδιο ζώδιο, ευθυγραμμίζεται με το σημείο έκλειψης, θολώνοντας την ικανότητά μας να κατανοήσουμε τις αλλαγές και τα συναισθήματα που αναδύονται.

Η προσθήκη στη σύγχυση.. είναι μια τεταμένη τετράγωνη όψη μεταξύ της έκλειψης.. και του ονειροπόλου πλανήτη Ποσειδώνα, που αυξάνει την πιθανότητα να εξαπατηθούμε από τα συναισθήματά μας.

Αντί να αντιμετωπίσετε αυτό το φεγγάρι σαν ένα κανονικό νέο φεγγάρι και να προχωρήσετε σε νέα πράγματα, προσπαθήστε να μείνετε ακίνητοι και να επεξεργαστείτε οποιεσδήποτε νέες πληροφορίες, ευκαιρίες ή αλλαγές, σας παρουσιάζονται. Θα έρθει η ώρα για να βαδίσετε στο μέλλον των δυνατοτήτων και των ευκαιριών… αλλά προς το παρόν, είναι καλύτερα να έχετε τα πόδια σας σταθερά στη γη.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς η Ηλιακή Έκλειψη/ Νέα Σελήνη του Ιουνίου θα επηρεάσει το ζώδιο σας.

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)

Βρίσκεστε στη μέση μιας σπουδαίας διαδικασίας μάθησης και ανάπτυξης Κριέ. Αυτή η ηλιακή έκλειψη θα εμπνεύσει νέους τρόπους έκφρασης της σκέψης και της επικοινωνίας με τους άλλους, οπότε μην πεισμώνετε θέλοντας να κάνετε τα πάντα με τον δικό σας τρόπο. Έχετε πολλά να δώσετε στον κόσμο, αλλά αν δεν μπορείτε να μεταφέρετε αποτελεσματικά την άποψή σας, θα «ληστέψετε» τους άλλους, που επιθυμούν να αποκτήσουν τη σοφία σας.

Ταύρος (20 Απριλίου-20 Μαΐου)

Υπάρχουν πολλά που συμβαίνουν με τα οικονομικά σας αυτήν τη στιγμή και οι αναταραχές στον τομέα των υλικών σας πόρων φαίνονται ασταθείς για ένα γήινο ζώδιο σαν το δικό σας. Δώστε στον εαυτό σας μεγαλύτερη αίσθηση ελέγχου, θέτοντας ένα προσωρινό μορατόριουμ στις πολυτελείς δαπάνες. Μεταξύ της σύγχυσης λόγω έκλειψης και ανάδρομου Ερμή, μια πιο συντηρητική προσέγγιση στα οικονομικά σας, πιθανότατα θα μειώσει το άγχος σας.

Δίδυμοι (21 Μαΐου-20 Ιουνίου)

Με την έκλειψη να χτυπάει το εξαιρετικά προσωπικό σας πρώτο οίκο, θα υποστείτε σοβαρή ανάπτυξη στην αυτοπεποίθησή σας, την αίσθηση ανεξαρτησίας σας και τις στενότερες σχέσεις σας. Αναπτύσσετε τμήματα της ταυτότητάς σας τώρα… από τα οποία είχατε απομακρυνθεί στο παρελθόν, Δίδυμοι. Όμως μ’ αυτόν τον τρόπο, ωριμάζετε και γίνεστε ένα πιο ολοκληρωμένο και αυθεντικό άτομο. Αγκαλιάστε αυτές τις αλλαγές!

Καρκίνος (21 Ιουνίου-22 Ιουλίου)

Η πνευματική σας ανάπτυξη γίνεται με επιτάχυνση τώρα Καρκίνε, γι’ αυτό προσέξτε τυχόν ξαφνικές λάμψεις διαίσθησης ή ενστίκτων – που δεν μπορούν να αγνοηθούν – κι εμπιστευτείτε τα. Αντί να επικεντρωθείτε σε υλικοτεχνικά ζητήματα ή άλλα στοιχεία, τώρα πρέπει να υποχωρήσετε και να ακούσετε αποκλειστικά την εσωτερική σας φωνή. Ο εξωτερικός κόσμος μπορεί να σας προκαλεί σύγχυση, αλλά η ανώτερη γνώση σας, δεν πρόκειται να σας παρασύρει.

Λέων (23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)

Κάτω από αυτήν την ηλιακή έκλειψη, μπορεί ξαφνικά να βρεθείτε να παίζετε έναν πιο σημαντικό ρόλο στην κοινότητά σας ή σε κάποια ομάδα. Να είστε πρόθυμοι να αναλάβετε την ευθύνη, Λέοντα. Είτε εκδηλωθεί σαν μια υποκίνηση από μεριάς σας για μια σημαντική συζήτηση μεταξύ συναδέλφων είτε με την ανάληψη ενός ηγετικού ρόλου σε μια κοινωνική κατάσταση εντός της ομάδας των φίλων σας, εμπιστευτείτε πως έχετε ό, τι χρειάζεται… για να οδηγήσετε το πλοίο, στη σωστή κατεύθυνση.

Παρθένος (23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)

Τι θέλετε να αλλάξετε στη δουλειά σας, Παρθένε; Νέες ευκαιρίες θα εμφανιστούν κάτω από αυτό το νέο φεγγάρι, επομένως είναι καλό να έχετε μια χαλαρή ιδέα για την κατεύθυνση που θέλετε να ακολουθήσετε. Παρόλο που δεν υπάρχει καμία πίεση για να λάβετε βιαστικές αποφάσεις, θα πρέπει να είστε έτοιμοι για κάποιες αλλαγές, καθώς οι εποχές αλλάζουν στη δημόσια ζωή σας και η πορεία της σταδιοδρομίας σας, μπορεί να αντιμετωπίσει αλλαγές.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου)

Μ’ αυτή την ηλιακή έκλειψη θα έρθετε σε επαφή με τις φιλοσοφικές πεποιθήσεις και τις πνευματικές σας απόψεις για τη ζωή, Ζυγέ. Με το νέο φεγγάρι στον οίκο της γνώσης και της περιπέτειας, αυτή η περίοδος θα προκαλέσει σημαντικές αλλαγές στην προοπτική σας και θα αυξήσει την ικανότητά σας να βλέπετε τα πράγματα από ευρύτερη οπτική γωνία. Μην φοβηθείτε να αφήσετε πίσω σας παλιές πεποιθήσεις και να επεκταθείτε σε νέες περιοχές.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου)

Πόσο διατεθειμένοι είστε να έρθετε πιο κοντά με τους ανθρώπους της ζωής σας, Σκορπιέ; Αυτή η έκλειψη στον μυστικό όγδοο οίκο σας, επιθυμεί να είστε πιο ευάλωτοι στο να μοιράζεστε κομμάτια του εαυτού σας – που σημαίνει ότι αποδέχεστε τις προσφορές των άλλων στην προσπάθειά τους να σας πλησιάσουν. Η εμπιστοσύνη απέναντι στους άλλους, ίσως αυξάνει την πιθανότητα να πληγωθείτε, όμως τα ρίσκα της καρδιάς αξίζουν κάθε κίνδυνο. Επαναξιολογήστε τα όριά σας και αποδεχτείτε νέες πιθανότητες στον έρωτα.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)

Είστε στη μέση μιας βαθιάς προσωπικής ανάπτυξης Τοξότη, αλλά αυτή η έκλειψη θέλει να επικεντρωθείτε σε μια από τις ισχυρότερες εξωτερικές δυνάμεις που σας καθορίζει: τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Είτε πρόκειται για τον εργοδότη σας, , τον καλύτερό σας φίλο, είτε το έτερο ήμισυ, η δυναμική των στενότερων σχέσεών σας μπορεί να μιλήσει για το ποιος είστε σαν άτομο. Ελέγξτε τις δονήσεις, για να βεβαιωθείτε ότι λειτουργείτε με ειλικρίνεια και διαφάνεια, από όλες τις πλευρές.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)

Κάποια πράγματα στην καθημερινή σας ρουτίνα πιθανότατα δεν λειτουργούν πια για σας Αιγόκερε . Μπορεί να αισθάνεστε πως έχετε χάσει την ισορροπία μεταξύ της επαγγελματικής και της προσωπικής σας ζωής. Όμως δεν πειράζει, επειδή αυτή η ηλιακή έκλειψη πρόκειται να σας δώσει την ευκαιρία να χτίσετε πράγματα από την αρχή. Παρόλο που αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ένα προσωρινά ασταθές πρόγραμμα, θα σας οδηγήσει τελικά σε ένα πιο υγιές μονοπάτι.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου)

Σαν το πιο απόμακρο από τα αέρινα ζώδια, δεν σας χαρακτηρίζει ο ενθουσιασμός και η εγκαρδιότητα. Ωστόσο, αυτή η νέα έκλειψη της σελήνης, θέλει να αναλάβετε έναν ρίσκο τόσο στον έρωτα, όσο και στη δημιουργικότητα – και να δείξετε τα αληθινά σας συναισθήματα στον κόσμο. Ήρθε η ώρα να αναλάβετε μεγαλύτερες ευθύνες για τα παθιασμένα έργα σας γενικά – κάτι που σημαίνει να μιλήσετε για τα αισθήματά σας στο άτομο που σας ενδιαφέρει.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)

Η ζωή στο σπίτι σας έχει αλλάξει Ιχθύες, αλλά ήρθε η ώρα να αγκαλιάσετε μερικές θετικές αλλαγές. Αυτή η έκλειψη θα σας δώσει την ευκαιρία να επιλυθεί μία σύγκρουση που σας καταστρέφει στην προσωπική σας ζωή . Να ανοίξει την πόρτα για κάποιες ευκαιρίες, που θα καλυτερέψουν την κατάσταση διαβίωσής σας. Μην φοβηθείτε να προβείτε σε αλλαγές που θα σας βελτιώσουν και να δοκιμάσετε καινούργια εδάφη – κυριολεκτικκά ή συναισθηματικά.